|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  506 507 [508] 509 510   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.9.2007 14:17:58   
Anonimen
prsa in špikanje: definitivno ni mastitis.  je pa to špikanje konstantno, vsak dan večkrat, že kake dva tedna.

čebriček: guppy ravno ta fetalni položaj je kul - če se bojiš da je preveč vode, daj malo manj pa bo. leonidu pride voda do ramen.

plenice: smo že na št. 2. številka ena so bile že majhne - res, tudi pri nas so puščale na tisti strani, na kateri je ležal, sedaj so 2 super. pampers.

kontracepcija: vzdržnost, jasno, kaj pa drugega!!!! Midva ko delava, delava samo otroke.

ne ne saj se hecam. pomoje kondomi. spirala mi po filingu ne sede, inekcije? ne ne vem.

čišča: pri meni še traja. 4 tedne od poroda. če se prav spomnim, je tudi prič bilo tako.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 12676
18.9.2007 14:26:30   
ašun
Bravo user posted image user posted image user posted image  za srčka. Ji privoščim, da danes sama od sebe rodi.

Jaz sem od g. Pri meni nič novega. Odprta še vedno samo 1,5 cm (že 14dni), popadkov ni, mala v porodnem kanalu, plodovnice dovolj, pretoki preko posteljice ok. Sem vprašala za izcedek in je rekla, da je to normalno in da se mi bo verjetno počasi začel luščiti čepuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12677
18.9.2007 14:28:19   
LEVASI
Končno nekaj časa, da vam sporočim da sem tudi jaz že rodila. Naši princeski je ime Karlina, rodila se je 9.9.2007, težka 3.480 in velika 51 cm.

Zdaj se še privajamo in učimo tako, da ni časa za klepet. Se bom pa oglasila ko bo možno. Ker nisem uspela nič prebrati, vsem ki ste tudi že rodile iskrene čestitke, tistim ki pa še čakate pa želim čim lažji porod user posted image .

< Sporočilo je popravil LEVASI -- 18.9.2007 14:32:30 >

Naša prva princeska se je rodila 9.9.2007.
Druga princeska pa nas je osrečila 6.11.2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12678
18.9.2007 14:38:19   
sonce78
LEVASI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA KARLINO user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem nosečkam (z mano vred) pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo, čimlažji in čimhitrejši porod, ČIMPREJ!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Predvsem pa zdrave in pridne user posted image !

user posted image user posted image user posted image Za mamice: ali vaše user posted image dajete spat samo na bok ali jih položite tudi na hrbet? Na boku s čim jih podložite?

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 12679
18.9.2007 14:42:07   
Anonimen
Karlina dobrodošla, čestitke mami in očetu!

IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

user posted image user posted image user posted image Za mamice: ali vaše user posted image dajete spat samo na bok ali jih položite tudi na hrbet? Na boku s čim jih podložite?

naš spi načeloma na boku, ga podložim z v tubo zrolano deko, ampak ga velikokrat dobim čez par ur na hrbtu... si mislim, če se sam tako namesti, potem mora bit v redu. je pa zelo živahen pri spanju (kot mož in hči)

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 12680
18.9.2007 14:47:10   
nana 27
Levasi, čestitke za Karlino user posted image user posted image user posted image  Sonce, naša noče spat na boku oz. se zamota med plenicami, da jo polagam na hrbet. Ko je Miha aspiriral mleko in mu je od joka priteklo skozi nos in smo šli na opazovanje v pediatrično kliniko, nam je pediater rekel, da je najboljši položaj spanja na hrbtu. Tudi Miha je na boku spal samo kakšen teden po prihodu iz porodnišnice...nekaterim pa paše spanje na trebuhu, kar je nevarno, ampak kaj pa lahko narediš, če je otroku to najboljši položaj in še recimo pomirja krče..

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 12681
18.9.2007 14:55:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE OB ROJSTVU KARLINE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 12682
18.9.2007 14:58:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Ko je Miha aspiriral mleko in mu je od joka priteklo skozi nos in smo šli na opazovanje v pediatrično kliniko, nam je pediater rekel, da je najboljši položaj spanja na hrbtu. Tudi Miha je na boku spal samo kakšen teden po prihodu iz porodnišnice...nekaterim pa paše spanje na trebuhu, kar je nevarno, ampak kaj pa lahko narediš, če je otroku to najboljši položaj in še recimo pomirja krče..

Nana, torej je spanje na hrbtu bolj varno kot spanje na trebuhu?
Si Mihu kaj podložila vzglavje, da ni polival, ko je bil na hrbtu?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 12683
18.9.2007 15:08:42   
Ninica
Pozdrav vsem skupaj!

Javljam vam, da smo tudi mi rodili in sicer že 6 dni čez rok in dobili še eno punčko, veliko 51 cm in težko 3410 g, ime ji je pa Gaja.

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12684
18.9.2007 15:12:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

a vašim otročkom tud pamperske prepuščajo?moj je vsako rundo čist moker na tistem boku na katerem spi.zdej mava dvojko sem pa probala tud enko in je enako.

ne, js sem zelo zadovoljna s pamperskamiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 12685
18.9.2007 15:15:56   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Kolikokrat na teden pa kopate svoje malčke? danes bom poskusila pred spanjem in upam, da bo malo bolje spala.

odvisno 3x-4x na teden (od tega 1x z milom, ostalo samo z vodo)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12686
18.9.2007 15:19:34   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

ponoči ga dajam samo na bok (po vsakem dojenju menjam bok)
podnevi pa ga dam tudi včasih malo na hrbet-če sem zraven
nekaj časa na dan pa je v gugalniku

podprem ga z brisačo zloženo v rolo - tako kot v P

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 12687
18.9.2007 15:21:35   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Levasi, čestitke za Karlino user posted image user posted image user posted image  Sonce, naša noče spat na boku oz. se zamota med plenicami, da jo polagam na hrbet. Ko je Miha aspiriral mleko in mu je od joka priteklo skozi nos in smo šli na opazovanje v pediatrično kliniko, nam je pediater rekel, da je najboljši položaj spanja na hrbtu. Tudi Miha je na boku spal samo kakšen teden po prihodu iz porodnišnice...nekaterim pa paše spanje na trebuhu, kar je nevarno, ampak kaj pa lahko narediš, če je otroku to najboljši položaj in še recimo pomirja krče..

kaj ni na hrbtu nevarno???
js si ga ne upam pustit na hrbtu ponoči-in kaj če bruha in se mu zaleti?????
drugače pa ga tut js včasih dobim na hrbtu

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12688
18.9.2007 15:25:10   
sandra85
LEVASI IN NINICA ČESTITKE!!!   user posted image

še 2 punčkeuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12689
18.9.2007 15:31:44   
taja83
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna-generalno počisti stanovanjeuser posted image

Sej vem, da tole ni bilo meni namenjeno, sam veš Sandra ti morm povedat da ta generalna ne užge pr vseh naših lumpkih. pri našmu ni, sam zvijalo me je drugi dan, sam se je vse umirilo. zdaj pa čakam da sam/a spozna da ni več placa v mojmu "trebuščku"

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12690
18.9.2007 15:34:50   
Anonimen
Plenice: Jaz sem poskusila baby love iz DM-a. Prepuščajo ne, ampak vpojne pa niso bohvekaj. Sem se sedaj odločila, da bom imela ponoči pamperske, podnevi pa kakšne bolj pocenske plenice. Moram še tiste iz Mullerja probat, pa bojda tudi sparky niso švoh. Začela bom pa s fixies, če jih imajo v mercatorju.

Spanje: Jaz si tudi ne upam na hrbtu pustiti Neže. Nekak imam vtisnjeno, da morajo dojenčki na boku spat.

Levasi in Ninica: čestitke za vajina sončka!user posted image user posted image

Kontracepcija: zaupamo, da je dojenje najboljša kontracepcija, če bo ratalo, bo pač. Čeprav imam polovične možnosti zaradi IMN.
Drugače pa tako mislima imeti čez 3 leta še enega user posted image

Čišča: jaz je imam dobre 3 tedne po CR še zelooo malo, ampak kolikor ste mi povedale bo še en naval. Tako da čakamo.

Kaj pa sex?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12691
18.9.2007 15:46:31   
NalLa
Levasi in Ninica čestitke za punčki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12692
18.9.2007 15:58:43   
sonce78
Ninica  čestitke za Gajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa se končno nekaj dogaja .......... ampak naši fantki se še kar mamine kikle držijo user posted image

Hvala mamice za nasvete ........ zlate steuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12693
18.9.2007 16:02:15   
nana 27
Najboljši položaj za spanje in za preprečitev smrti v zibki je spanje na hrbtu, ki je še boljše kot na boku. Ko se otrok zna obrniti iz boka na hrbet, ga lahko damo spat na hrbet: http://med.over.net/forum5/read.php?46,1573048,1573068#msg-1573068 Najbolj nevarno je spanje na trebuhu. Ne bi verjela, če nam ne bi rekel pediater na pediatrični kliniki, da naj Miha dajemo spat na hrbet. To že nekaj let, če ne že deset let oglašuje tudi ameriška zveza pediatrov.  http://sids-network.org/risk.htm http://www.healthychildcare.org/section_SIDS.cfm  Kopanje. Majo kopam 2x na teden. Polivanje ali prehlad. Celotno ležišče se mora dvigniti za 30 stopinj. Pod jogi daš knjige in je nagnjen. Tako mleko ali pa sluz ob prehladu zateka nazaj v želodček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12694
18.9.2007 16:03:27   
nana 27
Ninica, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12695
18.9.2007 16:18:50   
sandra85
LEMAVRICA vse najboljše!!!user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12696
18.9.2007 16:28:21   
CUKRČEK
plenice: jaz trenutno uporabljam pamperske, kler sem edino te našla od treh kil naprej..ostale so šele od 4 kil naprej. Mi pa tudi premočijo..posebej takrat, kadar maladva tako migata med previjanjem, da jima ne morem lepo plenice namestit. Takrat sta pa hitro mokra na strani, na kateri ležita.
Kasneje imam pa namen kupovat Lumpi plenice. Te sem skoz uporabljala pri nstarejši hčeri in so mi bile čist OK. Sicer so pa pampers samo znamka in niso (vsaj za mene) prav nič boljše kot katere cenejše.

IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Kontracepcija: zaupamo, da je dojenje najboljša kontracepcija, če bo ratalo, bo pač.

Čišča: jaz je imam dobre 3 tedne po CR še zelooo malo, ampak kolikor ste mi povedale bo še en naval. Tako da čakamo.

Kaj pa sex?

Dojenje ni ravno dobra zaščita...moja sestra se je tudi na to zanašala in tudi zanosila prav hitro. Jaz se interesiram za Mireno....imam jutri pregled in se bom pozanimala, kako in kaj.

Čišča se je pa končno končala....tokrat je trajala malo čez mesec dni. Ful dolgo. Prvič pa samo 14 dni, pol sem pa že M dobila. Tokrat ni še ne duha ne sluha o M.

Sex? KAj pa je to? Tega pa nisem počela že toliko časa, da sploh ne bom več znalauser posted image Mož pravi, da ni za hitet, da ne bo slučajno v luknjo padeluser posted image user posted image cepecuser posted image

Čestitke novim mamicamuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12697
18.9.2007 16:29:27   
sandra85
nana, a mora bit podložena glavica?js sem mu dala spodaj samo eno tetra plenicouser posted image
a je boljše če ima poušterček spodaj?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12698
18.9.2007 16:56:44   
nora
Levasi in Ninica, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12699
18.9.2007 16:58:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

nana, a mora bit podložena glavica?js sem mu dala spodaj samo eno tetra plenicouser posted image
a je boljše če ima poušterček spodaj?

mislim da je nana mislila da se podloži jogi. na rjuho daš pa samo pleničko.

jaz sem pod jogi dala poušter pa je bilo. pri hčeri ko je bila prehlajena je delovalo

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  506 507 [508] 509 510   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  506 507 [508] 509 510   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?