|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  508 509 [510] 511 512   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.9.2007 20:55:53   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Jaz pa upam na pomoč patronažne, ker sama nimam nobene izkusnje. Če bo pa taksna, da me bo več ustrasila raje, da sploh ne pride.user posted image

saj ta prva patronažna ki je pršla je bla super! taka prijazna , nežna s ta malo, vse je pokazala, povedala in ni iskala sam problemov kot ta. Upam nora, da dobiš ta fajno.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 12726
18.9.2007 21:25:36   
nana 27
Dorotea, kaj je tej patronažni? user posted image  Naša pa je Majo 5. dan po prihodu domov stehtala in ugotovila, da ji teža ne raste, ampak me je pomirila, da naj lepo dojim in vztrajam, da mali jedci (nekateri) šele v 14ih dneh pridejo na porodno težo in da s tem ni nič narobe. Ti samo glej, da bodo pleničke mokre in pokakane in seveda, kako se obnaša user posted image  Na škatli umetnega mleka piše, da naj bi 2 tedna star dojenček spil 100 ml na dan in to 5 obrokov. Poglej na Mon-u forum dojenje. Mogoče ti bo kaj v pomoč. Jaz bi pridno dojila in čez nekaj dni prosila patronažno, da jo pride ponovno tehtat ali pa bi si tehtnico kje izposodila. Aspirator za nos. Duska, mi imamo istega in ga ne damo. Najprej pošpricam s sterimarjem in nato črpamo. Ob hujših prehladih mu pa prej skozi eno nosnico brizgnemo fiziološko, da skozi drugo vse ven priteče in nato črpamo..se sliši kot mučenje, ampak res pomaga.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 12727
18.9.2007 21:43:03   
guppy
Lemavrica, hvala za zgodbo!!!
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Me je motilo to da sta se med mojim porodom učili dve študentki, ki sta mi šli med najhujšimi popadki blazno na živce.

Delim tvoje mnenje... jaz sem tako lepo predihavala popadke, potem je pa babica med pregledom ven izpulila CTG elektrodo, ki je bila nameščena na Markovi glavici. Nazaj jo je hotela namestit ena študentka/praktikantka ali kaj je že in to je tako bolelo, da sem se drla, kot da me koljejo. Ne vem, kdaj v življenju sem sploh tako jokala?? Potem je zdravnica prekinila ta njen postopek in mi ona namestila nazaj elektrodo - tega pa sploh nisem čutila. AU!

dorotea, mislim, da taki malčki jejo od 50-80 na obrok, 6-8 obrokov na dan, ampak to je vse OKVIRNO (in debilno), tako da se ne obremenjuj tudi, če ti manj poje, če otrok dobro spi!!! Ooo, katastrofa znajo bit tile nasveti - tok nas nasekirajo, tudi če je vse super teklo pred tem!!!

Danes sva še enkrat sprobala čebriček... ma kaj jaz vem - odločila sva se, da počakava še en mesec. Sicer sta sproščena notri, tako kot tudi v banjici, ampak me moti to, da imata glavico dejansko na polovici višine tega čebra. Težko ju držim tako nizko in ves čas sem prestrašena, da bo kateri od njiju namočil nosek notri. Zame osebno je trenutno čebriček user posted image  : banjica user posted image . Bom poročala naslednji mesec.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 12728
18.9.2007 22:07:10   
ana b
Dorotea koliko poje tak otroček, je odvisno od telesne teže, normalno je 150-180 ml na kg telesne teže na dan. Npr. teža otročka 3 kg, bi pomenilo 450-540 ml na dan. To še razporediš na 8 obrokov (na 3 ure)  cca 55-70 ml.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 12729
18.9.2007 22:08:31   
dorotea
Hvala nana in Guppy in anab...res so ti okviri debilni...drugače pa naša pade čisto noter...spije v povprečju 70ml (90, 60, 70, 70) na obrok po 7 obrokov na dan...tko da sploh ne vem kaj una gnjavi.

Grem zdaj spat, ker rabim kaj ekstra spanca...bodte lepo!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 12730
18.9.2007 22:12:57   
zvezda71
Sorry za datum Nace se je odločil nas osrečit v petek 14.09.punce jaz še kar ne verjamem, da je to res,čeprav včeraj v porodnišnici nisva ponoči ničspala, ker so meni "mlekarne" procurileuser posted image in Nace je to sprejel zelo resno in z navdušenjem, tako, da se je odločil prklopiti kar za celo noč. Evo zdaj pa grem res za nazaj brat vaše izkušnje NUJNO jih rabim.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 12731
18.9.2007 22:22:09   
sonce78
zvezda71 iskrene čestitke ob rojstvu Naceta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se cartajte in uživajte v magičnih trenutkih!!!!!

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 12732
18.9.2007 23:36:14   
LINA31
Da se na hitro pofočkam...vse po starem.
user posted image ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 12733
19.9.2007 8:31:22   
Anonimen
Dobro jutro še čakajoče nosečke in vse mamice!

Ne vem kako vam uspeva, da lahko še kaj na forum napišete. A imate tako pridne user posted image , tiste, ko jih že imate? Jaz sem po dolgem času komaj najdla čas, da se javim. Kako je z našo Srčico? Baje je že v porodnišnici..to sem vidla včeraj, da ste nekaj pisale. Sama ob naši tamali nikakor več ne najdem časa za forum. Podnevi izkoristim vsako sekundo, da ali spim, pospravim, se stuširam, skuham...ob večerih pa malo dajejo že krči in pol kriči in se dere tako, da več ne veva z mojim kaj nardit. Sicer je pa čez dan pridna.
A imajo tudi vaši user posted image  že krče? Kako jih blažite? Nekje sem prebrala, da je tudi odvisno od prehrane mamice...ne vem mogoče na mojo vpliva to, da pijem kravje mleko, kaj pa vem, bom probala dva dni ga vstran dat pa bomo vidli, če bo kak učinek. Če se kateri da mi naj napiše kak kratek odgovor glede krčev na ZS, ker ne vem kdaj bom sploh imela naslednjič čas se kaj javit na RR.

Lepo se imejte vse s svojimi user posted image , čakajočim user posted image  želim čim lažji in hiter porod!

Lep dan!!

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 12734
19.9.2007 8:59:11   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image
Pri meni vse po starem - torej se ne dogaja popolnoma nič. user posted image

Vidim, da ni še nič novičk niti od Taje339, Emm, Srčke...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12735
19.9.2007 9:17:46   
ašun
Čestitam vsemnovim mamicam!user posted image user posted image user posted image

Pri meni vse po starem. Čakamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12736
19.9.2007 9:39:23   
nora
Dobro jutro!user posted image
Po dezju vedno sonceuser posted image user posted image user posted image po vcerasnjem neurju sem mislila, da ne bomo vec sonca vidli letos, ampak sem se zlagalauser posted image danes si bom privoščila en dooolg sprehod, dokler je se lepo vremeuser posted image
Pri meni nič novega...vceraj najbrz se mi je čep zluščil, če je to to  (prozorna sluzuser posted image ) in mož je tooollk nestrpen ratal, skoz me sprasuje, a si sla na wc, a je se kaj, a greva v P???user posted image za ponoret...ponoči se ksoz zbuja in preverja, če sem v redu...katastrofa.
Upam, da bomo danes dobili novičke od srčka, cume, duskamb, Emm...moramo počas krajsati seznamuser posted image
Zdaj grem eno kavico spit na balkon, da se malo posončamuser posted image
Lep dan vsem!

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 12737
19.9.2007 9:39:51   
NalLa
Dobro jutro še od mene

Sem mogla ful zgodaj vstat, ker je prišel serviser za pojstlo in sem zdej vsa smotana. Pa trebuh me tolk čudn boli spet. Moram bit čisto pri miru, da je o.k.. Ponoči pa spet nisem mogla dobr spat, ker me je morilo, da dobim voziček šele drug teden. Jest vedno najdem kaj, da se živciram. A je še katera taka?

Tianna, torej še nič? Ma kaj moraš, jest sem se že sprijaznila, da ta teden ne bo nič. Škoda, ker nisva bližje, bi šle lahko na eno kavo.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 12738
19.9.2007 9:42:33   
Anonimen
Tudi pri meni vse po starem. Danes sem bila malo bolj dolgo v postelji, zdaj pa sem končno spila kavo.

Vsak dan pogledam kdo me je vse prehitel in si želim, da bi se naš user posted image  tudi že končno odločil.

Včeraj, ko mi je G delal UZ in je meril - kaj jaz vem kaj, nisem sploh več vedela kaj gledam. Otroka je dobil tako po delčkih tako, da to meni ni nič pomenilo. Vedela sem kdaj je glava, ker je pač okrogla, pokazal mi je srček, obe ledvički in posteljico, ki pa je spredaj.
Samo prelagam otroške stvari in jih hodim gledat. Zdaj pa se mi res že vleče.user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 12739
19.9.2007 9:43:33   
NalLa
nora, men gre pa ful na jetra, ker me tašča skoz hod gledat (smo v isti hiši) in vsakič reče A SI ŠE TUKI?, ma kje pa naj bi bla. Itak bi me mogu tast odpelat, če bi kaj blo. In moja mami me kliče na navaden telefon domov in potem vpraša A ŠE NISI V PORODNIŠNICI? Vsem se to zdi ful smešno, men grejo pa že rahlo na živce. Pa sosed od staršev, ki ga vidim trikrat na leto mi reče, da on komi čaka, da rodim. Ja halo, kaj sem pa jest? ah, brez veze se razburjat.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12740
19.9.2007 9:43:42   
ašun
NaILA zakaj si se sprijaznila, da ne bo nič? Lahko se že čez eno uro začne user posted image .

Pri meni pa upanje umre zadnje. Sem kar malo naivnauser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12741
19.9.2007 9:46:44   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Jest vedno najdem kaj, da se živciram. A je še katera taka?

JAz sem takšna. Skoz najdem nekaj, samo, da nisem pri miru. user posted image me skoz zafkava, kaj je zdaj na vrsti..user posted image amoak, če nisem taksna mi bo dolgčasuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12742
19.9.2007 9:49:30   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

nora, men gre pa ful na jetra, ker me tašča skoz hod gledat (smo v isti hiši) in vsakič reče A SI ŠE TUKI?, ma kje pa naj bi bla.

To mi je pa znanouser posted image Moja me na msn-ju čekira vsako jutro.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12743
19.9.2007 9:52:26   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

NaILA zakaj si se sprijaznila, da ne bo nič? Lahko se že čez eno uro začne user posted image .

Jaz nočem mislit na to kdaj bo. Pač ko bo bo...to sem tudi mozu povedala, ko se bo zacelo mu bom povedala, da greva. Tudi jaz mislim, lahko da se v vsakem trenutku začne in AKCIJA!!!!
Ašun, a ti si tudi čez rok zdaj?

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 12744
19.9.2007 9:56:38   
ašun

Jaz nočem mislit na to kdaj bo. Pač ko bo bo...to sem tudi mozu povedala, ko se bo zacelo mu bom povedala, da greva. Tudi jaz mislim, lahko da se v vsakem trenutku začne in AKCIJA!!!!

Jp, sicer samo 1 dan. Sam nič ne kaže, da bo kaj. Me zdaj manj zvija kot me je prejuser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 12745
19.9.2007 10:00:17   
Anonimen
user posted image  

ŠE NESTRPNO ČAKAMO:

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )  

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. Emm, 2n, Velenje, user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

15.9. Taja339 (30), 2n, Laško --> Celje user posted image Hana Brina 
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara   
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. kija

20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image  Janina 

22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
22.9. sonce78 --> user posted image

23.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle user posted image
25.9. matejad user posted image
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image  
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
30.9. 123a --> user posted image  Zoja

V pričakovanju: 13 user posted image , 11 user posted image  in  5 user posted image

------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM
za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ PORODNIŠNICA LJUBLJANA:
 01 522 61 11

PORODNIŠNICA CELJE: 
            informacije: 03 423 33 38, 03 423 31 38                         
            oddelek za nosečnice (pomoč po porodu): 03 423 33 47
            urgentni oddelek: 03 423 35 53

OTROŠKA POSVETOVALNICA: 03 543 42 70; naročanje in informacije (7.00-8.00)

(ko pridete domov z otrokom, pokličete v posvetovalnico in otroka naročite na prvi pregled)

PATRONAŽNA SLUŽBA: 03 543 43 03 (7.00-8.00 in 14.00-15.00) 

PORODNIŠNICA POSTOJNA: 05/7000 720 

----------------------------------------------------------------------- 

SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image                    

user posted image
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.)
KLARA
rojstvo: 2710g, 47cm
ALJAŽ
rojstvo:2830g, 49cm

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm

user posted image
10.8. Guppy (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm

user posted image

16.8. anab (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm

user posted image  
16.8. ursy (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm

user posted image
17.8. lasekP (PDP 5.9.)
LARA

rojstvo: ...

user posted image
21.8. misska (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm

user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm

user posted image
24.8. nefretiti (PDP 10.9.)
NEŽA
rojstvo: 2030g, 44cm

user posted image
24.8. buškica (PDP 19.9.)
GAJA LEA
rojstvo: 2250g, 45cm 

user posted image
27.8. Sandra85 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3260 g, 51 cm

user posted image
27.8. Bodoča (PDP 4.9.)
MATJAŽ
rojstvo: 3190 g, 50 cm 

user posted image
28.8. Helenav (PDP 15.9.)
KLARA
rojstvo: 2100 g, 47 cm

user posted image
30.8. nena80 (PDP 3.9.)
LOVRO
rojstvo: 3580 g, 53 cm 

user posted image
31.8. Lumpa6 (PDP 2.9.)
ŽIGA
rojstvo: 3460 g, 51 cm

user posted image
31.8. Nana 27 (PDP 5.9.) 
MAJA
rojstvo: 3260 g, 52 cm 

user posted image
1.9. Carmy (PDP 7.9.)
TINEJ
rojstvo: 3430 g, 51 cm

user posted image
1.9. ribica23 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3150 g, 50 cm

user posted image
2.9. aljab (PDP 3.9.)
JANINA
rojstvo: 3400 g, 51 cm

user posted image
3.9. jonči (PDP 3.9.)
TEJA
rojstvo: 3830 g, 54 cm 

user posted image
6.9. Pikica pokica (PDP 3.9.)
ZOJA
rojstvo: 3240 g, 50 cm

user posted image
6.9. PBJ (PDP 13.9.)
ANA
rojstvo: 3720 g, 52 cm

user posted image
6.9. jst86 (PDP 12.9.)
LEON
rojstvo: 3950 g, 52 cm

user posted image
6.9. Mokka1 (PDP 3.9.)
GAL
rojstvo: 3680 g, 51 cm 

user posted image
8.9. _mala_ (PDP 10.9.)
EVA
rojstvo: 3200 g, 50 cm

user posted image
8.9. Dorotea (PDP 23.9.)
PATRICIJA
rojstvo: 3030 g, 52 cm

user posted image
8.9. Mateja82 (PDP 5.9.)
FILIP
rojstvo: 3460 g, 51 cm

user posted image    
9.9. Žabonka (PDP 7.9.)
BRINA
rojstvo: 3600 g, 51 cm

user posted image
9.9. LEVASI (PDP 9.9.)
KARLINA
rojstvo: 3480 g, 51 cm

user posted image    
10.9. Žarnica (PDP 21.9.)
HANA
rojstvo: 3400 g, 51 cm 

user posted image
12.9. Lemavrica (PDP 3.9.)
JAKA
rojstvo: 3140 g, 50 cm

user posted image
14.9. Ninica (PDP 8.9.)
GAJA
rojstvo: 3410 g, 51 cm

user posted image  
14.9. zvezda71 (PDP 16.9.)
NACE
rojstvo: 4230 g, 53 cm

user posted image
16.9. mony79 (20.9.)
VID
rojstvo: 3820 g, 52 cm 

NOVE MAMICE:  čakamo  naslednjo                            

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  19 user posted image  in 17 user posted image   pupice še vodijo

DRUGE INFORMACIJE:

-PREHRANA MED DOJENJEM
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 12746
19.9.2007 10:03:45   
Anonimen
Ta naš seznamček je že prava čreva!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12747
19.9.2007 10:09:18   
Anonimen

Jaz se z Noro strinjam. Meni zadnjih 14 dni govorijo samo to, kako da sem pripravljena, da se bo mali zdaj zdaj rodil, da je vse v nizkem štartu, me naročajo na 2 dni in gledajo, želijo sprožit porod zaradi diabetesa in ker ima premalo plodovnice. In kaj se zgodi? Vsako popoldne pred pregledom se psihično pripravim, da bo končno jutri in nato po tem, ko preživim cel dan na pregledu, rečejo, da še ne bo in grem domov. Obupno je, še slabše se počutim, kot da bi bila 20 dni po PDP. Res sem že naveličana in zoprna. Ko sem včeraj prišla domov, sem si rekla nič več. V četrtek, ko imam kontrolo, sem prepričana, da bom prišla nazaj domov in bom lepo živela svoje življenje normalno dalje in čakala, kdaj se bo začelo, ne bom pa se pustila več znervirat. Mi je že lažje. Zdravnikom res zaupam in vem, da je verjetno tako najbolje. Se mi zdi, da če bi mi manj povedali, da bi bilo bolje, tako pa nas zalagajo s podatki, koliko smo odprte, koliko je tega in onega, kar navsezadnje niti ni pomembno. Važno je samo to, da se nosečnost lepo vodi, se nosečnici in plodu lepo godi in da ukrepajo, ko je primeren čas za to. Vse ostalo je za nas nepomembno, pa še samo zmede nas.

Ali katera že ve, kaj se dogaja pri Srčku?

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 12748
19.9.2007 10:12:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Ta naš seznamček je že prava čreva!!user posted image user posted image user posted image

Se strinjamuser posted image . Slikice nam ful vzamejo. Pa še slabše bo, ker nas je še ogromno, ki nismo rodile in ko se bomo preselile v spodnji del, takrat pa bo šele grozno. Si sploh ne predstavljam in verjetno bo zelo nepregledno, No bomo sproti urejale, pa bomo vidle, kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12749
19.9.2007 10:12:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Jaz se z Noro strinjam. Meni zadnjih 14 dni govorijo samo to, kako da sem pripravljena, da se bo mali zdaj zdaj rodil, da je vse v nizkem štartu, me naročajo na 2 dni in gledajo, želijo sprožit porod zaradi diabetesa in ker ima premalo plodovnice. In kaj se zgodi? Vsako popoldne pred pregledom se psihično pripravim, da bo končno jutri in nato po tem, ko preživim cel dan na pregledu, rečejo, da še ne bo in grem domov. Obupno je, še slabše se počutim, kot da bi bila 20 dni po PDP. Res sem že naveličana in zoprna. Ko sem včeraj prišla domov, sem si rekla nič več. V četrtek, ko imam kontrolo, sem prepričana, da bom prišla nazaj domov in bom lepo živela svoje življenje normalno dalje in čakala, kdaj se bo začelo, ne bom pa se pustila več znervirat. Mi je že lažje. Zdravnikom res zaupam in vem, da je verjetno tako najbolje. Se mi zdi, da če bi mi manj povedali, da bi bilo bolje, tako pa nas zalagajo s podatki, koliko smo odprte, koliko je tega in onega, kar navsezadnje niti ni pomembno. Važno je samo to, da se nosečnost lepo vodi, se nosečnici in plodu lepo godi in da ukrepajo, ko je primeren čas za to. Vse ostalo je za nas nepomembno, pa še samo zmede nas.

Ali katera že ve, kaj se dogaja pri Srčku?

Mene naročajo na 4 dni. Bila sem včeraj, zdaj pa grem ponovno v soboto, če slučajno še ne bo nič!
Otroku v glavnem nič ne manjka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  508 509 [510] 511 512   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  508 509 [510] 511 512   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?