bamby
|
Dober in deževen dan! Danes smo se pa zbudili v krasnem vremenu, kaj? Naš Tim je spal do 10.20, da sem mogla iti vmes že pogledat, če je sploh še živ . Vidim, da vse že nekaj nakupujete, jaz pa nisem še nič, oziroma, kaj dosti tudi ne bom potrebovala. Trenutno kar vem, da bom mogla kupiti, je kombinezonček, ker od prej je vse preveliko, pa nekaj rjuhic bom mogla zrihtat. Pri nas cunje za dojenčke kar krožijo, tako da jih ima sedaj trenutno moževa sestra, ki jih bo dala spet meni. Je pa teh oblekic toliko, da če bi kaj kupovala, je samo stran vržen denar. Tega bom raje porabila za kaj drugega. Posteljico imam, voziček bo posodila moja sestra, lupinico dobimo nazaj od njegove sestre, ravno tako ležalnik, ker bosta naša otročka cca. 10 mesecev narazen. Moj levi gleženj je še vedno kot žoga, desni je pa še kar . Upam, da se bo uredilo. Popoldan pa gremo k moji mami voščit RD. Sva ji s sestro že prejšnji teden namignile na štrudelj. Ko sem jo zjutraj poklicala, sem jo seveda povprašala, če ga je že spekla, pa je rekla, da bo prav gotovo spečen tekom dneva . Za kosilo bo pa danes pri nas jota, zeljševka in ocvirkovca pa se mi že pečeta! Se mi zdi pina-1, da si ti spraševala po omaki za testenine. Tista s tuno in kislo smetano je krasna omaka. Za začimbe samo sol in poper ter po okusu lahko tudi parmezan. Meni osebno je boljše brez. Anandrej, vse pohvale za seznam! Še dobro, da te imamo . Janey, kar si omenila, da bi oblekla za krst, je prav elegantno in boš prav lepa botrica.
|