Marelica
|
Jej, sem tako dolgo odlašala s pisanjem, da sem zdaj spet ful v zaostanku. Krista, najprej tebi čestitke za novega spočetega člana!!! Jaz sem tako vesela takih novic. Še dobro, da te je miaxxx razkrinkala, drugače ne vem, kdaj bi te pogruntale. Želim ti lepo nosečnost!!! Mojčika, za vas pa navijam, da čimprej kaj takega oznaniš!!! Maychika, evo, pa že nisi najmanj noseča med aprilkami. Te bomo kar hitro začele spraševat, kje si, pa a še ni... Saj res, kje je Kajča? Za našo Ksenijo, pa mislim, da je še kar v enem kosu. Sem pred enim tednom zasledila njen post med ptujskimi mamicami in je čisto na kratko napisala, da se ji nič več ne da pisat. No, jaz upam, da ji do PDP ne bo preveč hudo čakat in da mi po SMS med prvimi servira novico iz P. Jupiiiii, še malo, malo, malo... Uf, ne mi o pospravljanju in likanju... se mi zdi, da tega nikoli ni konec... Miaxxx, naša je slamico na isti način skapirala, kot Kristjan. Zdaj je pa samo slamica zakon! Dajte se no malo potrudit mamice za seznam osvojenih besed (Barba, Maychika...). bolj bosta čakali, večji spisek bo treba naredit. Hehe, pri nas pa še vedno nič novih besed. Tako kratkega seznama se niti objavit ne splača. Za nameček je pa še osvojeno vse pobrkala in me včasih prav šokira, ko kaj narobe poimenuje. Imam občutek, kot da se iz mene norca dela, al ma pa tak hecen smisel za humor. Ok, ni panike... ker hodimo pa zdaj kot veliki. Miaxxx, ti je znano, a ne? Alička, jaz Katarine sploh več ne mažem s kakimi kremami. Ima tako lepo kožo, pa bi ji mogoče več škode naredila s tem. Boga Živa. še dobro, da je bilo bolj grdo na pogled in je ni toliko motilo... Zdaj ste pa vredu? Za dopust pa smola, ni kaj. No, samo da ni blo kake nezgode in ste lepo živi nazaj prišli. Nikoli ni namreč tako slabo, da ne bi moglo bit še slabše. Mojčika, ja, imaš prav glede dojenja. Živila/pijače nimajo sploh tako velikega efekta na dojenje, kot si mi mislimo. Tudi meni ni nič pomagalo. Naj ti pa vlijem malo upanja, da boš v drugo lahko čisto nomalno dojila, tudi če prvič nisi. Jaz sem se obrnila na svetovalke za dojenje, ki na MON-u odgovarjajo. Mi je ful koristilo in mi neverjetno gre laktacija na bolje. Včeraj sploh ni več rabil flaške, oz. sem mu jo ponoči namešala, ker se ni mogel potolažit (pa sploh ni hotel kaj dosti pit). Tak da mam očitno zdaj čisto dosti mleka. Žiga, grozno simpatičen dečko!! Sem pa mislila, da bo kaj bolj dramatičnega na sliki z lužo. Eya, ti je kar prizanesel z večjim packanjem. Naša bi bila sigurno umazana kot pujsek. Zdaj ji je itak najlepše po lužicah packat, med trgatvijo pa po moštu (bom probala spet kako sliko prilepit). Maychika, a ste zdravi? Kaj se je izcimilo iz tistega bruhanja? Upam, da nič. Tia, BRAVO za pogumno vstajanje!!!!! Pa enega lupčka za novo spodbudo! Bolančki, pozdravite se, zdravčki, ostanite zdravi!!!!! Zdaj je pa res ogroooomno ljudi prehlajenih. Sem verjetno še kaj pozabila, ampak nimam več časa komentirat. Bom probala drugič bolj sproti. Danes je tako eden bolj mirnih dni, ko sta šla ati in Katarina v mesto. Mali pa se je celo prepričal zaspat. No, pa že neke glasove spušča, tak da.... Lepo se imejte!