|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
16.9.2007 21:38:36   
atena777
Kolumbo na hitr sem ujela, da si neki od zobkov pisala in granul..
Nam ful pomaga GENGIGEL, ki ga je priporočila aja32 in prime takoj.Imajo skoraj v vsaki lekarni!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
16.9.2007 22:23:32   
ribicau
evo mene....končno sem vse prebrala! Pridne ste ble ni kaj!

Malecka_mateja upam, da poštimate Tjašo, upam, da ni nič hudega user posted image !

Kolumbo welcome back!

Visnjaaa in Eva1 super sta! Sem se tolk narežala....Visnjaaa kako je blo na krstu?

Pikecpokec evo naš urnik hranjenja....dojenje med 6. in 7. uro zjutraj, med 9. in 10. uro rižolino/ (cca 200 ml) al pa kej podobnega, potem med 12.in 13. zelenjavna kašica, oz. zelenjavna z mesom (najmanj 200 ml), v vsako pa dam ali polento ali riž..., potem med 15. in 16. dojenje, med 17. in 18. sadje (npr. ena banana), ob 19.ih rižolino (cca 200 ml) ob 20. pa flašo (cca 150 ml)!Naj povem, da na zizi glih nevemkolk ne popapca, tko da ta obrok jest štejem kr tko mal za zraven, pomojem se ne naje. Jutri začnemo s četrt rumenjaka.

Zdej kako je z glutenom pa jest tud ne vem. Jest ji še nič ne dajem....eni pravjo po 6. mesecu, eni po 8. mesecu...zdej naša je alergična na KM, pa sem rekla, da bom rajši še malo počakala!

Zdej pa ne vem,  na kaj sem še hotla odgovort.....aja, vidm, da so vaši tud prehlajeni oz. so bili! Zgleda, da je tale prehod na hladno vreme kr vse zdelal. Mi smo se k sreči pozdravili, na morju je bla že  čisto OK. Pa tud jest sem preživela prvo menstruacijo user posted image .

Naš dopust je bil super. Eva je bla ful pridna, no pa sej je vedno. Najbolj sem bla vesela, da je bila med vožnjo pridna. Dol grede je spala dobro urco, ostalopa je bla kar pridna, se je zamotila z igračami! Nazaj grede pa sploh, je spala najprej 50 min, potem pa še dobro urco in sem bla čisto blažena. To je bla prva daljša vožnja, da se ni jokala. Naj pa napišem, sva sedež že obrnila v smer vožnje in je 100 % boljše. Mi imamo namreč Brevijevega od 0-18kg, pa smo to na Pagu probal in je blo ful dobro, tko da smo se nazaj že obrnjeno peljal.  Mi bomo kr še en sedež kupil, še za moj avto! Samo se še odločava katerega, pa ne vem, al bova kr Brevija al kej drucga! Če katera ve kakšne razlike med temi maxi cosi priori , pa tobi, pa romer a bi napisala? Čist za info....na spletni strani www.soncek.si imajo RECAROTE...tiste, ki kupujete, ne vem če veste! Z user posted image  sva ful uživala, vsak dan sva na pomolu kupila ribce in jih zvečer, ko je mala zaspala, spekla, uživala.......pa upam, da mi ne bo spet testauser posted image  treba delat user posted image . Ja klima je bla odlična user posted image user posted image user posted image . Eva se naju je pa tud usmilila in je ob 20ih že zaspala, ampak na morju je se je med 5.30 in 6. uro zjutraj že zbudila, čeprav smo 10 dni pred morjem že spali do najmanj 6ih!¨Upam, da bo danes že star red!
Na Pagu smo bli prvič in moram rečt, da mi je bil kar všeč. Vreme je služilo (beri: 25 stopinj, sonček), le voda je bla pa premzrla za kopanje (no vsaj zame), imela je le tam 21-22 stopinj. Tamala je bla itak čist nora, ko je vodo vidla, pa tud kr plavala bi, če bi ji pustila, tolk sem ji pustila samo malo nogicenamočit, ker se mi je res zdela premrzla.

Slikice vaših malih bom drugič pogledala, zdele nimam tok cajta. Najine nove podatke za seznam februarčkov pa vam jutri javim, jo bom zjutraj stehtala, pa še mene!

No tolk, zdej grem pa žehto rihtat. Sem 2 stroja že oprala in posušila, 3, pa bo zdele opral in gre v sušilca! Tamala tud enga slinčka nima več čistega user posted image !

Lahko noč!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   [Brisano sporočilo]
16.9.2007 23:06:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
16.9.2007 23:55:21   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KAKO JE ZDEJ S TEM SPANJEM NA TREBUHU????? A LOH ŽE SPIJO NA TREBUHU????

Pr nas Eva skoz spi na trebuhu, sej se sama obrne.

Sem pa prej pozabila napisat, da Eva ful puza oz. gre dostikrat že po kolenih, samo potem roke ne zna naprej prestavit in se prekucne naprej na glavo user posted image  - faca mala. Sedet pa noče. Takoj se vrže naprej v ribo in začne lezt okrog. Če pa jo posedem pa en čas sedi, potem pa ko se stegne v kakšno stran po npr. igračo, se pa prebrne. Včasih se ujame, ampak večinoma se prekucne. Se pa ful postavlja na noge, jo imam prou probleme posest npr. v banjico al pa v stolček za hranjenje. Sicer, da bi sama vstala npr. ob omari, da bi se prijela za ročaj in vstala to ne, se pa pobere, ko ji jaz  dam roki in ji nakažem, da je treba vstat.

Puzzle nam ne pridejo več v poštev, ker jih takoj prepleza in najboj uživa ko liže ploščice po tleh! Odkar Eva puza, mamo u nulo spucana tla user posted image .

Dons sem se prijavila za plavanje z Evo! Tečaj imajo v Kranju, cena 90 eur za 10 obiskov! Začne se 1.10., je pa v ponedeljkih od 15-16h, pa še en termin, samo ne vem točno kater - to pišem za vaju Kolumbo in Margit (ki sta blizu), če imata kakšen interes hodit, evo še link http://www.plavanje-dojenckov.com/).

Tko, zdej pa res lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
17.9.2007 7:25:17   
malecka_mateja
dobro jutro!

ribicau WBuser posted image user posted image user posted image a vs oboto prideš????
super da ste uživali in da je eva bila pridna!

atena sory sam sem se je bateria spraznila in sem mela preusmeritev na moža ki pa ni bil poleg mene!upam da nisi huda preveč!pa prokleta baba tumasta(jaz)sem ti še v špetek misla sporočilo poslat za ziher da ne bo pa sem misla sej je ziher pogledla na neta nebom ji težila!user posted image sory drugič bom javla obljubim!

višnja halooo kako je bil krst???

kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image za govor majklu je bil  pa res dober si te kr predstavljam kako si to povedala ko si taka faca!
lahko že spijo na trebugu naša se tak sama obrne!

mi pa imamo posvetovalnico!tako da mere spet sporočim!pa cepljeni ne bomo ker naša še vedno šmrka in kašlja!

naša pa bo kinderpet skup zlamala ko tako dela v njem!tak ruži kot da je žejmanj skup pado!
aja mi ammo tud problem ko jo dam v čeber al pa kam pa se kr na noge postavi in se ne vsede za boga!pa jo pustim in umivam pol pa se sama vsede!prissilit je ne morem!!naša že tud tu pa tam kolene pokrči in se mal zaplazi ampak bom puza!sploh nazaj ji je bolj všeč!se za če ji daš roke vstane sama!nebi vednla če nebi včeraj z možem gledla tv-ja pa sem jo za rokice primla pa sem hitro na tv  pogledala in ola je že bla na nogah!ampak jo je takoj na rt vrglo ker ma pretežko tako kot mama!user posted image user posted image user posted image j

e dobla za darilo tisto novo stvar ala pametni kuža sam da je knjiga!pa je za ku.....mi je pametni kuža bolj všeč!dosti bolj!In ji bom tisto za božoč nabavla!ker ta še cele abecede ne pove in niti številk!samo do 4 šteje in samo 4 črkeuser posted image user posted image pa 4 pesmice in 4 barve!in to je to!user posted image bedarija!

tam na kužku pa maš dele telesa barve vse črke  številke do 10...in je res super pa še polno pesmic!ja no če je že dobla bomo jo ponucali ampka je pesem bolši!

no zdaj pa grem še mal zalegnit!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
17.9.2007 8:45:06   
pikecpokec
kolumbo: naš Gal ful rad spi na trebuhu. Evo, glih zdle tko spi. se čist zakoplje z pouštre in odeje (na taveliki postli) in pol spi ko angelček. skoz se ga more neki dotikat-medo, poušter, odeja, jst... včesih si odejico kr čez glavo potegneuser posted image .
Po moje so zdej že tko veliki da nima kej bit če spijo na trebuhu. Mi mamo v njegovi postlci sicer še vedno Angelcare vklopljen, tko da smo brez skrbi!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2406
17.9.2007 9:05:37   
visnjaaa
Krst je uspel super. Pogrešali smo edino Evo1, ki ni prišla.... otroke ima full prehlajene.
Nažrl smo se ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi je bilo kr mal slabo.
No v Celje pridem 22. z familijo, tak, da bo lepo prosila, če bi se lahko dobile v City centru, ker imajo tam đunglo in se bojo moj otroc tacajt tam igral, moj mož pa bo šel v šoping....al bo pa zraven visu....user posted image

Ste za? 22.09. v City center?

Kolumbo tamal lahko spi na trebuhu...brez skrbi!

lp

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
17.9.2007 9:13:25   
malecka_mateja
višnjauser posted image user posted image user posted image za 22 lahko v citiy centru sam povej kje je!sej moj mož tud zraven pride!verjetno tak da ni panike!sam da matika pride!
a bomo vidli kako slikico iz krsta??

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.9.2007 9:56:02   
pikecpokec
jaaaa! city center je bolš kot tuš! mogoče bo pa tut moj pršu zram, sam do 12h dela, tko da če ga poberema kr na šihtu, smo ob 12.15 v celju. itak je pa odvisno kok dolg bo kej gal spal. ponavad se zbudi mal pred dvanajsto.
no, bojo pa dedci mal izmenjali očetovske izkušnjeuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
17.9.2007 9:59:29   
malecka_mateja
pikecpokec mi poveš kje je ta city center!plis!
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2410
17.9.2007 10:57:09   
pikecpokec
city center je v bistvu čist zraven planeta tuš. ko z avtoceste zaviješ proti mestu, se pelješ po mariborski cesti, najprej maš na levi merkur (rumena stavba), se pelješ še skoz naslednje križišče naravnost, potem je na levi planet tuš (ga spoznaš po ful velikih filmskih plakatih na fasadi, potem se pelješ do naslednjega križišča in še pred križiščem na levi zagledaš city center. ne morš zgrešit, ker je to ful velika modra stavbe, gor pa piše city center. no, na križišču zaviješ levo, se pelješ do krožišča, greš ven na 3. izvozu in si že skor v parkirni hiši od city centra. to je to.
uffff, kaka podrobna navodila! očitno poklicna deformacijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2411
17.9.2007 12:22:36   
atena777
AJA SAMO NEKEJ: V SOBOTO JE DAN BREZ AVTOMOBILA, TKO DA MORTE VSE PIDIT S CUGOM

ja potem pa nič ne bo 22.?

Jaz upam, da se pozdravimo do takrat...

čao!

Neposredna povezava do sporočila: 2412
17.9.2007 12:23:39   
ribicau
Dan!

Mi smo že iz šopinga. Smo letal okrog za avtosedežem, pa smo se odločil, da bomo enga maxi coxi tobija kupil, sem ga pa zdele hotla na baby center spletni strani naročit, ki je v akciji, pa so že vse razprodal user posted image !

Eva je zvečer zaspala ob 20ih in se je ob 3.30 zbudila. Pa sem ji kr mal kompota dala za pit in je v trenutku nazaj zaspala in spala do 7ih. Pol pa na joško in je še do 8ih potegnila. Upam, da je blo tisto ob 3.30 samo zarad spremembe posteljice user posted image user posted image , k je mogla prej en  teden v prenosni spat.

Tko, zdej greva pa mal na sprehod!

Neposredna povezava do sporočila: 2413
17.9.2007 13:45:40   
DeMer
Ribicau, jest sem slisala, da se bojda otroci zelo radi odpenjajo v tobiju. Mislim pa, da je rezlika med temi sedezi v tem, da so eni narejeni za isofix, eni pa ne. Mi mamo Romerja, duo plus in je mali nadvse srecen v njem.

Aja, pa na plavanju se bomo srecali. :)

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.9.2007 14:50:45   
LuLu
Ojla, da še jaz dodam... naš se je tudi že sam na trebuh vlegel in zaspal.
Pa da se še pohvalim kaj vse zna user posted image
sedi že sam, po kolenih hodi že po celem stanovanju... ali za mano ali za dragim, zdaj pa mu je najbolj zanimivo, da ko je na kolenih, da roke ali na eno nizko mizico ali en mali stolček in se dvigne.. kleči ob podpori. Meni se zdi, da je mali v teh akrobacijah v zadnjem tednu ful raztural. Tak hoče na noge, da smo ga malo spustli in je za sekundo celo sam stal. Samo ni še čas... bolj na prstih stoji... moj bi že rad šel z njim na sprehod, da bi mali kar sam hodil poleg njega user posted image  
Če velja datum 22.9. potem se malecka_mateja še vedno vabim v tvoj avto user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.9.2007 16:22:42   
LuLu
Ojla, jaz sem pred nekaj časa na RR zasledila, da so mamice oddajale Aptamil 2, zdaj pa nikjer več ne najdem... a ima katera to mleko, oz. pozna katero, da ima, pa več ne rabi?
Bi rada malo eurov prišparala, če se da user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.9.2007 18:35:30   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Ribicau, jest sem slisala, da se bojda otroci zelo radi odpenjajo v tobiju. Mislim pa, da je rezlika med temi sedezi v tem, da so eni narejeni za isofix, eni pa ne. Mi mamo Romerja, duo plus in je mali nadvse srecen v njem.

Aja, pa na plavanju se bomo srecali. :)

Joj DeMer sorry, nate sem pa čisto pozabila. Kolumbo in Margit sem napisala, nate sem pa pozabila. Me veseli, da prideta. A na predavanje prideš?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.9.2007 21:20:10   
atena777
Da ne spregledate: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif

novejši testi avtosedežev.

Nakup preko splet na BC je očitno samo zazvabiti muhe na med..Nekaj komadov jih imajo na zalogi, ki jih folk pokupi takoj po 00:00. Morš bit prvi če ne ni nič. Samo v opozorilo, če boste kdaj računale na dnevne akcije (no mi nismo imeli teh izkušenj pa smo popušili).

Lahko noč.

p.s.David je zelo bogi, hrope zelo glasno,tako da se bomo šli jutri poslušat. Poti se ves po celem telesu. Je bolj malo, še pije zelo stežka.Vendar ga skušava nalivati s čajčkom...Res je bogi, kr srce se nama para.Upam, da se zliže brez posledic.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.9.2007 21:37:02   
atena777
A, kera kej ve kok je treba odsteti, ce das termometer v ritko?  In koliko casa mora biti v ritki?

Se enkrat vprašam, če mogoče katera ve?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.9.2007 21:41:21   
malecka_mateja
ojla!

atena v ritki navadni more bit 5 min digitalni pa min!pa sam konica!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.9.2007 21:41:31   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Moramo ga obnoviti, kaj pravite?

DA, moj ima 7830 g in 68 cm... moje kile pa 81 kg. Vse štima, enim se številke večajo, enim pa manjšajo user posted image

Hej pupice a ste ze kej shujšale?

Jaz sem prišla že na 65, sedaj pa spet počasi gor leze. Samo kuham, ker je moj na bolniški in je skos lačen. On je po tej dieti za KS shujšal norih 10 kg (no ja še tekel je zraven). Pa že prej ni bil debel, ampak zdej je pa THE ŠLANK.

Skratka naše nove mere: 67,5 cm, 8200 g, 65,5 kg mami

Redi se bolj švoh, ker je taki spidigonzales, da vse pokuri že med hranjenjem, ke ne more biti nič pri miru. Človek bi pričakoval, da bo sedaj kaj bolj umirjen, ker je bolan, pa nič. Kot bi se kafeta napil.

Se vidjamo! Morda celo 22-ega, vendar se bojim, da bo moj sonček še preveč v slabem zdravstvenem stanju. Pa drugič.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.9.2007 21:42:32   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ojla!

atena v ritki navadni more bit 5 min digitalni pa min!pa sam konica!

hvala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2422
17.9.2007 22:10:22   
LuLu
Ojla, se bom spet pohvalila user posted image
Moj Janči je danes celi dan norel, se smejal, vriskal, nenormalno preplazil stanovanje parkrat, in pazite, na noge se je sam postavil. Sicer ob opori rokic, ampak vseeno. Celi dan je to potem ponavljal in eno slikico sem naredila, pa jo imam v albumu. Pa še dve zraven...
lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
17.9.2007 22:13:27   
malecka_mateja
no ojla!

mi smo doma!sma ble v posvetovalnici velika je 71 cm in težka 10200g!je mela sistemtskega in je vse ok!je blo hecno ko je dohtarca vprašala če že reče a bu ga...pa vidiš malo atauser posted image user posted image user posted image dohtarca je sam debelo pogledala in je rekla to pa je prava baba in je ostala brez besed!user posted image user posted image user posted image

nakupla sem ji spet polno stvari če čeveljčke no copakte bodije majčke...uh zaprava spet oh ho ho evrov stari me bo ubil!zdaj pa res ne rabi nič več no tam novembra še kake prave čevlje pa kaka hlače ko mi odo v oko padleuser posted image user posted image user posted image eh sej bo!če pa je tolk lepih stvari!

lulu še vedno vabljena v moj avtomobiluser posted image user posted image user posted image valda si zraven!več nas bo boljše bo!

atena upam da vam uspe prit res!držim pesti da se mali pozdravi!ja naša tud šmrka pa tak amapkk je rekla zdravnica da ni panike pa je mala viroza!

to je to grem spat oz mojega čakat!če bo kaj z user posted image user posted image user posted image ker jutri že pride user posted image  in mormo izkoristit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no lep večer še naprej!

papa oz ahko in mirno noč!user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.9.2007 7:25:14   
Margit
Jutro vsem skupaj!
Da se na hitro javim, predno odpeljem Mašo v vrtec.

Mi smo še zmeraj bolani. Namesto da bi bilo bolje, je samo slabše. Midva z VD-jem imava angino, malega pa danes peljem k zdravniku. Sicer ima samo še zabasan nosek. Podnevi mu kar v potokih teče iz noska. Ampak vseeno grem poslušat srčka. Da ne bo šlo slučajno kaj naprej. Ker se tole vleče že 14 dni. Noro.

Vidim oz. berem, da so vaši mali že prav ornk aktivni. Taka je bla tudi Maša. Pri taki starosti je vse prelezla, sama vstala, stala ob opori, ... No naš Matiček je pa očitno bolj srečen če samo sedi. Ne boste verjele, čez celo kuhinjo prileze po ritki. Sploh ne vem kako mu to rata. Na trebušku ne zdrži niti minute, dvakrat se porine nazaj in že znori in vklopi alarm. user posted image  Sem pa zadnjič prišla k njemu v sobico, po dopoldnasekm spanju, in je kar sedel notri. Se pravi da se je sam dal v sedeči položaj. user posted image Matic. Vsaj malo kaže zanimanja user posted image . No ja, saj bo. Otroci so si različni. Tako da vse ob svojem času. Ko bo hodil in vse raztural po stanovanju bom verjetno še vesela, da je tako dolgo samo sedel in puzal po ritki sem in tja. user posted image
No se šibar zrihtat, pa se beremo in pišemo kaj kasneje. Mogoče bo danes kaj več časa, ko je tako lepo deževen dan zunaj.

Punce uživajte s  svojimi malčki.

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.