|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
14.9.2007 12:08:22   
tejč
Hvala vsem.
Naporen vikend je pred nami. Pogreb bo šele čez teden...
Defintivno gremo na Dolenjsko, bodo se mal z Ajšo in mašo ukvarjali in vsaj malo odmislili...
Težko mi je, a lažje, ker lahko kaj napišem...Včeraj je menda potrgala vse cevke iz sebe, da so ji potem drugam naštimali vso "napeljavo"...Revica, očitno res ni mogla več. Hvala bogu, da je vse za njo!
user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.9.2007 15:15:22   
petrinja
tejč, iskreno sožalje! ma si lepo posvetilo napisala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si me v jok spravlauser posted image user posted image  

naj Piko čuvajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . zdej bo pa od zgoraj bedela nad vami.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.9.2007 15:27:26   
indy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tejč prejmi tudi moje isreno sožalje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako mi je hudo, da sploh ne vem kaj naj ti napišem da ti bo v oporo.
Vem kako ti je hudo, ker sem pred petimi leti imela isto situacijo, leto kasneje pa mi je na tak način umrl še moj najboljši prijatelj.
Solze mi kar polzijo po licih in se sprašujem kakšno je res to življenje, da ti vedno vzame najljubše ljudi okrog sebe.
Vidiš moj Mark ima ravno danes štiri mesece in sem zelo vesela ker ga imam.Sploh si ne upam pomisliti kako bi bilo če bi ga izgubila.Grozno.
Kaj vse moramo ljudje pretrpeti.
Zato res preživimo življenje čimlepše, ker nikoli ne vemo kdaj se nam bo končalo.
Draga Tejč, bodi pogumna in močna. Pika pa sedaj z viška gleda nate in te spremlja povsod.Naj počiva v miru.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.9.2007 16:41:43   
iwa
Tejč tud od mene iskreno sožalje in da bi se v najtežjih spominjala vsega lepega ki ste ga skupaj doživeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od naše družinice...

Drugače pa Petrinja, ne nisem iz Prekmurja, smo z Gorenjske že nekaj let pa živimo v LJ. Logično je da si najprej pomislila da smo s Prekmurja a mi nismo pripadniki najbolj množične protestantske cerkve, evangeličanske, temveč kot sm že rekla adventistične. Pri nas je dosti drugače kot v rimokatoliški cerkvi, med drugim se duhovniki poročajo, moj dedek je bil pastor, v cerkvi nimamo nobenega okrasja in malikov, vera temelji na odnosu človek Jezus direktno brez posredovajna župnika in včasih na žalost tudi denarnice, pa da ne bo kera kej zamerila. Če te še kaj zanima pa kar prašaj.

No zej pa letim naprej....

Življenje je lepo!

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.9.2007 19:31:36   
rogljicek
Iwa, adventisti ste? Sploh nisem vedela, da so adventisti tudi pri nas v Sloveniji. Namreč, moj fant je te vere in sem pravzaprav prvič slišala zanjo, ko sva se spoznala. Vendar cerkve menda ni, ali pač?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.9.2007 20:29:20   
African queen
Se opravičujem,ker sem kar med vas skočila.Bi samo tale link prilepila za Rogljiček:

http://www.adventisti.si/    

Očitno so adventisti tudi tukaj pri nas v Sloveniji,tako kot Mormoni in podobni..

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.9.2007 21:35:12   
felicia
Dober večer!

I am back! Na morju je bilo super krasno vreme kopanje skratka lepo! In potem pridem domov in preberem za tejčino teto. Iskreno sožalje tejč.

Ste bile pa kar pridne s pisanjem. Vas nisem vseh brala ker ene se pa res full potrudte in pišete pišete in pišeteuser posted image

Jaz kar komaj čakam na plavanje z mojim sončkom. Dejte mi sam povedat a boste vse kupile te neo hlačke za mulce al samo navadne kopalne pleničke?

No se še kej slišimo mislim pišemo.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   [Brisano sporočilo]
14.9.2007 21:52:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu felicia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.9.2007 11:52:56   
juniorka
tejč, iskreno sožalje, drži se, ker tole bo res naporen vikend za tebe, da o pogrebu sploh ne pomislim- ubogi vsi bližnji!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj vas čuvajo!

Sem komaj zdajle prebrala, ker smo včeraj okoli hodili, Nelu so kri vzeli iz rokice s takooooo iglo, kot jo nam. No, se je kar dobro držal mali. Pol sta se pa Nel in Dorian spoznalauser posted image ! Eca, tebi pa hvala za postrežbo, fajn je blo, park je pa čisto drugačen skozi oči mamiceuser posted image !
Nič, grem malo pospravit, dokler še mali spi!

P.S. Glede neoprenskih hlačk- pravijo, da je fajn, ker lepo grejejo in da jih na tečaju vsi imajo- vsaj na Ptuju, zato sem ravno spraševala, če ena cifra zdrći 3 mesece user posted image , ker 20€ je že nekaj dnarja...

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.9.2007 11:56:58   
juniorka
Rogljiček, a vi že zdaj potujete v ZDA???? Sem pa upala, da se vidimo na vseslovenskem srečanjuuser posted image . Boš poročala, kako je sistem na letalu za take majhne!
Moj mož pa drug teden v Afriko mahne, za mesec in pol, med drugim na pogreb strica, ki mu je bil kot oče, ki ga je izgubil že kot otrok!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.9.2007 14:53:06   
rogljicek
Joj, punce, ne vem ali sem vam kdaj razlagala, kako divji je tale moj nečak, ampak nas preseneča iz dneva v dan user posted image  Danes je popil razrečilo. Sosed-moj stric dela garažo in je štrihal, šel za dve minuti stran, v tem času priraca Gregor in opa, je bil revež žejen, odprl steklenico in pil. Midve z njegovo mami sva ble 5 m stran. Ko ga je Marjeta vidla, da zliva (ni pomislila, da je pil) je stekla k njemu, potem je začel kašljat, pljuvat,...bogi. Smo klical rešilca in so nas spraševal tako neumna vprašanja...no, potem sem jaz peljala, madona, še nikol ni lo teh 8km tako dolgih. Ne vem kaj so delal v Kranju na urgenci, ampak so ju potem z rešilcem in sireno peljal v Ljubljano. Ko sem se usedla v avto, sem se samo jokat začela. Bogi otrok je bil čist zelen in mlahav. Zdej še čakamo novice al je u redu, kaj delajo z njim... No, potem sem šla v Mullerja po aptamil in vidla enga tipa kako pomerja očala, ženska se prfuma,...Tejč, sem dobila prav isti občutek, ko ti, kako je vse to majhno v primerjavi s človeškim življenjem, zdravjem,...
Pa še neki: medtem, ko smo panično vozie v Kranj, je moja mami pazila Reyo user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.9.2007 15:17:19   
rogljicek
Juniorka, ja midve greva v Ameriko v ponedeljek za 3 tedne. Nazaj prideva 8. Sem tudi jaz planirala it na srečanje in se veselila spoznat vse majčice, pa se je na žal malo drugače obrnilo. Malo me skrbi sama letet s tako malo pikico, ampak, če je treba je treba user posted image  Za dojenčka lahko dobiš ene vrste košaro, kjer lahko sedi/leži, ampak je menda velikost full problematična; je odvisno od letalske družbe ampak so po večini majhne. Drugače naj bi mamica dobila sedež spredaj pri vhodu(lahko zahtevaš), kjer je več prostora, ampak jaz mislim, da ne bom dobila, ker je let full zaseden in lahko bookiraš sedež že po netu. OJOAJOAJ, 10.30h me čaka. Otrok pa naj bi med pristankom in vzletom pil, ker le tako uravnava pritisk, če ne, jih menda lahko fuuuul boli.
Kako se bo zares obneslo in šlo, ti pa poročam.

Aaaaa, tvoj moža pa gre na toplo, blagor njemu. Kako pa leti? Iz Brnika? Pa British airways potem?

Gremo malo ven zadnje sončne gorenjske žarke lovit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.9.2007 17:06:35   
Putka
Čau babnice!

Vas kar malo pogrešam, ampak ne utegnem prebrat nič . Prav zdaj tukaj po net caffe/štacuni/knjigarni vesna po policah brska, Katja pa se zraven joka. Sem morala mal starše za par ur pri miru pustit, da se spočijeta od nas..

Tole glede plavanja, sicer nobene spremembe, ko pridem v Ljubljano zvem točno kako in kaj.
Namreč tečaj bo prevzela Aquamanija, najbrž je zato tist tip tko vztrajnio MAjchi klicaluser posted image . Bo najbrž se vseeno moja kolegica vodila, zgleda da jim ni všeč, da hoče še kdo drug isti biznis furatuser posted image . Glede na to, da so naši ne(plavalčki) šele 4+ mesece stari, bo tečaj oktobra, čeprav so res začel že prejšnji teden.
Torej - ostajamo VIP tretirana skupina, se nam bodo prilagodili in računajo na nas, zna se zgodit, da se uro prestavi, bom pa na ponedeljku vztrajala. In ceni tudi.

Včeraj smo bili na Bolu (moja sodelavka na porodniški tam s familijo, 4-lertnik in 6-mesečnica) in je bilo fenomenalno. Voda par st toplejša, precej folka (za razliko od naše penzoinerske vasice), smo užival in peljemo še očka ko se nam pridruži drug teden. Zdaj je prav luštno ratal, temperatura je čez 25 stopinj, no zvečer kar zahladi, pa voda se je precej ohladila, ker je morje kar globoko par m od obale.

imamo lepe slikce, jih objavim doma.

Pridno vozičkajte!

A sem kje falila datum za VSM, ali čakate nameuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.9.2007 17:08:27   
Putka
Spet jaz! Samo post od Rogljička prebrala. Lahko tudi na oktober prestavimo, ker je že pol speptembra za nami, pa se nismo še nič zmenile. Dajte, kak predlog vržt ven..

Ja vem, kaj težim z dopusta.. Imam rada mal vnaprej splanirano, ker se mi ponavadi potem par stvari na kup nabaše..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.9.2007 18:47:21   
petra a
Tejč,

še enkrat-moje sožalje. Spominjaj se je take,kot je bila pred boleznijo. Bolje tako,kot da bi trpela še dalj časa...če se je že moralo tako končati.
Drži se.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.9.2007 22:34:08   
rožica81
Oj punce!

Rogljiček, kako me je stisnilo, ko sem brala tvoj post o nečaku. Kako je z njim? A je vse ok?
S katerega konca Kranja pa si, če smem vprašat?

Juniorka, a vidva z Nelom bosta pa kar doma? Ne bosta šla z atijem v Afriko?

Punce, a ste se načvekale včeraj na Zbiljah? Meni je res žal, ker nisva prišla z Nacetom, ampak sva tko fino oba zaspala, pol sem se pa jaz zbudila tolk sestradana, da sem se komaj do kuhinje privlekla in nekaj za pod zob naštimala. Bi vas pa že ful rada videla. Vas in vaše sončke. Bo kaj kmalu naslednji date?

Danes je bil pa ful lep dan, kajne? Ste uživale? Mi smo se imeli res fino, malo bolj aktivno dopoldne, popoldan pa smo praznovali tastovih 60 let. No, midva z NAcetom sva šla prav hitro domov, je bilo treba spat. Je bil revček že ful zmatran in je samo jokal, ko so se začela presenečenja. Pa nič za to, samo da se bo piki spočil. Pa dedije je bištek iz mize zmetal, s krožniki zbijal, prt vlekel... Joj, kako je fino... Vsak dan mi polepša tale sonček mali. user posted image

Jutri gremo pa menda na izlet... Komaj čakam, da bomo skupaj uživali, ker potem mojega nekaj časa skoraj nič ne bo doma user posted image

Bejžmo spat.

Čau bau

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
16.9.2007 9:38:17   
felicia
Ojla

ja Putka ti pa res ne moreš brez nas majčic hauser posted image ?

No pa dejmo kakšen predlog zaa vseslovensko srečanje mogoče je res boljš kar na oktober skočit pa rečmo kar tako kaj pravite na 4.10.07 četrtek ?

Rogljicek kako grozno to z nečakom upam da je vse ok.
user posted image

Aja mi kupujemo sušilni stroj pa me zanima katerga bi bilo fajn kupit? kakšne mate kej izkušnje? Pa katera je že tista, ki dela v GA? A je to petrazg? Bi mi lahko ona kej predlagala! Hvala!user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
16.9.2007 10:00:55   
BAMBINA_
Jutro user posted image user posted image ,
no, pri nas smo končno začeli spuščati nočni obrok. user posted image user posted image Ne samo, da ga je zamaknil za pol urce ali urco, pač pa ga dejansko izpusti, zajtrkuje pa potem slabo uro prej, ostali obroki ostajajo ob enakih urah kot prej. Juhuhu. In tako, že par noči spi od cca. devete do pete ure. user posted image Ja, upam, da zdaj tako tudi ostane.
Rogljiček upam, da je z nečakom vse ok. user posted image Sem kar kurjo kožo dobila, ko sem te čitala. Ah ti otročki... Res upam, da bo vse dobro.
Punce, dobre ste, da takole zdržite brez atijev... rogljiček, juniorka, pa rožica81... Jaz nevem kako bi zdržala, ker mi je moj res v veliko pomoč. Ah, včeraj sem se morala nasmejati. Je šel ta malega previti in ko sta končala, je imel Griša narobe obrnjen pajac. Gumbi, ki se zapirajo zadaj, so bili spredaj, nogice so bile nekako čudno zavite... Sem mislilila, da me bo pobralo od smeha, res. Je rekel moj; pa se mi je zdelo čudno, da je vse nekam vleklo... moški kot moški. user posted image user posted image

VSM: jaz sem za, kadarkoli in kjerkoli.

Čau!!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
16.9.2007 10:43:43   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

In tako, že par noči spi od cca. devete do pete ure.

No, tole pa moram obvezno dopolniti... user posted image torej do pete ure brez prekinitve, nato poje in zaspi še nazaj do cca. osme ure. Če bi bilo samo do petih, bi pa bila mal kriza user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
16.9.2007 10:47:14   
petrazg
Jutro bejbike... Spet na hitro še od mene, zdaj ko moja dva sončka še spita....

Posvetovalnica je mimo, prvo cepljenje tudi
. No naše mere - veliki smo 67 cm in težki 8,8 kg. Je full velik in močan, ampak ni nek bajsek, ampak samo malo bolj nabit je...  Kot "nedonošenčka" nas bodo vodili do drugega leta, čeprav sedaj ne rabimo več hodit tako pogosto v razvojno. Je rekla, da je res velik za nedonošenčka...user posted image user posted image user posted image ja halo, a res...user posted image user posted image user posted image

Vprašala sem jo tudi za GH, pa je rekla, da ne pred 6 mesecem. Začeli pa naj bi s sadjem, potem z zelenjavo in na koncu z žitaricami... user posted image Če po resnici povem, jaz sploh ne vem kaj je sedaj prav in kaj ne... kako naj potem naredim. Povsod je drugačeuser posted image user posted image user posted image Bomo vidli, saj imamo še nekaj časa...

Rogljiček - kako je z nečakom? A je vse ok? Me je kar zmrazilo, ko sem brala...

Bambina - user posted image Griša. Naš mali se spet zbuja (pa sem ga glih pohvalila) 3 na noč...Ne vem, mislim da je zgolj navada, ker se samo malo pocarta in poziza in že spi...

Felicia - sem ti poslala zs

Putka - čakam, da gremo na kašen sprehod in na tržnico na kavico...

Nič, se je mali zbudil... grem...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
16.9.2007 11:16:22   
s u g a r
hoj hoj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne morem verjet moj mali princ je zaspal v svojem novem igrišču med delfinom in dekico. Jeeeeeeeeeee. Kok sm jz vesela.

Uglavnem včeraj smo bili v AT (IKEA, TOY`S`US  več ni znesl) no in smo dobli te puzzle za na tla (nisem kupila blazine z loki ker so majhne mali pa je že mal en tolkšn kot tista blazina) ima pa isto en mostiček pa gor ropotulje in se lepo odnese. Evo sm ga še mal pokrila. Tako da sem ful zadovoljna.

Ne morem pa verjet da moj mali princ spet neki štrajka ponoč (včeraj - res je da je v avtu non stop spal (mogoče zato in da ga je tudi vožnja zmatrala) no včeraj se mi je zbudil ob 23.30 in jok da je lačen (tudi čez dan ni bil ne vem kak jedec, mogoče zato), potem ob petih osto in smo skupaj zaspali v velki postelji (kriza tole moram nehat, če ne bo joj kasneje) ne vem kaj je to. Če ne se pa zdajle kak teden zbuja ob dveh in bi samo dudal (rešimo z dudo dvakrat pogode enkrat pukne in zaspi) in ob petih lačni  (user posted image ) poje pa skoraj nič, halo pa mi je že spal lepo do sedmih zjutraj. Ne vem sicer pa sej sm zanj doma in na porodniški (kajne Majchi - sva točno to debatirali v petek).

Bilo je luštno, klepetali smo dežja nismo privlekle, Anči madonca Nace je ornk dečko in tako ma lušne okice, moram pa pripomniti da trmica pa je (ampak hvala bogu da pokaže). No ta dan smo prišli domov pozno tako da sem samo potovalko vzela in letela na trening (mali je lepo prej pojedel - kr v restavraciji midva to poštimava, očka ga je pa potem zabaval in potem sta šla na njuno dooooolgo 45 minutno kopanje in lepo u sanje) in potem jaz pridem že lepo domov k se mala lučka v spalnici ugasne in je bil ravno zadnji lahko noč, lepe sanje in seveda lupček - no pa sem bila pol še jaz na vrsti. Namreč oba mu isto vsak (zdaj ko je ati doma) zaželiva isto. user posted image

Majčice kakšno vse slovensko srečanje. KDAJ IN KJE? En datum je že, kaj pravite, men je kar ok. (4.10. - zaenkrat nimam nič - opa).

Hm danes se mi tako ne da v trgovino (po fasngo - včeraj smo zavili drugam - šment tako je ko se na vrat na nos spomniš), oči je v Tacnu - reševalc iz vode - ga bova šla mal pogledat, ampak bo ta tekma trajala do cca.16. Sami se mi res ne da z vozičkom štrajat po cityparku oz. Leklerku (k morm po tune pa lososa), sam šment je pa to k smo izropal hladilnik k smo učer zvečer dobil obiske in sva danes zjutraj kr mal poškila k je moral biti zajtrk tako malce siromašen (ponavadi je mal tega pa mal tistga pa še u tole bi - jedci pač), ampak sej ni bilo nobene panike, včasih si kdo še zato časa ne vzame.

No kdaj se spet vidmo men je ful fajn tko vas vidt pa malčke (naše majčke) ker je res ena posebna bond.

Nič pupike s princi in princeskami uživajte na tole prelepo nedeljo in se še tipkamo.

papa
cmoka

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
16.9.2007 12:34:51   
indy
Oj.
Lep sončen pozdravček.

Midva z Markom sva bila včeraj sama doma, ker je šel očka v Celje na obrtniški sejem.Mali je bil priden kot vedno, mami pa je pospravljala.Ampak likanje pa še sledi,mogoče danes zvečer ko bo zaspal.
Jst sem res ful vesela ker Mark poje zadnji obrok ob 19h in potem spi do 7h zjutraj. Danes celo do 8h!Tako da lepo spimo celo nočko.Potem pa so obroki točno na 3 ure.
Danes popoldan bomo šli pa na veliko sladoleda.Gremo skupaj s parom,ki januarja pričakujeta dvojčke. Ta nosečka je tako luštna in se spominjam nas kakšne smo bile lepo zaobljene.ha ha ha.
Jutri pa peljem Marka slikat, da dam potem delat njegovo osebno.Me prav zanima kakšne bodo slikce.user posted image
Toliko za zdaj.
Lepo se imejte in izkoristite lepo nedeljo za dolg sprehod v naravi.
pa pa 

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
16.9.2007 13:34:05   
rogljicek
Tako, na hitro... vas samo obvestim, da je mali Gregorček u redu. Je ostal na opazovanju na kliničnem en dan in so ga zvečer že domov poslali. razredčilo hvala bogu ni blo nitro, vendar na osnovi nafte in zemeljskih olj. Kljub temu pa bi lahko prišlo do zastrupitve pljuč. V bolnici mu sicer niso nič dali za nevtralizacijo, se je pa sam od sebe 2x zbruhal. Dones je pa spet divji, glasni fantek, ki prešnofa vse, kar ni zanj. Takeg, ki ga imamo radi user posted image

Grem pakirat, vam pa želim lepo nedeljo. Mi smo bli že na dolgem sprehodu in kremšnitah. mmmmm

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
16.9.2007 16:13:44   
juniorka
rogljiček- me veseli, da je z nečakom vse okuser posted image  Moj bratranc je enkrat tekočino za mumificiranje spil, ker jo je imel stric v lončku od cedevite ( so uporabljali za sajenje prerezanega krompirja). No, hvalabogu tudi njemu ni blo nič!
Tebi pa želim srečno pot in naj vama čimprej mine!!!

Rožica, ne midva ne greva, je preveč cepljenj potrebno, pa se mi zdi prehuda za malega, jaz pa sem tudi zdravstveno čudnauser posted image - sem imela spet antibiotik, ta močen, tri tablete, ker zdravnici ni jasno, zakaj nonstop vnetja...meni tudi ne...
Gremo papcat, se Nel pritožuje, ker ati in mami sta že jedla zunajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1349
16.9.2007 21:33:56   
felicia
Ojla majčke!

jaz sem danes čist utrujena mali je bil celo popoldne neki razdražen, verjetno zaradi spremembe okolja ali ne vem zakaj! Ko bi vsaj spal celo noč ali pa vsaj prespal en obrok!

Mi pa zadnje čase noče vozit v vozičku in sploh ne vem kako naj ga navadim nazaj na vbožnjo. Včasih se je zelo rad peljal in je v vozičku tudi zaspal zdaj pa sam pri meni na rokah pa vse ga okrog zanima in se zato noče vozit ampak nosit in tudi kengurujčka obožuje ker si lahko vse ogleda! Jaz pa bi vozičkala!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.