rogljicek
|
Joj, punce, ne vem ali sem vam kdaj razlagala, kako divji je tale moj nečak, ampak nas preseneča iz dneva v dan Danes je popil razrečilo. Sosed-moj stric dela garažo in je štrihal, šel za dve minuti stran, v tem času priraca Gregor in opa, je bil revež žejen, odprl steklenico in pil. Midve z njegovo mami sva ble 5 m stran. Ko ga je Marjeta vidla, da zliva (ni pomislila, da je pil) je stekla k njemu, potem je začel kašljat, pljuvat,...bogi. Smo klical rešilca in so nas spraševal tako neumna vprašanja...no, potem sem jaz peljala, madona, še nikol ni lo teh 8km tako dolgih. Ne vem kaj so delal v Kranju na urgenci, ampak so ju potem z rešilcem in sireno peljal v Ljubljano. Ko sem se usedla v avto, sem se samo jokat začela. Bogi otrok je bil čist zelen in mlahav. Zdej še čakamo novice al je u redu, kaj delajo z njim... No, potem sem šla v Mullerja po aptamil in vidla enga tipa kako pomerja očala, ženska se prfuma,...Tejč, sem dobila prav isti občutek, ko ti, kako je vse to majhno v primerjavi s človeškim življenjem, zdravjem,... Pa še neki: medtem, ko smo panično vozie v Kranj, je moja mami pazila Reyo
|