|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  489 490 [491] 492 493   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
14.9.2007 13:50:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mony79

Ne vem, kaj je s temi fantki... kar nočejo ven...

Pa še kako to drži!
Očitno mora en fantek čimprej odpreti sezono, potem pa bodo tudi ostali šibali kot po tekočem traku. Ja pa moramo user posted image user posted image  prehiteti na seznamčku.user posted image

(odgovor članu mony79)
  Neposredna povezava do sporočila: 12251
14.9.2007 13:52:18   
Anonimen
Črpalke: Se strinjam s Tanjo Lino. Sicer je nisem še kupila, ker ne vem, če jo bom rabila, ampak če jo bom - obvezno Aventova.

Srček, kakšen ležalnik imaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12252
14.9.2007 13:54:56   
NalLa
Dobro jutro user posted image . Sem ravno odsmrčala kakšno uro in pol spanja. Je tako pasalo.
Tianna, ne vem kaj je s tem ginekologom, ampak upam, da ne bom šla čez rok.

Sonce78 dobrodošla

Sandra jest sm kupila od chiccota ležalnik, sicer ga še nismo sprobali user posted image , ampak so mi najlepši njihovi. Če imaš v bližini kakšno njihovo trgovino poglej tam, ker imajo ful prijetne materiale. Drugače sta pa lepa tudi moder ali zelen iz tvojega linka

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 12253
14.9.2007 13:55:34   
sonce78
user posted image user posted image user posted image Mamice in user posted image , me zanima, če nameravate oz. že predvajate svojim user posted image uspavanke pred spanjem ter  kako se obnese? Jih nameravam kupiti, pa me zanima, če ima katera kakšno izkušnjo s tem? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12254
14.9.2007 14:02:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Sandra jest sm kupila od chiccota ležalnik, sicer ga še nismo sprobali user posted image , ampak so mi najlepši njihovi. Če imaš v bližini kakšno njihovo trgovino poglej tam, ker imajo ful prijetne materiale. Drugače sta pa lepa tudi moder ali zelen iz tvojega linka

Kakšnega si kupila? Sem jih gledala v Ariel-u in so ti res lepi. Si ga kupila pri nas al v Italiji?

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12255
14.9.2007 14:05:25   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Kakšnega si kupila? Sem jih gledala v Ariel-u in so ti res lepi. Si ga kupila pri nas al v Italiji?

Kupila sem ga v Rutarju, kjer je bil cenejši kot v Chiccotu. Mislim, da jih imajo tam že kar nekaj časa v akciji. Ker pa je imel na materialu en mali flekec (ki se ga komaj vidi) in bo šel po mojem s pranjem dol, sem dobila pa še dodatnih 10 eur popusta. Če se prav spomnem je bil potem 49 eur. Mi je pa ful lep tak svetlo zelen, moder in malo pisan. Če najdem kakšno slikco ti ga prilimam. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12256
14.9.2007 14:06:47   
Anonimen
Pa včeraj sem bila v Rutar-ju, pa se nisem niti spomnila, da bi lahko pogledala za ležalnike grrrrr. A ima lok z igračkami, al si ga oz. boš dokupila?

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12257
14.9.2007 14:13:42   
NalLa
Iščem slikce in nobene ne najdem enake. Ja, ima lok z igračkami in nastavi se naklon ležanja. Meni izgleda malo bolj ornk kot pa ostali, ki sem jih gledala. So imeli pa v Rutarju takrat več izbire, kot pa v Chiccotu v BTC-ju. Se bo pa s ponedeljkom odrl prenovljeni mercator center v šiški v lj. in če imaš čas pejt pogledat, mogoče bojo imeli pa tud kaj popust, ker tam chicco odpirano novo trgovino.

Mi je pa njihov material, ki ga imajo za vozičke, ležalnike,... daleč naokol najboljši in če bi imel vozički še tolk dobra kolesa (takšna kot so jih imeli prej) bi takoj kupila njihov voziček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12258
14.9.2007 14:13:46   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
Ne takoj, ko mali zajoka, letet k njemu in ga dvignit in dojit.  Tako se ti bo(če se ni že) ful hitro scertal in ga bo težko odvadla. Otroci takoj pogruntajo, kaj jim bolj ustreza. Saj ni nič narobe, če malo pojoka. PA sajvidiš, če je lačen ali bi se rad le certal.
...Samo če bi ga pa vsakoč takoj v roke dala, bi bila pa v zosu. Pa če imaš enega še sfolgaš...pri dvojčkih moraš pa takoj mejo postavit, ker drugače ne znese.

Se čisto strinjam, pri nas je podoben režim. Nekaj časa jokata, potem se kar sama umirita, ker vesta, da ne bosta takoj po rokah nošena. Če pa naprej jokata, potem najprej menjamo položaj z enega boka na drugega, pokrijemo drugače (mogoče je mrzlo, vroče itd.) in ponavadi je to dovolj. Crkljamo in igramo se vsak dan po jedi (če ne zaspita) in očitno jima je to dovolj.

tianna, mi imamo 2 ležalnika in se super obneseta!! Čez dan sta v njih na fotelji v dnevni sobi, tako da so ves čas zraven, priročno je pa tudi, ko me boli rana in ju moram hraniti, ker enostavno dvignem naklon ležalnika in pustim otročka notri in prav fajn pije iz flaške. Sem pa dobila oba ležalnika, tako da ne znam svetovati katerega je dobro kupit.

nora, ne kupuj črpalke, ker je mogoče sploh ne boš potrebovala! Jaz imam Aventovo in sem zelo zadovoljna z njo. Danes sem recimo potrebovala samo 15 minut za 210 ml mleka.

sonce, midva ne predvajava uspavank s CDjev, imava pa nad posteljico vrtiljaček. Ponoči, če po hranjenju nočeta zaspati, jima to prižgeva in se zelo hitro umirita. Včasih se zgodi, da vrtiljak odigra svoje in se ugasne, potem pa takoj slišiš "guuu guu guuuu grrr uuu" in ga z daljincem prižgeva nazaj - potem pa že spita. To uporabljava izključno ponoči, podnevi pa, ko imata krčke, jima izključno pojem.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 12259
14.9.2007 14:14:46   
NalLa

Iščem slikce in nobene ne najdem enake. Ja, ima lok z igračkami in nastavi se naklon ležanja. Meni izgleda malo bolj ornk kot pa ostali, ki sem jih gledala. So imeli pa v Rutarju takrat več izbire, kot pa v Chiccotu v BTC-ju. Se bo pa s ponedeljkom odrl prenovljeni mercator center v šiški v lj. in če imaš čas pejt pogledat, mogoče bojo imeli pa tud kaj popust, ker tam chicco odpirano novo trgovino.

Mi je pa njihov material, ki ga imajo za vozičke, ležalnike,... daleč naokol najboljši in če bi imel vozički še tolk dobra kolesa (takšna kot so jih imeli prej) bi takoj kupila njihov voziček.

no, ne bo se odrl, ampak odprluser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12260
14.9.2007 14:18:22   
Anonimen
NaILa, hvala za info, ampak mi ne bo zneslo v po do Lj.. Škoda.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12261
14.9.2007 14:24:30   
Foxina
ojla...sem prišla mal k vam pogledat in vidim, da je tu bolj pestro...sicer sem decembrka...in vam ful zavidam, da ste že tako daleč...

tiste, ki ste že rodile...koliko kg zgubiš pri samem porodu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12262
14.9.2007 14:30:51   
Anonimen
Jaz imam Ciccotov ležalnik, ni pa nov. Sem ga dobila v dar, je pa imela dva in ta je bil kao za lepo in ni bil skorajda nikoli rabljen. Meni je zelo všeč, hrbtišče ima dodatno ojačano da je hrbet res na ravnem, ogrodje je plavo, blago pa belo z drobnimi modrimi medvedki. Lok pa sem sama dokupila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12263
14.9.2007 14:58:34   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

odvisno od vsake posameznice...
ma večino izgubiš-če ne takoj po porodu, pa v parih tednih sigurno
js sem izgubila vse-ker sem tudi malo pridobila v nosečnosti (11kg) veliko premalo glede na to da sem zelo visoka

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 12264
14.9.2007 15:03:30   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

kolko pa so vaši budni?

user posted image user posted image user posted image mamice, napište mi kake jedinike, s čim se prehranjujete čez dan,prosim...(še posebej une mamice katerih malčki spijo po 5-6 uruser posted image )

Mojadva ful veliko spita tudi čez dan...če sta vse skupaj budna kake 2 uri je že veliko. Res sta prava zaspanca.

Jem pa jaz načeloma vse, razen fižola in hrušk. PA ju nič ne "šraufa". Tudi pri 1. hčeri se nisem nič pazila in je bilo ok. Poskusi s čim novim in boš videla...če mu bo škodovalo, boš pač nehala. Pa saj smo že v porodnišnici vse dobivali....niso nič pazili na jedilnik.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12265
14.9.2007 15:07:04   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

jaz sem se tokrat zredila 25 kil in jih imam še 13 prevečuser posted image sem upala, da jih bo več šlo dol s porodom, ker sem nosila 2 otroka.  Zdaj se že psihično pripravljam na dieto...samo še dojit neham in začnem z dieto.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 12266
14.9.2007 15:21:08   
sandra85
KJE PA JE CUMA???????
mogoče sem kej spregledala, če je kej napisala, da je nekaj časa ne bo?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 12267
14.9.2007 15:25:00   
Anonimen
Cuma je šla v porodnišnico. user posted image  
Ampak nimamo še nič novičk. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12268
14.9.2007 15:28:38   
ašun
user posted image  Meni pa že cel dan trdi trebuh, pa nič takega ne počnem, da bi bila zmatrana. A to kaj pomeni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12269
14.9.2007 15:33:47   
NalLa
Ašun neki sigurno pomeni, samo kaj pa ne vemuser posted image . Upi na popadke. Pa še jutri smo 15 in lahko dobiš bon, zato zdrži do jutri

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 12270
14.9.2007 15:40:14   
nadja00
več ali manj vas samo berem, sedaj pa sem se odločila, da tudi sama počvekam z vami :) Sem 1t pred PDP (21.09.). Včeraj sem imela ctg. Vedno se matramo vsaj 1 uro, da posnamemo ctg, ker se moja deklica kar naprej premika :) Kar se tiče popadkov pa je samo ravna črta :( Še nič.  Moja G pravi, da otrok očitno uživa, ji je lušno in bo verjetno pofirbcala v svet po PDP-ju.
Kar me skrbi je to, da se otrok še ni spustil v porodni kanal. Trebuh je zelooo velik, ampak res velik in še vse brce čutim pod prepono in želodcem. Ali katera ve, kaj se zgodi, če se plod ne sputi v kanal? Ali je res, da bo potreben CR? :(

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12271
14.9.2007 15:49:37   
Anonimen
Nadja00, dobrodošla! Nam zaupaš še par stvari (katera nosečnost, kraj poroda itd), če seveda hočeš, da te naša Tanja Lina da na seznamček.

Uf, jaz ne vem kaj se zgodi, če se user posted image  ne spusti v kanal. Verjetno je res potreben CR. Pojma nimam no. user posted image

(odgovor članu nadja00)
  Neposredna povezava do sporočila: 12272
14.9.2007 15:52:44   
Anonimen
nadja00, ne skrbi, za spustit se v porodni kanal ima še vedno čas.

(odgovor članu nadja00)
  Neposredna povezava do sporočila: 12273
   RE: Septembrke
14.9.2007 15:53:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadja00

Se javljam kot še ena septembrka :)

Rok: 21.09., nadja00 (29), 1n, Ljubljana, Postojna,user posted image , Janina

Ups... user posted image

Se ti opravičujem Nadja, ampak sem šele zdaj videla, da si se nam pridružila že 13.8. in sem ti že zaželela dobrodošlico. Res pa nisi nič klepetala z nami, pa sem mislila, da si nova.

(odgovor članu nadja00)
  Neposredna povezava do sporočila: 12274
14.9.2007 15:55:56   
nadja00
tianna

sem že napisala, pa mislim, da me ni več na zadnjem seznamu, ker sem bila bolj tiho :) Sem samo info. pobirala.user posted image

Moj PDP j2 21.09., 1. nosečnost., pričakujemo deklico, ki naj bi se rodila v Postojni. Sem pa iz okolice Lj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  489 490 [491] 492 493   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  489 490 [491] 492 493   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?