dorotea
|
Sandra, res da sem bolj sveža mamica, ma opažam, da moja mala bolj spi, če je čez dan bolj zbujena, je ne pustim preveč samo spati, da ko se zbudi, da je še mal pokonci, preden ji dam jošk, ker potem itak spet zakomira. Pomaga, da jo podojim na eni dojki,ona zaspi, potem podirava kupček, potem jo preblečem...in tako se spet mal zbudi, pole pa ji dam še drugo joško...in potem res zaspi...ma se mi zdi da na tak način veliko več spije in tudi dlje spi potem. Patronažna mi je rekla naj jo ponoči ne previjam, razen če res slišiš, da se fajn pokaka, da ni potrebno, ker se koža preveč razvadi. Tud to nama lajša spanec. Zadnjič jo previjem okol polnoči, potem pa zjutraj. Pa še to, če se mi prej zbudi, kot vem da je lačna, ji dam dudo...ma če jo slučajno vaš ne mara, probaj različne dude, naša ene prav ne mara, aventovo pa ja. se mi zdi , da je najbolj pomembno, da ti čez dan ne spi preveč in da se fajn napapca pred spanjem. kadar ima krčke pa nimaš kaj! Sem hotla še naprej vas komentirat, ma moram šibat h tamali...pozdrav. sonce78, dobrodošla! Srečno vsem na pregledih!
|