guppy
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Ne takoj, ko mali zajoka, letet k njemu in ga dvignit in dojit. Tako se ti bo(če se ni že) ful hitro scertal in ga bo težko odvadla. Otroci takoj pogruntajo, kaj jim bolj ustreza. Saj ni nič narobe, če malo pojoka. PA sajvidiš, če je lačen ali bi se rad le certal. ...Samo če bi ga pa vsakoč takoj v roke dala, bi bila pa v zosu. Pa če imaš enega še sfolgaš...pri dvojčkih moraš pa takoj mejo postavit, ker drugače ne znese. Se čisto strinjam, pri nas je podoben režim. Nekaj časa jokata, potem se kar sama umirita, ker vesta, da ne bosta takoj po rokah nošena. Če pa naprej jokata, potem najprej menjamo položaj z enega boka na drugega, pokrijemo drugače (mogoče je mrzlo, vroče itd.) in ponavadi je to dovolj. Crkljamo in igramo se vsak dan po jedi (če ne zaspita) in očitno jima je to dovolj. tianna, mi imamo 2 ležalnika in se super obneseta!! Čez dan sta v njih na fotelji v dnevni sobi, tako da so ves čas zraven, priročno je pa tudi, ko me boli rana in ju moram hraniti, ker enostavno dvignem naklon ležalnika in pustim otročka notri in prav fajn pije iz flaške. Sem pa dobila oba ležalnika, tako da ne znam svetovati katerega je dobro kupit. nora, ne kupuj črpalke, ker je mogoče sploh ne boš potrebovala! Jaz imam Aventovo in sem zelo zadovoljna z njo. Danes sem recimo potrebovala samo 15 minut za 210 ml mleka. sonce, midva ne predvajava uspavank s CDjev, imava pa nad posteljico vrtiljaček. Ponoči, če po hranjenju nočeta zaspati, jima to prižgeva in se zelo hitro umirita. Včasih se zgodi, da vrtiljak odigra svoje in se ugasne, potem pa takoj slišiš "guuu guu guuuu grrr uuu" in ga z daljincem prižgeva nazaj - potem pa že spita. To uporabljava izključno ponoči, podnevi pa, ko imata krčke, jima izključno pojem.
|