Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 12.9.2007 18:37:07
|
|
|
|
macka27
|
AHam... no jest zdej kadim hmmmm ene 7 let ..nekako tako ja..
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 12.9.2007 18:58:32
|
|
|
|
pikovit
|
Aham kaj pa to pomeni?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 12.9.2007 19:33:56
|
|
|
|
macka27
|
aham pomeni aham ....
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 12.9.2007 21:14:33
|
|
|
|
blanč
|
Jaz grem spat. Želim vam lahko in mirno noč.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 12.9.2007 21:46:51
|
|
|
|
Pia73
|
Večine vas ne poznam a rada bi vam povedala, da navijam za vas, za vsako posebej! Držite se punce moje!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 7:05:42
|
|
|
|
zalazoya
|
jutro pupe kako smo? Vidim, da pridno čvekate, vas je tko luštno brat. GoYa dones pade testek, a ne? Pol boš pa loh mirna, Darmar pa ti? Jaz sem že čisto znervirana od tega čakanja, če ne bo tečke do sobote bom verjetno naredila test. Za enkrat se še borim. Znaki isti kot pred tečko, skos čekiram kdaj se bo vlilo in če joškice še bolijo, mislim. Ja kadilke, težka je nehat, jaz se borim že cel mesec in zaenkrat gre, sam kavica več ne paše toklo, pa živčki tud kar delajo + postopek, ja ne vem upam, da bo moj zdržal. Nevarna kombinacija. Lep dan.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 7:55:58
|
|
|
|
darmar
|
Dobro jutro drage punce. Sem res kar nardila test BC in po dobrih 5 min. se je pokazala še druga švohcana črtica, ampak je bla. Tko da jutri pa naredim še bolj zihr varianto, Clear Blue. Upam, da ne bo prevelikega razočaranja, ker jaz sem zdej kar zihar. Na seznam me do nedelje še ne dajat, morem bit zihr. Goya čakam tebe, tebi se bo že orenk pokazalo. Oj, pa toliko da veš tud mi bomo zidali, ampak smo včeri dobili šele geodetski posnetek, upam da spomladi štartamo. Zalazoya kdaj se boš pa ti skorajžla? Vsem puncam želim vse naj,naj. Pa ko se dobimo, pridem tudi jaz, obvezno. Lep dan.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 8:02:33
|
|
|
|
GoYa
|
Vam sam javljam, da je bil močan plus, v momentu . Juhej. No, še vedno sta pred mano 2 težka tedna čakanja na UZ. Ostalo preberem zvečer, ker nimam cajta . Sem pa tokrat prekršila svoja pravila: 1. Ne delaj testov predčasno. 2. Ne delaj testov med tednom, ker moraš še v službo prit in tam tudi kaj narediti.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 8:03:08
|
|
|
|
GoYa
|
U, darmar . Ponovi test raje čez 2 dni.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 8:10:55
|
|
|
|
Bety upa
|
Čestitam obema, Goya in darmar.....pa še kakšni, ki bo zbrala pogum in zagledala ((joj Goya....to sta ziher ....Kaj praviš?))
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 8:13:06
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa ((joj Goya....to sta ziher ....Kaj praviš?)) bety, ne me strašit
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 8:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
goya, darmar najlepše novice danes, superca, čestitke in srečno nosečnost brez komplikacij, zdravega otročka
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 8:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa ((joj Goya....to sta ziher ....Kaj praviš?)) bety, ne me strašit zakaj pa ne, saj zdaj boste imeli sanjsko hiško tak da placa bo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 8:16:58
|
|
|
|
bojana4
|
Živio, imam še eno vprašanje glede 1 UZ, po 14 dneh jemanja Superfacta. Kakšen UZ naredijo, a vaginalni? Če je tako in imaš menstruacijo ti teče ven in je vse krvavo? Lep pozdrav. Bojana
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 8:56:40
|
|
|
|
fortun
|
no, GoYa, a sem ti rekla???!!!! bravo! jupi! sem vesela zate!! končno bom dobila družbo na seznamu! mi je blo že kar dolgčas! Darmar - enako tebi!!! Čestitke in ponovi test čez kake dva dni, da bo en velik močan +!!!! ti ga full privoščim!!! je to en tako lepa trenutek, da ga ne morem opisat!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 9:10:02
|
|
|
|
macka27
|
Goya ČESTITAM ZA Darmar enako tebi, ČESTITKE ZA No pa dobro jutro vsem puncam. Jest sem lih zdele prlezla v službo in že ! JOj, danes sem tolk slabo spala... , da sem zdele čist fertik
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 9:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
GOYA Darmar Iskrene čestitke in lepo ter zdravo nosečnost. Vsem ostalim naj se to čimprej zgodi.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 9:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
bojana UZ je vaginalni. nič ne skrbi, tam so vsega vajeni. jaz sem naredila tako. prvi in drugi dan imam zelo, zelo močno , pa sme UZ imela 2 dan. Doma sem si vtaknila ekstra velik tampon not, pa v hlačke dala vložek. ko sme se tam slačila za UZ sem si vzela tampon ven, skočila hitro na mizo, G je naredila UZ, jaz hitro dol, in hlačke gor. ni bilo niti kapljice krvi nikjer, kljub zelo močni . So pa res vsega vajeni, ena je že pisala, da ji je steklo po tleh, ap saj ne moreš pomagat, to je neki čist normalnega. Ti se nič ne obremenjuj in sekiraj. Vse je normalno in vse naravno, če je komu nerodno je nam, G je čist vseen. Zato pogumno in misli pozitivno
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 9:30:20
|
|
|
|
macka27
|
Se strinajm stabo MIŠEK 13! Je pa zelo nelagoden občutek, no vsaj zame
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 9:31:51
|
|
|
|
dajamaja
|
Bravo Goya! Bravo Darmar!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 9:41:21
|
|
|
|
tassi1
|
to punce!!! DARMAR IN GOYA ČESTITKE ZA
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 11:11:38
|
|
|
|
konina
|
Juhu, čestitam novima nosečkama! Uživajta v lepih trenutkih. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 11:23:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Bravo Goya! Bravo Darmar! Pod tole pa se bom tudi jaz podpisala. LP
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 11:45:57
|
|
|
|
blanč
|
goya darmar Čestitke obema
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 12:00:01
|
|
|
|
Amelia
|
Goya, Darmar čestitke !!! Vidve sta bili obe pri Rešu, a ne? V katerem poizkusu vama je pa uspelo?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......