|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
12.9.2007 13:56:23   
Pikaču
Jaz sem za Emo že lansko leto sklenila zavarovanje pri Triglavu, letos so mi pa že med poletjem poslali ponudbo za zavarovanje v višini 15 EUR, pa sem jo sklenila. No, jaz grem tud v akcijo zbiranja materiala za v vrtec, škatle pa šmir papir, oblekce, kapce, rutke, posodice, ....

Bom se zapeljala kr v tiskarno, k jih tam poznam, pa mi bodo mogoče kaj dali. Tud lansko leto sem bila pridna, kar se tega tiče, sem kar nosila v vrtec ta material. Sej je prov, sam da so otroci veseli in se igrajo.

No, zaenkrat sem samo predstavnica naše skupine v vrtcu in ne celega vrtca! Kr nej bo kdo drug, k ga bomo izvolili.

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
12.9.2007 15:13:36   
Jessy
Ženske, saj ste čist ponorele! Sploh ne uspem prebrati, kaj šele, da bi kaj napisala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem prišla domov ob 14.40, zdaj pa kuham kosilo in bo vsak čas kuhano. Vreme se kvari, tak da ne vem, kaj bova delali, ko se zbudi!

Evo, tolk zaenkrat! Grem južnat!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
12.9.2007 20:36:05   
violinski
Čer!

Evo, Jessy, sem pa glih mislila, da boš zdej kaj ti napisala, da se bomo načitale, ti pa greš kuhat. user posted image
Mal nas preberi za nazaj, da prideš v štih, da se še malo pomenimo.

Jaz sem bila na roditeljskem sestanku in kot vedno smo se imeli strašno fino. Seveda se je zataknilo pri izbiranju predstavnika sveta staršev, sem se hitro ponudila, da pišem zapisnike, če me le NE BI predlagali za predstavnika. Ne vem, nekako nisem za to. Imam ponavadi dolg jezik, veliko stvari me zanima, ogromno vprašam, da bi bila čimbolj seznanjena z delovanjem vrtca.... Ne vem, al majo druge mame strah pred tem, da bi kaj vprašale, pa čeprav jih zanima ali kaj, ampak nazadnje sva sogovornici jaz in ravnateljica, naprimer (je pogosto prisotna na roditeljskih sestankih, pravzaprav skoraj vedno) ali pa jaz in vzgojiteljica. Ampak za predstavnika pa nekako ne bi šla, nisem politik (se prehitro razburim in adijo diplomacija user posted image ) No, k sreči so bili še drugi in smo potem le izvolili enega predstavnika in enega namestnika.

Zdaj se pa že kar veselim konca tedna in predvsem dopusta, ki pride. Če bo kolikor toliko vreme bomo še malo kolesarili, sicer se bomo šli po moje malo namakat v kake toplice ali v Atlantis. Tia, ti si v Čatežkih? Do kdaj pa? Se zna zgodit, da zavijemo tja.

Tudi jaz sem zavarovala otroke, sem vzela tudi dodatno zavarovanje za bivanje enega starša v bolnišnici - pri mojih katastrofah nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi.

No, zdej bom pa počakala, da si Jessy vzame čas za nas user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
12.9.2007 22:22:04   
Jessy
Zdravo!

Violinski, mislim, da za nazaj res ne bom šla brati, saj nimam ne časa ne volje za to. Sem tako izmozgana, da samo to čakam, da grem v posteljo. Prihaja utrujenost za menoj.
Današnji šolski dan je potekal enkratno. Lanska učiteljica mi je sicer napovedala tako nemogoče otroke, da me je cele počitnice skrbelo, zdaj pa vidim, da so ZAENKRAT izredno pridni in so bili lanski dosti slabši. V glavnem, če bo ostalo tako, kot je, bo zelo zelo fajn!

Današnje popoldne sva preživeli na igralih, kjer je imela še eno deklico za družbo. Drugače pa po starem. Včeraj in danes mi je pred spanjem jokala, da naj jo preoblečem, da se je polulala...tako, da sem jo res preoblekla, da je dala mir. Mula dobro ve, kdaj lula in kdaj kaka, sam povedat noče. user posted image

Za kak svet staršev pa tudi jaz nisem. Sem taka, da raje od zadaj opazujem dogajanja.
Ok...grem zdaj pod tuš, pol pa spat, saj jutri začnem s poukom že ob 7.10. Lahko noč!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
13.9.2007 6:15:10   
nanka
Dobro jutro,

aha še malo pa dopustnice nastopite dopust, super naužijte se vode in sonca in predvsem uživajte.

V svetu staršev sem bila v šoli sedem let, tako da sem do nadaljnega izpolnila normo in me nič ne vleče. Ponavadi tako ni bilo nič pametnega, ena dva precej brihtna starša, ki sta svoje gonila v nedogled.

Ja Ema jaz sem najstarejša, sem trojki že dodala štirico, sdamo imam pa poleg Zoje še dva starejša otroka, prva šestnajst in drugi enajst, tako da pri nas ni nič dolgčas.
Starejša dva sem tudi jaz nezgodno zavarovala, tako kot vsako leto, Zoje pa še ne, kaj pa vem zakaj ne, zaenkrat zato ,ker je doma, pa tudi ostalih dveh nisem zavarovala dokler sta hodila v vrtec. Imamo kar srečo, kolikor sta štorasta zaenkrat zavarovanja še nismo potrebovali, tudi od kar sta v šoli ne.

Počasi se bom odpravila na kavico, potem pa zaviham rokave in veselo na delo.

Izgleda da bom dobila pomoč in sicer eno, ki bo prišla delat za štiri ure. Sicer je to premalo, ampak bolje to kot nič.

Se slišimo še kasneje....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
13.9.2007 7:17:08   
Tiamo
Dobro jutro,

Jessy pozdrav, mah nismo nič kaj takega debatirale. Uglavnem Kety uvaja Timona v vrtec, je zelo nezadovoljna, ker so ga dali v skupino z "dojenčki". Kety jaz sem vprašala, ampak žal so odnosi slabi, tako da ti ne morem pomagat.

David je bil v bolnici, zbolel je za bakterijsko pljučnico in vnetjem dihalnih poti, ampak je že doma in upam, da Petri kaj sporoči kako so!

Včerajšni sestanek je uspel, še vedno sem predstavica staršev. Predelali smo letni načrt, se pogovorili o sodelovanju itd. Zelo sta pohvalila otroke v skupini, so zelo pridni, samo še 4 imajo plenice in samo še 4 dudo (Demi je med njimi user posted image ).

Danes bom probala dobiti službeni avto, tako da se violinski pripravi na kavo. Vmes moram skočiti še v mullerja po plenice za ponoč.

V Čateške gremo v ponedeljek, z veseljem ti kar poklič violinski oz. mi pošlji kak dan prej sms.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
13.9.2007 8:18:45   
ery
Jutro,

Punce kolk ste pridne, res pišete....

Jessy, živjo.. Ni časa a ne? Res gre hitro dan okrog....
Moja noč je bila pa danes bolj obupna. vse me boli, ker sem spala pri Niki. namreč, ob 23h je začela tako jokat, da je nisem mogla umirit 20 minut. Grozno je jokala, bila je res uboga. Ni se umirila ne tako ne drugače. potem je začela govori aua in kazat na nogo. skos se je držala. Potem mi pa šele šine v glavo, da jo lahko boli od rasti. a je to možno?

Sem jo začela masirat, potem se je le umirila, ampak ponoči je skos brcala, se premetavala...user posted image
V glavnem se mi je res smilila.

Ej a mogoče katera ve, če se res lahko študira samo s tem, da plačaš 500000 sit? Npr. poslovni sekretar'

lp, moram it...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
13.9.2007 8:39:01   
violinski
Pismo, Tia, sem pozabila. Nič nimam s sabo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
13.9.2007 9:47:26   
Tiamo
Ej a mogoče katera ve, če se res lahko študira samo s tem, da plačaš 500000 sit? Npr. poslovni sekretar'
Ery, kako to misliš? A če obstaja, kak izobraževalni program za ta denar?

Mene je prišlo moje pedagoško izobraževanje 750.000sit.

violinski ne sekiraj se, ker itak verjetno ne bom uspela in me tudi nikamor ne vleče, ker me zebe k user posted image , zdaj me je začelo že grlo bolet in slabo mi je, pa sem pojedla samo eno žemljico.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
13.9.2007 10:01:31   
tina104
Čisto vsega še nisem prebrala, ker ste se res ful razpisale. Bom še kasneje.

Bom pa odgovorila na nekaj vaših vprašanj.
Ema, jaz sem med mlajšimi tukaj - stara sem 26 let, sem prof. razrednega pouka, trenutno delam v OPB, nadomeščam eno porodniško.

Ery, tudi jaz čisto ne razumem tvojega vprašanja - mislim, da je za vsak študij treba opravljati kake izpite, če samo plačaš, je tako kot da si kupiš diplomo oz. kako drugo potrdilo. Drugače pa so cene zelo različne. Ene stvari so še financirane od ministrstva, tako ne plačaš polne cene. Za poslovnega sekretarja imaš ogromno različnih šol, ki to izvajajo, tudi na daljavo, kar se mi zdi fajn možnost.

Tia, želim ti čimprejšnje okrevanje!

Ery, baje je lahko to tudi od rasti. Pa zadnjič so se punce tu na forumu o tem pogovarjale in so govorile o neki bolezni, ki je zelo redka - poglej malo nazaj na forumu otroci.

Pa še ena lepa novička, ker se MajaPRO nič ne oglasi, vam bom kar jaz sporočila. Že pred kakim tednom mi je poslala mail, da so že doma iz porodnišnice. Boste ugotavljale ali je user posted image  ali user posted image ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No, naj vam povem, da je rodila punčko Živo!user posted image user posted image user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
13.9.2007 10:10:14   
zoya24
Čestitke MajaPro za malo Živouser posted image user posted image user posted image .

Tia ti se čimprej pozdravi, Jessy ti si pa en popoldne fraj vzami, pa se naspi, kot se spodobi, da bomo imeli zjutraj ostale punce kaj brat user posted image user posted image .

Tia hiška, o ceni raje ne bi, je kar precej zasoljena, bi pa seveda vzela hipotekarni kredit tam v vrednosti 40%. Je pa sranja pri nakupu hiše to, da so svinske provizije, oziroma teh 2% kar nekaj nanese, pol pa še notarji...itd, tako, da moraš imeti še za to nekaj zaloge. No do zdaj se še niso nič javili, tako, da čakamo user posted image .

Šolanje raje sploh ne bi, ker še vedno nisem dokončala magisterija in me je že nerodno, ravno zdaj spet nekaj delam na tem, upam, da bo kaj ratalo. Glede cen pa sedaj nimam pojma.

Nič grem kavo do konca spit, lepo se imejte!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
13.9.2007 10:24:43   
Tiamo
Evo sploh nisem prebrala, samo uganila pa sem....

Yesss čestitke maji..kdaj je bil ap svečan trenutek in zakaj nič ne obveščate ?!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
13.9.2007 10:50:12   
tina104
Tia, pravkar sem dobila paket. Hvala ti, res ne vem, kako se ti naj oddolžim!?

Maja mi je poslala mail 7. 9., in sicer da je že doma, da se dobro počutijo, da Živa zaenkrat samo je in spi ter da jo je Vid lepo sprejel. Pa nekaj slikic je zraven pripela in to je to. Niti ni napisala, kdaj se je Živa rodila.

Glede sobic ste še klepetale - Aljaževo je naredil kar moj dragi, ki je mizar. Je v mojem albumu, samo tu še ni bilo postelje, samo omara, predlai, miza oz. previjalna miza.

Glede zavarovanja še. V vrtcu niso nič posebej zavarovani. Če želiš, lahko nezgodno zavaruješ. Je ogromno ponudb. Jaz sem zdaj, ko sem dobila službo dobila eno ponudbo za družinsko zavarovanje in je ugodno, pa sem zavarovala sebe in Aljaža, moj že tako ima sklenjeno nezgodno zavarovanje pri Merkur zavarovalnici.

Nič, grem v službo. Upam, da tako fajn kot včeraj, čeprav malo dvomim.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
13.9.2007 11:01:02   
Pikaču
No, ravnokar sem prišla nazaj iz Massa, a veste, da majo 70 % popust? V glavnem, vzela sem si uro frej, da grem pogledat, pa pridem v štacuno, me pa kr na tla vrže, taka gužva, pol sem pa stala v vrsti, samo za vprašat, če majo številko 20 min, zato da mi je prodajalka povedala, da tega pa nimajo.
V redu, sem se obrnila in grem ponovno poskušat po 14:00, ko neham s službo. Majo pa res super modele, pa še za Emo se bo kaj našlo.

Jaz sem za magisterij lansko leto plačala 2500 EUR. Letos pa isto ceno.

MajaPRO, čestitke za Živo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiamo, pogledala sem tudi te subvencije za mlade družine, ampak sem kmalu nehala brati, ker je pogoj za pridobitev sklenjena prodajna pogodba ali gradbeno dovoljenje. Tega pa mi nimamo, ker stanujemo v stanovanju pri njegovih starših, tko da je vse njihovo. Hvala vseeno za napotek. Bi mi kar prav prišlo teh 300 EUR.

Ema je danes lepo spala, ni se nič zbujala, ampak vsseno je zjutraj prijavila, ker je videla na strešnem oknu kapljice, če je pa padalo pa grmelo?user posted image user posted image user posted image

Nič, tud jaz grem še kar postorit, da občani ne bodo zapostavljeni!

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
13.9.2007 11:16:20   
Tiamo
Tia, pravkar sem dobila paket. Hvala ti, res ne vem, kako se ti naj oddolžim!?
Si se mi že user posted image  Samo povej, a ti bo kaj prav prišlo, ali ti je sploh všeč?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
13.9.2007 11:18:59   
Tiamo
Ema, kaj pravzaprav delaš?

Jaz sem pa nad Massom tok razočarana, da tudi stopim nikolveč v to štacuno. Katerekoli čevlje sem kupila, so bili user posted image , še v enih supergah me je tok noga pekla, da jih nisem mogla imeti obute niti 5 min.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
13.9.2007 12:08:17   
ery
tina, sem šla gledat nazaj na forum Otroci, no upam, da le ni kaj hujšega, in da je le zaradi rasti.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
13.9.2007 15:51:58   
violinski
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Jaz sem pa nad Massom tok razočarana, da tudi stopim nikolveč v to štacuno. Katerekoli čevlje sem kupila, so bili user posted image , .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Se strinjam.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
13.9.2007 20:03:35   
Jessy
Tia, hvala za kratke inserte dogajanja medtem, ko me ni bilo! user posted image user posted image user posted image

Joj, a je MajaPRO že imela čas za rojevanje? A ni glih kar povedala, da je noseča? user posted image  Madonca, kolk čas res hitro beži!
Torej, MajaPRO, ČESTIIIITAMOOOOO za user posted image  Živo! Da bi le bila zdrava in vesela deklica! user posted image user posted image user posted image

Drgač se pa jaz kar nekako ne morem navaditi na trenutni dnevni red. Mi kar manjkajo dopoldanske proste urice, da sem vse v miru postorila.

Danes pa sva spet lepo izkoristili dan na sončku v peskovniku. Je bilo res luštno loviti jesenske žarke. Kar ne gre mi v glavo, da smo še par dni nazaj lepo čofotali po morju in se "pražili" na soncu, tu pa je že skoraj jesen.
EMA19, vidim, da se vsi nekaj predstavljajo, zato se moram še jaz. Doma sem v Z Sloveniji, 60 km iz Ljubljane, tam, kjer imamo ta "zeleni hotel"! user posted image  Letos sem upihnila "ta okroglo" svečko s trojko spredaj.user posted image  Po poklicu sem prof. razrednega pouka in poučujem v 5. razredu. Z mojim user posted image  sva skupaj že 14 let, od tega sva poročena 4 leta, Neja pa je najin prvi otrok, v načrtu pa imamo še enega, vendar ne še prav hitro.

Ok...zdaj pa že bežim, ker me Neja kliče!

Neposredna povezava do sporočila: 3244
13.9.2007 20:04:32   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: violinski

Jaz sem pa nad Massom tok razočarana, da tudi stopim nikolveč v to štacuno. Katerekoli čevlje sem kupila, so bili user posted image , .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Se strinjam.

Jaz pa sem z Mass-om izredno zadovoljna. Še kar sem kupila, je bilo kvalitetno in udobno, tako da ne vem, kaj ste ve kupovale, da vam ni všeč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3245
13.9.2007 21:23:15   
Kety
Večer!

Za mano je naporen dan, Timon je namreč včeraj začel smrkati in danes je zakuhal nad 39. Vrtec je že naredil svoje, nisem si mislila, da bo Timon med prvimi žrtvami. Po daljšem premisleku, sva se z možem odločila, da ga izpiševa iz vrtca, ker ni v primerni starostni skupini, pa še bolezni bo nosil domov Filipu. Ker sem jaz doma, bom imela pač oba, pa se bom ziher več z njim ukvarjala kot pa vzgojitelji v vrtcu. Se bom trudila po svojih najboljših močeh, da se bomo imeli luštno. Mi je pa ful hudo, ko je zunaj tako lepo, pa morava bit notri.

Ja, Maji pa čestitke za rojstvo. Jaz se spomnim, da je omenjala da ima pdp septembra. Škoda, da se nič več ne javi. Pa Teyo tudi pogrešam, me prav zanima kako so!?

Jessy, dobrodošla nazaj! Tudi meni je poletje prehitro minilo, bo pa drugo leto zakooooon!
Ne vem, ali sem kaj pozabila povedat, ampak zdele grem samo še spat, ker sta šla oba fanta tudi. Moram izkoristit!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
13.9.2007 21:35:24   
Jessy
Kety, upam, da bo Timon kmalu spet zdrav! Res je hudo, če mora človek ob tako lepem vremenu biti notri!

Pri nas pa Neja nekaj smrka danes. user posted image  Prej, ko se je zbudila, je pokašljevala, takoj zatem pa začela smrkat. Saj čudnega ni nič, ko pa je tako smotano vreme, da človek ne ve, kako bi se oblekel.
Sva pa prej naredili eno "zdravilno kuro". Sem ji v bano dala ameriški slamnik in olje 31, potem pa sem jo še z materino dušico namazala, v nos pa zlila po 5 ml fiziološke v vsako nosnico, za piko na i pa še po 1 kapljico Operila. Upam, da bo lahko dihala! user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
14.9.2007 6:28:02   
nanka
Dobro jutro,

Juhu, petek je konoooooooooooooočno, mater je bil dolg teden. Pa še plača je, tako da hitro plačam položnice. Sicer bo precej manjša zaradi bolniške, no ja pa vsaj je.

Maja čestitke za rojstvo hčerkice Žive.

Prin zaenkrat ni še nihče prehlajen, so pa vglanem vsi okoli nas, tako v službi kot doma, tako da se ti prehladi kar širijo, spremlja jih boleče grlo. Zoja je imela prejšnji teden 5 dni vročino 38,5, potem je ene 3 dni malo smrkala, zdaj je videti pa ok.

Vsem, ki so bolni user posted image user posted image user posted image in hitro okrevanje. Petri kako je David?

Jaz sem z Massom tudi zadovoljna, vsaj vse kar sem do zdaj kupila je bilo dobro in še kar ugodno. Ravno danes imam obute čevlje kupljene v Massu.

Zdaj pa počasi na kavico in veselo na delo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
14.9.2007 8:01:16   
Tiamo
Dobro jutro,

končno petek. Včeraj nisem nič počivala, je bil tok lep popoldne, da sva ga z Demi preživele na igrišču. Spali smo res super. No tale ukinitev mleka ponoči je res super uplivala na Demi in seveda tudi name. Prespi mi noč, zjutraj pred vrtcem popije čokolino v svojem foteljčku, zdaj je že dvakrat pila iz skodelice, danes me je prosila za flaško, ker je bila še čist zaspana in ji držanje skodelice še ni šlo user posted image

Danes greva z avtobusom k mojemu očetu in včeraj sem ji povedla in danes zjutraj je rekla, ne v vrtca na avtobus k dediju. Zelo rada se vozi avtobusi. Enkrat moramo iti še na vlak.

Glede massa in njihovih čevljev, sem še vedno proti, čeprav že cca 5 let nisem bila v Massu ali si kupila njihovih čevljev, tako, da zdaj nevem kakšna kvaliteta je in kaj vse imajo. Na začetku so bili poraz.....itak prisegam na Alpino in Peko, Alpinini čevlji imajo za mojo nogo kopit in meni pašejo. RAje dam kak eur več in si kupim orgn čevlje, kot pa poceni. Sem bila zbiralka čevljev, zdaj me je upam to minilo, oddala in prodala sem preko 40 čevljev v 3 letih, samo še 2je čakajo na prodajo, čeprav se mi je ful teško ločit od njih. Zdaj kupujem res tiste k mi v oči padejo in mi pašejo na nogo, včasih sem kupila tiste k so mi padle v oči, na udobnost in ostalo se nisem ozirala...najdražje sem kupila za 40jurjevuser posted image  ah, kje so tista leta, k sem imela še denar za neumnosti.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
14.9.2007 8:37:24   
violinski

Danes greva z avtobusom k mojemu očetu in včeraj sem ji povedla in danes zjutraj je rekla, ne v vrtca na avtobus k dediju. Zelo rada se vozi avtobusi. Enkrat moramo iti še na vlak.

Naša dva tudi, avtobusi so zakon, zdaj pa že komaj čakata, da bomo šli z vlakom kam.

...itak prisegam na Alpino in Peko, Alpinini čevlji imajo za mojo nogo kopit in meni pašejo. RAje dam kak eur več in si kupim orgn čevlje, kot pa poceni.

Medve bi lahko bili sestri. Sicer Peko ima malo daljše modele, ki meni ne toliko sedejo, ampak Alpina je zakon. Škoda, da imajo letos tako grde čevlje. Je pa res, da sem videla, da je vsa moda čevljev letos grda. Zato si že en mesec kupujem ene črne, elegantne pa vendar udobne in jih ne dobim. Sem kar jezna.

Za Mass pa tko rečem - tisti čevlji, ki so meni všeč jih niti ne probam, ker so po 80-100€ in se mi zdi malo user posted image . Za tiste dejansko ne vem, če bi bila tudi razočarana nad njimi.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.