violinski
|
Čer! Evo, Jessy, sem pa glih mislila, da boš zdej kaj ti napisala, da se bomo načitale, ti pa greš kuhat. Mal nas preberi za nazaj, da prideš v štih, da se še malo pomenimo. Jaz sem bila na roditeljskem sestanku in kot vedno smo se imeli strašno fino. Seveda se je zataknilo pri izbiranju predstavnika sveta staršev, sem se hitro ponudila, da pišem zapisnike, če me le NE BI predlagali za predstavnika. Ne vem, nekako nisem za to. Imam ponavadi dolg jezik, veliko stvari me zanima, ogromno vprašam, da bi bila čimbolj seznanjena z delovanjem vrtca.... Ne vem, al majo druge mame strah pred tem, da bi kaj vprašale, pa čeprav jih zanima ali kaj, ampak nazadnje sva sogovornici jaz in ravnateljica, naprimer (je pogosto prisotna na roditeljskih sestankih, pravzaprav skoraj vedno) ali pa jaz in vzgojiteljica. Ampak za predstavnika pa nekako ne bi šla, nisem politik (se prehitro razburim in adijo diplomacija ) No, k sreči so bili še drugi in smo potem le izvolili enega predstavnika in enega namestnika. Zdaj se pa že kar veselim konca tedna in predvsem dopusta, ki pride. Če bo kolikor toliko vreme bomo še malo kolesarili, sicer se bomo šli po moje malo namakat v kake toplice ali v Atlantis. Tia, ti si v Čatežkih? Do kdaj pa? Se zna zgodit, da zavijemo tja. Tudi jaz sem zavarovala otroke, sem vzela tudi dodatno zavarovanje za bivanje enega starša v bolnišnici - pri mojih katastrofah nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi. No, zdej bom pa počakala, da si Jessy vzame čas za nas
|