zoya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo Punce, da vas malo spomnim in seveda če katera želi si lahko pogleda na http://www.stanovanjskisklad-rs.si/index.php?location=1_1_0_0_0 za dodeljevanje subvencij mladim družinam. Jaz sem vlogo že izpolnila in oddala. Nevem, če imam kaj možnosti, ker imava že stanovanje ampak tam piše tudi rekonstrukcija, ga bom pa rekonstruirala, če dobim denar. Tia zdaj si me pa nasmejala, kaj boš pa rekonstruirala, če res kaj dobiš??? Jaz sem še vedno doma, zdaj pa ne zaradi nosečnosti, ampak noge, upam, da bo do ponedeljka bolje, čeprav ne vem kako . Mogoče bom imela pa srečo, kot danes pri lotu . Kar se stanovanja tiče imava pa midva z mojim zdaj ogledano eno vrstno hiško, sva dala prejšnji teden ponudbo, zdaj pa čakava in to čakanje me ubija. To stanovanje kjer sva zdaj sva dobesedno kupila v enem tednu, ko se midva za kaj odločiva oziroma nama je všeč hočeva takoj. Sporočim, kako se bo kaj stvar iztekla, če se bo v najin prid, dobite še podrobnosti. Pa upam, da se bo prodajalec kmalu odločil kako in kaj, ali se vsaj začel pogajat. Moj prehlad je danes malo bolje, malo manj smrkam, me pa bolj grlo boli, oziroma bolj peče. Žiga je bil danes zjutraj pa že bolje, je imel malo manj smrkav nosek. Aha sobica, midva bova tudi morala v nakup, če ne drugega posteljice, da ga malo pred prihodom novega člana navidiva nanjo, zdaj itak spleza iz te ograjene, tako, da mislim, da me bo potem nič drugače, moram mal po spletu pogledat ugodne variante. Nič grem še malo vedrit, sem mislila likat, pa si ne upam, zaradi noge, ker mi zateka, pol me pa še bolj boli, bo likanje na žalost moralo počakat .
|