violinski
|
Dobro jutro! Pismo, Tiamo, že navsezgodaj mi spraviš solze v oči. Pa ne zato, ker se spomnim, da je bil Aljoša bolan, mi smo to dali skozi in bomo pač samo pozorni na njegov razvoj, ampak k mi poveš, da je še tebe prizadelo me čisto spodnese. Že tako si bila razštelana zaradi Deminih krčev, pol pa še midva.... Bi ti rekla da oprosti, ampak žal pri tem nisem imela nobene moči za pomagat. Petri, upam, da bo Davidu antibiotik hitro pomagal. Dr. Pokorn je pa tavečja faca, se strinjam, ni bil sicer naš lečeči zdravnik, je pa nadomeščal našo super zdravnico, ko smo bili na infekcijski. Berem, da vse smrkate? Jaz še ne, ampak jaz sem šele dobro od angine (pred enim mesecem) Pri otrokih smo pa začeli z jutranjo dozo Pikovita. Bronhoimunal bi tudi morali, smo vsi nekam občutljivi na pljuča, ampak se nikakor ne morem odločit. Moram se najprej pogovoriti z mojo pediatrinjo, da vidim, kaj ona o tem pravi. Čas je pa glih taprav, ja, kar bo kasneje, bo prepozno. Zoya, če je res kriza s sklepom še vedno lahko dobiš Hikoncil, ki je takega tipa da ga lahko jemlješ tudi med nosečnostjo. Je pa odvisno od tega, zakaj imaš vnetje. Kaj pa kaj lokalnega za mazanje? Moj mož je zadnjič nerodno stopil in si gleženj maže s Pernaton mazilom, ampak to je bolj za mišice, ne verjamem, da bi sklepu pomagalo. Ne vem, bom malo potuhtala. Natasa, težko je reči, kdaj nehajo jokat, naši niso velikokrat jokali, sploh Lana ne, Aljoša parkrat, ampak smo se vedno usedli in se zmenli, da popoldne pride mamica iskat in gremo domov. Ali pa smo rekli, gremo na sok / sladoled / pizzo ali kaj takega. Pa sej vidim, da tko kot praviš, tudi Gašper sprejme to, da prideš popoldne ponj in da ni treba jokat. Bo po moje kmalu pozabil. Ema, grem kukat tvoj album, do sedaj še nisem uspela. Aja, mi smo še v pleničkah (Aljoša, Lana ne, seveda), ampak bomo prihodnji teden na dopustu, pa bomo poskusili začet biti brez. Upam, da bo šlo.
|