pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby nizy, želim in upam na čimhitrejše okrevanje. Pa upoštevaj G navodila. Če boš upala, se pa še kaj oglasi in poročaj, kako gre zdravljenje! Jaz se pa danes za razliko od sinoči malo bolje počutim. Sem imela sinoči tak glavobol, da se je končalo z bruhanjem . Iz spalnice sem se preselila kar v dnevno na kavč, da nisem motila moža, ki je zjutraj v službi, ker nisem mogla ne sedet ne ležat. Že popoldan sem vzela Lekadol, ki mi je pomagal, zvečer pa so se bolečine spet pojavile in še stopnjevale. Seveda sem spet vzela tableto, pa očitno prepozno . Sem pa tuidG povedala, da imam veliko glavobolov, pa je dejal, da je to čisto normalno , ker gre za hormonske spremembe. Sem jih pa tudi že pred nosečnostjo imela, obvezno 2x mesečno: ob ovulaciji in M. Danes me glava sicer ne boli, sem pa kot da bi me tank povozil. Edino pozitivno je to, da imam celo kilo manj kot včeraj , pa vprašanje za koliko časa . Katka37, sem pa mislila, da si imela že začetek avgusta AC . Očitno gre čas počasneje, kot si mislim. itata, jaz se pa nič ne čudim, da nimaš trebuha. Le kako naj ga imaš, če ves čas samo telovadiš, pa na masažo hodiš, pa sodelavka te sekira....... pina-1, me spračuješ, kaj bo danes dobrega pridišalo . Danes bo pa kar ena zelenjavna juhica in porovi štruklji. mi smo včeri jedli zelenjavno juhico.., za porove štrukle se pa kar priporočam....jaz bi tudi recept. pa mi še kakšen predlog za danes daj. Nekaj na hitro pa fino pa malo kalorično:)))))))) anandrej raztura...bravo zanj