|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
13.9.2007 10:47:03   
listek1
dan, itata kako je bilo včeraj na aerobiki? Mene je včeri ful matral (krči), tako, da sem raje spustila včerajšnjo aerobiko. Doma sem pa itak samo dol padla. user posted image  Jaz sem bila pa v začetku tedna v trgovini popek, pa nimajo ne vem kaj. Grem pa naslednji teden v Avstrijo mal pogledat, če bom kaj dobila. Lepo se imejte

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
13.9.2007 10:47:40   
anandrej
seznam glede na datum pregleda:

13.09. larisa
13.09. Lara76
13.09. mala_pikica

17.09. maja80
18.09. ella79
19.09. nuka
19.09. anariya
20.09. janey
21.09. Bajsa (M)
24.09. itata (M)
24.09. katka37
24.09. Mbee
25.09. Shana banana (M)
25.09. anandrej (M)
26.09. mlavla (M)
27.09. polonca78 (M)
28.09. Marusha (M)
28.09. pina-1
01.10. mary_lou (M)
02.10. srečka nosečka
02.10. p@tricij@
02.10. ŽogiMarogi
04.10. nizy
05.10.? Lanchy (M)
05.10. brina2006 (M)
08.10.? lillchy123 (M)
08.10. Mateja81
09.10. bamby (M)
10.10. torcica (M)
11.10. Meti7707 (M)
11.10. Suzi* (M)
11.10. listek1
15.10. mojani
19.10. lillchy123
19.10. amaya (M)
09.11. zoya24
28.11. pina-1 (3D)

Danes imamo torej 3 železa v ognju, potem pa do ponedeljka mir user posted image .

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
13.9.2007 10:47:43   
bamby
nizy, želim in upam na čimhitrejše okrevanje. Pa upoštevaj G navodila. Če boš upala, se pa še kaj oglasi in poročaj, kako gre zdravljenje!

Jaz se pa danes za razliko od sinoči malo bolje počutim. Sem imela sinoči tak glavobol, da se je končalo z bruhanjem user posted image . Iz spalnice sem se preselila kar v dnevno na kavč, da nisem motila moža, ki je zjutraj v službi, ker nisem mogla ne sedet ne ležat. Že popoldan sem vzela Lekadol, ki mi je pomagal, zvečer pa so se bolečine spet pojavile in še stopnjevale. Seveda sem spet vzela tableto, pa očitno prepozno user posted image . Sem pa tuidG povedala, da imam veliko glavobolov, pa je dejal, da je to čisto normalno user posted image , ker gre za hormonske spremembe. Sem jih pa tudi že pred nosečnostjo imela, obvezno 2x mesečno: ob ovulaciji in M. Danes me glava sicer ne boli, sem pa kot da bi me tank povozil. Edino pozitivno je to, da imam celo kilo manj kot včeraj user posted image , pa vprašanje za koliko časa user posted image .

Katka37, sem pa mislila, da si imela že začetek avgusta AC user posted image . Očitno gre čas počasneje, kot si mislim.
itata, jaz se pa nič ne čudim, da nimaš trebuha. Le kako naj ga imaš, če ves čas samo telovadiš, pa na masažo hodiš, pa sodelavka te sekira.......user posted image

pina-1, me spračuješ, kaj bo danes dobrega pridišalo  user posted image . Danes bo pa kar ena zelenjavna juhica in porovi štruklji.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
13.9.2007 10:54:11   
itata
bamby: ja sej verjetno je res tako. jaz se včasih mal pohecam, da je to zato k moram bit itak zmeri neki posebnega al pa user posted image  še ni pogrutnal, da bi imel ful več placa, če bi se naprej razkomotil, ne pa da se zadi nek tiščiuser posted image  pa se priporočamo (po mojem nas je več) za recept za porove štrukljeuser posted image
Listek: ja dobr je blo včeri. fajn. zdej kar čutim, da sem bolj v formici. ta prvič mi je blo kr težko, zdej pa šiba. je bil pa očitno tak dan, da ste bile zadržane ali v bolečinah, ker nas je blo sam 5.
pina: lahk se edin zmeniva ko pridem na primorsko spet, da te jaz mal zamsiram al pa vsaj na sprehod peljem...
anadrej: mormo še tebe mal pohvalit ker tko pridno vzdržuješ evidence medtem ko polonce ni. še dobr, da mamo vsaj enga desca med namiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
13.9.2007 10:58:24   
itata
listek: pa dons so krči bolš?
vse ki ste polne receptov in pridno kuhate: mogoče me znate še prepričat, da je to res fajn. jaz sem tko razvajena glede kuhanja, da mogoče bolš da ne povem: nikol namreč ni bila nuja, da sama in ful kuham, tko da je moje znanje omejeno. sicer z veseljem vsake tolk kej skuham (recimo kak vikend, ko imam več časa), ampak ne gre mi pa glih tko če bi to MOGLA vsak dan (zarad otrok / moža - samo zaradi sebe ne). fora je pa v tem, da moj fotr tko blazno dobr kuha, da ne morš verjet - tko da se tud mama moja ni nikol naučila, ker on tolk raztura pa še dobr mu je skoz kuhatuser posted image  skoz neki posebnega - sem reklauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
13.9.2007 11:00:38   
itata
pa glede na to, da bomo v isti hiši, predvidevam, da bova z mamo ostale še naprej tko razvajene glede kuhanja, ker se je fotr že javil, da bo za vse kuhal - zakaj sem že naročala svojo kuhinjo?? user posted image  ker je v planu, da se bom popravila. obljubim. ker se bom itak mogla...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
13.9.2007 11:13:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

nizy, želim in upam na čimhitrejše okrevanje. Pa upoštevaj G navodila. Če boš upala, se pa še kaj oglasi in poročaj, kako gre zdravljenje!

Jaz se pa danes za razliko od sinoči malo bolje počutim. Sem imela sinoči tak glavobol, da se je končalo z bruhanjem user posted image . Iz spalnice sem se preselila kar v dnevno na kavč, da nisem motila moža, ki je zjutraj v službi, ker nisem mogla ne sedet ne ležat. Že popoldan sem vzela Lekadol, ki mi je pomagal, zvečer pa so se bolečine spet pojavile in še stopnjevale. Seveda sem spet vzela tableto, pa očitno prepozno user posted image . Sem pa tuidG povedala, da imam veliko glavobolov, pa je dejal, da je to čisto normalno user posted image , ker gre za hormonske spremembe. Sem jih pa tudi že pred nosečnostjo imela, obvezno 2x mesečno: ob ovulaciji in M. Danes me glava sicer ne boli, sem pa kot da bi me tank povozil. Edino pozitivno je to, da imam celo kilo manj kot včeraj user posted image , pa vprašanje za koliko časa user posted image .

Katka37, sem pa mislila, da si imela že začetek avgusta AC user posted image . Očitno gre čas počasneje, kot si mislim.
itata, jaz se pa nič ne čudim, da nimaš trebuha. Le kako naj ga imaš, če ves čas samo telovadiš, pa na masažo hodiš, pa sodelavka te sekira.......user posted image

pina-1, me spračuješ, kaj bo danes dobrega pridišalo  user posted image . Danes bo pa kar ena zelenjavna juhica in porovi štruklji.

mi smo včeri jedli zelenjavno juhico.., za porove štrukle se pa kar priporočam....jaz bi tudi recept.
pa mi še kakšen predlog za danes daj. Nekaj na hitro pa fino pa malo kalorično:))))))))

anandrej raztura...bravo zanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
13.9.2007 11:16:04   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: itata

pa glede na to, da bomo v isti hiši, predvidevam, da bova z mamo ostale še naprej tko razvajene glede kuhanja, ker se je fotr že javil, da bo za vse kuhal - zakaj sem že naročala svojo kuhinjo?? user posted image  ker je v planu, da se bom popravila. obljubim. ker se bom itak mogla...

Kaj če bi nam ti mal posodla tvojga fotra? user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
13.9.2007 11:46:21   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Kaj če bi nam ti mal posodla tvojga fotra? user posted image

Jaz bi se tudi priporočila zanj!!!
Jaz moram priznat, da se mi ne da lih kuhat, ampak potem vse naredim.

Zdaj vam izdam še skrivnost porovih štrukljev, ki so meni res dobri.
Naredimo krompirjevo testo (ne bi razlagala, kako se ga naredi, ker to sigurno prav vse znate) in ga razvaljamo. Za nadev pa pripravimo narezan por na kolobarje, ne predebelo(po občutku, da ga bo zadosti čez razvaljano testo, ker testo boste naredile itak glede na št. oseb, morate pa upoštevat, da por tudi uvene), ki ga prepražimo na koščku masla, toliko da uvene. Ponev ali kozico odstavimo, malce ohladimo in mu primešamo žlico kisle smetane in še eno jajce. Dodamo še kakšno žlico drobtin, da malce zmes zgostimo. S tem nadevom (solimo nič) namažemo testo in zvijemo v štrukelj. Jaz ga razrežem čez pol in vsak štrukelj posebej zavijem v pomaščeno alufolijo in jih kuham 40 minut. Jemo lahko kar take, lahko jih zabelimo z drobtinicami prepraženimi na maslu, ali pa zraven vsakega mesa z omako ali brez.
Por pa komot zamenjamo tudi z drobnjakom.

anandrej, lepo da skrbiš za evidenco! Te moram res pohvalit za dobro opravljeno delo in za prostovoljni prevzem od polonce, ki se nekje na obali namaka in obrača na toplem soncu user posted image .

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
13.9.2007 11:52:29   
*Naja
Evo mene s pregleda. Uz mi danes ni delal, je pa poslušal srček, ki pridno bijeuser posted image . Izvidi so super, mi je pa G rekel, da če želim, sem lahko v bolniški, da sem upravičena tudi zaradi operacije v decembru, ko sem imela IMN. Pa sem rekla, da želim it delat, pa je reku, da ok.
Tudi men gre na živce to tehtanje pri G, ker te kar oblečenega gor vržejo in tudi moje sestre nič ne odštejejo zaradi obleke. Pa se ne sekiram, ker vodim svojo evidenco na domači tehtnici in iz začetnih 56 kg, sem sedaj prilezla že na 58 kg.
Morfologijo imam pa 10.10., točno na dan, ko ima moj dragi roj.dan. Ful dober, sploh če bova takrat izvedela tudi za spol.
Nakupi v Ikei včeraj so bili uspešni. Sva že popoldan potem sestavila omare, tako da je spalnica že skoraj gotova. Danes sledi samo še čiščenje, pa zlaganje stvari...oblek...
Ker je moj doma še belil spalnico, sem v Avstrijo vzela s seboj mamo in potem sva zavile še v Toysa. Itak, da sva bile čist navdušene in mami mi je kupila ful cartkan pajacek, da bom user posted image lahko v njem nesla iz bolnice...joj kak je lep...ga skoz po rokah žulim, ko je tolk mehekuser posted image . To je zdej prva cotika, ki jo imam doma za bejbija.
Za konec še, kaj sem dobrega papcala za zajtrk. Eno tako zelooooo dobro "godljo" iz mleka, banane in jabolka. Mljask je blo dober. Za kosilo bo jota, popoldan za posladek pa čokoladni žepki. Za večerjo pa še ne vem....nekej dobrega ziher.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
13.9.2007 11:54:40   
bamby
pina-1,  tebi pa ne vem, kaj bi ti svetovala skuhat, ker ne vem, kaj tvoje zaloge premorejo. Verjetno se s kakšnimi štrukeljci zdaj ne bi ubadala user posted image .
Morda kakšno tenstano zelenjavo s kakšnim mesekom user posted image . Zelenjava je zelo nizkokalorična in tudi nasitna. Jaz vse od zelja, pora, cvetače, korenja, paprike...(krompir spustim) na tanko narežem in na olju (olivnem)na hitro prepražim čebulo in nato dam zelenjavo in zraven še strok sesekljanega česna. To na hitro pretenstam, potem pa za malenkost zmanjšam temperaturo (na steklokeramiki iz 9 na 7) ter prilijem malce vode in pokrito dušim kakih 10 minut. Odkrijem, rahlo osolim in vegetam, premešam, poiskusim, če je dovolj slano in kuhano ter odstavim.
Kaj pa kakšna rižota, kuskus?
Res ne vem, kaj bi ti pasalo user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
13.9.2007 12:02:27   
pina-1
bamby ta zelenjavca mora bit full dobra...pa malo rižeka zraven..njamiiiiiiiiiiii.. ne vem če bo to glih danes bo pa čez vikend zagotovo....
Se ne počutim glih dobro. ME zgleda resprehlad pošteno lovi in bo danes postelja pela ko pridem domov. 

Sem se spomnila pa da imam doma juhe iz vrečke pa bo dragec eno pripravu, sebi pa malo meseka pa je. Bom pa mogoče kasneje si nardila še malce zelenjave.
Jutri bo pa pri nas jota...Je osatlo zelje pa ga treba porabituser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
13.9.2007 12:04:37   
listek1
Itata, ja danes sem boljše ja. Pridejo dnevi ko me res boli in imam krče, kljub temu, da pijem magnesol. Ampak sej bo. Zdej pa šibam na kosilo v našo fantastično menzo user posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
13.9.2007 12:25:17   
itata
Pina: ležat bo treba pa čajčkat... te bo mož mal pocrkljal pa bo bolš počas. sam če bi šla za kak dan na bolniško bi šlo verjetno hitrej. pač odvisno kolk slabo se počutiš.
Bom fotru omenla, da je ful povpraševanje po njemuser posted image  ja če že moža / fanta ne morem pohvalit, lahk pa vsaj fotra (sej tudi pere in obeša perilo pa skoz pere posodo in pospravlja za sabo - a ni moja mama ena srečnica)

lara 76user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
13.9.2007 12:53:22   
nuka
Oj ste pa pridne punce.
Mlavla user posted image za izpite.
Pina ti lepo počivej pa čajčke pij.
Itata proti masaži pa tud jaz ne bi mela nič proti. Se mi je v ponedeljek križ zaštekal in se že 4 dni komaj pobiram iz kavča. Pa še avto težko vozim.

Zdajle čakam, da mi pridejo odstrant osje gnezdo. Tačas ko smo bli na morju so se naselile notri v ruleti in mi udarjajo tudi v hišo. Pa glih otroško sobo so najdle tako da zdaj spimo vsi 4-je v spalnici. Pol si lahko predstavljate kolk smo naspani k se vsi drenjamo v zakonski postli.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
13.9.2007 13:18:06   
pina-1
nuka si kar predstavljam pestrost vaših nočiuser posted image user posted image
čajček pa pridno pijem...bomo še ta dva dni zdržali v slućbi pol je pa itak vikend in se bom naležala in pocajtala, da bom v ponedeljek kot nova.

itata ti si pa kar razpored za masaže naredi... Najprej na obalo pol pa še drgamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
13.9.2007 13:55:12   
itata
madonca bom zasedenauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
13.9.2007 14:06:14   
bamby
No, jaz sem se pa zdajle ti dve zadnji uri ful slabo počutila. Skozi mi je šlo na bruhanje, pa še kosilo sem mogla skuhat in sem malo kuhala, pa malo ležala, ko je ratalo prehudo. Ne vem, kaj me zdaj to matra user posted image . Je mogoče nadaljevanje od sinoči, čeprav me danes glava zaenkrat še ne boli user posted image .
pina, pij čajčke pa juhice jej, meni bo danes tudi le juhica pasala. Še dobro, da je danes na jedilniku user posted image .
itata, ti imaš pa res krasnega fotra user posted image . Res srečna tvoja mama, ker take ne delajo pogosto user posted image . Moram pa tudi jaz svojega moža pohvalit, ker je res ena pridna duša, ki mi zelo veliko naredi, poleg tega pa še pri hiši več ali manj sam dela (zaključna dela). Edino kuhanje mu ne gre najbolje od rok, čeprav skuha vseeno, le malce po svoje user posted image . Včasih si tudi kaj zlika (pa se zraven še malo opeče), pa po tleh mi pomije, po kuhinji pospravi ob nedeljah po kosilu (velikokrat). Skratka fant od fare!!!! Sicer ima tudi druge negat. stvari, pa o tem zaenkrat raje ne bi user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
13.9.2007 15:34:38   
lillchy123
user posted image , ne se dat! Ne zoprnim sodelavkam, kaj šele tehtnicam! user posted image Mene tud dons že cel dan sekirajo, ampak grem kmalu domov, kjer me bo že čakal moj user posted image  s kosilom, pa user posted image  komi čaka, da mi pritisne lupčka... Pa en sprehod na tale lep sončen dan... In to je tisto kar je pomembno. Zato se ne sekirajte zaradi nepomembnih stvari, ampak takrat raje pomislite na vse, ki so vam pomembni. Nebo se takoj zjasni.user posted image
Ma, se vidi. da sem spet filane paprike jedla.. in pol ratam kot en popaj.. ne tolk močna, sam tolk nasmejana! user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte, se beremo jutri! user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
13.9.2007 15:38:01   
lillchy123
Aja, čestitke vsem za voljo do telovadbe, pospravljanja, kuhanja... , narejenih izpitov in uspešnih pregledov! user posted image  user posted image  user posted image
Pa za kakšno številko večjih košaric!  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
13.9.2007 16:03:54   
katka37
Bamby, potem si verjetno misliš, kako gre čas šele meni, nikamor ne mine.

Včasih bi svojega najrajši poslala na kakšen "izlet", ko me živcira, po tem, ko sem brala, kako se vam dostikrat ne da kuhati, pa sem si premislia, ga bom kar čim manj kam pošiljala, ker v bistvu vsak dan on pridno kuha, nas prav razvaja.user posted image

Bolezenske znake pa uboge naše bolne user posted image  poskusite čim prej odgnati, čuvajte se.

Pa še en moto dneva:

Sej meni ni problem hodit v službo, samo mi gre pa na k.... , čakat tistih 8
ur, da lahko grem domov  ... user posted image

Včasih pač pridejo tudi takšni dnevi, ne?

Mmmmm, jota, mislim, da bo pri nas to jutrišnje kosilo.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
13.9.2007 16:19:50   
bamby
No, katka37, pol imaš ti tudi zelo pridnega moža user posted image . Se nimaš kaj pritoževat user posted image .
Moto dneva, je pa res cool user posted image , še kako drži!

Jaz sem sedaj malenkost boljša, le glavo imam spet na meji user posted image . Ne vem, kako bo to, če se bo nadaljevalo user posted image . Ah, bo že!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
13.9.2007 19:31:59   
itata
Čer,
evo mene še zvečer. sem naročena na masažo za nasl teden. pa pride polna cena 52 eur. še dobr, da imam darilni bon, ker sama tolk nikol ne bi plačala. pa mi pravi ženskica, ki je tam na recepciji: ja zdej se bo pa začel, kao težave z zatečenimi nogami in podobo pa bo masaža ful pomagala... tko enkrat na teden bo glih prav če hodite??!! jaz pa na drugi strani skor s stola padla k mi glih ene 200 eur preveč hodi vsak mesec in ne vem kaj bi z njimiuser posted image

po službi sem šla pa še v la vie pogledat za kavbojke in klasika: kar mi je všeč  nimajo številke. moram res čimprej v H&M v Celje.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
13.9.2007 19:56:46   
Anonimen

Odg. člani itata, ja sam to je pa kr mal drago, a te noben ne bi zaston zmasiral,al kaj.

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
14.9.2007 6:18:46   
Lanchy
Dobro jutro!
Anonimna, zastonj mazaza ni nikoli tako dobra kot tista izpod rok profijev....no saj pri nas doma je tako. Mene moj moz bolj scipa kot masira.

Itata....52 evrovuser posted image user posted image ...ta je pa kruta...jaz sem v Kamniku nasla en salon, kjer imajo 60 minutno masazo za nosecnice za 32 evrov...to je se nekako sprejemljivo. V Mozirju (kjer imam babico) in hodim tja tudi k kozmeticarki, ker je dosti bolj ugodno kot v LJ, pa je masaza 25 evrov...Jutri si jo zagotovo privoscim....user posted image
Lepo se mejckite na tale petek, pa uzivajte v vikenduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?