|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
14.9.2007 7:18:00   
Janey
Dobro jutro čveke...spet sem tako v stiski s časom in založena...zdaj je že 3 dni taka norišnica..ne morem večuser posted image user posted image . Upam da ko danes končam z vsem, da se umiri...če se se javim...če ne uživajte do ponedeljka.

papa

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
14.9.2007 7:51:31   
mala_pikica
Dobro jutro!
Jaz pa sem bila v čeraj na morfologiji in bomo baje dobili user posted image . Me je pa G ful prestašil, da moram še več počivati. Je rekel, da je otrok čisto prenizko in še to stisnjen samo na polovico maternice, polovica pa je čisto prazna. Noseča sem 21t, mali pa tehta približno 200g. Drugače pa je vse ok. No to morfologijo mi je delal Dr. Miglar, ampak se meni ne zdi čisto nič posebnega, mi je Dr. Japl pred 3 leti naredil bolj natačno morfologijo( srček mi je pokazal, da ima 4 votline, pogledal je za zajčjo ustnico,prstke mi je pokazal, pokazal mi je obe polovici možganov,...), včeraj pa je samo od daleč pokazal, da srček bije, vse je naredil bolj na hitro. Tako, da je meni malo žal, da nisem šla zopet k Japlu.
Sicer pa imam ponovno pregled pri moji G 25.9.07. Lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
14.9.2007 7:51:39   
itata
Jutro,
Lanchy: hvala, ker si odgovorila anoninežu - jaz bi isto napisala. mogoče lahko napišeš kako se imenuje ta salon je v kamniku? če bi mogoče kdaj skočila... jaz sem šla včasih k eni, ki doma masira (ima sobo samo za masažo in profesionalno mizo) pa denar na roko in je ugodno 20 eur.
Janey: upam, da se ti bo dan umiril in bo vsaj približno znosenuser posted image  pa ne si k srcu jemat preveč kar se dogaja okoli tebe - naredi kolikor lahko - žal te nihče ne bo nič več plačal, če se boš gnala ali pa delala za spremembo malce počasneje in ne crklna zraven user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
14.9.2007 7:58:40   
Lanchy
Itata, mal sem zabluzila...tale , ki je za 31 evrov je v LJ, tale  v Kamniku je pa brez cenika, ampak pridejo baje tudi na dom. Poglej te dva linka, ce te zanima...Jaz bom sigurno nekam sla, ker vsakic res ne bom mogla v Mozirje.

1. LJ: http://www.masaza-am.com/cenik.htm
2. Kam: http://www.masaza-alida.si/masaza_nosecnice.html

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
14.9.2007 8:16:26   
itata
Lanchy odlično. hvala za info!
Sem se odločila, da se jaz tudi na 3D ultrazvok naročim. sicer se bom kar tukaj v Lj. pa da vidimo kako bouser posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
14.9.2007 8:39:19   
srečka nosečka
dobro jutro

Se malo javljam po moje kratkem zatišju. Vidim, da nimam samo jaz takšne gužve v službi. user posted image
Sicer pa sem z veseljem pohitela in malo "popucala" saj jutri odhajam na zaslužen dopust. user posted image
Končno 14 dni lenarjanja in brezdelja. Letos sem bila samo 5 dni na morju, ostalo pa garala v službi, ot da jo bom "erbala".

itata- super za 3D UZ, verjamem, da ti ne bo žal. Midva sva bila fascinirana. Res je nekaj drugega kot navaden UZ.

user posted image - čestitke za vse opravljene izpite

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
14.9.2007 8:40:03   
nuka
Dobro jutro!
Imam pravkar jutranjo user posted image . Mi spet paše po dolgem času.
Mene pa zanima če je že bila katera na Pikinem festivalu. Kako izgleda pa če se kaj zanimivga dogaja tudi za 3 letnike. Z mojim malo razmišljava da bi tamalo peljala v nedeljo na festival. Je čisto trapasta na Piko nogavičko.

Itata kako je blo na masaži?
Janey ti se pa nikar preveč ne ženi, ker bo po porodniški tako ali tako vse pozabljeno. Raje misli nase in na user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
14.9.2007 9:31:05   
pina-1
user posted image  sem napisala cel roman pa mi je vrglo venuser posted image user posted image

v glavnem dobro jutro čveke!
Upam, da ste dobro spale in da ste polne energioje zakorakale v sončen petek. Jutri pa vikend in uživancija.... Mi gremo verjetno v nedeljo v živalski vrt, če me zdravje ne izda...

A ve katera kako so odprte trgovine v LJ v nedeljah? Je sploh kaj odprto? Bi šla do H&M -a pogledat za kakšno cotico za user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
14.9.2007 9:31:14   
itata
Nuka: nisem še šla. sem se šele naročila včeri. naslednji teden imam v sredo zvečer. bom poročala.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
14.9.2007 9:34:28   
itata
Pina: btc je odprt do 15h v nedeljo, ampak to velja za interšpar - torej hrana. za ostale trgovine pa to ni nujno... mislim, da je od trgovine do trgovine odvisno. bo verjetno katera druga še bolje vedela.
Srečka nosečka: pa ste gledali na 3D tudi notranje organe (tko podobno moforlogiji) al bolj tko dojenčka kako zgleda pa spol pa tko? Si ne znam čist predstavljat kako to greuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
14.9.2007 9:46:51   
lillchy123
Jaz razmišljam, da mi jutri skočila v H&M v Celje... Ker zdaj pa svojih hlač ne morem več oblečt.
Itata, a si se že naročila na 3D? Kje pa in koliko časa čakaš?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
14.9.2007 9:56:49   
Lanchy
Pina, City Park je odprt ob nedeljah do 15ih in ne samo Spar, amapak vse trgovine (tudi HM)...na zalost pa je zaprta hala, tako kot tudi Emporium...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
14.9.2007 9:59:54   
srečka nosečka
itata- vse smo pregledali, samo ne tako natančno kot na M. Mene je predvsem mučilo, kaj bomo dobili. user posted image
Je pa G vse premeril, ali sovpada s PDP. Najboljše je bilo pa zagotovilo, da je vse OK.
Saj veš, da bi to sedaj želele slišati vsaj 5x na dan.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
14.9.2007 10:08:03   
pina-1
hvala vam punce za informacijo glede urnika...bomo videli kdaj gremo gor, pa če bo moj dragi in ta druga family za sprehod po trgovinah.

kje pa je naš šef kuhinje bamby danes????

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
14.9.2007 10:17:06   
nuka
itata se vidi da sem na hitr brala k se mi je jest mudil user posted image .
To se mi zadnje čase večkrat zgodi. Samo da je v bližini mene kakšna hrana se mi vsa pozornost usmeri nanjo.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
14.9.2007 10:26:08   
nizy
Punce mene pa zanima a pri nas v sloveniji imamo Ikea pohištvo , al je sam v avstriji user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
14.9.2007 10:27:30   
Janey
Evo mene...na hitro user posted image
Mala-pikica čestitam za user posted image . Itata hvala za spodbudne besede...pač treba je nardit, zdaj pa malo norimo. Sej vem da bo ko bom končala par dni mir. Zdaj imam malico in prvič v treh dneh že čas da jo pojem v miru. Da nimam v eni roki jogurta in v drugi mapeuser posted image
Srečka nosečka uživaj na dopustu.
Nuka hvala...bom mislila..sej se ne ženem, samo delam to kar sem zamudila zaradi izpita...delo pa mora biti narejeno...sej še malo..zdaj že lažje dihamuser posted image

No..jaz se do konca popapcam in šibam...morda bom imela pa potem čas, da preberem še kaj za nazaj.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
14.9.2007 10:29:36   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Punce mene pa zanima a pri nas v sloveniji imamo Ikea pohištvo , al je sam v avstriji user posted image

nizy žal pri nas ni ikee. Sem pa na forumu zasledila, da je ena naročila pohištvo po netu za cca 3000€ in so ji ga pripeljali na dom.
Jaz bi bla prv, ki bi bila navdušena nad tem, da je ikea tuki....

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
14.9.2007 10:33:50   
nizy
Pina  hvala za odgovor, sem v njihovem katlogu vidla full dobro pojstlo ,ki  v dolžino raste skupaj z otrokom, pa še draga ni . Mi mamo pa full mal prosrora in bi nam prav prišla za naše dve večji punci. Bo pa treba ćez mejo .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
14.9.2007 10:55:46   
itata
Lillchy: nisem se še naročila. Sem hotla najprej počakat kakšen bo komentar srečke pa še mal prečitat kako to gre in kaj pokažeuser posted image  sporočim prec k mi uspe se naročit.
Srečka: ja sej točno zato bi se jaz naročila bolj v smislu drugega mnenja, da mi 2 ločena zdravnika potrdita, da je res vse ok.
Pina: se vidi, da ne šopingiram dost po btc-ju... samo mi žal kar po centru uspe dovolj denarja zapravituser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
14.9.2007 10:56:16   
dolenjka
Dobro jutro!

Evo, po nekaj dneh se tudi jaz spet oglašam. Biopsija je za mano in prav ste imele, sploh ni bil noben bau bau. Ne vem v čem je bil trik, al je moj ginko tko "nežen" al pa je to pač tko. Si je pa vzel ful veliko časa, mi najprej pokazal vse izvide krvi in NS (rezultat odličenuser posted image  ), potem me razložil da ne bo nič hudega, vzel knjigo in mi v slikicah pokazal kaj se je zgodilo in se dogaja z mojimi celicami in kaj bo on naredil. Potem sva poslušala srček, pa pogledala naše dete, ki je že preveliko za na eno slikico user posted image  user posted image  in nato se je "lotil dela". Ropotalo je sicer kot pri mehaniku user posted image  user posted image  user posted image  AMpak čutila nisem pa nič! Krvavela sem kar nekaj, ampak zdaj se že umirja! user posted image  user posted image
Je pa rekel, da predlaga v vsakem primeru operacijo, ker nazaj to samo od sebe ne gre, če nič ne naredimo pa s časom lahko napreduje. Seveda poseg po porodu, po treh mesecih. Zdaj sem kar potolažena!

Mlavli čestitke za izpite in boljše počutje, ostalim za dobre novičke na pregledih!
Itata, kje pa si se naročila za masažo? Jaz imam namen čez kak dober mesec malo v domače kraje in bi si jo tudi privoščila, pa sem za zdaj dobila priporočila samo za Wai Thai v Portorožu, kar mi je pa malo daleč user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
14.9.2007 11:04:12   
pina-1
dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobor opravljeno biopsijo.... sem vesela da se stvari odvijajo v dobro smer. Boš videla, vse bo še v redu.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
14.9.2007 11:13:34   
bamby
dolenjka, tudi z moje strani pohvalno, da je to le za tabo. Pa da je z bebico vse v najlepšem redu. Vsekakor bomo držale pesti zate!!!!
pina-1, vidim, da me že pogrešaš user posted image . Sem bolj lene sorte, pa se mi ne da takoj na računalnik letet user posted image  in drugo je to, da imam v teji sobi še celo noč odprto okno, pa je zgodaj zjutraj prehladno, da bi  tu sedela. Zato se pa zjutraj za nekaj časa rada malo pred TV vsedem pa gledam Dobro jutro.
Se pa danes zaenkrat kar fajn počutim in upam, da bo tako čez cel dan. Popoldan grem tudi po našega falota, ki je ta teden pri noni. Po moje ne bo hotel niti domov. Zdajle pa moram še v trgovino letet, ker drugače danes ne bo kosila. Sem mislila, da imam še kaj mletega mesa na zalogi, pa so zaloge očitno pošle user posted image . Danes imam namen skuhati grah v omaki z mletim mesom in pire krompir ter zraven solata.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
14.9.2007 11:35:34   
mlavla
ojla nosečke..včeraj sva šla z user posted image  v porodnišnico pogledat njegovega nečaka..ma je tak cukr..se ga kar nisem mogla nagledat... k sreči se mamica počuti že bolje, jutri po vsej verjetnosti pridejo domov...

danes pa me čaka likanje user posted image , pranje user posted image , čiščenje. user posted image ..itd.
jutri pa greva spet na poroko (pa še postarala se bomuser posted image )

pozdravček user posted image

p.s.: upam, da ne bo spet zbrisalo sporočila

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
14.9.2007 11:38:37   
mlavla
aja pa še moje današnje kosilo: kisla repa in krompir v kosih user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?