|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
12.9.2007 13:33:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mišek se rada igra skrite mišiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image teb se pa vidi, da si že konec s punkcijo, k si tak razposajenauser posted image user posted image zadnjič na kavi si pa bila ko mala miškauser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.9.2007 13:34:26   
macka27
Ja sem opazila pikovit ja, da se rada igra.... sam zdej me pa res zanima čigavo kamelo pase (ok, vem šejkovo ) amapk kje...hmm, mogoče nekje v Egyptu, Tunisii, Dubaju...? Mislim da tukaj v sloveniji ni kamel in šejkov, no vsaj jest jih še nisem zasledila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.9.2007 13:35:54   
Anonimen
kaj da ni kamel v slo, zadnjič so enemu kupili za rosjtni dan kamelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mačka imaš ZS

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.9.2007 13:38:04   
macka27
hmmm KJE SO KAMELE? jest bi jo imela. No sej sem sama ena velika kamela, ampak bi imela še tapravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem dobila mišek zs. thx

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.9.2007 13:43:06   
Anonimen
kaj rabiš družbouser posted image al zakaj bi jo mela, mleko mogočeuser posted image , za cartat user posted image

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
12.9.2007 13:45:13   
macka27
Hmmm za družbo, za mleko in za cartat...
Mene drgač te dežele ful privlačijo, takoj bi šla živet nekam v puščavo...mjami... neki najlepšega. Mam enga kolega ki je tut bolj iz unih koncev sam bližje namuser posted image in me skozi vabi k njemu na obisk...matr' bi šla...sam pol bi moj kr živčnega fasal user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
12.9.2007 13:53:18   
Anonimen
pa s sabo ga vzamiuser posted image al bi ti raje sama, da se maš še s kom poleg kamele cartatuser posted image

kam pa je pikovit zginlauser posted image . no saj moram jaz tudi it nekaj še naredit po bajti

hvala za klepet sme pozabla na moje težaveuser posted image čao

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
12.9.2007 13:59:10   
macka27
Ma, moj ne vem če bi hotu iti z mano...Eh, jest mam še mojga včasih dovol ..tko da ne rabim še enega za cartat..user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sej jest moram tut še nekaj naredit tukaj v službi, mam še kar nekaj dela, tko da bom tut jest počasi šibala. Še 2 urci pol pa domov...jupi, komaj čakam

PIKOVIT, kje si ? pogrešamo te

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
12.9.2007 14:12:09   
GoYa

MIŠEK13, pol pa boš drugo leto (ko bo vse fertik za vselitev) vabljena v sanjsko hiško :) Črna streha, rdeča fasada, okoli oken bel pas…
Ja, uno kamelo pa ima en tipson tu blizu. Mu je enkrat zbežala, je še policija intervenirala.
Tako, da če bo kaj nostalgije za kamelami, ko boš v SLO, te peljem do njega.

Ah, pa veste, zakaj Reš tako mori,da je treba pohitet? Da bo čimprej končal z delom in imel veliko časa za seks z ženo. Da ni treba tudi doma vse na hitrco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
12.9.2007 14:23:27   
macka27
Ne, a pa ma res en tipček kamelo, al me hecate?!user posted image

Sam res, zdej si pa dobr pogruntala goya..zihr je reško zato tako hitr...NO, sam tolk da vem za naslednjič, da se bom malo hitreje obrnila pri njemu user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
12.9.2007 14:24:44   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem,punkcija 21.8., ET 23.8 
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur,  punkcija 29.8. ET 3.9.
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur,  4.9. začetekKlomifen
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8, punkcija 21.8, ET 26.8.
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9, ET 10.9.
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • fortun (PO;dr. Reš) punkcija 23.8., ET 25.8.
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon 
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • PAMELA (MB, dr. Reljič), kratek postopek, začetek 24.8. Menopur, punkcija 3.9.,
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur
  • darmar (ICSI;PO; dr.Reš) 30.8. punkcija, ET 2.9.

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • GITA14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek s špikami 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact
  • bety upa (6.ICSI;PO, dr. Reš) 23.9. razgovor

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
user posted image Navijačice: user posted image
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74. MIŠEK13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 10.9
Ozone - UZ
Skye - ET
taša33 - UZ

Torek, 11.9.
pikovit - punkcija

Sreda, 12.9.

Četrtek, 13.9.
zvezdica 26 - punkcija

Petek, 14.9.
mandarinca - UZ

Sobota, 15.9.

Nedelja, 16.9.
Goya - TEST
darmar - TEST
pikovit - ET

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

GoYa greje user posted image user posted image  - TEST 16.9

darmar greje user posted image user posted image - TEST 16.9

zalazoya greje user posted image user posted image  - TEST  17.9

Skye greje user posted image user posted image  - TEST 24.9

user posted image DaisyE user posted image
user posted image upajočauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image FORTUNuser posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
12.9.2007 14:33:07   
sayuri
Ojla punce user posted image  Malo štrajkam user posted image  Kar ne najdem cajta za računalnik. Služba zahteva svoje, družina tudi.....tko da...jah nimam kaj. Pa še nekam čudno se počutim že 3 dni user posted image

Komaj sem se prebila čez 5 strani. Pridne ste, pridneuser posted image .
Pikovit, čestitke za punkcijo in 10 jajčk user posted image user posted image user posted image . Nedelja bo tik tak tukaj in otroci komaj čakajo, da pridejo na toplo user posted image .

Goya, zalazoya in darmar , lahko bi ans že nehale matrat in naredile test-da bi imele me potem kaj za komentirat user posted image . SIcer pa ni dvoma....jaz že vem, kakšen je rezultat. user posted image

Mišek1, kaj ti si že nazaj domadoma? Je pa nekam hitro tole minilo. Pocajtaj se user posted image
Jaz sem se danes pri Rešu naročila. Madona, zdaj so že sestre ekspresneuser posted image  Sem ji sam rekla, da sem bila maja v postopku, pa julija na abraziji in bi se oktobra naročila.In je kar ustrelila 4.10. user posted image  Madonca, saj to je čez 3 tedne user posted image  Uf...me je pa zdajle kar neka panika zagnala user posted image user posted image user posted image . Upam, da bom dobila še eno ta rdečo do takrat user posted image user posted image

Punce, mene tok glava boli, da grem raje malo ven...grem na en kratek sprehod do vrtca, pa da še ta malga vzamem. user posted image  Imejte lep dan. user posted image

Aja, ko se zmenite za kafe, računajte name. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
12.9.2007 15:08:41   
pikovit
Evo mene sem že nazaj.sm šla kosilo skuht.drgač bi kr umrla od lakote.Ja Mišek se vidi da je punkcija za mano.Na kavi sem bila zadnjič čist adijo.Mene je punkcije strah k samga hudiča tko da če me hočeš prestrašiti samo reci punkcija.Še tetovirat bi se šla 10krat.Da mamo pa v Sloveniji pa tud jst nisem vedlauser posted image
Sayuri se nam je oglasila.Ja Reško je ekspresen ni kaj.Super otobra navijamo za teuser posted image
Mačka si ti doma ali v službi?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
12.9.2007 15:09:39   
bojana4
Živio punce,

kot ste že opazile, ne pišem prvečkrat, vas pa redno berem.

Zanima me, koliko dni po navadi zamuja menstuacija pri jemanju superfacta.  Kakšen UZ naredijo 14 dan po jemanju superfacta, kaj če imaš takrat menstruacijo?

Hvala za odgovore in čimveč pluskov vsem skupaj.  Bojana

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
12.9.2007 15:23:43   
blanč
Mačka 27, a bi mi prosim čisto potihouser posted image  povedala, kaj ti je razlagu glede cigaret. Prosimmmmmmmm.

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
12.9.2007 15:26:14   
blanč
Bojana meni je zamujala 3 dni.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
12.9.2007 15:28:25   
sayuri
bojana, men je zamujala 4 dni.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
12.9.2007 15:38:52   
Anonimen
meni je zamujala 6 dni enkrat pa 7 dni. če pride M, apč greš na UZ z Muser posted image , ni kajuser posted image so vajeni vsega.

pikovit kaj je bilo dobrega za jestuser posted image

sayuri ja jaz sme domadoma, sma ne vem kaj misliš ti doma in kaj domadomauser posted image user posted image

blanč ti bom jaz rekla, vrž vstran to smrdijouser posted image , nič švercat, kar nehatuser posted image

goya to tvojo sajsko hiško bi pa res rada videlauser posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 12.9.2007 15:41:36 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
12.9.2007 15:49:06   
macka27
Pikovit hehe, zdele se počasi odpravljam domov, še 20 min pa šibam...jupi!

Blanč eh, nč tko posebnega...vprašal naju je če kadiva ( jest pa moj seveda ), no in sva ful hitr odgovorila JA. Pol je pa z resnim obrazom pogleda, in rekel; NO KR HITR SM Z ŠKATLICO in  CIGARETI, to škoduje zdravju. Pa to je na tak način povedal, da sem mislila da bom kar tam od smeha počila, on pa čisto mrtvo hladno gleda v naju user posted image . Nč tko posebnega... Pa da morava gledat na otroka, da to škoduje,itd..No, pol ga pa moj vpraša kaj pa alkohol...hja, to pa lahko v mejah normale user posted image user posted image user posted image
No, sam sem ful vesela da sedaj ful manj pokadim kot pa prej. Prej je šlo tut 1 škatlica pa pol na dan..zdej jih pa tam ene 6 pokadim na dan..Napredujem...user posted image

Mišek , ja prov maš, ta svinjarija je za v smeti, sam jest še zmeraj vlečem, mislim cigaret...user posted image , sam se bom poskušala čist odvadit. TKO! Ker sem že jezna sama nase, ker samo govorim iz tega pa ni nič. DObr da je zdej ta protikadilski zakon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
12.9.2007 15:57:46   
macka27
Bojana meni je, mislim da je zamujala ene par dni tam 3 dni, nič več

Nushy

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
12.9.2007 17:01:49   
blanč
ja kr nehatuser posted image user posted image user posted image . Men ne gre pa vem vse od teh prekletih čikov. Jaz enostavno moram kadit, ker sem ena velika zasvojenka. Zdaj me je pa strah, da me še ugle ne zasvojijo....A si morte mislt, da bi potem mogla se še vsako jutro špiknt do konca življenja, eh sej bom nehala, ja bom, enkrat bom ja.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
12.9.2007 17:30:44   
macka27
Blanč sej sem jest tut zasvojena, če bi lahko nehala, bi vrjetno že..ampak ne gre...se bom pa potrudilauser posted image user posted image
Veš, ko se bila v postopku in sem se pikala vsak dan oz. moj predragi me je..no in pol k sem se nehala, sem kr mal pogrešala te pikice...hmmmm . user posted image user posted image

Zdele pa pijem user posted image in uživam 100 na uro. mjami mjami! A mi je katera fovš user posted image user posted image ??

Nushy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
12.9.2007 18:08:21   
pikovit
Kva je zdej kadilke.tud jst sem včasih kadila k turk.Pol sem pa zbolela imela ful hudo pljučnico in 9 mesecev nič.Potem pa spet.Pol pa kr naenkrat mi je stvar čist zasmrdela tako da zdej prižgem ob posebnih priložnostih.Pa še to 3 dime pol pa fuj.Nikoli si nisem mislia da bom kdaj nehala ker sem bila res verižni kadilec.Sicer me ne moti če kdo kadi v moji prisotnosti.Pozdravljam pa nov zakon o ne kadilstvu.Vsaj cunje mi manj smrdijo.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
12.9.2007 18:17:30   
macka27
se popolnoma strinjam stabo.... blagor tebi da si nehala.. pridna pridna...Men pa zasmrdijo takrat ko je kakšna posebna priložnost, ko včasih prižgem kakšnega preveč...
Ja tut men je ta zakon kr všeč. Edino kar me moti, da ne morem pokaditi samo enega cigareta ob kavi..edino to no...
In kolk časa si ti kadila?

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
12.9.2007 18:32:47   
pikovit
kadila sem cca.12 let

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?