|
RE: IVF-ICSI avgust,september 12.9.2007 11:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit mene je stal ICSI pri rešu 240.000 sit, plus zdravila. to kar si plačala, je cel postopek, se pravi transfer je že vštet v ceno. Pamela jaz sem veliko pisala o nezrelih celicah, saj so mi v 3 postopkih našli smao nezrele celice in ni bilo ET. Kaneje sme pridobila mnogo več celic in tudi zrele. 1 leto sem iskala in prebrskala cel internet, vprašala vse možne ginekologe, strokovnjake za neplodnost, zakaj in mi noben ni vedel povedat (2 strokovnjaka sta mi omenila, da je lahko vzrok pri poslabšani presnovi inzulina in to nekak butne na jajčnike in nezrele celice, enako kot pri sladkornih bolnicah). Če si debel, star ali imaš povišan FSH, potem je to vzrok, če pa si mlad in suh, pa problema ne vidijo. Vse kar pravijo, poskušat, poskušat, in še sto x poskušat. Jaz sem rešila zadevo z dieto. O tem sem veliko pisala, se mi zdi, da se na vsaki strani samo ponavljam. Zdravila ni, lahko pa prid ecikel ko bodo pa vsa zrela, vse skupaj je loterija, in ne moreš za 100% rečt, da boš vedno imela nezrele celice. Ko mi je že 3 ginekolog reku, da mam pač slabe, zanič, nezrele celice in da mi n emorejo pomagat, mi res ni drugo preostalo, kot da poskušam z več postopki in spremenit način življenja. Goya rdeča fasada, moje sanje. ampak jaz bi kar celo hišo rdečo in samo ob oknih in vratih tanek bel pas, črna streha, ohhhhh te sanje so drage v ljubljani, tak, da se ne bodo uresničile . Jaz sme nazaj in v ponedeljek me čaka spet kolonoskopija. sem prav žalostna , ker so mi v LJ rekli, da je brez pomena, ker je tožitev črevesja in ne morejo skoz, zato je nujno potrebno prej slikanje in ta butel je reku, da ne zaupa v sposobnosti drugih zdravnikov, da raje vidi na svoje oči in če ne bo šlo, bodo spet prekinili, odredili čez kak teden slikanje in potem spet še enkrat kolonoskopijo. Pa kaj hudiča je ta sadist . Jaz sem se enostavno spet zjokala tam. Mesarijo me že od junijske punkcije , pa še ni konec .
|
|
|