|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
12.9.2007 9:38:01   
pikovit
Zvezdica26 samo zadrogiraj se pa bo veliko bolje.user posted image Jaz sem vzela 2 ketonala,ketonal svečko za v rito.To vzameš šol ure preden greš, pol mi je pa dal Reš še ketonal inekcijo.Ampak inekcija je zalegla za pol kasnej.Zvečer preden sem šla spat sem pa vzela še pomirjevalo in sem bila k šus zjutraj pri Rešu.Vsem se je videlo da so se bale.Jaz sem pa se smejala.
Če si v Lj. prosi sestre za inekcijo ketonala.Če nimaš tabl..ti jaz lako dam če si kje blizu.Držim pesti za jutri.user posted image
Darmar bravo ker nisi naredila testa.Počakaj še malo.Tako kot je rekla Sončekd.
Blanč inekcije si daješ pod kožo zato je mehurček in tudi mora biti.Če bi si dajala v mišico potem ne bi smelo biti mehurčka.Pikico si pa moraš dat 2 prsta stran opd popka.Lahko si pa primeš kožo narediš gubo in se špikneš če te preveč boli.Upam da imaš ta male špike.Tako da kar pogumnouser posted image .Pa še nekaj ne si takoj potegnit igle ven.Počakaj kakšno sekundo.
Pamela a greš v Dominikano?user posted image user posted image user posted image Jaz sem bila lani decembra.NORO IN ŠE ENKRAT NORO.Lahko kakšno sliko dam v album pa si poglej.Ko smo odhajali domov smo vsi jokali.Cel avtobus.Za naju je bila to tolažilna nagrada ker nama ni uspelo.Sva pa šla decembra.Najnižje cene.Pred božičem pol pa cene spet skočijo.PAMELA POJDI V DOMINIKANO NE BO TI ŽAL.Mi kar solze pritečejo na oči ko se spomnim.
Mišek moja daj zrihtaj to.Me res skrbi ker te boli in ti narobe hodi.Držim pestiuser posted image

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.9.2007 9:47:45   
pikovit
Joj na Koalco sem pa čist pozabla.Koalca kako ste kaj?A se dobr štimate?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.9.2007 10:29:21   
GoYa

Blanč,moje počutje je nespremenjeno. In nestrpno pričakujem jutri, ko ponovim test. Ma trenutno sem ful optimistična :) Upam, da mi ne pade kaj na glavo.

Ja, Bety upa, fasada bo taka kot si želim. Sam smo imeli kar mal težav, ker te rdeče barve imajo nizek % odbojnosti, kar pomeni, da se lahko pregreva in poči. Ampak, ok, upam, da ne bo vse ok.
A pa ti ta Merdrol piješ na svojo roko? Si dobra, da se upaš it samomedicine. Nikoli ne bom pozabila tvojega eksperimenta "home-made IUI". To sem tudi mojmu enkrat omenila, pa je bil zagret, da probamo.

Zvezdica26, he he, si pa dobro poskrbela, da je bila urgenca odpta. Pa fajn odpravi jutri na punkciji. Veliko zrelih in kvalitetnih jajčk ti želim. Tvoj pa tudi lahko jutri dobi bolniško. Z listom,ki ga dobiš (zdej ne vem al si pri Rešu) gre do osebne zdravnice in mu bo dala bolniško.

Fortun, vem da te je strah, ker mene je tudi in me bo vsakič do konca. Skrbi se ne končajo s tem, ko zagledamo +. Pri meni je bilo v prvem postopku tako, da je bil lep močen plusek, prvi UZ lepo viden utripajoč srček, drugi UZ v 11t pa šok. Srček ni več bil. Niti približno si nisem mogla sanjati, da se mi lahko kaj takega zgodi. Sem kar obležala na mizi v solzah. Drug dan sem morala na abrazijo :( Se strinjam, če mora it kaj narobe, na bo raje že takoj test negativen.

PAMELA, jaz ti ne znam pomagati, zakaj celice ne dozorijo. Mogoče boš kaj našla na kaki tuji spletni strani na temo IVF.

Joj, punce, vidim, da vas je že veliko bilo v Dominikani. Midva pa jo že toliko let odlašava. Sva pa zato šla na Tajsko, Maldive, Dubaj, Šri Lanko. Zdej je pa res že cajt, da zamenjamo smer destinacije za 180 stopinj. Ampak vem, kam se obrnit, če bom rabila kakšen koristen nasvet za Dominikano.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.9.2007 11:15:49   
pikovit
Rešovke imam eno vprašanje?Koliko vas je prišel cel postopek icsi?Se pravi uz,punkcija,transfer.Men je Reš dal položnico za 1010,60 evra.A je v tej ceni vse ušteto ali moraš tranfer potem še plačat?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.9.2007 11:40:21   
Anonimen
Pikovit mene je stal ICSI pri rešu 240.000 sit, plus zdravila. to kar si plačala, je cel postopek, se pravi transfer je že vštet v ceno.

Pamela jaz sem veliko pisala o nezrelih celicah, saj so mi v 3 postopkih našli smao nezrele celice in ni bilo ET. Kaneje sme pridobila mnogo več celic in tudi zrele. 1 leto sem iskala in prebrskala cel internet, vprašala vse možne ginekologe, strokovnjake za neplodnost, zakaj in mi noben ni vedel povedat (2 strokovnjaka sta mi omenila, da je lahko vzrok pri poslabšani presnovi inzulina in to nekak butne na jajčnike in nezrele celice, enako kot pri sladkornih bolnicah). Če si debel, star ali imaš povišan FSH, potem je to vzrok, če pa si mlad in suh, pa problema ne vidijo. Vse kar pravijo, poskušat, poskušat, in še sto x poskušat. Jaz sem rešila zadevo z dieto. O tem sem veliko pisala, se mi zdi, da se na vsaki strani samo ponavljam. Zdravila ni, lahko pa prid ecikel ko bodo pa vsa zrela, vse skupaj je loterija, in ne moreš za 100% rečt, da boš vedno imela nezrele celice. Ko mi je že 3 ginekolog reku, da mam pač slabe, zanič, nezrele celice in da mi n emorejo pomagat, mi res ni drugo preostalo, kot da poskušam z več postopki in spremenit način življenja.

Goya rdeča fasada, moje sanje. ampak jaz bi kar celo hišo rdečo in samo ob oknih in vratih tanek bel pas, črna streha, ohhhhh te sanje so drage v ljubljani, tak, da se ne bodo uresničileuser posted image .

Jaz sme nazaj in v ponedeljek me čaka spet kolonoskopija. sem prav žalostnauser posted image , ker so mi v LJ rekli, da je brez pomena, ker je tožitev črevesja in ne morejo skoz, zato je nujno potrebno prej slikanje in ta butel je reku, da ne zaupa v sposobnosti drugih zdravnikov, da raje vidi na svoje oči in če ne bo šlo, bodo spet prekinili, odredili čez kak teden slikanje in potem spet še enkrat kolonoskopijo. Pa kaj hudiča je ta sadistuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem se enostavno spet zjokala tam. Mesarijo me že od junijske punkcijeuser posted image , pa še ni konecuser posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.9.2007 11:42:27   
macka27
PIKOVIT, mene pa mojega je pa postopek stal, tudi 1010 eur + okoli 300 eur zdravila, tako nekako!

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.9.2007 11:45:59   
Anonimen
Jaz bi vas rada samo nekaj opozorila. Vse tiste, ki plačujete pri Rešu,hranite račune in vse izvide, ker če boste kdaj šle naprej, vam bo težko dal kakšno potrdilo ali mnenje.Verjamite, ker imam zaradi tega celo štalo.
Hranite čisto vse, sploh pa račune.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
12.9.2007 11:52:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz bi vas rada samo nekaj opozorila. Vse tiste, ki plačujete pri Rešu,hranite račune in vse izvide, ker če boste kdaj šle naprej, vam bo težko dal kakšno potrdilo ali mnenje.Verjamite, ker imam zaradi tega celo štalo.
Hranite čisto vse, sploh pa račune.

kako to misliš. jaz sem šla naprej, pa nimam nobene štaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
12.9.2007 11:53:36   
macka27
hmmmm MIŠEK 13 tudi meni ni jasno kaj je z tem mislila anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.9.2007 12:31:16   
Anonimen
Ima prav anonimna kokr koli že je mislila, je treba itak v vsakem primeru shranjevat račune ali pa zahtevat, da ti jih ne izda. če je v štacuni treba vzet račun za 1 čikgum, je treba tudi za tako stavr a ne?
Lahko se ti zakomplicira, če greš v drug center za neplodnost ali pa celo v tujino in od ZZZS zahtevaš povrnitev stroškov. Ma je še veliko šans, da se ti zakomplicira, celo ap pri Rešu, ko je vedno v naglici, ko ne mara dokumentacije, pa ko se mu nič drugega ne da delat, ko pa samo v lulike gledatuser posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
12.9.2007 12:42:57   
macka27
user posted image user posted image
Se popolnoma strinjam.... No, jest drugače vedno hranim vse take zadeve, račune, oz. vso dokumentacijo. Imam vse lepo po fasciklčkih razporejeno, skoraj tako kot v službiuser posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
12.9.2007 12:52:20   
pikovit
Mišek user posted image    tole je pa too much.
No punce kaj je zdaj z našo user posted image  in user posted image Jst bi tolk eno dobro tortico jedla.

user posted image   za vse nas ki se borimo.

Ej punce men pa paše smo user posted image   pila bi ga za zajtrk.Pa jabolka bi jedla.A mislite da je z mano kaj narobeuser posted image ?Le kaj mi je Reš dal med punkcijouser posted image

Pa hvala vsem za odgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
12.9.2007 12:55:51   
pikovit
Mišek v lulike gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image To si pa dobr reklauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.9.2007 12:56:28   
macka27
Pikovit, hmmm , men je tudi pasalo po punkciji piti Pivo...bi ga lahko popila 10000 litrov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oz.  mi še zdaj paše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
12.9.2007 12:57:17   
macka27
Jest bi tut user posted image pila user posted image

Nushy

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.9.2007 12:58:16   
pikovit
Mačka jaz sem tud tako pridna.Zadnjič ko sem bila pri Rešu ko je neki rabu sem vse nametala in razmetala.Saj veš kako gre hitro, hiro, dajmo.user posted image dajmouser posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.9.2007 13:08:14   
Anonimen
a si predstavljata kako mora svojo ženo priganjat k seksuuser posted image user posted image al si tam vzame časuser posted image

za kavico ste se pa menile kar avgusta, ap sem mislila evo ko bom še jaz domauser posted image , no pa ni bilo nič iz tega, tak da zdaj dajte en prazen stol k mizi, pa me narišite zravenuser posted image . bom pa čokoladno torto in veliko kavo z mlekomuser posted image

pikovit ne vem kaj je z mano, hvala da te skrbiuser posted image , in tudi ostalim hvalauser posted image . upam, da bo v ponedeljek res konec te kalvarije

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.9.2007 13:17:05   
macka27
Ja vem ja kakšen je reško...vse na hitrco, zmer prav no dejmo dejmo, ...user posted image user posted image user posted image . Hmmmmm sam res, kako šele pol svojo ženo priganja pri sexu...hihihiiuser posted image
Ne , ampak tipček je zame car!!!

Zame tut en prazn stoček primaknite zravn....sam zment se je treba kdaj se gremo user posted image user posted image .
Iz kerega prelepega konca slovenije pa sta vidve bejbe Mišek in Pikovit?
No jest sem napol ''ta škrta'' Gorenka hmm no napol pa hmmm Lj... Uglavnem sem neki časa gorenka nekaj časa pa skoraj ljubljančanka...user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.9.2007 13:21:21   
pikovit
A mislite da Reš sploh še seksa?Po tolkih lulikah ki jih vidi na dan.Po mojem je že čist imunuser posted image

A ja pa še to ko je enkrat debata tekla o aspirinih.Reš mi je rekel naj jem aspirin in na 12h prometrium(2 na dan)A ni to malo malo?Kaj pa če bi malo goljufala in ta 3jega pojedla?A se jih lahko je al je samo za v vagino?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.9.2007 13:26:05   
macka27
Zdej sem se pa nasmejala pikovit , kolk si dobr napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hmmm a sploh ima ženo? user posted image   Uf, jest vem da bi bila ljubosumna, če bi bil moj ginikologuser posted image user posted image

Jest sem samo na 12h si vaginalno vstavljala Prometrium. Eh, jest sem tako delala kot mi je Reško naročil. Sem bla pridna in ga ubogala. Ne morte vrjet, še kadit sem skoraj nehala...k mi je tolk na dolg pa na širok razlaga...user posted image user posted image

Ja mi je pa enkrat med UZ-jem rekel, da foliklčki še vedno niso dovolj veliki, pa da rabim večjo dozo..In pol on men razloži cel postopek..mi pravi, hja, to je tako kot npr; jest rabim 1 kozarec vina pa sem pijan, vi pa očitno 10 kozarcev pa še vedno ga ne boste čutila...Ma , kaj sem se jest narežala v ordinaciji...hudo..Je tipček fackouser posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.9.2007 13:26:40   
Anonimen
macka jaz sem iz tam ko izvira gibanica, pa bujta repa, pa kvašeni retaš, ap bograč..... živela od srednje šole v močvirju z žabami, zdaj pa že 1 leto pasem šejkovo kamelo pod palmouser posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.9.2007 13:28:19   
macka27
Hmmm kaj Mišek, zdele pa ne razumem čist dobro user posted image , kje sedaj živiš? Paseš šejkovo kamelo???user posted image user posted image user posted image Zdej pa ti to meni razloži... 

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.9.2007 13:29:28   
pikovit
Ja Mačka kokr sem se ga a začetku bala ga zdej kr mal pogrešam.Sicer ga v nedeljo že vidim tako da mi spet kakšno tako prjavu da bom verjetno dol padlauser posted image .Ampak saj vsi vemo da je model.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.9.2007 13:30:31   
Anonimen
pikovit prometrium jemlji ga 2x na dan, tako kot ti je rekel. Ni poterbe po več, vsaj ne še zdaj. Poleg tega so itak 200mg, kar j edovolj. tudi tu pr nas predpisujejo 2x po 200mg in nič več, razen če bi začela krvavet. Aspirin pa kupi baby aspirin 100mg in ne unga ta navadnega, ker ta navadni močen ni dober. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.9.2007 13:31:00   
pikovit
Mišek se rada igra skrite mišiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......