|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
10.9.2007 22:19:38   
petarda
No...slikice imam zapečene, zdaj pa se grem pesmico učit, dokler ne zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočka...do jutrauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8026
10.9.2007 22:21:18   
petarda
Kolk je pa to fajn, ko človek nenačrtovano novo stran odpre user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8027
10.9.2007 22:36:20   
petarda
Še za Ado en tale user posted image

user posted image

Še dobro, da imaš pri vsem tem toliko razuma in živcev, da se umakneš in ne znorišuser posted image ...pa itak, da bo bolje..saj je že, ne?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8028
10.9.2007 22:37:28   
petarda
Jaz se pa pesmico učim, pa se mi še nič ne spi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8029
10.9.2007 22:45:13   
petarda
Aja...drgač pa ni dobro, če otrok že vse govori user posted image ... Sva šla zadnjič s petarditom sama v mesto in malo na okoli, ker se user posted image  ni dalo z nama, ker je bil preveč zaposlen z poležavanjem user posted image ...

No..in za kazen, ker ni šel z nama, sem se odločila, da mu nič ne povem, kje sva bila in kaj sva delala...pa naj ga matra user posted image user posted image user posted image user posted image

In prideva s petarditom domov...itak je vprašal kje sva bila...itd...in sem mu povedala, da če bi ga zanimalo, bi šel z namauser posted image user posted image user posted image ...

...in sta se šla s petarditom igrat...in pride user posted image  čez 10 minut  v kuhinjo...

in...kako je Tanja? user posted image , kako je bilo na sprehodu?user posted image , kako je bilo v trgovini? user posted image , kje je pa zame čokolada? user posted image  Ker kuža je pa prišel zraven? user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ej....VSE mu je povedal... škrat maliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8030
10.9.2007 22:47:28   
petarda
Ful ste zgovorne danesuser posted image ...sama s seboj se pa ne mislim pogovarjat. Danes se mi ne dauser posted image ....grem pa lubita matratuser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8031
10.9.2007 22:48:36   
petarda
grem pa lubita matrat

s pesmicouser posted image , da ne bo kera kaj drugega mislila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8032
11.9.2007 7:32:02   
amy26
Petardito je pa facauser posted image user posted image user posted image  sem se mu prav nasmejala, kako že vse obvladauser posted image
naš besedni zaklad se je povečal za baba (babica), hvaja (hvala), eja(Ela), taja (Tanja)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8033
11.9.2007 8:09:08   
petarda
Juuuutrooooooooooo user posted image

Kavica za vse!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8034
11.9.2007 10:28:39   
petarda
jaz sem že drugi kapučino spila, tle pa nič čvekauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8035
11.9.2007 14:05:29   
petarda
Da ne bomo na 2.stran padleuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8036
11.9.2007 15:04:36   
NinaŠ
user posted image     user posted image čist preveč sem jih že spila dons user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8037
11.9.2007 15:51:11   
Urša
čist preveč sem jih že spila dons

Jst pa še nobene. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8038
11.9.2007 20:22:32   
Teni_
Da ne zlezemo čisto na dno:

hvala vsem za čestitke, pohvale in lepe želje.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8039
11.9.2007 21:22:54   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8040
11.9.2007 21:26:58   
amy26
danes sem bila tok zamorjena kot že dolgo ne tako da mi ni bilo do čveka, no sedaj je dosti boljeuser posted image

jutri pa greva z Elo na eno testiranje (bioresonanca) tako da držite pesti da ugotovimo kaj jo matra, ker revica se ful praska, še pri previjanju ji moram v obe roki nekaj dati da jo vsaj mal zamotim, drugače se takoj spraska

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8041
11.9.2007 21:32:15   
amy26
petarda, zanima me če si morda bila kej v novi trgovini KIKv Brežicah, sploh ne vem, v četrtek se menim da grem z eno gospo v A, men je tam najbolj zanimiv KIK ker imajo luštne cunje pa poceni pa še njihova kvaliteta za male otroke je kar dobra. Pa ne vem kakšna je izbira v Brežicah, ker bi šla raje v Brežice mi je dosti bližje pa še Ela bo lažje prenesla pot, no sama pot ni problem, problem je ker se dojiva in če greva v A nama vzame več cajta

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8042
11.9.2007 21:52:42   
petarda
Amy prvič slišim, da je Kik tudi v Brežicahuser posted image

Drgač sem pa danes na čveku prebrala, da je znižanje v Turbo limaču v NM. In to zimske kolekcije... 50%user posted image ...bom šla jutri preverituser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8043
11.9.2007 21:54:24   
petarda
jutri pa greva z Elo na eno testiranje (bioresonanca) tako da držite pesti da ugotovimo kaj jo matra, ker revica se ful praska, še pri previjanju ji moram v obe roki nekaj dati da jo vsaj mal zamotim, drugače se takoj spraska

user posted image user posted image  upam, da ugotovite kaj je na stvariuser posted image ...a pol niso mlečni izdelki?user posted image  Kam pa gresta na bioresonanco?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8044
12.9.2007 8:25:46   
petarda
Jutroooo čvekeuser posted image user posted image user posted image

Ampak se vam je pa res ustavilo user posted image

No, midva sva bila že pri zdravniku, ker naj bi bil cepljen, pa ga niso cepili, ker je malo mahodenuser posted image . Je rekel, da se nič ne mudi in da raje preloži, kot da bi potem bili bolani, ker je to menda ful huda doza (5 cepiv) zdaj.user posted image

No...tehtamo pa 10,2 kg user posted image ...je tudi rekel, da ni panike, ker vidi, da je Petardito zdrav in zgovorenuser posted image  fant.

Zdaj smo pa že v službiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8045
12.9.2007 12:51:29   
amy26
petarda, KIK v Brežicah je odprt od 16.8. jaz sem za to zvedela tudi včeraj, tako da sem mislila iti jutri v A malo po štacunah in smo se zdaj v zadnjem trenutku zmenili da bomo šli raje v Brežice malo pofirbcat

Kam pa gresta na bioresonanco?

Sva že nazaj, bili pa sva v Lj. po priporočilu tincci, ni mi žal da sva šli
ugotovili so alergijo na mleko, rumenjak in predvsem sojo najbolj je izstopala sojauser posted image  mleko ni tako kritično, drugih alergij ni. Ima pa glivice, ki jih je dobila od mene zato ima težave s črevesjem - zelen kakec, se ful praska, le te se pa hranijo s sladkorjem tako da od danes imam strogo dieto torej sadje črtamo ki je glavni vzrok, vse sadne sokove, čimmanj OG

Tako da ko bova uvajali GH bova par mesecov jedli samo zelenjavo in temu dodajali polento, rižek, mesek,...ko odstranimo glivice bo pa začela s sadjem.

Tako da sem ful vesela da sem šla, moj jedilnik se je seveda skrajšal se je pa po drugi strani razširil ker lahko jem razne oreščkeuser posted image  kar je super kot vmesni obrok. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8046
12.9.2007 13:05:26   
petarda
Amy samo, da veste kaj ji je...bo takoj lažje, ker vsaj lahko ukrepate.user posted image ...

...glivice...user posted image user posted image ...upam, da se jih čimprej rešite, ker znajo bit zelooo nadležneuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8047
12.9.2007 17:34:05   
ada2
daaaaan!user posted image

sem mislila, da bom imela vsaj 10 strani za prebrat, pa ni bilo tak hudouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj vam je, a vam je muca jezičke popapalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8048
12.9.2007 20:01:33   
ada2
še vedno nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa že nevarnouser posted image user posted image user posted image

aja, naš kostanjev piknik je prestavljen na 29.9 - ker še ni kostanjevuser posted image  
jaz pa potem 30 delam, tako da se glih svežega mošta ne bom mogla napitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8049
12.9.2007 20:03:09   
ada2
user posted image

alo novembrke na čvek!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.