|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.9.2007 21:18:56
|
|
|
|
GoYa
|
U, ste ble spet pridne . Pa gremo lepo po vrsti, kot so hiške v Trsti. PAMELA, november ni prekmalu. Saj bojo do takrat že trije cilklusi mimo, a ne. December zna bit problematičen zaradi božičnih in novoletnih praznikov. No, odvisno kdaj bi dobila M. Kam pa potujeta, če ni skrivnost. Jaz sem imela za letos pozimi ali pa drugo leto spomladi plan Dominikano, pa bomo vidli, kaj se bo izcimlo iz vsega tega. U, blanč, ti nič ne zavidam zgodnje vstajanje. Ahja, takrat še lepo pančkam. Je pa verjetno dobra stran tega, da ful pred nami končaš. Jaz sem doma šele ob 17h , ti pa verjetno mnogo prej. Zalazoya, nimam čisto nobenih znakov . Kot da nič ne bi blo. Kdaj pa ti nameravaš delat test? Boš kaj prej, al boš kar čakala dan D? Jaz upam, da tista roza zadeva čisto nič slabega ne pomeni. Pa boleče joškice so . Joj, to čakanje nas ubija, a ne . MIŠEK13, ja, kakšna špika je sigurno še ostala. Ga bom mal zbodla . Pa joj ta tvoja čreva. Držim pesti, da se čimprej popravijo, ker verjamem, da komaaaaj čakaš na . Bety upa, a ti si pa že plačo dobila . Pa sej res, jaz jo tudi jutri . Položnice imam pa itak večinoma na trajnik, tako da ne vidim zneskov in me pol nič ne sekira . Bolj me bo zasekiral račun za fasado, ker sem izbrala barvo, ki je 100 % dražja od klasične barve (npr. bela, rumena, marelična ipd.). In seveda to sem se zdaj izmislila. V predračun je vključena klasična barva. No, bolečin res nimam. Hvala bogu. In ja, hudo je tole, kar se je zgodilo Neži. Ljudje so brez manir . He, he, fortun, dost bo zdej s testi . Ne zapravljaj več denarja. Se spomim svojega prvega postopka, ko sem po prvem CB, ki je pokazal šla kupit še mini BC (2 kom) in v razmiku parih dni še tista dva porabila, da bo ja za ziher. Sam se je pa pol na žalost slabo končalo. Upajoča, žal mi je, da boš zgubila službo. Hm, težko je tole spelat kar se financ tiče, če imaš zraven še kup ostalih izdatkov. Ampak vedno se najde način. Macka27, pa bo akcija, a ne. Pikovit, za 10 celic. Se že pridno oplajajo in pripravljajo za nedeljo . Cukica, kakšen sestanek? Aja, verjetno ste se za srečanje zmenili, pa sem itak kej spregledala, da je že dogovorjeno. Kajatina, držim pesti, da boš lepo odreagirala in postala dobro kokoška nesnica. S.D., ja moj zna vedno srat. Prejle je tako zasmradu WC . Ej ja, rodit je mala malica . Jaz moram pohvaliti EA, mi je res pomagala. Me je 2. punkcija bolj bolela kot porod. Ele, fajn odpravi jutri pri gospodu Rešu . Zvezdica26, sicer je 21h že mimo, samo zakaj pa si ne bi dala sama oz. partner in prišparala pot. Saj si do zdaj verjetno zadevo že rešila. Pa srečno na punkciji. Darmar, jutri bo rezultat že realen. Tako da go for it . Jaz kar pričakujem, da boš videla . Jaz sem ga delala 12. dan po punkciji in 7. dan po ET. Ga ponovim še v četrtek.
|
|
|