|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
11.9.2007 17:27:25   
darmar
Pozdravljene sotrpinke moje. Jest se zdej zjutraj že borim, ali CB da ali ne. Kaj pravite, a bi jutri 13. dan po punkiji in 10. dan po ET poiskusila?

Goya kako je pri vas s user posted image , pa ti Zalazoya te že kaj srbijo prstki?

Pikovit user posted image , če se jih pol oplodi, pa si zmagala. Juhu!

Mišek tebi pa tudi želim, da se ti sanje čimprej uresničijo. Si res fletna punca, zabavna da je kaj, rada te berem.

Zvezdica, če si boš dala stopko sama, to zgleda takole: jaz sem si jo po navodilu Reša, dala v desno ritnico, tako da samo za 1 cm privzdigneš spodnje hlačke in tam zapičiš. Te igle jest še čutila nisem, pa nimam glih tolk špehovja. Pol pa hitro pričakaj punkcijo in da ti sporočijo lepo število jajčec.

Vsem kot vedno želim vse naj naj boljše.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.9.2007 18:54:49   
pikovit
Zvezdica pridi k meni ti jo bom jaz dala.
Darmar probaj samo če ti pokaže - še ne pomeni da nisi nosečka.Na 12. dan pa ti bo več ali manj vse kristalno jasno.Držim pesti.
Zalazoya kakšno je pa stanje pri tebi.poročaj nam kaj.
Mišek naj bo hitro vse ok s tabo.Ni dobro to zate.Že tako si taka suhica.Me skrbi zate.
Sayuri naj gre user posted image  mimo potem pa hitro k Reškotu.
Sonček kako pa ti napreduješ?A tvoji sončki že brcajo?
Upajoča žal mi je.Tako sr... sem tudi jaz doživela.Groza.

LP

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.9.2007 19:59:00   
soncek.djukelica
darmar, počakaj še 2 dni! Jaz sem delala test na 12 dan po ET!
upajoča, tudi meni je žal!Morda pa najdeš še kaj boljšega!
pikovit, sta kar aktivna! Pa ure tudi ne izbirata!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.9.2007 20:09:45   
pikovit
niovi a si gor

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.9.2007 20:48:26   
upajoča
Punce res ste prave prijateljice,ker me spodbujate,saj mogoče je pa to dobro ,da gre človek naprej,na bolje-upam.Bom pa res razložila Reškotu,pa bom videla kako bo.Čestitam za krasno punkcijo Pikovit,superuser posted image user posted image  lp upajoča

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.9.2007 21:18:56   
GoYa
U, ste ble spet pridne user posted image .

Pa gremo lepo po vrsti, kot so hiške v Trsti.

PAMELA, november ni prekmalu. Saj bojo do takrat že trije cilklusi mimo, a ne. December zna bit problematičen zaradi božičnih in novoletnih praznikov. No, odvisno kdaj bi dobila M. Kam pa potujeta, če ni skrivnost. Jaz sem imela za letos pozimi ali pa drugo leto spomladi plan Dominikano, pa bomo vidli, kaj se bo izcimlo iz vsega tega.

U, blanč, ti nič ne zavidam zgodnje vstajanje. Ahja, takrat še lepo pančkam. Je pa verjetno dobra stran tega, da ful pred nami končaš. Jaz sem doma šele ob 17h user posted image , ti pa verjetno mnogo prej.

Zalazoya, nimam čisto nobenih znakov user posted image . Kot da nič ne bi blo. Kdaj pa ti nameravaš delat test? Boš kaj prej, al boš kar čakala dan D? Jaz upam, da tista roza zadeva čisto nič slabega ne pomeni. Pa boleče joškice so user posted image . Joj, to čakanje nas ubija, a ne user posted image .

MIŠEK13, ja, kakšna špika je sigurno še ostala. Ga bom mal zbodla user posted image . Pa joj ta tvoja čreva. Držim pesti, da se čimprej popravijo, ker verjamem, da komaaaaj čakaš na user posted image user posted image .

Bety upa, a ti si pa že plačo dobila user posted image . Pa sej res, jaz jo tudi jutri user posted image . Položnice imam pa itak večinoma na trajnik, tako da ne vidim zneskov in me pol nič ne sekira user posted image . Bolj me bo zasekiral račun za fasado, ker sem izbrala barvo, ki je 100 % dražja od klasične barve (npr. bela, rumena, marelična ipd.). In seveda to sem se zdaj izmislila. V predračun je vključena klasična barva.
No, bolečin res nimam. Hvala bogu. In ja, hudo je tole, kar se je zgodilo Neži. Ljudje so brez manir user posted image .

He, he, fortun, dost bo zdej s testi user posted image . Ne zapravljaj več denarja. Se spomim svojega prvega postopka, ko sem po prvem CB, ki je pokazal user posted image  šla kupit še mini BC (2 kom) in v razmiku parih dni še tista dva porabila, da bo ja za ziher. Sam se je pa pol na žalost slabo končalo.

Upajoča, žal mi je, da boš zgubila službo. Hm, težko je tole spelat kar se financ tiče, če imaš zraven še kup ostalih izdatkov. Ampak vedno se najde način.

Macka27, user posted image user posted image user posted image  pa bo akcija, a ne.

Pikovit, user posted image  za 10 celic. Se že pridno oplajajo in pripravljajo za nedeljo user posted image .

Cukica, kakšen sestanek? Aja, verjetno ste se za srečanje zmenili, pa sem itak kej spregledala, da je že dogovorjeno.

Kajatina, držim pesti, da boš lepo odreagirala in postala dobro kokoška nesnica.

S.D., ja moj zna vedno srat. Prejle je tako zasmradu WC user posted image  user posted image . Ej ja, rodit je mala malica user posted image . Jaz moram pohvaliti EA, mi je res pomagala. Me je 2. punkcija bolj bolela kot porod.

Ele, fajn odpravi jutri pri gospodu Rešu user posted image .

Zvezdica26, sicer je 21h že mimo, samo zakaj pa si ne bi dala sama oz. partner in prišparala pot. Saj si do zdaj verjetno zadevo že rešila. Pa srečno na punkciji.

Darmar, jutri bo rezultat že realen. Tako da go for it user posted image . Jaz kar pričakujem, da boš videla user posted image . Jaz sem ga delala 12. dan po punkciji in 7. dan po ET. Ga ponovim še v četrtek.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.9.2007 21:20:14   
blanč
POMAGAJTE!!!!!
Jaz moram dat zjutri špiko mojemu bavžiju pa sem pozabla kako že ampulo odlomim. Kje že more bit pikica.Diphelerine 0,1 me že veselo čaka...

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.9.2007 21:23:03   
GoYa
Frcni zgornji del ampule, da gre vsa tekočina v spodnji del in primi tako, da boš ampulo prelomila v "vratu".
Kar se pa pikice tiče, kaj pa vem. Dej jo mogoče tako, da jo boš s palcem prekrila user posted image . A to je pomembno glede pikice. Meni ni nikoli noben nč reku kje mora bit.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.9.2007 21:28:11   
blanč
Goya jaz delam od 6h do 14hali pa od 14h do 22h. Sem kontrolor zagotavljanja kakovosti in sem neposredno vezana na proizvodnjo. Ja kar pašejo mi take izmene. Sem tudi jaz včasih delala samo zjutraj od 8h do 16h pa mi sedaj veliko bolj paše. No, ja, razen zjutrajuser posted image user posted image
darmar držim pesti za jutrišnji++++++.....
pikovit zate in tvoje jajčkeuser posted image user posted image user posted image .
Zalazoya??? nič ni glasu od tebe.
Vsem skupaj pa lepo in mirno noč.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
11.9.2007 21:33:00   
blanč
Pikica ja. Moj je pri prejšnjem postopku, ko mu jer kaz kako prijel na napačnem koncu in njegove besede "o ti buteuser posted image (pa se je zdržu in nadaljeval) bučko takole sem ti rekuuser posted image user posted image user posted image .
Sem se mu pol celo pot do doma smejala. Tale Reš jih pa res nabuta včasih, joj kake ma...
Zdaj pa noben ne veva več ne jaz, ne moj. Sva pa res prava butl ups bučkotauser posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.9.2007 21:34:56   
GoYa
Eh, mojmu je zdanjč reku, da je nesposoben, ker mu je ta cajt, k sem se jaz oblačla dal zdravstveno od mišoline, namest moje. Pa pridem jaz tja za mizo, pa vidim zdravstveno na mizi, da je od Line in rečem, da to pa ni taprava. Pa Reš ful resno mojmu: "A ste nesposobni?" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.9.2007 21:57:23   
PAMELA

www.drmalpani.com/injections.htm
Blanč, to je naslov, na katerem lahko najdeš vse v slikah, kako implicirati ampule.
Kar se pa pikanja tiče - jaz sem sigurno največji "zajc" na tem planetu kar se tiče vsega povezanega z špikami. A v boju za bebico si pripravljen gore premikati - in eno tako špikico si pa res stisneš (pa verjami - nisem skup padla, pa tudi živčnega zloma nisem doživela) - prav nasprotno - počutla sem se kot taka "pametna, izkušena dohterca user posted image ". Ja ti kar EGO dvigne, če se sam pikaš.
GoYa - ne sploh ni skrivnost. Potujema v Dominikansko (punta cana) in to točno v isti hotel, kot sva bila lani. Dosti potujem okrog, ampak takega luxuza, ki sva ga imela pa lani, pa še nisem videla (to je tudi "tolažilna nagrada" za spodleteli postopek) user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.9.2007 7:06:37   
blanč
Jutro
Se iz službe na hitro javljam. Inekcijo mi je uspelo skupi spravit, samo potem sem imela pa probleme. Mislim, da si je nisem dala prav, ker se mi je tam kjer sem se zbodla ratal mehurček od tekočine iz inekcije in je izginil šele po kaki dobri uri. A imate kak nasvet zame, kako bom lahko čimbolj pravilno ubrizgala tekočino, da ne bom vse tekočine imela v mehurčku pod kožo.

Ha, ha,user posted image ha pa sem se imela že za izkušeno IVF-jevkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.9.2007 7:13:12   
PAMELA
Jutro,

Blanč poglej še enkrat moj pripopan link.
Pikni se pod kotom med 45 in 90 stopinj. Vbrizgaj pa si bolj počasi. Prepričana sem, da boš jutri že prava profesionalka user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.9.2007 7:26:06   
mandarinca
Hej punce,
tako mimogrede se oglasim;
glede špikanja ga pa ni večjega zajca od mene -
tretji postopek in še nobene injekcije si nisem sama dala user posted image
Hvala bogu, da so okoli mene taki, ki to znajo!

Drugače pa čakam na petek, na UZ in vas prebiram in uživam zraven! user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.9.2007 7:30:49   
koala
Blanč, sicer si prvo ampulo že lomila, samo vseeno nas so učili, da mora bit pikica vedno obrnjena k tebi, baje da se lažje lomi.
Aja, mehurček sem jaz tudi senkrat imela, potem sem pa malo bolj pod kotom zapičila, ja pod 45 stopinj je bilo pri meni kar vredu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.9.2007 7:39:59   
Anonimen
Blanč ne sekiraj se za mehurček, jaz sem imela non stop mehurček, tudi, če mi je G dal inekcijo, je ratal mehurček. Mehurček edino ne rata, če si daješ v rito. Tak, da kar pogumno naprej. Pikico mam jaz skoz obrnjeno gor (položiš si ampulo na kazalec, da lepo počiva in potem s pikico obrnjeno navzgor odlomiš z drugo roko), drugače pa itak vidiš če ne gre, potem malo obrni flaško, pa tak dolgo obračaj, dokler ne bo z lahko šlouser posted image . Eh preveč kompliciramouser posted image user posted image

Aja še to jaz sem si mehurček vedno zalimala z unim medicinskim belim trakom, tak kot Reš dela.

Jaz pa zdaj odhajam spet k zdravniku, stanje se ni izboljšalo in ker sem nestrpna in hočem čim prej pocajtat zadevo, grev adanes še tu na en razgovor, pole pa bomo  videli kdaj me dajo na slikanje in ponovno kolonoskopijo. upam, da mi ne bo treba in da bodo našli kako drugo rešitev, manj bolečouser posted image , ker tole boli za milijon ta najhujših punkcij skupuser posted image . Držte pesti, če glih ni to naša temauser posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.9.2007 7:45:24   
darmar
oj, uspelo mi je, da še nisem delala CB, tko da še ne morem poročat. Bom probala do petka počakat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.9.2007 7:47:39   
GoYa
PAMELA, user posted image  za Dominikano. Midva sva jo tudi imela v planu, če nam ne bi uspelo. Ja, tolažilna nagrada user posted image . Sva jo že tolikokrat preložila. Vedno sva našla kak drug kotiček tega planeta. Tako, da enkrat pa res mora tudi to priti na vrsto.

Blanč, mehurček ni nič narobe. Ko so meni sestre dajale v ramo, je bil vedno mehurček. Mal pomasiraš, pa je.

MIŠEK13, držim pesti, da se čimprej pozdraviš. Pa da ne bo preveč boleče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.9.2007 7:48:37   
GoYa
He, he, darmar. Dobra si. Saj vem, kako je. Strah, a ne. Pa počakaj do petka.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.9.2007 7:57:59   
blanč
Uh, hvala bogu, da z mehurčkom ni nič narobeuser posted image . Ja, ja sem jaz tudi mislila, da se mi ne bo uspelo špiknat, sam je blo tako zgodaj, da itak nisem ne dobr vidla ne čutla. Pa je zgoden šiht za nekaj doberuser posted image
Darmar jaz držim pesti zate še kar naprej in itak sem prepričana, da bo+.
Pamela hvala za link.
Mišek ti se nam pa kmalu pozdravi, da bomo lahko še zate navijale.
Goya, kako se pa ti danes počutiš?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.9.2007 8:46:56   
Bety upa
he he....zopet sem se malo nasmejala....Reško je zakon....user posted image

Goya....Hvala Bogu, da se dobro počutiš in upam na najboljše. Kar se tiče fasade...hmmm...pa mislim, da je pametno kupiti tisto, kar hočeš in si želiš in ne nekaj, ker je poceni. Fasada pa je le nekaj, ker se vidi od zunaj in bi te zbadalo preveč, če bi ti nafloskali nekaj zelenega. (Mojo plačo deli država in zato jo dobimo že 5.v mesecu...hi hi...saj veš, vlada si deli prve kose pogače...)
Pikovit...Čestitke za 10 celic. To je številka, ki obeta uspeh, ni kaj. user posted image

darmar...he he...Pa saj ti ni treba trpeti. Test narediš in potem študiramo kaj zdaj....Jaz si kupim kar vrečko BC testov in si privoščim užitek.....Tako je lepo gledati v tiste črtice...user posted image user posted image
12.dan od punkcije bi moglo že nekaj pokazati.  Če počakaš do jutri, si pravi heroj potrpljenja.

Ki je una, ki pije Medrol??????? Zanima me, če imaš kakšne stranske učinke zdravila, ker v navodilih piše, da povzroča debelost in sladkorno bolezen. Jaz sem se odločila, da ga tudi pijem po O, da malo zmanjšam učinek imunskega sistema za morebitno nosečnost. Pijem polovičko, 8 mlg.

No...Pa lep dan želim in napišem kaj več, ko pospravim drva pred bajto....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
12.9.2007 8:49:43   
zvezdica26
Živjouser posted image

Punce vi ste res tako zlate, se včasih res kar nasmejimuser posted image , ko vas berem.
Včerajšno zadevo z stop inekcijo sem hvala bogu rešila, ker so v ZD vsi že čakali, da pridem, ker sem 2 x klicala, če so res tamuser posted image .
Jutri me pa čaka punkcija, tako da me res že ful strah, ker sploh ne vem kaj pričakovat, ker je to moj prvi (upajmo da zadnji) IVF postopek.
A mojmu user posted image  jutri tudi pripada bolniška?

user posted image user posted image user posted image  za vse punce tle gor.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.9.2007 9:18:36   
fortun
Pamela - jupi za dominikano!!! midva z dragim sva bila tam pred 3 leti (u pišuka je to že daleč...) in moram povedat, da tako kvalitetnega, odličnega, super ... dopusta, kot sem ga imela takrat še nisem doživela... toplo priporočam vsem, ki so jim všeč topli kraji -sigurno ne bodo razočarani!!

ej, GoYa - kaj je šlo pri tebi narobe v 1. postopku? Kdaj se je začelo lomiti? Jaz sem namreč čisto na trnih... full se bojim, da bo šlo kaj narobe, pa da bom izgubila mojo user posted image ... ker to me bo pa po moje dotolklo. Raje bi videla, da če že ne bi šlo naprej tako kot mora iti, da že CB ne bi pokazal +!!

Mišek13 - gremo malo po Dalmaciji - in sicer to soboto... nimamo neke začrtane poti - kamor nas bo zanesel veter... user posted image  skratka uživancija!!

zdaj pa moram nazaj malce delat, drugače me bo šefe po riti user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.9.2007 9:34:33   
PAMELA
Ojla pupe.

user posted image A morda katera ve, zakaj (kateri so možni vzroki) so lahko jajčne celice nezrele?user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......