|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  478 479 [480] 481 482   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.9.2007 19:35:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Lemavrica, kako pa se ti kaj počutiš? Jutri zjutraj greš v p., kajne?

LEMAVRICA vso srečo!!!user posted image
Upam, da boš jutri končno dobila svojo štručko!

Najbolj fino je, ko ti na CTG-ju rečejo - kako lep CTG - sploh, če je to po PDP.
CTG je res lep, srček lepo dela, gibi so, ampak kaj ko ni popadkov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11976
11.9.2007 19:37:19   
annie
Pozdravljene!

Najprej čestitke Dorotei za njeno punčko user posted image user posted image user posted image Jaz  pa sem ravno prejle prišla s pregleda in še sedaj ne morem k sebi...namreč CTG mi je kazal popadke, pa pri pregledu je G ugotovila, da sem 2-3 cm odprtauser posted image , a jaz pa sploh nisem čutila popadkov in tudi nobenih drugih znakov nimam, razen tega, da mi velikokrat otrdeva trebuh, vendar pri tem ne čutim nobenih bolečin user posted image . Kaj pa me je najbolj presenetilo, pa je to, da mi je G dala napotnico za porodnišnico za porod user posted image in je rekla, da se naj kar jutri tam oglasim, da bom kar rodila...da mi bodo predrli mehur in mi dali umetne popadkeuser posted image . Še sedaj ne morem k sebi...a je to v praksi normalno, glede na to, da imam 18.9. rok? Ne vem kaj si naj mislim, saj kaj takega nisem pričakovala!?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11977
11.9.2007 19:40:20   
Anonimen
Annie, blagor tebi! Jaz bi tudi tako. A zamenjava? user posted image  
Očitno je že tako prav, če ti je ginekologinja tako naročila.
Kar pogumno, jutri boš že spoznala svojo štručko!
Pa SREČNO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 11978
11.9.2007 19:44:45   
annie
Tianna, po eni strani sem vesela, da se bom rešila, ampak po drugi strani pa me kar stiska, ker tega nisem pričakovala. Danes bo dolga noč...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11979
11.9.2007 19:51:48   
Anonimen
Verjamem, da te stiska. Še posebno zato, ker tega nisi še pričakovala. Saj bi oz. bo tudi mene, ampak misliti moramo na svoje štručke. Kmalu bomo mamice - in kot pravijo punce, ki so že mamice - je to nekaj najlepšega. Vse bo v redu, boš videla. user posted image

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 11980
11.9.2007 19:59:42   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Lemavrica, kako pa se ti kaj počutiš? Jutri zjutraj greš v p., kajne?

Počutim se fajn.Razen da se mi je odluščil čep oz. del čepa ni nobenega znaka da bi šlo kaj samo od sebe. Zgleda da mi bodo kar sprožali porod user posted image .
Grem pa jutri zjutraj, tam okli 9h moram biti v P in upam da bom popoldne že držala user posted image  v naročju.
Me pa malo grabi strah in panika pred porodom.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11981
11.9.2007 19:59:54   
Anonimen
annie le pogum! pomoje bi marsikatera takoj zamenjala s tabo!

enakopel,  kamilični čaj, masaža, pa malo crklanja, pa spat da boš odpočita in lepa in pri močeh jutri pa SREČNO!

JUTRI PA
user posted image

A ves kako bo lepo... pa ko boš stisnila dišečo štrućko k sebi.... ni ga lepšega vonja, občutka, sreče!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11982
11.9.2007 20:00:56   
Anonimen
lemavrica tudi zate in za vse v pričakovanju velja moj zgornji post!

srečno punce!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11983
11.9.2007 20:03:50   
lemavrica
misska hvala za nasvet. Bom sigurno izkoristila zadnji večer v dvoje.

Mogoče me pa user posted image  vseeno presenti in pride ponoči. Imam zdele tako zmešana čustva in hormone, da mi gre kar na jok. Nejbrž bo to samo trema pred kar veliko spremembo ki naju z možem čaka po jutrišnem dnevu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11984
11.9.2007 20:05:06   
Anonimen
ANNIE - VSO SREČO TUDI OD MENE!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11985
11.9.2007 20:10:09   
annie
Hvala punce! Sedaj pa se grem kar stuširat in pa spat, da bom jutri pri močeh...ko pa bom user posted image imela v rokah, pa vam sporočimuser posted image ...pa držite pesti, da bo vse v redu... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11986
11.9.2007 20:14:48   
Anonimen
DRŽIMO PESTI!!!!!!!!

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 11987
11.9.2007 20:17:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

DRŽIMO PESTI!!!!!!!!

Tako je! Za čisto vsako user posted image , ki gre v Rim. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11988
11.9.2007 20:52:17   
Anonimen
Kje ste septembrke???

Kaj že vse spite???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11989
11.9.2007 20:55:22   
Anonimen
Kdo spi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11990
11.9.2007 20:59:18   
lemavrica
Dones bom bolj malo spala. Trema in pričakovanje me bosta sigurno dolgo pokonc držala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11991
11.9.2007 21:02:49   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
...vendar sem bila kar malo zaskrbljena, ker mi je hudi da je že tako malo bitjece prehlajeno. Aljaž je pa OK.

In vi 4-je?? Sem vidla slikive Maje in Marka. Sta fuuuul luštkana.

Mi smo več v atriju, kot v vozičku, ampak je tudi to fajn. Še vedno sta nekako v fazi, da po hranjenju zaspita, če pa ju vmes kaj zbudi je vik in krik. Tako ponavadi pustiva, da spančkata, razen, če sta oba polna energije, potem se popokamo v voziček in eno urico naokrog. Zdita se mi še vedno tako majčkena, verjetno zato, ker nisem imela nikoli stika s takimi pikci.
Kakšen ritem spanja/hranjenja imate? Se pogosto zbujata?

user posted image  Punce, a ima katera doma sušilni stroj? Kako ste zadovoljne? Kateri je? A je potrebno imeti odtok za vodo ali obstajajo tudi taki, ki imajo v sebi zbiralnik tekočine? Vse izkušnje dobrodošle!

Tetra plenic porabimo približno 2 za hranjenje + 2 za previjalno mizo, ker pogosto polulata naokoli user posted image , 2 za široko povijanje (samo ponoči previjam), 2 za brisanje po kopanju v kombinaciji z brisačo... v bistvu tudi ene 8-10 na dan, imam jih pa 40.

Previjam enako kot hranim, torej nekje na 2-3 ure, včasih še vmes, če vidim da je slučajno polulan otroček, ponoči pa enkrat okoli 2.-3. ure zjutraj, ker se drugače čisto polulana zbudita, ne glede na to, katere pleničke uporabiva user posted image

Jem testenine, krompir, riž, kus kus, pico spečeva vsake toliko, jogurte, ...

sevenka, jaz bi na tvojem mestu zamenjala modrček. Osebno opažam, da je kar razlika, ko imam polni dojki (takrat mi je modrček kot ulit), ko pa izčrpam mleko, se modrček kar malo povesi.

dorotea, iskrene čestitke!!

lemavrica in annie, vso srečo!!!!!

punce, ki ste imele CR - kako vam gre okrevanje?

Pikica Pokica, misska, PBJ, Sandra:
KAKŠNI LEPI OTROČKI!!!!!!! user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 11992
11.9.2007 21:05:10   
Taja339
Hej punce,

tudi jaz sem še "auf" - moram pa povedat, da pa mi danes resnično že cel dan trdi trebuh in pritiska dol. In to celo v nekih rednih intervalih ...
Jutri ob 13.00 imam CTG, pa bom vidla na čem sem, jezi me samo to, ker moje G do 17.9. ni - je na nekem simpoziju in je jutri v ordinaciji neki dežurni G samo za eno uro. Pikola, sigurno si ne bo vzel toliko časa zame - če si sploh bo.
Ne vem kaj naj nardim, zardi otrdevanja trebuha pa res ne mislim klicat v P.
Kaj pravite?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11993
11.9.2007 21:06:20   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Dones bom bolj malo spala. Trema in pričakovanje me bosta sigurno dolgo pokonc držala.

lemavrica - držim pesti zate in za tvojo štručko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa požuli jo jutri od vseh nas, ki še čakamo!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11994
11.9.2007 21:09:04   
*tajda*
dorotea čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image

srček lahko popraviš da sem se zredila 13 kiluser posted image ,obseg je na srečo enak
guppy sušilec imamo ene leve firme sidex in ima zbiralnik za vodo tako da pač po vsakem sušenju ven zliješ vodo,smo pa zadovoljni,je bolj mehko perilo,imamo ga pa eno leto.

vsem ki se odpravljate v P pa srečnouser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 11995
11.9.2007 21:11:41   
*tajda*
Vse mamice imate tako srčkane user posted image  Jst že komi čakam da vidim svojo štrucouser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 11996
11.9.2007 21:18:40   
PBJ
DOROTEA, čestitke za deklico ...user posted image

annie, jaz sem tudi prišla v P 2 cm odprta, pa nisem čutila kaj posebnega, samo, da me je dan poprej šravfalo od spredaj nazaj v hrbtnico, kot pri M.

Tiste, ki nestrpno čakate - lahko se zgodi v trenutku, user posted image  nas hitro presenetijo kar sredi noči, tako da ...

< Sporočilo je popravil PBJ -- 11.9.2007 21:22:13 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 11997
11.9.2007 21:38:26   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Mi smo več v atriju, kot v vozičku, ampak je tudi to fajn. Še vedno sta nekako v fazi, da po hranjenju zaspita, če pa ju vmes kaj zbudi je vik in krik. Tako ponavadi pustiva, da spančkata, razen, če sta oba polna energije, potem se popokamo v voziček in eno urico naokrog. Zdita se mi še vedno tako majčkena, verjetno zato, ker nisem imela nikoli stika s takimi pikci.
Kakšen ritem spanja/hranjenja imate? Se pogosto zbujata?

Mojadva se pa sploh ne sekirata za hrup. Lahko bi zraven delala kar hočem, pa se ne zbudita. Zadnjič smo bili celo na ohceti(celo noč sta lepo spala v vozičku kljub ansamblu in blaznemu hrupu. Vmes sem ju pač nahranila in sta spala naprej).V vozičku pa lahko spita oz.ležita po več ur skupaj in jima je ful všeč zato smo ponavadi cele popoldneve zunaj (če je vreme seveda lepo).

Spita po 3-4 ure, se zbudita, jesta, spita ali poležavata naprej. Ponoči pa spita tudi 5-6 ur v kosu.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 11998
11.9.2007 21:52:38   
NalLa
Dorotea čestitke za Patricijouser posted image user posted image user posted image

lemavrica in annie srečno!!!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 11999
11.9.2007 22:17:34   
cuma

Čau punce!

Najprej ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image novim mamicam: mokki, jst86 in dorotei!!!!

Srečno lemavriciuser posted image user posted image user posted image in annieuser posted image user posted image user posted image za jutri!!!!

Jaz grem tudi jutri v P .... čeprav imam šele v petek PDP. Tako so mi naročili in moram it user posted image . Veliko raje bi počakala doma, bila z mojo žabico in možem ... dnevi neprimerno počasneje tečejo v bolnici....Je pa res, da tam lahko večkrat dnevno spremljajo počutje naše Tinkare in če karkoli ne bi kazalo dobro, sprožijo porod. Pri meni drugače nič novega: še vedno mi pogosto otrdeva trebuh, imam tudi po nekaj popadkov na dan a nič resnega.
Tokrat mislim, da me s trebuhom več n bodo spustili domov, tako da bom, ko se naslednjič oglasim najverjetneje res 2.mamica. Do takrat pa se imejte lepo, pridno pričakujteuser posted image in čvekajteuser posted image , pozitivno razmišljajteuser posted image in lepo in hitro rojevajteuser posted image user posted image user posted image !!!! Mamicam, ki so že rodile, želim lepo spoznavanje in privajanje ... in čimveč sončnih dni za prijetne prve sprehode ...user posted image

Zdaj pa grem še zadnje stvari spakirat in spat. Ko bo kaj novega, pa bom poskrbela, da boste zvedle! user posted image user posted image user posted image

Cuma

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  478 479 [480] 481 482   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  478 479 [480] 481 482   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?