|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.9.2007 11:09:36   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ojla,

sem še kar doma, čep se pridno lušči. popadkov še ni, voda mi tud še ni odtekla. Predvidevam pa da se bo danes nekaj zgodilo. No vsaj upam.

SUPER, SAMO DA GRE PO NARAVNI POTI - JE VELIKO LAŽJE !!!!!!!!

Držim pesti !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11876
11.9.2007 11:11:24   
Taja339
evo, pa sem prva prestopila MAGIČNO MEJO 475 !!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11877
11.9.2007 11:21:28   
PBJ
Predstavljam vam našo zlato ANO:

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11878
11.9.2007 11:25:56   
Anonimen

Ojla,

sem še kar doma, čep se pridno lušči. popadkov še ni, voda mi tud še ni odtekla. Predvidevam pa da se bo danes nekaj zgodilo. No vsaj upam.

Mogoče pa bo ravno 11.9. tvoj danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11879
11.9.2007 11:26:44   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Lepa ANAAAAAAAAAAAA !!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11880
11.9.2007 11:43:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Lepa ANAAAAAAAAAAAA !!!! user posted image user posted image user posted image

SAMI LEPI OTROCI!!!!!user posted image user posted image user posted image

SRČEK TEBI IN MOŽU ČESTITKE ZA NOVO SLUŽBO!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spala do sedaj. Ne vem kaj mi je . Šele sedaj sem prišla do zajtrka in jutrenje user posted image . Moja mama pa me čez 2 uri že čaka s kosilom!user posted image  UPS!

Špikanje spodaj in v križu je prenehalo, ko sem spala. Sem pa vmes dobila predlog za ime (od soseda), če se malček rodi danes - OSAMA!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj se moram oblečt, ampak vam bom sledila....

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11881
11.9.2007 11:49:46   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

CUKRČEK, upam, da bo Manca kmalu zdrava user posted image user posted image . A se vi že fajn vozičkate naokoli?

Ojlauser posted image

Ja, manca je že zdrava in je že spet šla v vrtec. Se je pa Klara očitno nekoliko nalezla od Mance in je tudi malo smrkava. Nič hujšega...vendar sem bila kar malo zaskrbljena, ker mi je hudi da je že tako malo bitjece prehlajeno. Aljaž je pa OK.

Vozičkamo se pa že od 1. dne naprej, od kar smo prišli domov. ČE pa piha, ju pa fajn pokrijem z dekico. Je treba kar izkoristit najbrž da zadnje tople dneve. Sta ful rada zunaj na zraku....jaz pa tudi. Noti je tak dolgčas...pa še Manca rata notri hitro tečna, ker nič mne dogaja. Pol bi pa rada samo risanke gledala...je pa že bolje, da se popokamo ven.

In vi 4-je?? Sem vidla slikive Maje in Marka. Sta fuuuul luštkana.

ČEstitke vsem novim mamicam in malčkom. REs so lepi vsi, katerih slike sem videlauser posted image

lp, CUKRČEK& co.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 11882
11.9.2007 11:49:58   
lemavrica
PBJ kok je Ana lepa user posted image  user posted image

Duskamb pri meni so že včeraj imeli ideje glede tega 11.9 in teroristov.user posted image

Srček čestitke možu za novo službo.user posted image

Mene je tud ponoči nekaj špikalo ampak samo kake pol minute. Sva se pol z mojim pogovarjala da imava izredno obzirnega user posted image  ker naju pusti spat. Je pa možno da je ravno tak zaspanček kot midva.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11883
11.9.2007 11:51:48   
Emm
No tudi jst sem še vedno tu.
Včeraj se je bilo že skoraj resno začelo,popadki so se redno vrstili potem pa kar naenkrat jih je zmanjkaluser posted image .
Sinoči me je dvakrat zbudila močna bolečina pa sm mislila ok sedaj pa bo ampak user posted image .
Sedaj pa me boli v ledvenem predelu kot da bi si prehladila ledvice pa sramne kosti me bolijo.Mogoče se pa le bo končno spet nekaj začelo dogajati user posted image  in bom pikeca končno imela v naročju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11884
11.9.2007 11:59:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Emm

.Mogoče se pa le bo končno spet nekaj začelo dogajati user posted image  in bom pikeca končno imela v naročju.
To jaz zdaj upam že vsako jutro, ko se zbudim. user posted image  Ampak malčka to ne gane!

Kaj po tej TV na vseh kanalih vrtijo samo limonade? Kaj pa tisti, ki bi doma mogoče res kaj gledali, na nas pa ne mislijo?!

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 11885
11.9.2007 12:13:50   
Anonimen
Pa naše malčke sploh več nič ne gane. Vsak dan se sprašujem a res ne šteka da nima več cm prostora v trebuhu, da kaj za vraga zdaj še počne v meni, al si pušča dolge lase, al si nohte pili.......pa saj ne moreš bit tako butast, da se tiščiš v enem trebuhu, če pa te doma čaka tooooooliko prostora, pa dve postelji, pa mega voziček za sprehode.....pa mami in tati te čakata.......ti pa se raje v temi tiščiš.......Pa vsako jutro se poskušam z njim lepo zmenit, da bi sedaj pa bil čas da pokuka na plano.....pa ništa, ne da se on........

Pa še pravkar sem dobila sms da je rodila sošolka iz OŠ. Vsiiiiii so preeeed manoooooo, samoooo jaaaaz niiiiiiseeeeem na vrstiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11886
11.9.2007 12:14:02   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image  in mamice!
Vidim, a ni nič novega... Še nobene novičke iz Rima.

Srček, user posted image user posted image user posted image  za službo!
PBJ, luštkana Ana! user posted image
Ko gledam te vše slikice, takooo komaj čakam, da dobim svojega user posted image  v naročje. Ampak kot kaže, ne bo nič kaj kmalu.  Nič se no dogaja. Razen tega, a so me te kuuser posted image  glivice zopet napadle in me je celo noč grozno srbelo, a nisem imela nobenega pripomočka, da bi jih pobila. Zjutraj sem šla v lekarno po Vagisan, pa Borax, da jih čimprej pobijem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11887
11.9.2007 12:16:04   
lemavrica
Srček če se že ti počutiš obupana pa imaš jutri rok, si lahko predstavljaš kako se šele jaz počutim ko se naš že 8 dni čez rok še kar stiska v trebuhu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11888
11.9.2007 12:16:54   
Anonimen
Kaj je pametno, da 1/2 ure po prvi kavi spijem še drugo?
Jaz sem od preveč spanja še zmeraj omotična!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11889
11.9.2007 12:25:30   
Anonimen

Srček če se že ti počutiš obupana pa imaš jutri rok, si lahko predstavljaš kako se šele jaz počutim ko se naš že 8 dni čez rok še kar stiska v trebuhu.

Joj, jaz si tega ne morem predstavljati. Mene je tako strah, da se bo vleklo čez rok. Lemavrica, kar pogumno - najkasneje jutri boš mamica. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11890
11.9.2007 12:26:02   
Taja339
Ženske, zdaj pa dovolj jamranja !!!!!!!!! user posted image user posted image
Dajmo se tak zmenit - če rodite 15.9.2007 (moj PDP) lahko dobite novi avto - poglejte pod link (rubrika Baby boom):

http://www.fiat500.com/eng/

Jaz sem se že prijavila.
To vam naj bo (tistim, ki ste preko PDP) v tolažbo !!!!

Pa še Quelle nam nekaj podari - pa smo carice!

Kaj pravite ???? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11891
11.9.2007 12:26:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Kaj je pametno, da 1/2 ure po prvi kavi spijem še drugo?
Jaz sem od preveč spanja še zmeraj omotična!

Ja ne vem... Če ti je v želodcu ok, potem lahko. Samo ne pretiravaj, da ne boš potem čez dan spila še 4.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11892
11.9.2007 12:27:43   
Taja339
Aha, pa še to ... če ga katera od vas res dobi namesto mene - imam v dobrem vožnjo do Portoroža na user posted image  ok?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11893
11.9.2007 12:28:01   
Anonimen

Vsak dan sočustvujem s tabo in vsako ki gre čez rok. Čisto zares. In ker me ponavadi občutek ne vara, bom tudi jaz še zeeelo dolgo tukaj visela brez user posted image v naročjuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11894
11.9.2007 12:30:26   
Anonimen

Aha, pa še to ... če ga katera od vas res dobi namesto mene - imam v dobrem vožnjo do Portoroža na user posted image  ok?

Če ga jaz dobim, ki že živim v Portorožu al velja zame da te peljem na Bled?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11895
11.9.2007 12:32:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček
In ker me ponavadi občutek ne vara, bom tudi jaz še zeeelo dolgo tukaj visela brez user posted image v naročjuuser posted image .

In če te tokrat vara?! user posted image  Držim pesti, da te!!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11896
11.9.2007 12:32:48   
Taja339

Če ga jaz dobim, ki že živim v Portorožu al velja zame da te peljem na Bled?user posted image user posted image user posted image

Na Bled na kremšnite !!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11897
11.9.2007 12:34:34   
lemavrica
No jest se sicer ne bom mogla potegovat za avto pa od Quelle-ja tud ne bom nič dobila ampal se tolažim da res najkasneje jutri dobim svojo glavno nagrado, najinga user posted image .
Sej zdej tole čakanje ni več tko grozno ker vem da najkasneje čez 24 ur bo vsega konec. Zdej bolj čakam da se začne dogajat.

Srček ti boš pa itak najkasneje 15.9. rodila.Boš vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11898
11.9.2007 12:35:10   
Anonimen

Na Bled na kremšnite !!!!!!!!!

Jaaaaaauser posted image . Samo kaj ko ne vem kako naj se prijavim, če nimam geslauser posted image .

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11899
11.9.2007 12:37:01   
nora
srček, čestitke za službo tvojega možauser posted image user posted image user posted image

PBJ, Ana je zelo lepauser posted image
Nekaj se dogaja z manouser posted image od vceraj naprej karkoli dam v usta se takoj konča v wc...ali bruham ali driska, a nič takega nisem pojedlauser posted image samo čajček bom pila, ker je to neznosnouser posted image trebuh pa mi non stop otrdeva...mi že vse gre na živceuser posted image najboljs bo grem spat...
duškamb, če ti pase si lahko se eno kavico naredišuser posted image . Najbrz imas nizek pritisk, pa telo potrebuje se engauser posted image jaz sem vceraj zjutraj 2 spila, ker mi je tolk lepo dišalo, potem na pregledu so mi rekli, da imam nizek pritisk.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 11900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?