guppy
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK ...vendar sem bila kar malo zaskrbljena, ker mi je hudi da je že tako malo bitjece prehlajeno. Aljaž je pa OK. In vi 4-je?? Sem vidla slikive Maje in Marka. Sta fuuuul luštkana. Mi smo več v atriju, kot v vozičku, ampak je tudi to fajn. Še vedno sta nekako v fazi, da po hranjenju zaspita, če pa ju vmes kaj zbudi je vik in krik. Tako ponavadi pustiva, da spančkata, razen, če sta oba polna energije, potem se popokamo v voziček in eno urico naokrog. Zdita se mi še vedno tako majčkena, verjetno zato, ker nisem imela nikoli stika s takimi pikci. Kakšen ritem spanja/hranjenja imate? Se pogosto zbujata? Punce, a ima katera doma sušilni stroj? Kako ste zadovoljne? Kateri je? A je potrebno imeti odtok za vodo ali obstajajo tudi taki, ki imajo v sebi zbiralnik tekočine? Vse izkušnje dobrodošle! Tetra plenic porabimo približno 2 za hranjenje + 2 za previjalno mizo, ker pogosto polulata naokoli , 2 za široko povijanje (samo ponoči previjam), 2 za brisanje po kopanju v kombinaciji z brisačo... v bistvu tudi ene 8-10 na dan, imam jih pa 40. Previjam enako kot hranim, torej nekje na 2-3 ure, včasih še vmes, če vidim da je slučajno polulan otroček, ponoči pa enkrat okoli 2.-3. ure zjutraj, ker se drugače čisto polulana zbudita, ne glede na to, katere pleničke uporabiva Jem testenine, krompir, riž, kus kus, pico spečeva vsake toliko, jogurte, ... sevenka, jaz bi na tvojem mestu zamenjala modrček. Osebno opažam, da je kar razlika, ko imam polni dojki (takrat mi je modrček kot ulit), ko pa izčrpam mleko, se modrček kar malo povesi. dorotea, iskrene čestitke!! lemavrica in annie, vso srečo!!!!! punce, ki ste imele CR - kako vam gre okrevanje? Pikica Pokica, misska, PBJ, Sandra: KAKŠNI LEPI OTROČKI!!!!!!!
|