|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  477 478 [479] 480 481   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.9.2007 17:42:45   
Anonimen
Srček, user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11951
11.9.2007 18:21:12   
sevenka
V redu srček. Se mi je kar dolg seznam zdel prej.

Moje nove mere za seznamček: zredila za 9kg, zdaj imam 66kg, obseg trebuščka 99cm.

user posted image Še eno vprašanje: kupila sem si modrček za dojenje, pa me rahlo tišči. Verjetno bi bilo bolje, da ga grem zamenjat za številko večjega. Se res povečajo dojke ob dojenju?

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11952
11.9.2007 18:24:52   
Anonimen
Lep pozdrav vsem!

Se vam javljam na hitrco, saj ene že veste kako je to, ko pride user posted image  na svet pa kolko časa imaš. Mi smo danes pršli že domov, sicer predčasno, ker je v porodnišnici tudi kar gužva pa z malo je blo vse ok pa so nas na srečo spustili domov, kar pa sem si tudi ful želela.
Ko je naša Srček napisala, da mala ful spi je blo pol malo drugače, tak, da od petka dalje nisem niti ene noči več prespala, mala mi noče nikakor podret kupčka in posledično se kar naprej joče oz. večino časa. Ampak bomo tudi to odpravli slej ko prej.
Moj porod je trajal cca 2 uri - tistih najhujših popadkov z rojstvom vred. Ultiva pa ne vem ali ni pomagala ali je pa lahko še huje, kar si pa kar težko predstavljam. Take bolečine še res v življenju nisem občutila, ampak je to res, da ko vidiš pol otroka in ga imaš na svojih prsih čist vse hudo pozabiš.

Vsem najlepša hvala za čestitke!!! Tiste, ki ste postale tudi mamice tudi iskreno čestitam za svoje male sončke, ostale ki pa še čakate pa čim lažji in hitrejši porod in da boste čim prej cartale svoje malčke!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11953
11.9.2007 18:27:08   
Anonimen
sevenka, nujno pojdi zamenjat. Jaz sem iz P najprej letela v štacuno po modrc... z Leonidom v avtosedežu, uletim v štacuno in rečem - hitro največji modrc za dojenje kar ga mate, takoj zdajle

iz jošk pa teče, teče, teče... pa ko Pamela A. DVE ŠTEVILKI VEČJI od planiranega ki sem ga kupila, pa tisti je bil eno večji od normale....

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11954
11.9.2007 18:29:58   
Anonimen
Čaw!

Sevenka: dokler še lahko .... kar šibaj zamenjat. Jaz sem kupila samo eno številko večjega pa bi blo bolje, da bi kupila še eno košarco večjega. Jaz sem prej imela 80C, sedaj pa bi bilo dobro imeri 85E. Kriza je, če te tišči. Jaz sem samo danes za pregled oblekla normalnega 80C, pa me sedaj že cel dan bolijo prsi. Pa sem samo dve uri imela tistega.

Drugače pa, če sem iskrena.....tile modrci iz Mullerja......jao mene, kot za stare mame. Jaz sem prej vedno nosila take, ki so komaj pokrili bredavice, sedaj pa imam modrc skor do vratu.....bljak, ampak kaj ko še ne moram it v trgovino po novega.

Poleg modrva pa sem morala začeti nositi tudi hlače za stare mame. Ker sem na mrežaste alergična moram imeti bombažne, pa še take bolj visoke, da me ne žulijo po rani od CR.

Prvi dan, ko sem prišla domov sem bila čisto depresivna, ker imam modrc in hlačke take kot jih je imela moja pokojna babiica.....jao mene.....k sreči je mož uvidel mojo stisko in mi prijazno rekel, naj na to gledam kot na ortoedske pripomočke.

Sedaj doma hodim v takem spodnjem perilu, da te je kar strah, ko me vidiš, trebuh mi visi, hlač ne morem obleči nobenih, ampak joške so pa zakon user posted image

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11955
11.9.2007 18:30:42   
PBJ
SRČEK, MODRA ODLOČITEVuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11956
11.9.2007 18:35:54   
Anonimen
NO, me veseli da nisem bila kreganauser posted image user posted image user posted image . Če se osebe 14 dni po pdp ne bodo nič javile jih tudi brišemo in gremo samo "aktivne" naprej na naslednji forum Starši čvekamouser posted image .

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 11957
11.9.2007 18:38:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Čaw!

Sevenka: dokler še lahko .... kar šibaj zamenjat. Jaz sem kupila samo eno številko večjega pa bi blo bolje, da bi kupila še eno košarco večjega. Jaz sem prej imela 80C, sedaj pa bi bilo dobro imeri 85E. Kriza je, če te tišči. Jaz sem samo danes za pregled oblekla normalnega 80C, pa me sedaj že cel dan bolijo prsi. Pa sem samo dve uri imela tistega.

Drugače pa, če sem iskrena.....tile modrci iz Mullerja......jao mene, kot za stare mame. Jaz sem prej vedno nosila take, ki so komaj pokrili bredavice, sedaj pa imam modrc skor do vratu.....bljak, ampak kaj ko še ne moram it v trgovino po novega.

Poleg modrva pa sem morala začeti nositi tudi hlače za stare mame. Ker sem na mrežaste alergična moram imeti bombažne, pa še take bolj visoke, da me ne žulijo po rani od CR.

Prvi dan, ko sem prišla domov sem bila čisto depresivna, ker imam modrc in hlačke take kot jih je imela moja pokojna babiica.....jao mene.....k sreči je mož uvidel mojo stisko in mi prijazno rekel, naj na to gledam kot na ortoedske pripomočke.

Sedaj doma hodim v takem spodnjem perilu, da te je kar strah, ko me vidiš, trebuh mi visi, hlač ne morem obleči nobenih, ampak joške so pa zakon user posted image

nefretiti se podpišem pod tole. jaz sem šla iz P v mrežastih gatah in mrežastem modrcu, s plenico na joškah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za vse tiste ki ne veste kaj je to mrežast modrc - ko mrežaste gate razrežeš tam kjer držijo vložek in dobiš en tak top, kisicer ful pomaga ko maš joške pred eksplozijo, ampak seksi.....

user posted image
ŠE DOBRO DA SEM TAZELENO SRAJCO PUSTILA TAM....ČE NE BI BILA PROGLAŠENA ZA MISS NESEKSAPILNOSTI 2007

< Sporočilo je popravil misska -- 11.9.2007 18:43:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11958
11.9.2007 18:40:02   
Anonimen
SRČEK user posted image user posted image user posted image

edino pravilno

dejmo it počas že na tadrug forum... dejmo punce!

user posted image

navijam za vas da bo čimprej in čimlažje!

pa čestitke vsem do sedaj, jasno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11959
11.9.2007 18:42:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

NO, me veseli da nisem bila kreganauser posted image user posted image user posted image . Če se osebe 14 dni po pdp ne bodo nič javile jih tudi brišemo in gremo samo "aktivne" naprej na naslednji forum Starši čvekamouser posted image .

14 dni po pdp al po rojstvu?! user posted image
Ker tole se zna zavleči tudi 14 dni po pdp. Sicer pa upam, da nobena od nas ne bo čakala toliko časa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11960
11.9.2007 18:42:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

dejmo it počas že na tadrug forum... dejmo punce!

Počasi?! Jaz bi šla kar hitro. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11961
11.9.2007 18:51:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: srček

14 dni po pdp al po rojstvu?! user posted image
Ker tole se zna zavleči tudi 14 dni po pdp. Sicer pa upam, da nobena od nas ne bo čakala toliko časa.

14 dni po pdp jih bomo brisale če se ne javijo da so rodile. Nekako je to skrajni čas da porod sprožijo če ne gre samo od sebe.
Sem to vprašanje naslovila na P Postojna in so mi povedali, da sprožijo porod glede na počutje mame in otroka, vendar najkasneje 14 dni po pdp.
Torej to lahko pomeni, da bom noseča še do 26.9 če se nie misli kaj premaknituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11962
11.9.2007 18:55:07   
Anonimen

nick        tedni     pridobljeni kg     pridobljeni cm    obseg

Lemavrica          41t1d         +8kg                            (105cm)

Mateja82          40t5d       +15kg                          (107cm)

Duskamb            40t4d       +16kg                         (113cm)

Srček                39t6d       +14kg        +19cm       (137cm)

Taja339            39td         +7,5kg                    (113,5cm)

Cuma                 39t2d          +13kg                      (111cm)

Zoja27              39t           +15kg                         (102cm)

mony79          38t5d     +12-13kg     +30cm       (105cm)

Lina31             38t3d     +12.5kg       +31cm       (105cm)

nora               38t3d       +13,5kg                          (103cm)

tianna              38t2d         +16kg                          (101cm)

nalLa                38t3d       +12kg                           (108cm)

Aldina               38t1d         +13kg                        (119cm)

sevenka           37t5d         +9kg        +14cm         (99cm)

Andreja32        37t4d         +7kg                           (123cm

Tanja Lina       37t4d        +6kg                                (97cm)

tajda                37t2d          +11kg                          (131cm)

Taja83            37t2d         +14,5kg    +31cm        (105cm)

Dajmo punce z merami na planouser posted image . Saj ne morete trdit da se sedaj v zadnjem krogu nič ne rediteuser posted image . A vas je tehtnice in metra strah?user posted image user posted image user posted image

Pa brez prehitevanja po desni, lepo po vrsti, da bom tudi jaz kmalu na vrstiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srček -- 11.9.2007 19:08:31 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11963
11.9.2007 18:55:13   
Anonimen
26.9. je luna. user posted image
Ma daj, 26.9. je samo 3 dni po mojem PDP-ju, ampak... Ne ne. Resnično upam, da bo prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11964
11.9.2007 18:57:37   
Anonimen
user posted image

DOROTEA vidim, da si online. user posted image  Pa kje si bila? Rim? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11965
11.9.2007 18:59:12   
dorotea
Pozdravček!
8.9. ob 12.05 se je rodila najina princeska Patricija...3030g težka in 52cm dolga...tko da so bli tisti krči kar zares. Se vam kaj javim kasneje. Čestitke mamicam, če sem kakšno zamudila.
dorotea

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11966
11.9.2007 18:59:42   
dorotea
Živio tianna, ja je blo kar iznenada.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 11967
11.9.2007 19:04:03   
dorotea
Čestitke seveda mokki1, _mali_, žarnici in žabonki!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 11968
11.9.2007 19:04:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Dorotea, iskrene čestitke ob rojstvu Patricije!

user posted image user posted image

Dorotea, saj si nam bila sumljiva že ves čas. user posted image  Bravo, res sem vesela zate. user posted image  user posted image  user posted image  Na, pa si naju prehitela. user posted image  Pa da bo NaILa ta prva. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 11969
11.9.2007 19:08:01   
dorotea
Hvala, ma je blo res nepričakovano...vam povem več drugič...zdržte še malo...pol vas bo en dan pa tko presenetlo kot mene. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11970
11.9.2007 19:10:05   
lemavrica
DOROTEA ČESTITKE ZA PATRICIJO

user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 11971
11.9.2007 19:12:22   
Anonimen
Čestitam doroteauser posted image . Dobrodošla Patricijauser posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11972
11.9.2007 19:16:05   
Anonimen
DOROTEA - ČESTITKE ZA PATRICIO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem doma!!
Enkrat za spremembo dovolj hitro, da sem uspela prit za računalnik.

Mali še zmeraj vztraja, ampak naj mu bo. Mogoče nas bo osrečil jutri ali pa 13. Pravzaprav nam je 13. tako in tako srečna številka, saj smo tudi Žano dobili 13.1.99.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11973
11.9.2007 19:20:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea
pol vas bo en dan pa tko presenetlo kot mene. 

Joj upam, da res!! Ma, da nas presenti tako kot tebe - full pred PDP, ne pa po PDP. Ja, vse smo že neučakane. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 11974
11.9.2007 19:30:28   
Anonimen
Lemavrica, kako pa se ti kaj počutiš? Jutri zjutraj greš v p., kajne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  477 478 [479] 480 481   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  477 478 [479] 480 481   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?