|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  475 476 [477] 478 479   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.9.2007 12:38:52   
Taja339
Srček - mislim, da daš e-mail (upor. ime in geslo)
Ne spomnim se točno več kako je šlo - sem se prijavljala že nekje na začetku leta.

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11901
11.9.2007 12:41:34   
lemavrica
Srček evo link

http://www.fiat500.com/eng/

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11902
11.9.2007 12:42:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Nekaj se dogaja z manouser posted image od vceraj naprej karkoli dam v usta se takoj konča v wc...ali bruham ali driska, a nič takega nisem pojedlauser posted image samo čajček bom pila, ker je to neznosnouser posted image trebuh pa mi non stop otrdeva...mi že vse gre na živceuser posted image najboljs bo grem spat...

Mogoče pa se telo čisti in pripravlja na porod! user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11903
11.9.2007 12:43:01   
Taja339
Zdaj pa res ne vem več ... user posted image
Danes mi tako trebuh trdi, da sem pa že malo zmedena.
Pa saj ni boleče, sam napne me tak, pritisk mi rata ful navzdol, pa trebuh se mi naenkrat kar zniža ob tej otrditvi, pa rata kot žoga.
Nato me nekaj časa drži in popusti.
To se mi dogaja ziher 1 x na uro že od včeraj ...

To ni to kajne?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11904
11.9.2007 12:47:38   
lemavrica
Teja možno pa da se ti je začelo.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11905
11.9.2007 12:47:47   
Anonimen
Poooojma nimam.....

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11906
11.9.2007 12:49:24   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

PIKICA POKICA - ZELO LEPI OTROCI, edino imam eno vprašanje - Kaj ti si že
v svojih kavbojkah? user posted image   

user posted image Hvala. Ja, sem že v svojih starih kavbojkah. Še sreča, da so malo raztegljive. Iz bolnice sem prišla z -10 kg, tako da so mi 4 še vseeno ostale. Sem pa zelo vesela, ker je trebuh že skoraj tak, kot pred user posted image . Le črta po sredini je še vidna user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11907
11.9.2007 12:49:40   
sandra85
guppy js pijem unega iz lekarne in mi je rekla patronažna, da je priporoćljivo 1l / dan
ko pa sem ji rekla, da spijem več, je rekla da to ni nič narobe, sam joške mi bo razneslouser posted image pa mi jih še ni...no včasih malo manjka,pa pol tko komaj čakam, da se enej zbudi, da mi jih malo sprazneuser posted image

1. dan sem spila 2 šalici unega čaja od hippa, pa mi sploh ni všeč-preveč umetno. ta iz lekarne je boljši-bolj naraven

tianna (mislim da si ti vprašala, če dajemo user posted image čaj) js ne. za žejo se lahko daje ohlajena prekuhana voda-pa še to po obroku,ampak zaj ko ni več tako vroče, ni potrebno, ker user posted image pri vsakem dojenju dobi najprej malo vode za žejo, nato šele priteče tapravo mleko

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11908
11.9.2007 12:50:47   
Taja339
Pravijo, da se pravi popadki ob hoji jačajo. user posted image
Zdaj bom nardila test ... grem po tamalo peš v šolo, pa da vidim kaj bo ...
Se vam javim potem, pa poročam kaj dogaja!
Pa gsm bom za vsak slučaj zraven vzela - nikoli ne veš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11909
11.9.2007 12:54:47   
Anonimen
Sem se prijavila za Fiata 500, pa Duskamb, tudi nate sem tam naletelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11910
11.9.2007 12:55:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna (mislim da si ti vprašala, če dajemo user posted image čaj) js ne. za žejo se lahko daje ohlajena prekuhana voda-pa še to po obroku,ampak zaj ko ni več tako vroče, ni potrebno, ker user posted image pri vsakem dojenju dobi najprej malo vode za žejo, nato šele priteče tapravo mleko

Aha. Ampak recimo, če ne bi polno dojila, potem se lahko user posted image  da kakšen čaj?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 11911
11.9.2007 12:58:14   
Anonimen
Sandra, a si videla, da smo na 477?! user posted image
Pa smo prehitele julijke. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11912
11.9.2007 13:02:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora
Nekaj se dogaja z manouser posted image od vceraj naprej karkoli dam v usta se takoj konča v wc...ali bruham ali driska, a nič takega nisem pojedlauser posted image samo čajček bom pila, ker je to neznosnouser posted image trebuh pa mi non stop otrdeva...mi že vse gre na živceuser posted image najboljs bo grem spat...
duškamb, če ti pase si lahko se eno kavico naredišuser posted image . Najbrz imas nizek pritisk, pa telo potrebuje se engauser posted image jaz sem vceraj zjutraj 2 spila, ker mi je tolk lepo dišalo, potem na pregledu so mi rekli, da imam nizek pritisk.

Da te potolažim - jaz imamže 1 teden naravno klistiranje, ko kaj pojem, sem zelo hitro tudi na WC, pa to otrdevanje,.... Ne bi ti rada zbila volje, ampak jaz še kar čakam,....
Mogoče boš ti imela več sreče.

Res je, imam zelo nizek pritisk. Zgornjega prilezem nekje do 100 (po kavi). Ampak zdaj se bom poskušala zadržat in bom šla na en Ekspreso, ko ob 15.30 peljem sina na trening.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11913
11.9.2007 13:04:04   
Anonimen
Duskamb, kaj pa tvoj sin trenira? Sem firbčna a. user posted image  Vem, da si že večkrat napisala, da ima trening, pa tekmo. Priden torej? Pravi športnik. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11914
11.9.2007 13:04:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

PIKICA POKICA - ZELO LEPI OTROCI, edino imam eno vprašanje - Kaj ti si že
v svojih kavbojkah? user posted image   

user posted image Hvala. Ja, sem že v svojih starih kavbojkah. Še sreča, da so malo raztegljive. Iz bolnice sem prišla z -10 kg, tako da so mi 4 še vseeno ostale. Sem pa zelo vesela, ker je trebuh že skoraj tak, kot pred user posted image . Le črta po sredini je še vidna user posted image .

ČESTITAM!!user posted image user posted image  
Vidve s Sandro sta genialni. Sploh ne upam pomisli kaj me čaka z mojimi +16.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11915
11.9.2007 13:10:50   
nora

Da te potolažim - jaz imamže 1 teden naravno klistiranje, ko kaj pojem, sem zelo hitro tudi na WC, pa to otrdevanje,.... Ne bi ti rada zbila volje, ampak jaz še kar čakam,....
Mogoče boš ti imela več sreče.

Jaz še ne pričakujem, da bo kaj, imam še 12 dni do PDP. Če bo kaj prej bo presenečenje,.. samo tole se ne da zdrzati, sem totalno brez energije. Tebi želim, da čimprej dobiš user posted image v naročju, ker verjamem, da ni lustno čakat po pdpuser posted image user posted image user posted image
tianna, jaz sem tudi firbčnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11916
11.9.2007 13:14:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sem se prijavila za Fiata 500, pa Duskamb, tudi nate sem tam naletelauser posted image user posted image user posted image

Ja ampak ne vrjamem, da bo moj čakal do 15. Že zdaj zamuja - 15. pa je res TOO MUCH!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11917
11.9.2007 13:15:39   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Aha. Ampak recimo, če ne bi polno dojila, potem se lahko user posted image  da kakšen čaj?

mislim, da ja-nek baby čaj od komarčka...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11918
11.9.2007 13:17:25   
sandra85

Sandra, a si videla, da smo na 477?! user posted image
Pa smo prehitele julijke. user posted image

pridne steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zaj ga dojim kar tle pri računalniku-tko da vas bom zaj lahko mal vč spremljala,ker mu kar paše tle ta pozauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11919
11.9.2007 13:17:51   
Anonimen

Duskamb, kaj pa tvoj sin trenira? Sem firbčna a. user posted image  Vem, da si že večkrat napisala, da ima trening, pa tekmo. Priden torej? Pravi športnik. user posted image

3x na teden tenis in 3x na teden NOGOMET - ampak nogomet je ZAKON!!!! Spal bi z žogo in ko bo velik bo igral pri Barceloni!!!user posted image  
Tenis pa mu je razvedrilo, ker je tam pač fajn. Pokriva se mu edino ponedeljek. Nogomet zaključi ob 17.h , tenis pa mu začne ob 18 h, ampak, če je preotrujen ga preskočimo.

Žana pa trenira samo tenis in je bila konec avgusta na prvem turnirčku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11920
11.9.2007 13:25:06   
Pikica pokica
Taja, spraševala si glede širokega povijanja. V CE porodnišnici naredijo dojenčkom na dan odhoda UZ kolkov in ledvičk, tako da široko povijanje ni potrebno za vse. NAM NI POTREBNO user posted image  user posted image  user posted image .

Lumpa, možno je, da se ti krči maternica. Pravijo, da pri vsakem nadaljnem otroku bolj in dlje boli, ko se krči. Jaz prvič še občutila nisem, zdaj me je pa 3 dni bolelo ob dojenju, kot da bi še imela popadke. Zdaj je že bolje, ker se je očitno že skrčila. Sicer pa bolje, da pokličeš v p., pa te raje preventivno pregledajo.

Srček
, klistir čisto nič ne boli. Bolj potem boli, ko moraš med popadki na wc ju sedet user posted image user posted image user posted image .

Lemavrica, sem opazila, da ti še vedno čakaš. Boga. Upam, da se danes začne spontano in da bo porod čim lažji.

PBJ, lepa punčka. Ima lasekov ravno toliko kot naša user posted image user posted image user posted image .

Glede čaja - jaz ga ne dajem, niti sinu ga nisem, pa čeprav je bil rojen poleti. Če polno dojiš, ima otrok dovolj tekočine, saj je mleko takšno, da je na začetku bolj vodeno, po nekaj min sesanja pa priteče še bolj kakovostno, da otroka tudi nasiti. ( joj, sem malo zakomplicirano napisala user posted image ). Če se bo pojavila potreba, bomo pa probali. Sicer pa imam toliko mleka, da bi lahko nasitila cel vrtec otrok. Kar  teče in teče...

Moram se še pohvaliti, da sva danes z Zojo bili že na drugem sprehodu. Včeraj smo šli le do vrtca po sina, danes pa sva naredili že kar enourno turo. Tako sva obe zelo uživali na zraku.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11921
11.9.2007 13:31:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Srček
, klistir čisto nič ne boli. Bolj potem boli, ko moraš med popadki na wc ju sedet user posted image user posted image user posted image

Pa saj to me je zanimalo, ali celoten postopek kaj boli. Torej ali boli ko ti kateret vstavijo in ali boli potem "čiščenje" al to kar samo od sebe tečeuser posted image .

Super da hodite tako pridno na sprehode, jaz tudi nameravam na sprehod takoj ko mu odpade popek, pred tem pa ziher malo na sonček na teraso pa okoli hiše za vsaj 10 minut.

Neposredna povezava do sporočila: 11922
11.9.2007 13:35:51   
lumpa6
Lumpa, možno je, da se ti krči maternica. Pravijo, da pri vsakem nadaljnem otroku bolj in dlje boli, ko se krči. Jaz prvič še občutila nisem, zdaj me je pa 3 dni bolelo ob dojenju, kot da bi še imela popadke. Zdaj je že bolje, ker se je očitno že skrčila. Sicer pa bolje, da pokličeš v p., pa te raje preventivno pregledajo.

sm poklicala pa pravijo da so najbrž hormoni pa če neboli skoz ni nič hudegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11923
11.9.2007 13:40:05   
aljab
Pikica Pokica ne morem verjet! -10!!!! Jaz sem prišla iz porodnišnice  z -6 kg in sem bla čisto razočarana....tako da mi jih je ostalo še +9user posted image user posted image . No počasi gre dol...zdaj sem na +8 po enem tednu. O kakih starih kavbojkah ni niti govora... še starih pidžam ne oblečem več.

No moja princeska tudi veliko spančka in je... mam pa že malo manj mleka oz. so se joškice znormalizirale. Ni pa še kar smo doma niti enkrat jokala. Samo malo pojamra in loviuser posted image , to je pa to.
Na sprehod pa se danes odpravljam, ampak moram priznat, da me je kar mal strah...mogoče smo prvič mame mal zakompliciraneuser posted image user posted image .

Punce, ki še čakate, držim pesti, da kmalu zagledate svoje sončke.

Neposredna povezava do sporočila: 11924
11.9.2007 13:40:48   
Anonimen
Jaz odhajam. Ob dveh moram dvignit otroke v šoli.

Mogoče se javim zvečer ali pa šele jutri, ali pa,......user posted image

Pridno tipkajte!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 11925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  475 476 [477] 478 479   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  475 476 [477] 478 479   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?