Pikica pokica
|
Taja, spraševala si glede širokega povijanja. V CE porodnišnici naredijo dojenčkom na dan odhoda UZ kolkov in ledvičk, tako da široko povijanje ni potrebno za vse. NAM NI POTREBNO . Lumpa, možno je, da se ti krči maternica. Pravijo, da pri vsakem nadaljnem otroku bolj in dlje boli, ko se krči. Jaz prvič še občutila nisem, zdaj me je pa 3 dni bolelo ob dojenju, kot da bi še imela popadke. Zdaj je že bolje, ker se je očitno že skrčila. Sicer pa bolje, da pokličeš v p., pa te raje preventivno pregledajo. Srček, klistir čisto nič ne boli. Bolj potem boli, ko moraš med popadki na wc ju sedet . Lemavrica, sem opazila, da ti še vedno čakaš. Boga. Upam, da se danes začne spontano in da bo porod čim lažji. PBJ, lepa punčka. Ima lasekov ravno toliko kot naša . Glede čaja - jaz ga ne dajem, niti sinu ga nisem, pa čeprav je bil rojen poleti. Če polno dojiš, ima otrok dovolj tekočine, saj je mleko takšno, da je na začetku bolj vodeno, po nekaj min sesanja pa priteče še bolj kakovostno, da otroka tudi nasiti. ( joj, sem malo zakomplicirano napisala ). Če se bo pojavila potreba, bomo pa probali. Sicer pa imam toliko mleka, da bi lahko nasitila cel vrtec otrok. Kar teče in teče... Moram se še pohvaliti, da sva danes z Zojo bili že na drugem sprehodu. Včeraj smo šli le do vrtca po sina, danes pa sva naredili že kar enourno turo. Tako sva obe zelo uživali na zraku.
|