|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.9.2007 8:02:02   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: Mokka1

Pikica pokica, če se ne motim, si ti tud rodila v CE...in jaz tudi... in obe 6.9....user posted image user posted image user posted image pa se nisva srečali??

Ob kolkih pa si rodila??
Mogoče sva se pa v nedeljo srečali na UZ kolkov? Nas je cela četica čakala user posted image .

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 11851
11.9.2007 8:07:21   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Pikica pokica, če se ne motim, si ti tud rodila v CE...in jaz tudi... in obe 6.9....user posted image user posted image user posted image pa se nisva srečali??

user posted image  user posted image  user posted image

MOKKA,  zdaj pa vem, katera si. Na ctg ju si bila, ko sem jaz prišla v p.-zvečer. Potem so te dali v porodno sobo, pa z babico si se morala poznati, ker sta se tako pogovarjali. Potem sem te pa malo prehitela user posted image user posted image user posted image . Sem pa slišala, ko sem se že crkljala z našo Zojo, da je še en dojenček začel jokati. Torej tvoj user posted image .

TAJA, jaz sem zadovoljna s CE porodnišnico. Nimam nobenih pripomb, le gužva je bila!!! No, hrana res ni ne vem kaj in bi lahko bila prilagojena doječim mamicam, smo pa dobivale sveže sadne, kislo solato, zelje, paradižnik in papriko...  user posted image user posted image user posted image . KAr se oa osebja in babic tiče, pa nimam pripomb. Tudi vložkov, spalnih srajčk, brisač, hlačk za 1x uporabo... je dovolj.
Mogoče pa sta se, pa se nista spoznali. Če se ne motim, je Pikica Pokica rodila ob 3:34, ti pa ob 4:07. Zanimivo, res! Verjetno sta imeli porodni sobi ena ob drugi hehe. Al pa on ven, ti noter. Kdo ve. Slovenija je majhna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11852
11.9.2007 8:15:18   
Pikica pokica
Vsem, ki ste na poti v Rim, SREČNO!!!
Novopečenim mamicam pa ČESTITKE!!!

Naj še napišem, da je naša Zoja tako pridna, da me je prav strah, da se to konča user posted image . Včeraj je skoraj celi dan prespala, zvečer po dojenju zaspala ob 9h in spala do 3h, ko je spet potrebovala svojo dozo mleka user posted image in zdaj še vedno spančka.
Dojenje nama je super steklo in mala je prava požeruhinja; vleče in vleče kot nora, da ji kar pri noseku in na kotičkih ust ven šprica, potem pa omaga in zaspi user posted image .

Ja, pa nekaj slikic sem uspela shraniti. Sem prebrala, da ste jih ene tako že uspele videti user posted image . Bratec jo je res lepo sprejel in kar naprej bi jo božal in lupčkal... Sicer je zdaj v vrtcu, tako da se jaz lahko posvečam le njej.

Lepo se imejte IN UPAM, DA VSE ČIM PREJ SPOZNATE VAŠE NAJVEČJE ZAKLADKE.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11853
11.9.2007 8:48:24   
123a
dobro jutro souser posted image .Kako ste spale?Jaz sem 3 šla na wc drugače je pa blo še kr ok.Spet je neko čudno vreme zunaj in upam, da nebo deževalo ker pol spet nebom imela kaj počet.Kako se vleče ta september...grozauser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 11854
11.9.2007 8:51:54   
NalLa
Dobro jutro punce,

Pikica pokica sem vidla slikce - res sta oba luštkana.

A ste opazile, da imamo tolk strani,kot jih je hotla Sandra?

Jest sm pa dons kar dobro spala.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 11855
11.9.2007 8:56:46   
Taja339
Dobro jutro moje souser posted image  in mamice,

tudi jaz sem vam oglašam.

Sem že tamalo v šolo pospremila, nardila eno dozo čveka s kolegico pri kavi, sedaj pa se odpravljam zajtrk nardit in malo Večer prečitat.
Tudi jaz upam, da bi danes lahko kaj bilo ... prvi PDP po M mi je 11.9. - pa še na začetku so mislili, da dvojčke nosim ... na koncu se je ugotovilo, da ta drugo ni bila gestacijska vrečka, temveč samo hematom.
Tako, da bi bilo hecno, če bi imela uradni PDP 11.9. - nosča z twinsi. user posted image

No, pač kakorkoli ... PDP imam v soboto - pa še sama sem doma cel dan !!!!!!!!!! PANIKA
Moj dragi gre v LJ na neke laboratorijske vaje, ki so mu ful obvezne, tast in tašča gresta na trgatev, kolegica na sindikalni izlet ... Doma bom sama s tamalo (7 let), ki mi pri najboljši volji ne more pomagat user posted image user posted image user posted image
No, saj ni panike, le v CE porodnišnico bom verjetno se morala iti pokazat ... če seveda ne rodim prej (kako upanje ...)

Punce, a ste opazile, da duškemb nekako od včeraj zjutraj ni bilo več na spregled?
Mogoče pa ji je "plazenje po kolenih po WC" le pomagalo.
Če je to to, grem celo hišo na vseh štirih spucat!user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 11856
11.9.2007 9:00:58   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Vsem, ki ste na poti v Rim, SREČNO!!!
Novopečenim mamicam pa ČESTITKE!!!

Naj še napišem, da je naša Zoja tako pridna, da me je prav strah, da se to konča user posted image . Včeraj je skoraj celi dan prespala, zvečer po dojenju zaspala ob 9h in spala do 3h, ko je spet potrebovala svojo dozo mleka user posted image in zdaj še vedno spančka.
Dojenje nama je super steklo in mala je prava požeruhinja; vleče in vleče kot nora, da ji kar pri noseku in na kotičkih ust ven šprica, potem pa omaga in zaspi user posted image .

Ja, pa nekaj slikic sem uspela shraniti. Sem prebrala, da ste jih ene tako že uspele videti user posted image . Bratec jo je res lepo sprejel in kar naprej bi jo božal in lupčkal... Sicer je zdaj v vrtcu, tako da se jaz lahko posvečam le njej.

Lepo se imejte IN UPAM, DA VSE ČIM PREJ SPOZNATE VAŠE NAJVEČJE ZAKLADKE.

Joj, kako pridno punčko imaš! Pa lepo.
Pa bratec je tudi zelo lep in srčkan!

Tudi moja prva je bila takšna zaspanka in požeruhinja, tako, da sploh nisem vedla, da imam doma novorojenčka. Ponoči mi je spala že od začetka.user posted image
Moje kolegice so hodile okrog s podočnjaki, jaz pa lepo nasmejana, naspana, čila, ...
Sedaj pa samo upam, da bo tudi ta druga princeska tako pridna ... pa še morda kakega nardimo user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

Neposredna povezava do sporočila: 11857
11.9.2007 9:02:33   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Punce, a ste opazile, da duškemb nekako od včeraj zjutraj ni bilo več na spregled?
Mogoče pa ji je "plazenje po kolenih po WC" le pomagalo.
Če je to to, grem celo hišo na vseh štirih spucat!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem opazila, da je ni danes. Ponavadi zjutraj se javlja, potem je v pogonuser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11858
11.9.2007 9:09:04   
Anonimen
Dobro jutro!

Še zmeraj sem tukaj user posted image !

Moje plazenje po kolenih ni obrodilo sadov, edino "crkjena" sem bila 200 na uro, zato se mi zvečer ni dalo prižigat računalnika.

Moje sem uspela spravit od doma in zdaj sem se odločila, da grem še malo v posteljo. Nekaj me zbada spodaj in v križu - ampak definitivno niso popadki.
Mogoče se pa kaj pripravlja.
Na srečo imam vse pospravljeno in lahko danes lenarim.

Mokka - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PIKICA POKICA - ZELO LEPI OTROCI, edino imam eno vprašanje - Kaj ti si že
v svojih kavbojkah? user posted image

Grem v posteljo. Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11859
11.9.2007 9:09:21   
lumpa6
punce mene pa zanima, zakaj me ful bolijo jajčniki sploh desni, tko kot krči, vsaj pol ure dnevno, sm že mislila da imam vnetje slepiča, sam pol najbrž nebi nehal boletuser posted image user posted image se kateri kaj sanja kaj bi lahko to bilouser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11860
11.9.2007 9:10:47   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Ob kolkih pa si rodila??
Mogoče sva se pa v nedeljo srečali na UZ kolkov? Nas je cela četica čakala user posted image .

Pikica pokica kako pa je sedaj s širokim previjanjem novorojenčka v Ce porodnišnici?
A je še vedno obvezno?

Neposredna povezava do sporočila: 11861
11.9.2007 9:16:16   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

punce mene pa zanima, zakaj me ful bolijo jajčniki sploh desni, tko kot krči, vsaj pol ure dnevno, sm že mislila da imam vnetje slepiča, sam pol najbrž nebi nehal boletuser posted image user posted image se kateri kaj sanja kaj bi lahko to bilouser posted image

Lumpa, kaj pa če je to še od krčenja maternice?
Ker če praviš, da so kot krči, bi znalo biti to ...
za vsak slučaj bi pa jaz na tvojem mestu poklicala svojega G in vprašala.
Kdaj si se naročila na 1. pregled?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11862
11.9.2007 9:24:04   
lumpa6
Kdaj si se naročila na 1. pregled?

se še nismuser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11863
11.9.2007 9:46:41   
123a
Ojla punce!

rabila, bi vašo pomoč.Ker se vse bliža koncu in ,ker bomo mogli kmalu iti na CSD urejat papirje, bi vas vprašala kaj mislite ve?kako je bolje, da se prijaviš na csd:kot matisamohranilka ali kot mlada družina?kakšne so razlike?
hvala za pomočuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11864
11.9.2007 10:03:42   
LINA31
123a..po mojem je kar fajn, da se na CSD prijaviš tako kot je res. Odvisno je od razlogov zakaj bi se prijavljala kot samohranilka, če to nisi. Če se prijaviš kot samohranilka imaš sigurno višje dodatke, je pa res da potem ne more oče koristit bolniške ali pa kakšnih drugih zadev povezanih z user posted image .

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 11865
11.9.2007 10:35:51   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

123a..po mojem je kar fajn, da se na CSD prijaviš tako kot je res. Odvisno je od razlogov zakaj bi se prijavljala kot samohranilka, če to nisi. Če se prijaviš kot samohranilka imaš sigurno višje dodatke, je pa res da potem ne more oče koristit bolniške ali pa kakšnih drugih zadev povezanih z user posted image .

Tudi jaz bi se (sem se) prijavila tako kot dejansko je.
Tako velike rezlike po finančni strani tudi niso, da bi kaj veliko profitirala, ti pa iz lastnih izkušenj povem ... da ni fajn biti mamica samohranilka.user posted image  

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 11866
11.9.2007 10:36:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

PIKICA POKICA - ZELO LEPI OTROCI, edino imam eno vprašanje - Kaj ti si že
v svojih kavbojkah? user posted image  

To sem tudi jaz najprej pomislila, ČE SI V SVOJIH KAVBOJKAH PRIŠLA IZ Puser posted image . Pa seved da je mama princeska pravi cukerček.

Lumpa, kaj pa če se samo maternica krči? Drugače pa čim prej pokliči za prvi pregled, tudi ta je izredno pomemben, ravno tako kot vsi pregledi znotraj user posted image .

Pri meni nič novega, zgleda tudi 11.9. ne bo obrodil nobenih sadov. Ponoči sem sicer nekaj slabo spala, samo lahko da zgolj zato, ker nisem bila prav od ničesar utrujena.
kaj bi danes počela se še nisem domislila, se mi pa dnevi že vlečejo ko kača, nič pametnega za počet, nihče nima časa za mi delat družbo.....samo čas imajo za gnjavit po telefunu ali sem že rodilauser posted image . Se mi že zdi, da bo telefonski račun za ta mesec katastrofalenuser posted image .

user posted image Vprašanje za iste ki so že rodile....a klistir kaj boli?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11867
11.9.2007 10:45:05   
Taja339
srček - ne obupuj! user posted image
dan še je dolg ... vremenarji so tudi rekli, da bo danes deževalo - pri nas pa tako sije sonce, da dol padeš ... tako, da ... PUSTI SE PRESENETITI !!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11868
11.9.2007 10:46:32   
ašun
Hej. Tudi jaz nisem ponoči spala. Je še včeraj bila ena na CTG-ju, ki ni zaznal nobenega popadka, odprta je bila 1 cm.....so rekli, da počakajo do sobote, potem pa sprožijo. Ob 02.02 dobim sms grem v P., imam popadke na 5 min 
user posted image
Kok se lahko to hitro spremeni.

Danes je prazna luna. Bo kateri pomagala v Rim? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11869
11.9.2007 10:51:06   
Taja339
UPAM, DA MENI!

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11870
11.9.2007 10:54:26   
Anonimen

nick        tedni     pridobljeni kg     pridobljeni cm    obseg

Lemavrica          41t1d         +8kg                            (105cm)

Mateja82          40t5d       +15kg                          (107cm)

Duskamb            40t4d       +16kg                         (113cm)

Srček                39t6d       +14kg        +19cm       (137cm)

Taja339            39td         +7,5kg                    (113,5cm)

Cuma                 39t2d          +13kg                      (111cm)

dorotea           39t2d          +11kg     +31cm       (100cm)

Zoja27              39t           +15kg                         (102cm)

mony79          38t5d     +12-13kg     +30cm       (105cm)

Lina31             38t3d     +12.5kg       +31cm       (105cm)

nora               38t3d       +13,5kg                          (103cm)

tianna              38t2d         +16kg                          (101cm)

nalLa                38t3d       +12kg                           (108cm)

Aldina               38t1d         +13kg                        (119cm)

sevenka           37t5d         +8kg        +13cm          (98cm)

Andreja32        37t4d         +7kg                           (123cm

Tanja Lina       37t4d        +6kg                                (97cm)

tajda                37t2d          +11kg                          (131cm)

Taja83            37t2d         +14,5kg    +31cm        (105cm)

Dajmo punce z merami na planouser posted image . Saj ne morete trdit da se sedaj v zadnjem krogu nič ne rediteuser posted image . A vas je tehtnice in metra strah?user posted image user posted image user posted image

Pa brez prehitevanja po desni, lepo po vrsti, da bom tudi jaz kmalu na vrstiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srček -- 11.9.2007 11:06:02 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11871
11.9.2007 10:57:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Lumpa do 6. tedna, ko imaš redni pregled pri svojem G, spadamo pod porodnišnico - tako da če te boli, pejt tja.

Mene sicer še vedno vsake toliko špikne, so pa rekle sestre na oddelku, da je z vsakim porodom počasnejše in težje krčenje maternice, tako da....

Kako si pa s čiščo? če močno krvaviš ali pa v kosih, je to tudi lahko nevarno!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 11872
11.9.2007 10:59:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image Vprašanje za iste ki so že rodile....a klistir kaj boli?

ne boli čisto nič. Samo ko ti steče že kar ena količina vode, je neprijetno, ker te refleksno takoj požene na wc pa je treba zadržat.

BOLI NIČ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11873
11.9.2007 11:01:26   
Anonimen
Včeraj sem nekaj namigovala, da lahko da bo mož končno dobil službo....no, ob 9h je bil na razgovoru in kot kaže je sprejetuser posted image . Po dolgih 9 mesecih iskanja. Pravi da se bo zares veselil v trenutku ko bo pogodbo podpisal, so pa ga že poslali neke papirje rihtat in kot kaže bi lahko že jutri začel. Pa takoj jim je povedal da sem user posted image , da bom sedaj vsak čas rodila in da me bo on peljal v P in da bo zraven, pa so rekli da ni problema, da je to razumljivo.
Jaz pa bom dojela šele ko pride prva plača. Ker to skoraj ni bilo za verjeti, da je ostal brez službe istočasno kot sem jaz zanosila in jo našel v trenutku, ko imam zaa rodituser posted image . Sem se celo nosečnost spraševala kako bova zmogla...sedaj pa se je le žarek tudi za naju pokazaluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11874
11.9.2007 11:03:57   
lemavrica
Ojla,

sem še kar doma, čep se pridno lušči. popadkov še ni, voda mi tud še ni odtekla. Predvidevam pa da se bo danes nekaj zgodilo. No vsaj upam.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?