nana35
|
Pozdravljene!Krči so se malo umirili,bolj se mi zdi da mi nekaj pritiska na živec na spodnji desni strani in kot da imam preščipnjenega imam občutek.Tako je,kot včasih ko me v lopatici preščipne(imam probleme s hrbtenico)in je občutek podoben,le da se mi zdi da je na jajčniku.Ne rečem ,da je,ampak tako se mi zdi. Ker sem toliko pila Donat in jemala te Magnesol tabl.se mi zdi da sem non-stop čepela na wc-ju,pa mi je potem bilo res malo bolje.Samo kadar imam samo malo poln mehur,me spet preščipne,ko vstanem.Lulat hodim vsake pol ure in še to čisto malo,samo da se bolje počutim.Sicer pa moram potrkat,glede na preostale dneve je danes kar dobro.Mogoče pa je bila malo tudi ta viroza,ne vem. Glede brcik nad popkom-jaz sem mislila,da samo tako močno brcne,da se tam pozna in čuti,amoak 100% nismo več noseče,ker jaz vem točen datum zanositve,tako da bi bilo nemogoče,pa se mi tudi dogaja,da čutim brcike nad popkom.Me je sestra v bolnici že v 17.t vprašala,če sem sigurna da nisem več noseča,ker je slišala utrip višje,kot je bila velikost maternice za ta teden,pa sem rekla,da sem sigurna,ker sem imela IVF. Tudi moj otroček je včasih bolj miren,nekatere dneve je zelo aktiven,nekatere manj.Tako da verjamem,da s tem nič ni narobe,če vse isto doživljamo v teh tednih.Ampak je zdaj že tako močen,da me tudi kdaj malo zaboli,ko brcne in sem presenečena nad tem.Ja,tudi meni je to čudovit občutek,ker si ga kar predstavljam,kako miga tam notri. Tudi jaz sem sanjala punčko že dvakrat,enkrat preden sem vedela za spol,drugič pa ko sem že vedela,četudi vem,da bo fantek.Mogoče si v podzavesti želiš punčko,ker fantka že imaš,pa zato.Jaz sem tudi razmišljala o punčki,ker bi se z njo ful povezali,pa sami fantje so v družini in bi bilo drugače.Pa dobimo fantka in mi je popolnoma vseeno,predolgo sem čakala na tega otročka,da bi bila razočarana.Ko sem izvedela za spol sem bila tako srečna,da ne znam opisati,kakšen občutek sem imela v trebuhu,tak čuden in končno sem lahko rekla "on"...nekako sem ga lahko imenovala,res sem bila srečna.In ne morem ga pričakati,že jutri je pozno. Sem pa čitala,da bomo v teh tednih čutile več bolečin v sp.delu trebuha,tako da to ne bodo težave,ampak naraven pojav,ker se maternica širi in raste.Mene samo zanima nekaj:koliko pa je sploh široka maternica,do kod sega v višino vem,ampak v širino?? In še glede obsega:jaz se s tem ne obremenjujem in si ga sploh ne merim,ker me je kar groza,saj imam velik trebuh in si ga izmerim vsak mesec 1x.Pa na istem mestu. Tako,lp in bodite dobro.
|