|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
9.9.2007 11:27:38   
katee
Živo vsem lepim user posted image !

Nekaj časa se vem nisem oglasila. Pa vidim, da ste nekatere bolne in vas dajejo vse mogoče težave. Prav smilite se mi.

Nalin: za križ meni ful pomaga kosmodisk. Že ko sem trenirala, sem imela ful težave s križem, pa sem si ga kupila in mi je res ful pomagal. Pa so se mi nekateri smejali, ampak mi je res. Pa še noč in dan ga imaš lahko gor. Dobro je pa to, ker te skoz masira in ti daje super občutek. Probaj, meni je pomagalo.

Mala pikica: kako si ti pridna s seznami. Svaka ti čast.

Ostale se pa lepo imejte, pojdite ven na sončka in uživajte!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.9.2007 11:32:29   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Poglejte na drugi strani previjalno za nad kotliček. Se mi zdi zelo zanimiva.

http://www.twinsmagazine.com/media/images/pdfs/2006_Guide.pdf

http://www.babychangenbathe.com/

Cena je pa malo bolj zasoljena 250$.

Kaj pa vem, se mi glih ne dopade. Cena je pa sploh nenormalna. Ta, ki mi jo bo mami zrihtala, je glih šla domov, bo itak for free, tako da temu se pa ne bomo upirali. Bom dala slikico gor, ko jo bomo inštalirali.

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Aja pa 1 kilo sem shujšalauser posted image

Jaz imam ta teden 1,2 kg manj kot prejšnji.user posted image  Pa se mi zdi, da ves čas nekaj jem. Sem imela občutek, da se bom vsaj malo zredila, ne pa, da imam v začetku 23. tedna samo 1,2 kg več. Saj ne pravim, da nisem "navdušena", samo full čudno se mi zdi. Bom naslednjič spet G povprašala o tem, čeprav je bilo z user posted image na MF vse res super, celo srček je videla s take perspektive kot ga le redkokdaj. Uglavnem same pohvalne besede, ampak mene pa le malo skrbi.

Nalin RR upam, da se boš čimprej pocajtala in da te bodo te težave minile, da boš lahko samo še uživala do konca nosečnosti.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.9.2007 11:39:13   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Bom pa videla, v kako velike nakupe se bo nazadnje obrnil obisk Avstrije.

Jaz se tudi kar bojim tega. Že nekaj časa planiram, ker morava v Ikeo po ene omarce, pa stalaže za klet, potem bova šla pa še v Toys"r"us in Kiko. Moj se bo kar za glavo držal, ko bom jaz začela. Mogoče bi bilo najboljše, če bi šla z mami, on naj mi da samo kartico. Drugače bom morala samo odgovarjat na vprašanja, če to res nujno rabimo. Najbolje, da že prej pripravim plan nakupovanja skupaj z ocenjeno vrednostjo.user posted image

Glede sobice, pa se mi res zdi pametna odločitev, sploh ko so pri nas tako zelooo drage.

Te čisto podpiram.user posted image Če boš našla kar ti bo všeč za manj denarja sploh ne razmišljaj. Pa še daleč ni, vsaj zate.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.9.2007 11:57:23   
Lusa

Mala pikica-doma sem iz ok.Gornje Radgone ,rodila v MS Uradni PDP je 15.1.2008 Naši pupiki bo pa ime Daša.Pa hvala za seznam ,ki je takoooo lep.

Koala-Še tu se ti zahvalim za prevoz v Celje!user posted image Lepo je bilo klepetat z vami (muziko ,malo pikico)v avtu!

Muzika in mala pikica-hvala ,mi je zdaj čistuser posted image .Vedite ,tudi ve bi bile močne ob vsem tem ,drugega ti ne preostane.In user posted image za vaju.

Toliko pišete ,da vas sploh ne utegnem več brat.Kar tako naprej!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.9.2007 12:38:39   
Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Poglejte na drugi strani previjalno za nad kotliček. Se mi zdi zelo zanimiva.

Meni pa ni preveč zanimiva. Tako zelo veliiika je. Smo ljudje različni, ne?

Velika je zato, ker je to v bistvu tudi banja. Zdi se mi edino malo plitva. Mi bomo pa tako ali tako uporabili kar vse staro, edino banjo še razmišljam če bi novo, ker je naša bolj majhna. Sva se od 4. meseca kar skupaj kopali v veliki bani. Bi pa rada veliko z ravnim dnom, kar pa je kar precej težko dobit.

Neposredna povezava do sporočila: 2405
   [Brisano sporočilo]
9.9.2007 13:18:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.9.2007 14:01:29   
nana35
Nalin,sem brala kake težave si imela.Moram povedati,da imam tudi jaz krče,najbolše je če ležim,ampak ko vstanem je kake pol minute joj.Potem je ok.Pa še drisko imam in ne vem kaj je to.Počutim se telesno vredu,le da hodim 5x čez dan na wc zaradi driske.Pa ti krči me morijo zdaj že 3 dni.Zjutraj je bilo malo boljše,potem ful dobro,zdaj pa spet začenja,tako da grem kar počivat.Ko ležim pa jih nimam.

Moj mali porednež v trebuhu pa veselo razgraja in sploh ne ve da me boli in da ima moja maternica 1 tono.Točno taki občutek imam ko vstanem.Zgleda,da se moja posteljica ne misli dvignit(po vseh teh težavah mislim,ki jih prestajam), tako da me bo vse zgleda spremljalo do konca.

Bom pa vprašala gin.na morfologiji v sredo,kaj to je in kaj naj naredim.Pijem pa donat in tudi magnesol.Samo ne upam preveč,samo enega,maksimalno 2 na dan.Ampak občutka pa nimam,da bi kaj pomagalo.Razen,če ne bi bilo še hujše.
Evo,zdaj ko sem pri miru je vse ok.

Bodite pozdravljene,jutri upam,da bo bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.9.2007 14:41:05   
Golobček
Sonček balonček jaz sem že vse te preglede dala skoz, ampak ti nevrologi se iz nas preprosto delajo norce, ker je ogromno takšnih ki se mogoče tudi delajo in potem tiste ki res nujno potrebujejo pomoč padejo skoz.Moja zdravnica mi je dala že drugo napotnico, ko sem šla prvič sem bila na vrsti v šestih mesecih čeprav je na napotnici pisalo nujno, vmes sem zanosila in nisem smela jemati več predpisanih tablet(pa tudi pomagale niso), lani marca pa sem dobila drugo napotnico se šla naročit in še do danes nisem prišla na vrsto pa čeprav je spet pisalo nujnouser posted image ,

Zato sem razmišlajala da bi šla privat ni nujno v Velenje ampak nekam kjer bi si nekdo vzel čas za mene in moje bolečine

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.9.2007 15:01:56   
sonček balonček
Golobček, pa poskusi pri temu v Velenju, saj 50 EUR pa res ni nič. Kakšne težave in bolečine pa imaš?

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
9.9.2007 18:30:13   
Golobček
Najverjetneje je migrenA. Zagrabi me 2-3 krat na mesec, boli po 3 dni skupaj, pomaga pa mi ležanje v temi, čista tišina, pa še čez glavo se ponavadi pokrijem da sem res čisto v temi, vzamem pa tableto aspirin migran.
Največkrat oz. vedno se mi pojavi kakšen dan pred mestruacijo, zanimivo pa je tudi to da se mi pojavlja tudi sedaj ko semuser posted image  in to vedno par dni preden bi mogla domit mestruacijo(ampak sedaj ne jemljem tablet, poskusim pač preživet.) 

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
   [Brisano sporočilo]
9.9.2007 22:25:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Golobček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
9.9.2007 22:25:16   
ursalara
SONCEK BALONCEK TER GOLOBCEK!
Jaz se z migreno soocam ze kar nekaj let ko sem imela nazadnje napad me je prav metalo po stanovanju,pri hujsi obliki migrene se zacnes tresti,med napadom nisem videla na levo oko in zato tudi danes malo slabse vidim na to oko.res je da te med migrenskimi glavoboli ponavadi boli samo ena stran glave in sele kasneje se pojavi bolecina ki pa zajema celo glavo,med migreno lahko bruhas,se potis,se treses,te zebe in ti je ze cez trenutek vroce,lako te zanasa tudi v levo ali desno in nimas ravnotezja,migrena se lahko ponavlja na keja dni lahko pa napad ne dozivis tudi leto dno.Jaz vama obema priporocam da v takih primerih spijeta crno kavo nesladkano z limono in da se zadideta v temno sobo v popolno tisino,ponavadi pri migreni ne pomagajo tableti kot so aspirin in naprosayn razen ce imate navadne bolece glavobole,za migreno se dobijo posebni tableti ki jih je samo sest v skatli in en tablet stane 6000 tisoc tolarjev,jaz vama priporocam da pojesta cim vec sadja in se nekaj naboljse zdravilo za glavobole in migreno je da spijes od 3 do 5 litrov tekocine na dan.Jaz trenutno nimam migrenskih glavobolov ze leto dni in moram reci da je življenje brez njih lepsi vsasih imam navadne glavobole ki pa sem jih v zacetku nosecnosti obcutila na vsake tri dni.Kar se pa tice glede vajinih zdravnikov pa jima povejte da naj gredo se enkrat v solo,jaz sem bila ob vsakem migrenskem napadu najman 2 dni v bolnici in sem dala tisoc preiskav cez,lahko pa zatezite svoji os.zdravnici da naj vama napise ponovno napotnico ki pa naj pise nujno z drecim kulijom na pisan.Upam da bodo vajine tezave ciprej minile.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
   [Brisano sporočilo]
9.9.2007 22:29:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
9.9.2007 22:35:21   
ursalara
pa se nekaj glede neurologov men so med nosecnostjo odpovedale noge in nisem mogla hodit dva dni prvic v zivljenju sem razumela invalide kako se pocutijo.moja osebna zdravnica je z rdecim kulijom napisala nujno in sem sla drug dan na klinicni center pa sem bila takoj na vrsti res pa je da sem prisla tudi preko vrste ker mi je kolegica zrihtalada ne sedim tam tri ure ali vec mal vez ampak je slo,neurolog mi je pa dejal da je z mano vse vredu in mi prepisal ketonal ki pa ga nisem jemala,rekel pa mi je se to da je to posledica prometne nesrece ki sem jo dozivela pred letom dni,ja halo enkrat tko drugi tko,v glavnem mislim da bi mogli tele dohtarje ne vse ampak nekatere pa sigurn se enkrat poslat v solo.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
9.9.2007 22:41:58   
ursalara
NALIN RR res je lahko izgubis obcutek v nogah vidim da si vse to dala skozim in vem kako si se počutila se pa popolnoma strinjam s teboj da na migrenske glavobole vpliva tudi stresno zivljenje.jaz sem ful vesela za naju in vse tiste ki smo to prebrodile in da je to vsaj malo minilo seveda pa stojimo ob strani tistim ki jih ta teta migrena se vedno muci.user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.9.2007 9:13:51   
mml
Jutro,

golobček in sonček balonček upam, da se vajine težave čim prej umirijo  oziroma, da najdeta nevrologa, ki vaju bo jemal malo bolj resno. Kar se tiče magnetne resonance v nosečnosti...kolikor vem jo delajo predvsem, če je ogroženo materino zdravje, drugače se je pa vseeno rajši izogibajo. Glavni problem je pregrevanje, ker se lahko med preiskavo notranjost telesa ogreje za 2 stopinji. Je pa res, da zaenkrat niso opisane kakšne hujše posledice pri otročkih katerih mame so imel zgodaj v nosečnosti (še preden so vedele, da so noseče) magnetno resonanco.

nana upam, da so se krči kaj umirili in se počutiš boljše. Trenutno razsajajo po Sloveniji črevesne viroze, ki trajajo 1 do 2 dneva in se kažejo s kratkotrajnim bruhanjem in drisko brez vročine

sani upam, da je tvoj zob OK

Jaz se ne smem pritoževati, ker se počutim povsem OK (razern, da sem še vedno zaspana in sploh ne vem, kdaj se bom uspela naspati...verjetno, ko bom šla v pokoj user posted image ) in upam, da tako tudi ostane. Sicer sem pa v službi še do konca tedna in po tem sem 14 dni na dopustu. Me kar skrbi, kako bom po tem prebrala vse, kar boste v tem času napisela user posted image , bom morala vzeti še dodaten dan dopusta...

Lepo se imejte, ko posije sonček

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
   RE: Januarčice
10.9.2007 9:13:58   
raja
Dobro jutro, kje pa ste vse čveke danes?

Vidim, da ste bile čez vikend spet zelo pridne v klepetanju, mi smo pa bili veliko zunaj, tako, da nisem nič za računalnikom sedela. Smo prav uživali v naravi tale jesenski vikend.

Drugače vse po starem, naša user posted image  je zelo dejavna, brca veliko bolj kot je user posted image   v prvi nosečnosti, ampak je mamica prav vesela, da je tako, samo upam, da ne bo preveč hudo, ko še malo zraste.

Vsem želim en uspešen teden, tiste, ki imate težave pa da jih čim prej odpravite.

Neposredna povezava do sporočila: 2417
10.9.2007 9:31:01   
Ketrin24
Živijo!

Par dni me ni na forumu pa si moram kar veliko časa vzet, da vse prečakiram, toliko ste napisala. Zelo ste pridne, sploh ti mala pikica z urejanjem seznama. Jaz ti po 18.septembru javim kaj bomo točno imeli, kajti takrat imamo morfologijo, na NS so mi takrat rekli da bomo meli punčko, bomo videli kaj bo tokrat povedal g.

V album sem prilepila sliko od mojega bušija v 20.t. sam moram rečt da se ravno nevidi preko slike koliko je velik, se mi zdi da v resnici je dosti večji. :-)

Ja jaz imam še kar probleme z mojim trebuhom. Pijem magnezol, jem tablete buskopan pa pomagajo samo za kratek čas. Nevem kaj bi bilo to, sedaj  me je začela matrat še nespečnost. Grem spat okrog 23.zvečer, takrat že komaj gledam.  Zaspim do 2, pol grem pa prvič na WC in od takrat ne morem več zaspat. Groza vam rečem, potem zaspim šele proti juru, dobro da sem v bolniškem staležu, drugače bi bila kot zombi v službi user posted image user posted image

Eno vprašanje še imam, ali mogoče že čutite otročka nekje nad popkom? V knjigi sem brala da je matrnica v 20 t nekje pri popku, vendar jaz otročka čutim  že kak centimeter nad njem. Res pa je da imam bebico obrnjeno na glavo že od 18 tedna dalje, pa mogoče iz nogicam tako bočno brca al kaj, da ga že tam čutimuser posted image user posted image , drugače pa je najbolj aktiven zjutraj v spodnjem delu trebuha na levi strani. Fenomenalen občutek. Komaj čakam januar.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
10.9.2007 9:32:50   
dašabina
Hojla, <Benika, jaz imam od sobote tud kratko frizuro, ha,ha!

Drugač sem pa utrujena, imeli smo ohcet v soboto, včeraj popoldne pa trgatev, tako da se nisem čist naspala, pa saj bo!
Lep dan,

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
10.9.2007 9:34:11   
dašabina
Ej, pozabila vprašat, kje in do kdaj se lahko dela 3D ultrazvok?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 9:42:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.9.2007 9:50:47   
Ketrin24
Tele knjige mene samo begajo, ker mi pol skoz po glavi roji, da sm sigurno kakšen mesec več noseča, ker mam ravno takšne simptome ko za 25 teden. user posted image user posted image sam pravi g.da ne. Pustimo času čas

A je že imela katera 3D? Jaz moram 18. na morfologiji vprašat, kdaj ga bo naredu moj g.Nallin RR kdaj imaš pa ti morfologijo?

Neposredna povezava do sporočila: 2422
10.9.2007 10:23:12   
klepetka
oj
nalin ,upam da je tvoje počutje boljše.
dašabina ,naporen vikend je za tabouser posted image .Zdaj si pa le odpočij.

ketrin 24,tudi jaz ga čutim že kar nekja na d  popkom ,tak oda sem tudi jaz že pomislila,da ni morda starejšiuser posted image .ampak G je tud meni rekla ,da ne.

Jaz sem kar vredu ,sam nekega teka nimam .Včeraj sem se mogla kar mal prisilit ,da sem sploh cel dan kaj pojedla.Danes sicer zgleda bolje,ampak bomo videli.

Dajte mi povedat ,ali je pri kateri kdaj kakšen dan otroček bolj miren kot ostale dni? Tak o,da je res opazno v intenzivnosti brcanja.

Ker ne vem ,ali naj me skrbi ali ne (pri prvih dveh nosečnostih se ne spomim ,kako je bilo glee tegauser posted image ),ker že včeraj je bil otrokec dosti bolj miren kot prejšnje dni ,danes ga pa sploh še nisem nič čutila.Pa ponavadi je pravi boksar zadnji teden.

Berem na Pušenjakovem forumu ,da je to sicer normalno ,ker se poveča količina plodovnice,ampak vseeno ,razlika je očitna.

Včeraj smo šli malo pogledat na Niveino družinsko zabavo pred Kolosej ,pa tam vse polno nosečnic.Katerokoli sem pogledala ,sem pomislila ,če je mogoče katera izmed vas.user posted image Ali je bila še katera tam?

Aja,zadnjič je ena mislim da tukaj spraševala nekaj glede nosečniških cunj.Glih zdaj en dan sem v leklerku videla ,da imajo nekaj nosečniških majic in hlač po zel ougodnih cenah;hlače so bile;ene 17e,ene pa 31€.za majice pa ne vem cen.

Lepo se imejte

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.9.2007 10:43:13   
piškamiška
Pozdravljene souser posted image !

Da se še jaz malo oglasim. Vidim, da ste se razpisale in bile pridne za vikend. Na hitro sem pregledala poste.

Hmmm, kot je rekla mala pikica se nas januarčic loteva kar nekaj zdravstvenih problemov. Upam, da se bo vse uredilo. user posted image Seveda se bo, a ne. user posted image

Tudi mene mučijo težave in sicer otrdevanje trebuščka (mislim, da je Ketrin24 pisala o teh težavah). Trebuh trd vsakič, ko se samo ustanem in nič ne pomagajo Magnesol tablete, niti počivanje. Tole se mi sedja dogaja od petka popoldan, čez vikend. Tako da sem se odločila, da grem danes na pregled h G (če me bo vzela).user posted image Čutim pa kot neko raztezanje notri v maternici, predvsem na spodnji strani. Sej mogoče preveč paničarim in gre samo za raztezanje maternice , ker krčev nimam (oziroma sploh ne vem kaj pomeni imeti krče, ker jih še nikoli nisem imela) user posted image . Samo skupaj s temle otrdevanjem...hmmm grem raje preveriti, ne bo prepozno. 

Tašče....zanimiva tema. Načeloma imam do sedaj ok izkušnje z njo, samo moram povedati, da trenutno ne živimo pod eno streho. Se nam pa obeta, da bo to kmalu. user posted image In že sedaj me skrbi, kako bom folgala tale odnos, ker si kar predstavljam kako bo. Trenutno sva v najemu in pri njih v hiši bo tako več prostora za nas štiri. Bo pa selitev začasna (max 1 leto), dokler ne kupiva nekaj svojega.  Sem slišala že vsa možna opozorila glede tega, tašča-tamlada z dojenčkom itd. in kot je napisala sonček balonček, sem ji že namignila kako hočem da bo pri nas - brez vtikavanja in preverjanja, kako sta dvojčka vsakih 5 sekund. Hmmmm težka bo, ampak se ne bom dala. user posted image Sem mogla malo pojambrat, ker me to kar žre in smo se že skregal na ta račun.user posted image

Klepetka, tudi meni so se brce zadnja dva dni umirile. Ne vem, mogoče tudi zaradi tega trdega trebuha. Mogoče sta se pa samo drugače obrnila in ne čutim več tako intenzivno.Čeprav sem ju pa čutila danes ponoči. user posted image

Hja bo potrebno tudi še kakšne bolj tople nosečniške hlače kupit. Mogoče bom šla pa res pogledat v Leclerca za hlače. Ko smo že pri tem, malo me skrbijo moje kilce. če bo šlo tako naprej, ne vem kam pridemo. user posted image Se tolažim, da zaradi tega, ker sta dva. Slaba tolažba!user posted image

Pa še nekaj me bega, sicer ne delam panike zaradi tega, samo zanimivo je, da sem imela danes manjši obseg trebuščka kot včeraj, za 2,5 cm. Zanimivo. Ok recimo, da se lahko razlikujejo  za en cm (obilna večerja itd), samo 2,5 se mi zdi pa veliko, sploh če gre v minus. user posted image Če že, bi se moral večati. Ampak sem pravim, se ne sekiram zaradi tega toliko, da bi bilo kaj narobe, je to samo kot zanimiva informacija.

Toliko od mene. Imejte se lepo, čim več zdravja in čim manj težavic!
Pocartajte svoje pikice z eno pravljico  in pobožajte svoje trebuščke!

sončen pozdrav iz Ljubljane
piškamiška user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
10.9.2007 10:48:40   
klepetka
piškamiška,jaz pa mislim ,da se nimaš kaj obremenjevati z obsegom.Ker se tudi pri meni včasih razlikuje ,amapk sem pol videla ,da odvisno kje se merim;včasiH obseg čez popek ,včasih pa kakšen cm višje al inižje .od tu  jaz mislim ,da so taka odstopanja

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......