piškamiška
|
Pozdravljene so ! Da se še jaz malo oglasim. Vidim, da ste se razpisale in bile pridne za vikend. Na hitro sem pregledala poste. Hmmm, kot je rekla mala pikica se nas januarčic loteva kar nekaj zdravstvenih problemov. Upam, da se bo vse uredilo. Seveda se bo, a ne. Tudi mene mučijo težave in sicer otrdevanje trebuščka (mislim, da je Ketrin24 pisala o teh težavah). Trebuh trd vsakič, ko se samo ustanem in nič ne pomagajo Magnesol tablete, niti počivanje. Tole se mi sedja dogaja od petka popoldan, čez vikend. Tako da sem se odločila, da grem danes na pregled h G (če me bo vzela). Čutim pa kot neko raztezanje notri v maternici, predvsem na spodnji strani. Sej mogoče preveč paničarim in gre samo za raztezanje maternice , ker krčev nimam (oziroma sploh ne vem kaj pomeni imeti krče, ker jih še nikoli nisem imela) . Samo skupaj s temle otrdevanjem...hmmm grem raje preveriti, ne bo prepozno. Tašče....zanimiva tema. Načeloma imam do sedaj ok izkušnje z njo, samo moram povedati, da trenutno ne živimo pod eno streho. Se nam pa obeta, da bo to kmalu. In že sedaj me skrbi, kako bom folgala tale odnos, ker si kar predstavljam kako bo. Trenutno sva v najemu in pri njih v hiši bo tako več prostora za nas štiri. Bo pa selitev začasna (max 1 leto), dokler ne kupiva nekaj svojega. Sem slišala že vsa možna opozorila glede tega, tašča-tamlada z dojenčkom itd. in kot je napisala sonček balonček, sem ji že namignila kako hočem da bo pri nas - brez vtikavanja in preverjanja, kako sta dvojčka vsakih 5 sekund. Hmmmm težka bo, ampak se ne bom dala. Sem mogla malo pojambrat, ker me to kar žre in smo se že skregal na ta račun. Klepetka, tudi meni so se brce zadnja dva dni umirile. Ne vem, mogoče tudi zaradi tega trdega trebuha. Mogoče sta se pa samo drugače obrnila in ne čutim več tako intenzivno.Čeprav sem ju pa čutila danes ponoči. Hja bo potrebno tudi še kakšne bolj tople nosečniške hlače kupit. Mogoče bom šla pa res pogledat v Leclerca za hlače. Ko smo že pri tem, malo me skrbijo moje kilce. če bo šlo tako naprej, ne vem kam pridemo. Se tolažim, da zaradi tega, ker sta dva. Slaba tolažba! Pa še nekaj me bega, sicer ne delam panike zaradi tega, samo zanimivo je, da sem imela danes manjši obseg trebuščka kot včeraj, za 2,5 cm. Zanimivo. Ok recimo, da se lahko razlikujejo za en cm (obilna večerja itd), samo 2,5 se mi zdi pa veliko, sploh če gre v minus. Če že, bi se moral večati. Ampak sem pravim, se ne sekiram zaradi tega toliko, da bi bilo kaj narobe, je to samo kot zanimiva informacija. Toliko od mene. Imejte se lepo, čim več zdravja in čim manj težavic! Pocartajte svoje pikice z eno pravljico in pobožajte svoje trebuščke! sončen pozdrav iz Ljubljane piškamiška
|