|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
8.9.2007 12:30:41   
benika
sunny morning, samo da je tvojemu kapnilo glede mame.user posted image  Jaz pa imam drugačne težave z mojo taščo. Je super ženska, nimam kej čez njo rečt, razen ene stvari.Benija preveč razvaja. Kadarkoli pridemo na obisk, mu da čisto vse, na mizi so same sladkarije, sokci, najraje ga še pred večerjo nafutra s piškotiuser posted image . Pa bolj tulim, da tega ne dovolim, bolj se požvižga na to. Moj ji pa tud noče nič rečt, ker se mu kao ne da kregat. Jaz pa kr piham od besa.

klepetka; lok za speedija se da je dalo naročit preko spletne trgovine Sonček. Mi smo ga naročili kake 14 dni nazaj in menda bo kmalu. Malo pobrskaj, če ga imajo še v ponudbi, saj so menda lok zaradi preveč naročil zaenkrat umaknili s ponudbe.

muzika;Če kje piše za pregled ne vem, vem pa, da je pri večini G mesečni pregled krvi stalnica, saj s tem ugotavljajo pomanjkanje železa, povečan sladkor in še nekaj drugih stvari. Nosečniški diabetes je kr pogosta stvar pri nosečnicah in če ti ga ne odkrijejo dovolj zgodaj se zna potem kaj zakomplicirat. Ravno zaradi tega mi ravnanje tvojega G ni čisto pojasneno.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
8.9.2007 14:09:44   
koala
Dan čveke!

Ena je spraševala za bradavice, oz. njihovo lupljenje, pa se ne spomnim katereuser posted image . No jaz imam enak problem in ko sem v lekarni vprašala kaj mi svetuje me je farmacevtka ogledala kod da sem ravnokar z lune padla, pomagat pa mi ni znala. Jaz krotim težavo z lanolinom, ki se lahko uporablja tudi v času dojenja in ga pred dojenjem ni treba odstraniti, tako da malčku ne škoduje in pa z tem da nosim moderce pri katereih šiv ne poteka preko bradavice, mogoče pa te ta šiv moti. Glede kosti pa tako če te ne moti ne vidim razloga zakaj jih nebi nosila.

Mala pikica in ostale fotografke jaz se tudi priporočam za geslo na ZS. Hvala!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
8.9.2007 15:01:10   
sonček balonček
Zdravo!

Najprej za podatek za tabelo. Sem iz Velenja, rodila bom najverjetneje v CE.

Te tašče so očitno kar precejšnja motnja v naših življenjihuser posted image . Tudi v mojem, četudi sem jo jaz že kar precej strenirala, da se briga zase. Če se kdaj zmoti in se vtakne tja ko ni treba, sva pa na koncu obe slabe volje. Najprej jaz, ko ne vem kako ji na nedirekten način povedat, da naj neha, potem pa ona dva dni tuli, ko se ne morem zadržati in ji povem kar ji gre. Najprej sem se sekirala, ker je potem grozila, da gre v jezero, zdaj se pa ne sekiram več, ker do sedaj še ni šla. Itak si pa sploh blizu jezera ne upa, ker se ji že 5 metrov od robu full vrti in jo kao "noter vlečeuser posted image . Nehala sem se sekirat tudi zato, ker vidim, da je najbolj užaljena takrat, ko sama pogrunta da je ona nekaj narobe naredila in ne jaz. Ona je hudobna, če nam pravi, da ne smemo na morje, da je potrebno tudi kaj delat (pa sva oba najmanj 8,5 ur na dan v službi, ona ni bila nikoli) in ne jaz, ko ji povem, da je to naša stvar in ne njena. Jaz njej nikoli ne rečem kam lahko in kam ne! 1000 podobnih primerov.

Mml, včeraj sem bila pri nevrologu, vendar je bil zaključek natančno tak, kot se je bala moja g. Sprejel me je, čakala sem pa od 10:30 zjutraj do 16:00. Vmes pa nikamor, ker ti prej ne povedo kdaj boš na vrsti, temveč se zdravnik sproti odloča, kdo bo na vrsti. Ob 16h sem bila taka, da sploh govoriti nisem mogla. Nekaj zadev sem celo pozabila povedat, ker se mu je tako mudilo. Vse težave je bolj kot ne zvrnil na nizek pritisk (ki ob zadnjem merjenju pri g. sploh ni bil več tako nizek - 110/70) in na to da sem visoka in suha. Testov mi kao ni mogel naredit, ker jih v nosečnosti ne priporoča. Jaz sem pa ravno danes zjutraj prerbala, da magnetna resonanca ni škodljiva in je primerna za nosečnice. Morala sem se le dotaknit nosu, dvignit obe roki in prekrižat obe nogi. Ugotovil je, da me res nekoliko zanaša v desno, amapak da to ni panike. Ker sem imela popolnoma rdeče oči (od hudega glavobola) in sem zaradi tega megleno videla, prejšnji večer bruhala (po moje je bilo naključje, ker drugače ne bruham), imela mrzle roke in ker sem ženska, je zaključil, da imam migreno. Ker sem imela že prej glavobole pred M, je po njegovem najbolj verjetno, da mi migreno povzročajo hormoni. Predpisal mi je Naprosyn, ki ga ne mislim jesti. To se bi mi zdelo smiselno, če bi imela res migrenske napade 2-3x mesečno, če imam pa glavobol vsaj 20 dni na mesec (1 dan ne, dva ali tri dni ja, 2 dni ne, potem ja) pa nisem prepričana, da to ne bi škodovalo meni ali plodu. Ko sem prišla domov, sem prebrala, da je za migreno tipično, da se ponovi največ 2-3x mesečno, pri meni ne gre za takšne napade?!? Sem ga vprašala kaj naj naredim, ker me med hojo zanaša v desno in ko se peljem, včasih kar v desni robnik udarim, za mrtvenje desne roke, za menjanje besed, slabost, slab apetit + ostale težave in je rekel počitek. Izvid dobim pa po pošti. Tako, da zdaj sploh ne vem pri čem sem. Očitno bo nosečnost morala minit, s tem pa verjetno tudi te težave.

Mimogrede, čestitke za obletnico! Imejta se prekrasno. Še malo sončka vama je posijalo za vikend.

Ostale bodite fajn!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
8.9.2007 15:30:06   
Golobček
Sonček balonček, kje pa si bila pri nevrologu?, ker takšne težave kot jih opisuješ imam jaz vedno, čez vso leto in ko sem bila pri nevrologu ,o je predpisal tablete za povišanje oz. uravnavanje pritiska ,ker imam pač nizkega.In ker se težave niso končale mi je dala moja zdravnica novo napotnico, sedaj pa čakam že leto in pol pa še datuma nisem dobila.

Jaz sem bila v Celju in vem da tja ne grem več. ko bom rodila pri preskrbim novo napotnico in grem samoplačniško.
Sem videla da si iz Velenja, a ni tam eden dober nevrolog, menda je privat, prvič plačaš, tudi če imaš napotnico, potem pa si lahko njegov pacient,daj pozanimaj se malo pa še meni javi če boš kaj zvedela. 

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
8.9.2007 15:37:34   
klepetka
evo spet jazuser posted image

benika,hvala ti za info.Nisem vedela ,da se dobi tudi obroč.Sem pa v BC že spraševala,sicer že kar nekaj časa nazaj ,pa pmi je prodajlaka odgovorila ,da ni možno tega loka dokupit ,ker se jih ne dobi.user posted image Bom se pa pri Sončku pozanimala kako in kaj ,in evo ,možno da bomo tud speedyja  imeliuser posted image user posted image

sonček balonček
,ampak ti si pa res boga.Daj pazi nase,počivaj lepo ,pa nekako bo.
O omenjenem zdravniku pa škoda besed.Saj ka r ne moreš verjet ,da se to dogaja.Moram priznati ,da zaenkrat imam jaz dobre izkušnje z njimi(ni nevro ,ampak travmatolog)user posted image

imejte se lepo ,uživajte v sončku

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
8.9.2007 15:50:05   
mala pikica
Ojla, klepetulje!

Morala sem vas priti malo pogledat, sem vas že kar pogrešala... od včeraj user posted image  Ah, ta RR, nekatere nas je čisto zasvojil. Sicer pa veliko novega in uporabnega izvemo, tako da imamo dober izgovor, da smo tukaj user posted image

Najprej vsem čestitike za dobro opravljene morfologije user posted image user posted image user posted image  in za nove user posted image , user posted image  mislim da nismo nič na novo dobili.

Urssyy user posted image user posted image user posted image  še enkrat!!! Sem res vesela!

Natasa meni so se tudi nekaj časa bradavice lupile, zdaj pa se ne več. Se pa vsak večer mažem s suhim oljem za telo. Je res zelo fajn, ker se hitro vpije in niso oblačila mastna. Mislim, da lahko pomaga edino to, da je koža ves čas dovolj navlažena lai mastna user posted image

Urssyy glede Lip-a Poljčane. Kolikor sem jaz povpraševala v Pikapolonici, pride njihova soba nekje čez 700 €. Meni se zdi kar veliko. Mi bomo zato šli v Avstrijo po sobico. Tam so že od 300 € naprej, enkae s posteljico, komodo za previjanje in omaro. Sicer pa sporoči, ko boš kaj izvedela. Kako pa sta se odločila glede vozička?

IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Lusa, moram ti povedat, da si super in da te občudujem, kako se upiraš vsem viharjem, ki te bičajo. Tako pozitivna po vsem tem, pri teh težavah, pri taki tašči.... Saj ne bi verjela, če te ne bi spoznala. In zato sem vesela, da smo se videle.

Tukaj pa se popolnoma strinjam z muziko. Lusa jaz sem tudi res zelo vesela, da sem te spoznala user posted image  Pa še za Lušo enega user posted image  Takšnih ljudi je izredno malo. Ko bom kaj v vaših koncih, se sigurno oglasim.

Sonček balonček, kar nisem mogla verjeti, ko sem prebrala, kako dolgo si čakala. Pa nosečko bi res lahko naprej vzeli.  Upam, da težave čimprej minejo ali da vsaj odkrijejo pravi vzrok user posted image

No, dovolj bo zaenkrat! Sploh glede na to, da še do večera sigurno pridem kaj pogledat user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
8.9.2007 15:59:02   
mala pikica
             user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8
              user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
tinci babinci user posted image  

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj 
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana

16.1.
user posted image  lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota, user posted image     
user posted image  piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  tinča1 (28), user posted image , Maribor 
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image  katrin (31), user posted image + user posted image     
user posted image  lillygmail user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna nosečka), Celje, user posted image  in user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara, user posted image + user posted image , Maribor
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image  

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image , Kranj, user posted image       
? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Januarčic nas že 73 user posted image user posted image user posted image   Ni kaj, pridne smo!

Najbolj "naporen" dan bo zaenkart 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 12 user posted image  in tudi 14 user posted image    Naša user posted image  se ne dajo, končno se prehitele user posted image  

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Drage user posted image če že imate izbrana imena, nam jih lahko zaupate, pa bomo dodali na naš seznam!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
   [Brisano sporočilo]
8.9.2007 16:15:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2383
8.9.2007 16:19:48   
klepetka
 ojoj nalin ,bogauser posted image ,želim ti ,da vse te trenutne težave čimprej minejo.Počivaj pa bo.
Moram pa reči ,da tud mene nekaj zvija danes ,sam ni prehudo.user posted image Pojma nimam zakaj.Mogoče ,er sem včeraj  pozno zvećer jedla večerjo(kitajskauser posted image ),ker običajno ne jem pozno ponoči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
   [Brisano sporočilo]
8.9.2007 16:31:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
8.9.2007 16:41:15   
klepetka
po l pa možno ja ,da je prebava ,če praviš da je čudno blato

Neposredna povezava do sporočila: 2386
8.9.2007 17:02:15   
Golobček
Punce jaz pa mislim da je to viroza ,ker imam sama baolana oba otroka pa tasta nekaj matra, tako da pijte čimveč čajčkov, počivajte pa bo.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
   [Brisano sporočilo]
8.9.2007 17:17:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Golobček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
8.9.2007 18:38:40   
Lunca1
Jaz se zdaj že počasi zdravim, upam da grem v ponedeljeke že lahko v službo. Samo zdaj pa Pina nekja smrka. Upam da ne bo isto kot pri meni, ker mi je po 3 dneh udarilo na grlo.user posted image  Nalin čimprej se pozdravi, druge pa čajčke pa C vitamin in med. Drugega kot Lekadol itak ne smemo.

Neposredna povezava do sporočila: 2389
8.9.2007 20:43:49   
mala pikica
Prehladi so se sigurno začeli. Moj dragi je tudi že cel teden ves smrkav, pa grlo ga boli, pa na glasu se mu pozna... Nič se ne lupčkava že cel teden user posted image  Upam samo, da nisem zdaj jaz na vrsti. Čajček že cel teden pridno pijem, ga tako dragemu kuham. No, pa actimele tudi pridno pijeva.
V glavnem upam, da se vse bolne čimprej pozdravite user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.9.2007 20:49:12   
koala
Ojo boga nalin, najprej zob, potem pa še to. Upam, da se imprej pozdraviš.
Počivaj kolikor ti pač Žan dopušča.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.9.2007 21:12:46   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
benika,hvala ti za info.Nisem vedela ,da se dobi tudi obroč.Sem pa v BC že spraševala,sicer že kar nekaj časa nazaj ,pa pmi je prodajlaka odgovorila ,da ni možno tega loka dokupit ,ker se jih ne dobi.user posted image Bom se pa pri Sončku pozanimala kako in kaj ,in evo ,možno da bomo tud speedyja  imeliuser posted image user posted image

Jaz sem letos na morju videla eno, ki je imela Speedija in je imela tudi lok. Nekatere pravijo, da se ga da naročit iz Nemčije, ampak je full poštnine, na Sončku ga pa trenutno sploh ne ponujajo. Če bo nuja se lahko dogovoriva in skupaj naročiva iz Nemčije, da ne bo preveč poštnine. Bom še malo poštafnarila okrog.

Prvi del trgatve je uspel brez žrtev, čeprav je malo manjkalo.user posted image V vinogradu sem bila eno uro, potem pa moj buši ni več dovolil, da bi se tam potikala. Sem šla lepo na sonček sedet, mojemu delat družbo, ker je že mlel in prešal. Seveda ni šlo brez parih kregov, ker je ta moja "tašča" čisto zmešana. Ona ima vse prav in vse mora bit tako kot ona reče. Poleg mojega ima še enega sina, pa moram priznat, da v 12 letih najine zveze iz njenih ust še nisem slišala nobene pohvale za bilokaterega od njiju. Za njo sta najslabša na svetu, nič ne naredita...uglavnem nič od nič. Pa se ne morem strinjat z njo. Oba sta končala faks, oba v službah, moj celo kot generalni direktor multinacionalke na Hrvaškem, šefi ga full cenijo in so zelo zadovoljni z njim, vsak dan dela 8-12 ur, ona je pa razočarana. Ne vem nad čim. Baba sploh ne ve kaj bi rada. Se pa sploh ne sekiram. Meni je važno, da se midva razumeva, da si ustvarjava družino, da sva srečna skupaj.
Se mi pa zdi, da imajo težave s "taščami" samo punce.user posted image Fantje so vsi kar zadovoljni s svojimi taščami. Ne razumem kaj imajo te babnice proti nam.user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.9.2007 22:19:32   
gagy85
ohoj.... mene je vcer pa dons zjutri tko zvijal v sp. levem kotu trbuha da vstat nism mogla.... k da bi me neki orng scipal notr... a ma kera tud take probleme... pa ze par dni me glava boli za znort... pa nobenih tabletkov ne smem vzet za glavobol...user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
8.9.2007 22:26:10   
mala pikica
Zadnje čase so same težave pri januarčicah user posted image  Kaj je zdaj to? Upam, da se čimprej vse porihta user posted image

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
9.9.2007 7:32:57   
sonček balonček
Golobček, k nevrologu v Velenje (privat) lahko prideš takoj na vrsto. Stane malo manj kot 50 EUR. Meni ga g. ni priporočila, tudi moji sestri je za migreno z auro dal antidepresive?!?!? Če je dovolj hudo (to oceni tvoja zdravnica in če je tako hudo, ti bona napotnico to definitivno napisala in ti definitivno ne bi še celo leto smela okoli hoditi ali se voziliti z avtomobilom). Če že celo leto omedlevaš (ne ko na hitro vstaneš, temveč če te zmanjka v sedečem ali ležečem položaju, pri tem izgubiš nadzor nad osnovnimi funkcijami kot so lulanje..., potem imaš, če ti zdravnica tega ne napiše na napotnico, pravico iti na urgenco (Npr. v CE bolnico in te takoj sprejemejo (no isti dan, čakaš samo 5-6 ur v čakalnici). Na urgenco lahko greš tudi tako, da samo rečeš da si padla v nezavest, saj tega nihče ne more preverit. Ko sem čakala na pregled, so jih kar vozili na kup, takšne ki so padli skupaj. No iz ordinacije so že šli peš (domov).

Torej imaš tri opcije:
- samoplačniško Velenje
- nezavest (narejena ali nenarejena) in na urgenco
- da ti zdravnica oceni, da je tvoje stanje nujno

Kolikokrat pa imaš glavobole? So se ti med nosečnostjo okrepili? Imaš apetit? Pridobivaš težo? Imaš težave z ravnotežjem? Govorom? Težave z nenadnim meglenim vidom? Nenavadne izgube zavesti z izgubo nadzora osnovnih funkcij? Vse to moraš povedati zdravnici.

Upam, da ti bodo info kaj pomagale! In želim ti, da ti težave kar same minejo, ker v nosečnosti (vsaj v CE) ne delajo preiskav in ne zdravijo (četudi Pušenjak trdi drugače).

Mala pikica, hvala za geslo in za lepe fotke.

Gagy 85, držim pesti, da bolečine čim prej minejo in da ni kaj hujšega.

Ostale, bodite fajn!

Neposredna povezava do sporočila: 2395
9.9.2007 9:33:53   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Zadnje čase so same težave pri januarčicah user posted image  Kaj je zdaj to? Upam, da se čimprej vse porihta user posted image

Kakšna težava tudi mora bit, ampak ne prehuda. Kako bi pa to zgledalo?! Nosečnice brez težav.user posted image

Mala pikica vidim, da si ti zdaj pa čisto rezno zapela z nakupi za user posted image . Saj bom jaz tudi morala pa kar še nekako odlašam. Se mi kar še ne gre po nakupih. Pa sploh ne vem kaj naj kupim, pa velikosti, pa koliko česa...vsa sem zmedena.
No ampak počasi se bo premaknilo. Ravno zdajle čakam, da pride mami in bova zmerile za previjalno "mizico". Si bom kar v kopalnici na pralnem stroju zrihtala, se mi zdi še najbolj praktično. Pa še prijateljico sem spraševala, ki ima tudi tako v kopalnici, pa je dobila od sestrične previjalno mizico in je rekla, da te ta druge ni niti enkrat uporabila za previjanje. Samo cotike imajo pospravljene v njej. Tako, da bomo našega user posted image previjali v kopalnici, za cotike bomo kupili pa predalnik. To bodo še dogodivščine.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2396
9.9.2007 10:08:18   
Lunca1
Poglejte na drugi strani previjalno za nad kotliček. Se mi zdi zelo zanimiva.

http://www.twinsmagazine.com/media/images/pdfs/2006_Guide.pdf

http://www.babychangenbathe.com/

Cena je pa malo bolj zasoljena 250$.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 9.9.2007 10:12:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 2397
   [Brisano sporočilo]
9.9.2007 10:42:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
9.9.2007 11:12:07   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Poglejte na drugi strani previjalno za nad kotliček. Se mi zdi zelo zanimiva.

Meni pa ni preveč zanimiva. Tako zelo veliiika je. Smo ljudje različni, ne?

Nalin, upam, da bo čimprej bolje user posted image , sicer pa res pojdi h ginekologu. Pa še shujšala si. Že tako si bolj med drobnimi. Te bo user posted image  čisto ožel.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
9.9.2007 11:15:28   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Mala pikica vidim, da si ti zdaj pa čisto rezno zapela z nakupi za user posted image

Si videla, ne user posted image  Bolj na veliko razmišljamo o nakupu sobice, pa ker sem jo ravno zasledila v akciji, zato veliko sprašujem o tem. Je pa res, da smo se zadnjič v Celju pogovarjale o nakupih v Zagrebu in o tax free, pa sem še potem kar to povprašala. Bom pa videla, v kako velike nakupe se bo nazadnje obrnil obisk Avstrije. Kaj preveč vseeno ne bi rada nakupovala, smo vseeno šele na začetku 6.meseca.

Glede sobice, pa se mi res zdi pametna odločitev, sploh ko so pri nas tako zelooo drage.

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......