|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  472 473 [474] 475 476   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
10.9.2007 18:22:41   
NalLa
Čestitke Mokkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11826
10.9.2007 18:22:42   
Taja339
user posted image user posted image user posted image  Čestitke Mokka1 in Gal !!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 11827
10.9.2007 18:24:22   
Mokka1
Pikica pokica, če se ne motim, si ti tud rodila v CE...in jaz tudi... in obe 6.9....user posted image user posted image user posted image pa se nisva srečali??

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11828
10.9.2007 18:29:20   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: Mokka1

Pikica pokica, če se ne motim, si ti tud rodila v CE...in jaz tudi... in obe 6.9....user posted image user posted image user posted image pa se nisva srečali??

In kako si zadovoljna s Ce porodnišnico?
Ker bom jaz tudi tam rodila ... točnega datuma še ne vem ... D day pa je 15.9. user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 11829
10.9.2007 19:14:26   
Anonimen
user posted image  user posted image user posted image
                 Mokka1, čestitke ob rojstvu Gala.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11830
10.9.2007 19:17:58   
Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image
Mogoče pa sta se, pa se nista spoznali. Če se ne motim, je Pikica Pokica rodila ob 3:34, ti pa ob 4:07. Zanimivo, res! Verjetno sta imeli porodni sobi ena ob drugi hehe. Al pa on ven, ti noter. Kdo ve. Slovenija je majhna!

(odgovor članu Mokka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11831
10.9.2007 19:39:38   
lemavrica
Pri meni se je pa pomoje začelo, ker se mi je ( vsaj po moje ) odluščil čep. No lohka je tud samo krvavitev od pregleda, ampak jest sem optimist in upam na čep. Sem klicala v P pa je rekla naj kar počakam da mi začne odtekat voda al pa da se začnejo popadki.
Teja339 jest sem bila na zadnje na Koprski noči na Siddih, pa so tud nekateri gledali v moj trebuh. Ni blo glih ravno veliko nosečnic na koncertu user posted image .Drugače sem pa bolj v zgodnji nosečnosti hodila. Samo meni klubska tur. ni bila preveč všeč. Lansko leto na Petrolei po dvoranah je bilo boljš.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11832
10.9.2007 19:43:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Pri meni se je pa pomoje začelo, ker se mi je ( vsaj po moje ) odluščil čep. No lohka je tud samo krvavitev od pregleda, ampak jest sem optimist in upam na čep. Sem klicala v P pa je rekla naj kar počakam da mi začne odtekat voda al pa da se začnejo popadki.

Držim pesti, da je to to in da greš kmalu v Rim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11833
10.9.2007 19:48:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  user posted image  user posted image
Mogoče pa sta se, pa se nista spoznali. Če se ne motim, je Pikica Pokica rodila ob 3:34, ti pa ob 4:07. Zanimivo, res! Verjetno sta imeli porodni sobi ena ob drugi hehe. Al pa on ven, ti noter. Kdo ve. Slovenija je majhna!

user posted image  Mislila sem napisati: ona ven, ti noter

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11834
10.9.2007 20:02:30   
helenav
DOBER VEČER....

če katero zanima, sem pod rubriko porodnišnica opisala moj porod in hkrati pohvalila porodnišnico Izolo, saj sem bila brez pripomb.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11835
10.9.2007 20:03:40   
Anonimen
Seveda nas zanima. user posted image
Jaz grem kar takoj prebrati. user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 11836
10.9.2007 20:18:04   
Anonimen
Helenav, sem prebrala in sem vesela zate, da si tako zadovoljna. user posted image  
Upam, da bomo tudi me, pa ne glede na to kje bomo rodile. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11837
10.9.2007 20:29:09   
lemavrica
Evo zdele sva pa z mojim ugotovila še da se mi je ful trebuh spustil. Zgleda tko kot da bi eno veliko žogo pojedla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11838
10.9.2007 21:19:13   
PBJ
Jure spi, Ana spi, mamica uživauser posted image ... Ani je danes ravno odpadel popek - po 4. dneh. Je fuuuuuuuuuuuuul pridna (zaenkrat), lepo je, spančka in je pravi cukerček. Še patronažna jo je občudovalauser posted image .

Jure pa je dobil drisko in je bruhal, tako, da sploh ni mogel priti v porodnišnico. Sta se v četrtek ravno odpravljala na obisk k nama, ko je začel bruhati. Sedaj ne bruha več, blato se gosti, on pa je še fajn zdelan, kar shujšan. Je pa takooooooooo vesel, da sem doma in mi vsaj enkrat na dan reče, da ne bom nikamor šla. Še sreča, da sem bila po treh dneh doma. Sedaj se zelo pogosto pride cartat k meni, pa se stisne k meni. Ker je Ana zaenkrat pridna, se njemu veliko posvečava, tako da mu bo te prve dni lažje. Ano je sicer  lepo sprejel, ampak vidi se mu, da je nekoliko spremenjen, tudi zaradi bolezni. 

Ena je spraševala, kdaj je dobro pripraviti torbo za v porodnišnico. Jaz sem jo imela 6 tednov prej. In ko mi je v četrtek zjutraj odtekla voda, sem videla, kako je to dobro - samo zgrabiš torbo in že grešuser posted image ..

Glede dioptrije. Meni se je v enem letu po porodu povišala, kako bo sedaj bomo videli, grem v jeseni na kontrolo. Sem pa med porodom prav zavestno čuvala oči - pritiskala zmeraj dol in ne v glavo in pa raje stiskala zobeuser posted image . Prvič sem imela CR ravno zaradi oči, ker nimam najaboljše mrežnice. Ampak sedaj je vse šlo prehitro in sploh niso pričakovali, da se bom za prvič tako hitro odprla in sem rodila kar brez CR.user posted image

Mogoče še danes prilimam kakšno slikicouser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 11839
10.9.2007 21:34:34   
Anonimen
Čestitke Mokka1user posted image . Dobrodošel Leonuser posted image user posted image

Lemavrica, upam da je to to in da greš kmalu v Rimuser posted image .

Sem bila v stiku z Žabonko, jaz sem se malo zmotila, rodila je včeraj popoldne in ne  ponoči. Voda ji je začela odtekat, imela je premalo svojih popadkov, dobila je umetne in se ni odpirala, zato ji je po 9 urah naredil Pušenjak CR. Ve skupaj je trajalo od 3h zjutraj do 7h zvečer. Hana pa je lepa punčka z dolgimi črnimi lasmi in temnimi učkami. In vse vas pozdravlja.

(odgovor članu Mokka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11840
10.9.2007 21:40:56   
Taja339
Večer punce,

danes pa je pravo zatišje ... skoraj nobene ni tukaj gori. user posted image
Meni pa ne vem kaj se dogaja ... takoooooo se mi je čez dan nekaj luštalo, da sem skoraj ponorela.
Pa sem mislila, da grozdje ..., pa sem šla ven na trto zobat kot ptiček ...
pa ni bilo dovolj ... sem mislila, da čaj ... pa sem si skuhala čaj z medom ...NIČ
pa sem se nato želela potolažiti s kruhom, maslom in marmelado ... valda da me ni potolažilo.
Dokler ni prišel moj domov (ob 20.00), ko sem ga pogledala, sem vedla kaj mi fali.
Ne boste verjele .....................................
Kebab! (ste si mislile kaj druga??)
Ja, nabasal me je v avto, pa šviccccccc v CE na kebab.
Uffff, sedaj sem pa potolažena, sita, napeta, vse me tišči, ... ni važno!
Samo da sem svoj kebab dobila !!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11841
10.9.2007 21:52:31   
lemavrica
Ja res mislim da je to to. Očitno bom jaz tista ki jo bo user posted image  zbombardiral s svojim napadom, ampak to bo tak fajn napad. Končno bo imela svojega sončka zunaj in svoj trebuh nazajuser posted image .
Srček hvala za poročanje o Žabonki. Upam da ni preveč trpela, ker 9 ur se sliši kar grozno. No je pa fino da je dobila Pušenjaka.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11842
10.9.2007 21:54:14   
guppy
Mokka1, iskrene čestitke!!
jst86, dobrodošli domov! Drži se in hitro okrevaj!

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 11843
10.9.2007 21:58:04   
lemavrica
Mokka čestitke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 11844
10.9.2007 22:40:34   
Anonimen
Evo, Razočarane gospodinje so končale... Grem spati. Tu pri septembrkah je zatišje, vidim.

Lepo spite, če gre kakšna ponoči v Rim, pa SREČNO! user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 11845
10.9.2007 22:46:13   
nana 27
Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image   Leamavrica, če se kaj dogaja in boš šla v P, SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11846
11.9.2007 7:51:31   
lumpa6
dobro jutro mačke , kako ste spale?

čestitke novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11847
11.9.2007 7:55:37   
nora
Dobro jutro!
Jst86, dobrodošla nazajuser posted image
user posted image user posted image user posted image Mokka, iskrene čestitke!!!
srček, lepo, da nam sporočaš o Žabonkiuser posted image hvala! Lepo jo pozdravi!user posted image
Pikica pokica, zelo lepe slike!!!user posted image Nana27, nismo vidle nobene slike od Maje in Miheuser posted image
Midva sva sinoč predihavala popadkeuser posted image mislila sem, da bo šlo za res, ampak je nehalo. Lažni alarmuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11848
11.9.2007 7:57:22   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Danes sem dobila eno idejo ... pa zbiram predloge ....
V CE porodnišnici imaš porodno sobo in tam je tudi CD predvajalnik ... pa so nam na ogledu rekli, da lahko svoj CD zraven prinesem.
Sedaj pa ne vem kaj bi si posnela. user posted image
Moj user posted image  navija za MI2 in Siddharto ... no, saj je res, da Hana vedno začne skakat, ko to sliši, sam za v P pa se mi ne zdi najbolj primerno ... si predstavljate refren Siddharte med mojimi popadki in porodom : "... stran glejte vsi, to je moje klanje ..."

Uau !!!!!!!!!!

Ajde - zbiram vaše predloge, pa nardim RR Cd za lažje in hitrejše rojevanje ... user posted image user posted image user posted image

Nekaj CD jev imajo že tam, ampak meni je babica dala neko ful sproščujočo in umirjeno glasbo, ki mi je v tistem trenutku resnično zelo pasala. Mislim, da me kakšna divja glasba ne bi tako  sprostila, kar pa je zelo pomembno pri predihavanju popadkov, saj se otrok le tako hitreje spušča.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11849
11.9.2007 7:57:27   
nora
lemavrica, če si v P, srečnooo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  472 473 [474] 475 476   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  472 473 [474] 475 476   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?