|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  460 461 [462] 463 464   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.9.2007 13:05:40   
Taja339
Ojla punce user posted image .
Tudi sama se malo oglašam - bila sem že pridna, naredila sem že "malo generalko", pa prat sem dala, sedaj pa kuham in sem vas prišla malo pokukat.

Kako kaj kaže? katera gre pa danes v Rim?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11526
9.9.2007 13:12:48   
ašun
O mačke kako je? Jaz danes malo pucam, dokončno sem pripravila torbo zase za v porodnišnico, zdej mi res preostane samo čakanjeuser posted image

Jaz pa ne moremuser posted image , mi ne paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11527
9.9.2007 13:21:48   
cuma
Čau dekleta!

Kako ste danes? Neučakano? user posted image  Jaz tudi ... torej nič novega.

Danes sva oddala Emo noni, da jo je peljala na jutranje pohajanje in igrišče, tačas pa sva z možem rihtala previjalno poličko v kopalnici (Tam bom Tinko previjala, ko bo Ema spala oz. po kopanju, kasneje pa bom polico uporabljala kot odlagalno površino za brisače itd.). Potem sem še oprala in obesila perilo, generalno spucala wc in kopalnico in si ponovno pripravila torbo za v P .... Vmes sem še malo trenirala vožnjo novega vozička (dio bono je dolg user posted image , se mi še malo zatika na ovinkih) ... Zdaj pa Ema spi in sem prišla pogledat, če je kaj novega.
Včeraj sem si končno kupilabarvo za lase, da ne bom šla srebrna rodit user posted image ... Emi pa sem kupila darilo, ki ji ga bo prinesla Tinkara v porodnišnico user posted image .
Tako torej, seznam priprav na prihod naše nove žabice se pospešeno krajša ... jaz pa ne čutim vč nobenih posebnih znakov, ki bi naznanjali njen prihod user posted image .
Sem se pa precej skulirala in ne razmišljam več skozi o tem, kje me špika, kdaj otrdeva trebuh, kolikokrat .... itd. KO BO, BO!To si pravim in se nalivam s čajem mal. listov. user posted image  

ribica23: iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo se cartajte!

nana 27: Hvala za porodno zgodbo! To pa najbrž ni bilo prijetno, da si morala čakati na porodno in toliko časa pohajati user posted image  ... verjamem pa, da hitro vse pozabiš, ko pogledaš svojo štručko. Kako je Miha? Praviš, da je prehlajen?

guppy: ko berem vas, ki ste že rodile, se vračajo moji spomini na Emine prve dneve in tedne, na dojenje, črpanje, negotovost ... pa seveda neizmerno srečo ... pa na tisti vojn, po dojenčku user posted image . Prav lepo vas je brati!

srček: stavim na 13.9. user posted image ! Pa upam, da bo šlo tako hitro, da boš prišla v kar v Izolo in mi boš delala družbo user posted image .

Pa še eno fotko naše žabice ... ki ne bo več dolgo edinka user posted image :

user posted image

Imejte se lepo!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 9.9.2007 13:26:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11528
9.9.2007 13:29:48   
lemavrica
Ojla,

še zmeri v enem kosu. Ponoči me je dvakrat zašraufalo potem pa spet nič.user posted image  kar živahno brca, nič se ni umiril.
Žabonka kako pa kaj pri tebi?

Meni tud user posted image ne paše, tko da ga tud s tem ne moreva ven dobit. Da bi se pa namerno spravla k temu mi pa ne gre.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11529
9.9.2007 13:37:10   
Anonimen
Cuma, sem te že spraševala, ali veš če je EA v Izoli vedno dosegljiva ali ne? Sem že pisala da je najina G meni rekla da to ni res, da dobiš samo če imajo čas, to je zgodaj zjutraj, ponoči ne bo nihče prišel, čez dan pa so tako zasedeni da nimajo časa za nas........In ona to čisto resno.......A veš kaj več, glede na to da si bla na oddelku???

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 11530
9.9.2007 13:46:00   
Taja339
Hej, pa da vam povem svojo "nočno zgodbo" 
meni pa se je ponoči dogajalo ... ampak, ko bi vsaj bili popadki ne pa ... user posted image
no, okoli 2.00 začutim, da me nekaj boli v trebuhu, pomislim, hja kaj pa če je kaj? vsa vesela pričakujem jačanje bolečine (zdaj pa mi recite, če nisem SM).
Nič od tega.
Namesto tega pa mi postane takoooooooooo slabo, da sem komaj dihala.user posted image user posted image user posted image
Pa pravim mojemu, da mi je slabo, on zmedeno gleda in mi hoče prinesti vrečko (samo tako mi ponavadi rata, da spravim "kaj ven").
Ne, bom poskusila nazaj zaspati, sem rekla in se trudila misliti na kaj druga, kot na kuruser posted image  slabost.
Nisem zdržala dolgo, sila me je vrgla pokonci, tako sem zašprintala v kopalnico oz. WC, da se sama sprašujem kako sem sploh uspela odpirati vrata. user posted image  Potem pa mi naj kdo reče, da nosečnice nismo vsega sposobne.
Vržem se na Wc školjko in bogu hvala, da sem bila tko hitra, ker sem komaj prinesla "zalogo" do tja.
OK, prva runda mimo!
Nato me še enkrat zašraufa!
Mater, si mislim, to pa ne bo šlo odspredaj ...user posted image user posted image user posted image
Se vsedem na Wc, bogu hvala, da sem se ...user posted image
Ne vem kje je bila večja sila .... spredaj ali zadaj ... v glavnem PANIKA!
Da pa še to ni dovolj, me je začelo takoooooooooooo tresti, da so mi zobje šklepetali.
Bila sem tako zmučena, da nisem mogla poklicati svojega dragega, še moja maltežanka Luna, ki mi je non-stop za ritjo je včeraj zatajila.

Ko sem se privlekla nazaj v posteljo, me je moj samo čudno gledal ... pes pa tudi ...

No sedaj pa mi razložite kaj se mi dogaja?
A mislite, da imajo vesoljci prste vmes???????????????? user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11531
9.9.2007 13:48:16   
cuma
Če ti odkrito povem,srček, imam občutek, da najina G ni preveč naklonjena kolegom v P in dela malo slabe reklame zanje. Res je, da nisem nič spraševala, ko sem bila v P, vem pa, da je kar nekaj user posted image  med mojim bivanjem gor rodilo z EA, pa tudi anestziologinji, ki nam  je predavala,  zaupam. So pa seveda situacije, ko zaradi prehitrega poteka poroda,EA ne uspejo namestiti oz. presodijo, da je prepozno, to pa mislim, da se lahko zgodi kjerkoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11532
9.9.2007 13:49:24   
Anonimen
Pozdravljene punce!
Vidim, da ni nič novega... Pri meni tudi ne.
Odštevam dneve - tako kot vse - in to je to. Trebuh me že tako zelo ovira pri vsem, da sem res kot nasedli kit.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11533
9.9.2007 13:51:01   
cuma
Taja339: če ni viroza ali zastrupitev s hrano, pomeni, da boš prav kmalu rodila user posted image !

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11534
9.9.2007 13:51:13   
LINA31
taja339...mogoče si kaj takega pojedla, je pa tudi možno, da ima user posted image  že tako malo prostora v trebuhu, da ti je pritiskal tako na želodec kot tudi na črevesje. Boga. Kako se pa danes počutiš?

user posted image Zdaj tudi že jaz malo pripravljam za v P, čeprav mislim, da bom kar do roka čakala, pa sem naletela na težavo. Imamo Maxicosi cabrio fix avtosedež. Zanima me ali moram imeti še kakšne posebne adaptrje, da avtoasedež nastavim na cabriofix?

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11535
9.9.2007 13:52:52   
Anonimen
Cuma, jaz sem se malo bala kaj bo rekla, ko sem ji rekla da grem v Postojno rodit, pa se ni nič razburjala, čisto ok se ji je zdelo. pa bi od nje pričakovala da bo kako siknila, glede na njen karakter. Samo moram pa rečt, da je bla tečna samo na začetku, zadnje 3 mesece pa je bila vedno dobre volje ko sem prišla na pregled......Mogoče pa je zaljubljenauser posted image user posted image user posted image
Mene skrbi to, da vse kaže da se bom še dolgo čez pdp vlekla in vsak 2 dan v postojno hodit, to je kar velik finančni zalogaj.......pa skrbi me da moža pošljejo domov, pol pa ga kličejo nazaj.....pa se mora 70km takšen cel zmeden peljat.......

Ne vem no, še vedno sem za Postojno, če se bo dolgo vleklo pa grem pol v Izolo, saj imam dve napotnici ravno zaradi tega.....

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 11536
9.9.2007 13:57:52   
Anonimen
Taja339, to se meni zgodi kadar kaj napačnega pojem (pa nimam pojma kaj)....slabo mi postane, zvija me....pol pa gre iz mene zgoraj in spodaj tako dolgo, dokler ne spravim vsega ven. In potem je mir. Me pa tako zdela, da sem cela mokra, bleda in tako izčrpana da samo padem dol in spim 10 ur. Upam, pa da nisi kake trebušne gripe fasala, ker to pa mora biti najbolj skrajna muka v takšnem stanju it rodit.....

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 11537
9.9.2007 13:58:43   
Anonimen
Taja339, mogoče pa user posted image  res pritiska na želodec in zato vse to. Kako si zdaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11538
9.9.2007 13:58:59   
Taja339
Ma saj to je hec ...
Danes sem pa kot prerojena ...
ful imam elana za delat (sem že ščistila stanovanje, posesala, pobrisala prah, kuham kosilo, ...)
tako da res ne vem.
pa še apetit imam.
Torej - počutim se super, sploh kot, da ni bilo ponoči nič takega ... hja, ne vem več.
Tamala tudi veselo skače po mojem trebuhu, nič ne kaže na to, da bi se kaj umirila ...user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 11539
9.9.2007 14:01:11   
nana 27
Ojla! Cuma, Miha je prehlajen. Malo je imel vročine, kašlja in iz nosa mu ful teče. Ju imam rajši kar malo ločena. Majo v spalnici, kjer se dojiva in spi. Čez dan ji dam še glasbo gor in ima ves čas svetlo, da ve ločevati dan in noč. No, Miha je pa z atijem v dnevni in in kuhinji (k sreči sta tako povezani, da ima res velik poligon za igro). Sploh ne vem, kaj naj naredim. Naj vztrajam z vrtcem ali naj vzamem mesec ali dva rezervacije, Miha v miru navadim na Majo in nato spet vrtec? Skrbi me, da bi zbolela - tak drobižek majhen. Boš ti obe imela doma? Taja, ti boš pa verjetno res kmalu rodila, če že nisi user posted image  Srček, ti kar uživaj v krasni nedelji pa obvezno na sladoled v Portorož.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11540
9.9.2007 14:01:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Tamala tudi veselo skače po mojem trebuhu, nič ne kaže na to, da bi se kaj umirila ...user posted image

Pa saj ni pravilo, da se pred porodom umirijo, tako da...
Mogoče pa boš to noč že v Rimu! user posted image user posted image user posted image

A o Dorotei pa še nič novičk, kajne?

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11541
9.9.2007 14:09:14   
cuma
nana: ja,jaz bom imela kar obe doma. Nekako bom že sfolgala, saj ne bom ne prve, ne zadnja. Popoldan bo še mož doma, pa nono bomo kaj poprosili za pomoč pri gosp. opravilih ali občasno sprehajanje ene pupe ... tako da, mislim, da nam ne bo hudega. Vrtec pa pride na vrsto naslednjega septembra.

srček: to ti pa verjamem ... hodit gor in dol v postojno za vsak ctg .... user posted image  Meni tudi ne bi dišalo. Pa tudi potem ... meni bi se zdelo, da sem tako daeč od doma ... pa moje Emice ne bi mogla videti vsak dan ... zame je predaleč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11542
9.9.2007 14:14:29   
Taja339
Taja, ti boš pa verjetno res kmalu rodila, če že nisi

JOJ NANA, DA SE TI BESEDE POZLATIJO !!!!!!!!!!!!!

Sem ravno danes pripravila posteljico za našo prinčipeso.

Bom potem prilepila slikico, če mi bo ratalo ... user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11543
9.9.2007 14:17:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

srček: to ti pa verjamem ... hodit gor in dol v postojno za vsak ctg .... user posted image  Meni tudi ne bi dišalo. Pa tudi potem ... meni bi se zdelo, da sem tako daeč od doma ... pa moje Emice ne bi mogla videti vsak dan ... zame je predaleč.

Mene oddaljenost od tašče prav nič ne moti, moj mož pa se rad voziuser posted image . Drugače pa pridejo čisto vsi obiski iz štajerskega konca, tako da jim je bližje pa še veliko več jih je.
Jaz sem bila na ogledu P v Izoli in v Postojni, pa se sam ambient sploh ne more primerjati, sam izgled porodnih sob, pa potem samih sob na oddelku, pa user posted image ponoči odpeljejo, s tem da tam še nisem naletela na tečnega zdravnika ali sestro, v Izoli pa skoraj vedno.......
Je pa vsekakor drugače, če že imaš enega otroka doma, pa je potem sigurno lažje če so blizu....
No, saj kot pravim, nikoli ne veš kdaj in kako te zgrabi, lahko da bom še do Izole komaj priletela ali pa bom imela že poln kufer vozakanja v Postojno in bom na koncu šla še res na hrib in se še tam vidivauser posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 11544
9.9.2007 14:21:04   
ašun
Taja takšne nočne pohode sem jaz imela na začetku nosečnosti. Sem bila skoz na wc-ju. Al je šlo zgoraj ven al pa spodajuser posted image

Zdej mi gre pa že dva dni samo spodaj ven. Se mala premakne jaz pa na wcuser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11545
9.9.2007 14:35:24   
taja83
Taja339, držim pesti da je ta nočna zgodba mogoče bla tudi kaj drugega kot, pa da si kej takšnega pojedla

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11546
9.9.2007 14:38:06   
taja83
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Zdej mi gre pa že dva dni samo spodaj ven. Se mala premakne jaz pa na wcuser posted image

Mogoče pa bo kaj v prihodnjih dneh, ker baje se malce sčistiš prej, pa nekje sem brala da izgubiš v dneh pred porodom tam od 900-1400 g. sam to bi verjetno tiste ko so že rodile bolj vedele. men gre itak še kar gor.user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11547
9.9.2007 14:39:50   
taja83
Taja in Ašun kje sta, da ne bom sama s seboj govorila, ker drugače bom šla spat.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11548
9.9.2007 14:43:37   
ašun
Evo mene. Jaz vmes malo pospravljam. Sem dokončno spakirala zame za v P. Upam, da to kaj pomagauser posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11549
9.9.2007 14:44:20   
Anonimen
A z mano pa nebi govorilauser posted image

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  460 461 [462] 463 464   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  460 461 [462] 463 464   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?