|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
7.9.2007 17:52:09   
klepetka
sunymorning ,user posted image user posted image user posted image da je tvojemu kapnilo glede mame.pa saj bo ,boš videlauser posted image

In glede tistega ,da smo "tatrebušaste" včeraj  ostale doma ,ti dam poplnoma pravuser posted image .jaz imam ,sem se glih prej merila čez pasuser posted image 111cm.čeprav pravijo , vsi ,da toliko p a sigurno ne morem imet ,ker ni videti .Pol pa ne vem ,al narobe merima ,al pa meter prav ne kaže.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
7.9.2007 18:19:12   
mala pikica
             user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8
              user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  natasa49 (21), user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
tinci babinci user posted image  

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 user posted image , user posted image  
user posted image  malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35 user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka user posted image
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice ali Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto (alejinad)  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana

16.1.
user posted image  lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota, user posted image     
user posted image  piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  tinča1 (28), user posted image , Maribor 
user posted image  muzika (37), user posted image  + user posted image , Ptuj ali Feldbach

18.1.
user posted image  golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
user posted image  urssyy (31), user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image  katrin (31), user posted image + user posted image     
user posted image  lillygmail user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image  (dvojna nosečka), Celje

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara, user posted image + user posted image , Maribor
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image  

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? user posted image benika, user posted image  + user posted image , user posted image       
? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Januarčic nas že 73 user posted image user posted image user posted image   Ni kaj, pridne smo!

Najbolj "naporen" dan bo zaenkart 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 12 user posted image  in tudi 12 user posted image   Pa so user posted image  le dohitele user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Drage user posted image če že imate izbrana imena, nam jih lahko zaupate, pa bomo dodali na naš seznam!

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 7.9.2007 18:23:41 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
7.9.2007 18:20:54   
koala
Joj sem packa.
ursalara dobrodošla med nami in upam da se boš fino počutila tukaj in pridno čvekala z nami. Pa seveda iskrene čestitke ob nosečnosti.

Jaz sem pa iz MB.

Sunny morning super da se stvari premikajo na bolje, sem vesela da bosta to razrešila preden vajin zakladek ugleda luč sveta.

< Sporočilo je popravil koala -- 7.9.2007 18:23:32 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
7.9.2007 18:23:52   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
In glede tistega ,da smo "tatrebušaste" včeraj  ostale doma ,ti dam poplnoma pravuser posted image .jaz imam ,sem se glih prej merila čez pasuser posted image 111cm.čeprav pravijo , vsi ,da toliko p a sigurno ne morem imet ,ker ni videti .Pol pa ne vem ,al narobe merima ,al pa meter prav ne kaže.user posted image

Ne sekiraj se koliko imaš okrog trebuha. Trenutno totalno nepomemben podatek. Tako ali tako na to nimaš vpliva. Trebušček je pač tak kot je. Lep, okrogel, vsi gavidijo in ti si lahko samo ponosna.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
7.9.2007 18:27:30   
klepetka
pa saj ,ne da bi ga skrivalauser posted image .Prav ponosna sem nanjga,.iN vem tudi ,da obseg trebuha ni pomemben.Hotela sem sam opovedati ,da imam že zelo velikega (važička jaz ,kajneuser posted image )Sem imela tud v prejšnji nos.takega ,da ko pogledam sliko ,kar težko verjamm da sem jaz to okol prenašalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2355
7.9.2007 18:28:33   
Golobček
Sem vas komaj prebrala, toliko ste napisale.
Sem iz okolice Celja in sem razmišljala da bi se vam bila pridružla na klepetu pa so me delavci zafrknili, ker se niso spravli do osmih zvečer od hiše.In kam naj potem grem če varstva nimam, moža ni doma jaz pa dva fantiča, ki sta kot bi jima vsako uro menjal baterije--toliko energije imata.

Glede morfologije pa takole, sem jo imela včeraj, rekla je da je videti vse OK, tako da sem kr pomirjena, kar se pa spola tiče pa mi naredi kr presenečenjeuser posted image zato ker moj otročiček pa že ne bo kazal svojega premoženjauser posted image .sploh ni mogla pogledat kaj je, je tak držal noge skup, da ni šans,da se kaj vidi.

No in moja odločitev je sedaj takšna da spola nočem vedet, kaj bo pač bo, doma imam dva fanta, če bo pa še eden bom pa vsaj imela svoje nogometno društvouser posted image .

Cotk pa ne bom kupovala, ker jih imam kr nekaj v nevtralni barvi, kupila bom samo kompletek v barvi, ki gabosta lahko imela aliuser posted image  aliuser posted image .
No to je to za enkrat , grem gledat kaj delajo delavci, da ne bo kaj narobe( sem fejst huda če kaj ne štima, kot bi moglouser posted image user posted image  )

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
7.9.2007 18:48:06   
benika
Mala pikica, pri meni lahko napišeš, da sem iz Kranja in bom tudi tam rodila. Da ne bom izpadla kot nek posebneš, PDP mi zaenkrat lahko napišeš 2.1.2008, če bo pa kaj spremembe pa ti sporočim naknadno.

Dašabina, sem se prav nasmejala tvojemu postu. A da sva si tko podobni? Še dobr, da se grem jutr ostrič.

Tiste, ki jamrate zaradi obsega trebuha, pri nas smo na 120 cm. S takim trebuhom sem 2 leti nazaj šla rodit.

ursalara, dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
7.9.2007 19:01:01   
nana35
Da se še jaz malo oglasim.Pogledala sem vaše slike in vidim,da ste se kar lepo nabrale tam v Celju.Upam,da je bilo zabavno,vsaj tako ste nekatere napisale.Me bolj (res imajo prav)s trebuhi pa smo bile doma.Moj je zaenkrst v obsegu 98 cm.Zdi se mi da kar precej.Danes se ne počutim najbolje,tako da sem večinoma v horizontali.
S.morning,sem vedela,da tvoj dragi ni tak,pa saj vsak zdrav človek vidi,da nekaj ne štima s taščo,če so vsi drugi opazili,po vsem kar si o njej napisala.Upam,da preide iz besed k dejanjem.

Pri meni tako piše da sem iz MB,tako da ta informacija ni potrebna,kako pa bo otročku ime,pa še nisva 100%,jaz sem za,moj dragi pa še razmišlja,tako da povem,ko se bova oba odločila.

Upam,da ste dobro in vidim da ste veliko klepetale,vsaj pri nas cel dan dežuje.Vem,da vam vsem vreme ne paše,meni pa še kako!!

Lep pozdrav!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
7.9.2007 19:04:58   
gagy85
mala pikica stara sm 22, iz ljubljane tle bom tud rodila (svojo puncko),... ime mi pa lhk se pomagate izbrat....user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
7.9.2007 19:16:44   
karmyka
Evo mene iz pregleda so bili še nakupi vmes itd....
Vse je uredu vse na svojem mestu imeli bomo pa punčko za enega se še pa neve se je zelo slabo vidlo sam mislim da bodo kr dve punčki.
Ena bo zaspanka druga pa živahna.

MALA PIKICA če snisem nadležna tudi jaz bi prosim rada videla slikce.

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
7.9.2007 21:16:25   
Lunca1
jaz sem iz Kranja

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
7.9.2007 22:06:40   
malamedika
Ursalara dobrodošla tudi od mene user posted image user posted image user posted image .Tud jaz mam rok 7  .1 .Sem pa iz Zasavja zato bom šla rodit v Trbovlje,če le ne bo mus spet v Ljubljano.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
7.9.2007 22:08:59   
septemberka
ojla
sem iz Kopra, 29 let in prviuser posted image .. Rodila mislim, da bom v Postojni.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
7.9.2007 22:15:55   
malamedika
Aja nekaj sem pozabila čakamo 4user posted image  in bo tudiuser posted image  ime pa so izbrali otroci in odločili smo se da bo Jure.,tako da bomo imeli 2 user posted image in 2user posted image  .

(odgovor članu septemberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
7.9.2007 22:59:33   
natasa49
Dobrodošla uršalara.user posted image user posted image user posted image  Čestitke za user posted image , sm prov vesela da nas je tok. Še mau pa bomo prehitele fantke,...user posted image

Jst bi tud rada vidla slikce od srečanja, če ni problem.

Jst sm tud iz zasavja, mislm sej sploh ne vem več kam spadamo,.tj. iz Litije sm. Eni pravjo da v zasavje, drugi da smo že Lublančani....sej ne vem več.

Sm bla dons na pregledu zarad tega, k ma moja punčka sam dve žili na popkovnici, pa me je moj G potolažu in mi reku da je to bol kozmetična napaka in da je sam 5% možnosti, da bi bilo kaj narobe. Reku mi je, da lahko primerjam z folno kislino, brez katere današnje nosečnice ne moremo, v preteklosti pa so vse rodile zdrave otroke in da se nimam za kaj sekerat, ker je to bol ,... Ma sej ne vem več, važno je da je vse uredu in da se moja punčka lepo počuti v mojem bajsku,...heheuser posted image
Da vam povem eno zanimivost ki se mi je zgodila danes na pregledu. Tko lepo se mi je zdel in tak zlo lep občutek. Sm vidla na tistem monitorju kako je bebica dala obe roke na glavo, ker jo je G preveč žoku, da se obrne, pa mu je hotla povedat: "a dej stric pust me pr mer, a ne vidiš da pančam,..." user posted image "  Tko sva se ji nasmejala... jst sm pa povrh vsega dobila tko lep občutek. Heh, mislm da se začenjam zavedat da bom mamica.
Dost je blo tega, da vas uprašam neki, k vem, da ste punce z izkušnjami.
A je to full narobe in mislm, če sploh je narobe, da se mi bradavice lupjo. Jst mislm,da je to od kreme proti strijam, sam me vseen mau skrbi, ker mam kr velike prsi, zdaj so te še večje in mi noben modrc ni več prov. Zadnič sm pa kupla dva modrca in zdej sam te dva nosim, ampak mi je mami rekla,da ne smem nosit več takih s kostmi, ampak une sam z bombaža al kva, sej ne vem. Sam je pa problem k takih pa ne morem nosit, k me motjo.  A mislte da se lupjo zarad modrca?

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
8.9.2007 8:17:22   
urssyy
Mlamedika katero kremo za strije pa uporabljaš ? Morda je od te kreme, sicer pa ti ne znam odgovoriti, ker jaz nimam teh težav. Drugič vprašaj svojega G.

Včeraj smo bili na morfologiji in dobili bomo user posted image , z mojim user posted image  sva čisto prevzeta od čustev. Pa še zdrava je videt in je rekla G., da ima res lepi okrogli trebušček in da ji ne gre slabo v mojem trebuščku. Ja pa kak bi ji šlo slabo če pa sem jaz pridelala 6+ kg user posted image user posted image user posted image . Moj user posted image mi je kr dal 100 E in je rekel naj grem kupit nekaj za user posted image  in zase za ta denar, no pa še zraven je šel. Potem pa sva šla izbrati še voziček.

Na srečanju je bilo čudovito, vsaka zase je nekaj posebnega !!! Lepe smo prav vse, tudi tiste ki vas ni bilo zraven, ker to nam itak piše v očeh - saj veste sreča sije v očeh......

Glede tega od kod prihajam pa naj kr ostane okolica Celja, rodila bom ali v Celju ali na Ptuju, imena za našega user posted image pa še sploh nimava........ 

Letim v Lip Poljčane po prospekte in cenike za otroške posteljice in sobe....

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
8.9.2007 8:53:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Letim v Lip Poljčane po prospekte in cenike za otroške posteljice in sobe....

A imajo oni svojo trgovino tam? Meni so tudi všeč njihove posteljice, pa še eno komodo za zdraven bi kupila, pa bi najraje to opravila direktno pri njih, ker me bo tudi najmanj koštalo. Zdaj, ko boš imela frišen cenik mi boš lahko povedala koliko košta posteljica, ki me zanima. Se bova zmenili po ZS.

Jaz grem danes na trgatev. Vreme ni glih obetavno, tako da vprašanje kaj se bo zgodilo. Mogoče bomo prestavili, ker na silo se pa ne da trgat. Jaz bom letos bolj lenarila in sem mojemu že povedala, da bom šla domov, ko bom začutila, da imam dovolj.

Uživajte v današnjem dnevu, pustite se crkljat.user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
8.9.2007 8:57:45   
Lunca1
Jaz sem že v prvi nosečnosti nosila modrce s kostjo in to do konca in jih nameravam tudi zdaj. Lupljenje pa ni od tega. Mora bit drug vzrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2368
8.9.2007 9:04:41   
klepetka
dobro jutro

malamedika,lep o ime ste izbraliuser posted image user posted image .Pri nas še nič točno dorečenega glede imena,zaenkrat so možnosti za user posted image Lana in Žana,za boysa pa Žan ,Nejc ,Luka in Mark.Ampak v naslednjih parih mesecih je možno ,da pride še do spremembuser posted image

natasa49,glavno da je vse ok s bebicouser posted image user posted image .Zdaj pa le brezskrbno naprej proti januarjuuser posted image

aja,malamedika,glede bradavic pa naj ti povem ,da se tud meni občasno lupijo,ampak sam oeć s ene namažem z oljem (uporabljam Bubchen za strije-božansko idši)user posted image

urssyy,čestitke za punčkouser posted image user posted image .Zdaj pa zgleda da bodo punčke prevladovale ,ker je sprva kazalo na večino fantkov.user posted image

Kakšen voziček sta pa izbrala?Vem ,da sem firbec,ampak ...user posted image user posted image
pri nas je trenutno favorit med vozičji Jane slalom pro.še do nedavnega je bil na prvem mestu PP GT3 ,amapk ko sem ga videla kako j e veli ki n težak ,m e je vse minilo.Pa Quinnny freestyle je pa še težji.tak oda zaenkrat je v igri Jane.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
8.9.2007 9:06:10   
klepetka
sunnymorning,uživaj na trgatvi.Pa marelo sabo vzemuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
8.9.2007 9:21:07   
Sunny Morning
Kakšen voziček sta pa izbrala?Vem ,da sem firbec,ampak ...user posted image user posted image
pri nas je trenutno favorit med vozičji Jane slalom pro.še do nedavnega je bil na prvem mestu PP GT3 ,amapk ko sem ga videla kako j e veli ki n težak ,m e je vse minilo.Pa Quinnny freestyle je pa še težji.tak oda zaenkrat je v igri Jane.

Jaz sem tudi gledala Jane slalom pro, pa mi je zadnjič kolegica svetovala, da naj dobro premislim, ker so ko se zložijo še vedno full veliki. Ga ima ena njena soseda in so ga komaj stlačile v avto. Jaz sem se odločila, da ga ne bom vzela samo zaradi tega, ker se športni del ne obrne proti tebi. Odločila sva se za Quinny Speedi-ja, ki se ravno tako ne obrne proti tebi, ampak gre pa na njega Maxi-cosi lupinica in je cenovno bolj ugoden kot Jane, v teži ogrodja je pa razlika 2,5kg. Quinny Freestyle je pa full ozek v sedalnem delu, tako da je pri nas takoj odpadel.

sunnymorning,uživaj na trgatvi.Pa marelo sabo vzemuser posted image user posted image

Za enkrat res zgleda, da jo bom rabila. Je "tašča" že vsa panična in je mojega že spet navsezgodaj razpičkala. Pa kar ne morem verjet kako zdaj reagira, spremembe so kar vidne.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
8.9.2007 9:27:29   
klepetka
suny morning ,kaj pa vem ,meni se niti ne zdi tako velik zloženuser posted image .Mogoče  zdaj ,ko sem videla kako se zloži PP G3.ker tisti je pa res ogromen.
Gledala sem tud speedya ,sam ome mot i  da ni loka spredaj.je pa super ,ker je sedalni del in naslonjalo široko.
Sicer pa je res ,da mi manjka samo še diploma iz vozičkov,pol bomo pa menda nekaj izbraliuser posted image

glede tvojega ;user posted image user posted image za  očitne spremembe.je pač rabil malo dlje ,da mu je kapnilo.ampak sam o user posted image user posted image da mu je

Neposredna povezava do sporočila: 2372
   RE: Januarčice
8.9.2007 10:21:59   
muzika
Lusa, moram ti povedat, da si super in da te občudujem, kako se upiraš vsem viharjem, ki te bičajo. Tako pozitivna po vsem tem, pri teh težavah, pri taki tašči.... Saj ne bi verjela, če te ne bi spoznala. In zato sem vesela, da smo se videle.
Ursulina, moram ti povedat, da sem jaz zadnjič doživela čisto kontra izkušnjo. V NKBM sem čakala v vrsti že kakih 10 min, pa se še vedno ni nikamor premaknilo (tista vrsta za urejanje papirjev), pred menoj pa je bilo še kar nekaj ljudi. Pa me je ena uslužbenka iz sosednjega okenca poklicala, naj pridem k njej (ona sicer ne ureja tega, kar sem potrebovala) in mi uredila vse. Ne morem povedat, kako sem ji bila hvaležna. Eni očitno vedo, kako je stat s trebuhom v dolgi vrsti.
Nalin, po trgovinah mogoče res ni komot hodit z otrokom, ampak tvoj Žan je pa tako priden (sploh so bili vsi trije otroci tako pridni, da človek ne more verjet), da si lahko ponosna nanj.
Benika, ali to glede mesečnega pregleda krvi kje piše? Jaz sicer dajem urin na vsakem pregledu, kri pa sem dala nazadnje junija ali julija, pa je septemberski pregled tudi že za mano.
Ursalara, dobrodošla med nami. Ne bo ti dolgčas, garantiram.
Mala pikica, zelo lepo si preuredila ta naš seznam, čestitam. Lahko dopišeš, da sem iz MB. Bi mi prosim poslala geslo, da si ogledam naš zbor v Celju. Pa ostale bi tudi prosila.

Lep pozdrav v tem sončnem vremenu, izgleda, da bo krasen dan.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
8.9.2007 10:26:12   
muzika
Lusa, moram ti povedat, da si super in da te občudujem, kako se upiraš vsem viharjem, ki te bičajo. Tako pozitivna po vsem tem, pri teh težavah, pri taki tašči.... Saj ne bi verjela, če te ne bi spoznala. In zato sem vesela, da smo se videle.
Ursulina, moram ti povedat, da sem jaz zadnjič doživela čisto kontra izkušnjo. V NKBM sem čakala v vrsti že kakih 10 min, pa se še vedno ni nikamor premaknilo (tista vrsta za urejanje papirjev), pred menoj pa je bilo še kar nekaj ljudi. Pa me je ena uslužbenka iz sosednjega okenca poklicala, naj pridem k njej (ona sicer ne ureja tega, kar sem potrebovala) in mi uredila vse. Ne morem povedat, kako sem ji bila hvaležna. Eni očitno vedo, kako je stat s trebuhom v dolgi vrsti.
Nalin, po trgovinah mogoče res ni komot hodit z otrokom, ampak tvoj Žan je pa tako priden (sploh so bili vsi trije otroci tako pridni, da človek ne more verjet), da si lahko ponosna nanj.
Benika, ali to glede mesečnega pregleda krvi kje piše? Jaz sicer dajem urin na vsakem pregledu, kri pa sem dala nazadnje junija ali julija, pa je septemberski pregled tudi že za mano.
Ursalara, dobrodošla med nami. Ne bo ti dolgčas, garantiram.
Mala medika, zelo lepo si preuredila ta seznam, čestitam. user posted image  ti za trud. Bi si  pa tudi jaz prosim ogledala naš zbor iz Celja, če mi pošlješ geslo. Pa še enkrat hvala za prevzem organizacije. Upam, da ni bilo zadnjič.

Lep pozdrav na ta lep dan, izkoristimo sonček, dokler je še tu.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
8.9.2007 10:29:28   
muzika
Se opravičujem za dvojni zapis. Nekaj mi računalnik nagaja in sem mislila, da mi prvega ni poslal. Sem slučajno nekaj vmes shranila, nekaj pa iz glave dopisala. Pa ga kar spreglejte.

lp S

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......