|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
6.9.2007 22:09:35   
mala pikica
Punce, pozdravček od vseh klepetulj iz Celja. Moram povedat, da smo se imele zelo fajn, prav lušno je spoznati ljudi, s katerimi vsak dan klepetaš. Glede na to, da je že kar pozno in da me moj dragi pridno čaka, da greva pančkat, bom jutri kaj več povedala, pa še kakšna slikica se bo našla za pogledat.

Nočko in pridno božajte svoje bušije user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 22:20:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
7.9.2007 7:52:46   
sonček balonček
Jutro,

na srečanju je bilo prijetno! Lepo, da vas (nas) je toliko prišlo. Tiste, ki ste se odpravile po nakupih ste verjetno našle kaj luštnega za svoje otročkeuser posted image . Tiste, s katerimi sem uspela govoriti ste vse zanimive in sproščene punce, žal pa vseh ne znam povezati z vašimi vzdevki na RR.

Glede slik je pa takole. Seveda se priporočam, da kakšno prejmem preko zasebnega sporočila ali el. pošteuser posted image , nisem pa tip človeka, ki bi želel biti objavljen na javno dostopnih RR straneh. Podobno smo bile dogovorjene tudi s puncami iz drugega foruma (nosečke iz pred dveh let). Upam, da razumete moje stališče in ne zamerite.

Povzetek: Sem mislila, da se bo v Pomaranči zbralo cca 14 hruškic s trebuščki, pa moram rečt, da ste zaenkrat še vse tako fit, da bi človek težko na pamet rekel, da ste user posted image .

PS. Na poti nazaj se je moja vožnja do doma popestrila z bruhnjem za cesto in precejšnjo vrtoglavico. Spraznil se mi je še telefon, tako da niti dragega nisem mogla poklicat, naj pride pome. Nekako sem se privlekla domov, tako da sedaj pa res ne grem več z avtom dalj kot do mesta.

Včeraj dopoldne sem bila zaradi težav pri g., ki mi je dala nujno napotnico za k nevrologu. K njemu grem danes, če bom sploh sprejeta (čakalna doba je 7 mesecev, če je dovolj nujno, se pa na licu mesta ko prineseš napotnico odloči zdravnik). G. mi je tudi povedala, da težave, ki jih imam niso OK in da moram biti zelo tečna, da me bodo vzeli. Rekla je pa tudi, da nevrološke motnje nasploh težko dokažejo, v nosečnosti pa sploh, ker ne morej opraviti vseh potrebnih preiskav. Torej kaj mi bo potem ta preiskava sploh povedala in koristila? Pojma nimam kaj je sploh nevrolog (no čisto malo se mi sanja).

Bodite pridne in dan preživite (če niste slučajno v službi)  zavite v kakšno toplo dekico.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
7.9.2007 8:59:54   
koala
Ja na srečanju je bilo prav fino, sem prav uživala. Tako da lepo vas je bilo spoznat punce in upam da še kdaj ponovimo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
7.9.2007 9:06:51   
nussy
Dobro jutro bejbe!

Ne dvomim v to, da ste se imele včeraj super, meni je bilo prav hudo in sem se večkrat vmes spomnila na vas.user posted image

Ne vem katera je zadnjič kupovala v LeClercu, v glavnem v sredo sem šla pogledat. Tisti bodiji ki so v akciji, 7 za 8 eur so sicer zelo luštni, ampak na preklop so samo najmanjša št., ki pa je, mislim da še manjša kot 50. Res so mini. Ko sem pa odprla paketek za 3m, pa niso več na preklop.user posted image  Tko da sem rekla, da čez glavco ji pa ne bom vlekla pa jo matrala.

Pol sem najdla ene mal dražje, sta po dva v paketku, je pa velikost normalna in tut na preklop. Pa kupla sem še dve majčki na preklop pa ene štunfke.user posted image
Tko da ma zdej moja miška prve cunjice. Za začetek ni slabo. Se pa probam izogibat roza barvi, ker mi ni všeč, da je vse roza. Ti bodiji so beli, ampak z napisom v roza barvi.

Sicer pa kar se tašč tiče. Meni vse prjatlce zavidajo, ker jo imam ful daleč. Do nje pridem le z avionom. Ampak kljub temu se mi zdi zelo v redu ženska, ampak mogoče ravno zato, ker jo vidim parkrat na leto. Ne vem. Se pa strinjam, da znajo bit zelo nadležne.
Saj veste, kako pravjo: mora biti tako daleč, da ne more v copatih na obisk pridt. user posted image  Pa včasih morda še to ni dovolj. Je pa res, da je odvisno, da sigurno obstajajo tudi dobre tašče.

A je mogoče še katera od vas kot robot? Se mi zdi, da ko sedim nekaj časa, in ko vstanem se kar po zlogih skupaj spravljam. Tolk me bolijo kolki, da hodim ko tank. To je noro. Moram čimprej kupit vse, ker čene me bojo decembra nosil okol, kar pa sploh ni enostavna zadeva.......user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
7.9.2007 9:13:32   
raja
Dobro jutro čveke!

Super, da ste tako uživale na srečanju,sem včeraj večkrat pomislila na vas.

Pri nas drugače nič novega, edino mraz nas malo moti ampak se malo bolj toplo zavijemo pa je, samo, da ne dežuje,ker potem pa je moj mali čisto nesrečen,ker ne more ven.

Pri nas smo počasi začeli razmišljati o imenu za user posted image ,pa še nismo prišli do pametne odločitve. Pri prvem sva se odločila šele na poti v porodnišnico in mislim, da bo zdaj isto. Kaj pa ve,a imate kaj težav pri izbiri imen za svoje user posted image ?

Pridne bodite in pazite nase. 

Neposredna povezava do sporočila: 2306
7.9.2007 9:40:47   
ljubljana
raja: mi bomo imeli Jakoba imamo pa že Christiana in Martina.
Za puncouser posted image so bile varjante Julija, Kalra, Estera, Vita vendar bomo imeli še enega fanta.
Za fanta user posted image so bile pa rezervne opcije Jurij, Vid, Benjamin, Izak, Ruben, pa se je naš tastarejši zapičil v Jakoba, tako da bomo imeli jakoba, če ne bo spola "spremenil" user posted image   ko ven pride, drugače bo pa Vita.

Sem si kar Leksikon imen sposodla in sem šla po vrsti od A do Ž in sem izpisala ven vsa imena za punce in za fante, ki so mi bila všeč, nato sem dala izbor na glasovanje. Tista izbrana imena, ki so bila všeč tako meni, kot možu in tudi starejšemu sinu (mlajši še nima volilne praviceuser posted image ) smo dali na top listo. Potem sva pa midva z možem navijala za Izaka in Vito mali je pa totalno nasprotoval Izaku. Pa smo se potem zmenili, da midva zbereva za punco on bo pa za fanta. No in tako je ostalo vse do danes.

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
7.9.2007 9:52:14   
ursulina
Živjo, sočvekice!

Lepo da ste se imele fajn na klepetu, upam, da ste tudi kaj lepega nakupile po tem, če pa bo katera nalepila slikice v kak zaseben album pod geslom, pa naj le pove kje in kako pogledat slikice. Če ne pa se še kdaj dobimo v živo in se vidimo :) takrat pa bomo že hruške, he he...

jaz sem zdaj sicer ful naspidirana, veliko delam in mam čez dan ful energije, - no in potem zvečer zaspim po dnevniku pred TVjem, kar sploh ni moja navada, križ pa me ful boli dan potem, npr. če ful prestojim - zadnjič sem v eni firmi v pisarni urejala službene zadeve, pregovarjala sem se z dvema gospema več kot eno uro in in ker se mi res že vidi trebušček, mi je bilo čisto mim, da mi niso ponudli stola!!! sem bila sicer toliko v redu, da nisem prosila zanj, ampak ko sem prišla domov in naslednji dan, sem bla pa ČIST polomljena... tako da od zdaj naprej se ne dam motit, če me hočte zraven, mi dajte kak stol...user posted image

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
7.9.2007 10:41:16   
Lusa
Ojla
Včeraj je bilo res super na klepetu.Vse ste/smo bile zelo sproščene in me veseli ,da se nas je toliko zbralo.Nazaj domov je vso pot Luša čvekala(o igralih) ,tako ,da ni imela časa zaspatuser posted image  ,je pa danes do 9ure spala ,tako ,da sem jo peljala v vrtec komaj ob 9.30.Sve pa včeraj kupile prvo oblačilce za našo Dašo pa kapico in rokavičke ,ki so tko cart.Je tako fajn ,ko veš spol in se lahko osredotočiš na določeno barvo brez pomislekov ,kaj pa če  bo fantek itd...

Zdaj pa grem urejat kramo ,ki jo imamo na podstrešju,naredite si lepo na ta deževen dan!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
7.9.2007 10:46:02   
klaja
Dan!

Sem mislila na vas včeraj in sem bila tako jezna sama na sebe, da sem mogla ravno v tem času zbolet. Upam da še bo kdaj kako srečanje!

Glede imena sma se midva že odločla, ker sem mu tako dolgo tečnarila. Če bo fantek bo Gabrijel, če pa punčka, pa bo Hana, imama pa že Julijo.

Jaz z taščo nimam težav, se ponavadi postavi na mojo stran, če je kaj takega, drugače pa ji kar povem kaj mislim. Me pa moja mama včasih spravlja ob živce. Stanjujemo v isti hiši, le da smo mi v zgornji etaži. In ko se je Julija rodila, je stala vsak dan pri nas in to non stop. Ko se je začela malo jokat je že priletela gor. Pol sem se tega naveličala, saj nismo imeli nobene zasebnosti in sem ji vsaki večer nesla tamalo dol, da jo je lahko cartala in od takrat je mir. Ata je bil bolj znosn. Pa še potrkat ni znala, to me je pa najbolj jezilo, zdaj sma jo že naučila kako in kaj.

Grem zdaj kuhat, ker je deda doma in bo pazil Julijo in se jezil z njo.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
7.9.2007 11:01:54   
Lusa
Glede tašče pa vam moram še jaz nekaj povedat.Ji je mož rekel ,da dobimo punčko in mu je odgovorila:"Saj sem vedela ,da vi ne znate fantka naredit".Izjava ,da te vrže iz stolauser posted image .Še dobro ,da jo poznam ,takšne hladne osebe kot je ona ,pa še nisem nikjer zasledila.Že pri Ajši so iz njenih ust padale tako grde besede ,ki jih seveda tu ne bom govorila ,ampak jaz sem imela mojo princesko kljub temu ,da je bila drugačna takooooo rada in tako si želim ,da bi še jo vedno lahko imela ob sebiuser posted image .
Veste ,če bi imele takšno taščo kot jaz ,takrat bi se lahko sekirale ,samo jaz sem itak močen karakter in se ne damuser posted image .Sem toliko doživela v življenju ,da se ne pustim več nobenmu in danes sem se z lahkoto naučila rečti besedo:NE.Na njene besede se požvižgam in prav srečna sem ,da živi naša mala družinica  na podeželju v svooooji hiši.

Morala sem se razpisat ,pa brez zamere!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
7.9.2007 11:02:02   
dašabina
Živjo, punce, vidim, da ste se fino imele. Upam, da se vam naslednjič pridružim. Hvala za nasvete glede cunj. Včeraj sem imela UZ in so bili z mano še mož in obe hčerki, se je zdravnica smejala. Je vse ok videt, miga ko ribica po trebuhu, pa zeha tud, smo se malo nasmejal. Me je pa tud naročila za test za stadkorno in sicer 28.9.2007. Tako da imam občutek, da res lepo skrbijo za nas.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.9.2007 11:10:29   
mala pikica
Januarčice, en mrzel pozravček vsem!

Najprej glede srečanja; v albumu so tri slikice, toliko za pokušino, kako je bilo user posted image  Zaenkrat je album zaklenjen, geslo pa lahko pošljem na ZS. Če mislite, da ni potrebe, da je album zaklenjen, pa kar povejte, ga bom takoj odklenila. So pa bili zraven tudi otroci, pa ne vem, če lahko vsi dostopajo do teh slik. Bodo mamice povedale user posted image

Drugače pa je bilo zelo fajn, kot so že druge povedale. Bilo nas je 12 user posted image  (Muzika, Koala, Lusa, Benika, Nalin, Mml, SOnček balonček, Unika, Urssyy, Sani, Piškamiška in moja malenkost), 4 razigrani, nasmejani in zelo luškani user posted image  ter 13 naših še nerojenih user posted image ! SKratka, bilo nas je res veeeeliiiiiko!

Drugače pa sem danes ostala doma, me vse nekaj špika, pa bom malo počivala. Sem pa šele danes uspela prebrati, kaj vse ste napisale zadnje dva ali tri dni. Pa če grem po vrsti...

Najprej vsem čestitke za uspešne morfologije user posted image  Vidim, da se je stanje v prid user posted image  malenkost izboljšalo user posted image

Glede tašče, jaz raje ne bi izgubljala besed. Sem zelo vesela, da živi 25 km vstran od nas. Mimogrede, niti še ne ve, da sem user posted image  Dolga zgodba....

Kolo... nedolgo nazaj sem se še vozila, pa so me nekateri že postrani gledali. Potem pa se še je v bližini zgodila prometna, ko je en voznik (s 100 km/h), podrl kolesarja, ki je pravilno zavijal na levo (je v umetni komi že en teden), pa sem kolo raje kar pospravila. Bo že spomladi več možnosti za to.

Popek... zaenkrat še je v redu, amapk imam občutek, da se bo zdaj zdaj obrnil user posted image  Upam pa še vseeno, da se ne bo. Črte pa zaenkrat še ni videt user posted image

Toliko zaenkrat, upam, da nisem česa pozabila. Sicer pa se tako še danes kaj oglasim user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.9.2007 11:12:53   
mala pikica
Sem se še nekaj spomnila... Vidim, da vas kar veliko gre na test za sladkorno. Kaj to grejo vse user posted image ? Ali kako se odločijo, koga pošljejo?

Lusa, jaz te čisto razumem glede tašče. Jaz tudi slabše tašče ne bi mogla imeti kot jo imam. Amapk prav imaš, da se ji ne pustiš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2314
7.9.2007 11:15:51   
ulla78
Zivjo, punce.

Najprej se opravičujem, ker še javila nisem glede moje odsotnosti na vašem in našem "klepetu" v Celju. Sem imela zdravstvene tezave, ki so me malo priklenile na posteljo, ampak je na sreco minilo. Sem prebrala, da vam je bilo lustno in sem še prav mislila na vas.

V torek sem sla do zdravnice, zaradi tezav z želodcem in žolčem, pa me je poslala še na morfologijo otročka. Jaz imam namreč pri svoji G. datum šele 24.09. in se mi je zdelo kar malo pozno. Zdravnica se je malce začudila, ker mi je moja G. nazadnje pregledala kri 04.06.Baje je potrebno HGB pregledovati na dva meseca. No, sicer ima verjetno vsaka drug način pregledovanja nosečk. Čeprav se mi zdi, da je to v nosečnosti kar pomembna zadeva. Zdravnica je ugotovila, da sem malce slabokrvna, ampka še ni panike. Na morfologiji, pa so mi rekli, da je vse ok in da otroček lepo raste. Sem vprašala kakšnega spola je, ker sem po naravi "firbec"user posted image . Pa mi je G. rekla, da lulčka sicer ne vidi, ne more pa reči, da ga nima. No, pa sem spet na začetkuuser posted image user posted image . Malo nas res zanima kaj bo, vendar mi je bolj pomembno to, da bo z mano in z njim vse ok.

Za danes smo bile s prijateljicami dogovorjene za dekliščino in upam, da se bom dobro počutila, da jo bomo lahko speljale. Moj user posted image pravi, da fantovščine ne bo imel, ker ga bo več stalo kot porokauser posted image . Saj veste zakaj...

Upam, da ste drugače vse v redu!!

pozdravček.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
7.9.2007 11:17:35   
Lusa
Mala pikica-boljše ,da ni blizu tašč!

Sladkor-jaz pri prvih dveh nosečnostih nisem potrebovala sladkorja pit ,sedaj ,ko sem pa menjala ginekologa ,pri tem pa je vse drugače ,boljše in pri njemu vsaka nosečnica mora spit sladkor.Jaz ga moram čez tri tedne.

Neposredna povezava do sporočila: 2316
7.9.2007 11:47:06   
Lunca1
Ne ni treba vsaki nosečnici na test za sladkorno. Jaz ga v prvi nisem imela. Zdaj je bil pa razlog ketoni v urinu, nepridobivanje teže, pa še slabše počutje. Rezultat je bil pa negativen, tako da sem zdrava.user posted image

Lepo da ste se imele fino na srečanju, če bo kdaj v LJ, p mogoče pridem še jaz, čeprav je zdaj malo smotano, ker moram vsak dan jaz po tamalo hodit v vrtec, ki se zapira ob 16.15.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.9.2007 11:49:50   
dašabina
Mislim, da se test dela pri ženskah, ki so imele že kakšne težave z nosečnostjo, pa pri močnješih, pa starejših od 30 let, pa pri tistih, ki so rodile otročke težje od 4 kg, pa če je v družini sladkorna....
men kar paše, da me bo dala na test, ker je teh stvari vedno več. 8 let nazaj je bilo marsikaj drugač...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.9.2007 11:50:37   
benika
Mala pikica, na test za sladkorno ponavadi pošljejo nosečnice s povečano telesno težo, tiste, ki imajo sladkorno v družini, ki nosijo velik in težak plod ali pa jim v krvi enostavno odkrijejo povišan sladkor.

Ulla78, kri in urin naj bi ti pregledovali vsak mesec, na koncu celo na 3 tedne oz. 14 dni. Ti mesečni pregledi ti kot nosečnici pripadajo in nedopustljivo je, da se tvoja G za to ne pobrigauser posted image .

Včeraj sva se tudi midva imela super in mali mi do doma sploh ni hotel zaspat. Celo pot je spraševal; Mami, ke je Žan? user posted image  Tko da Nalin, midve se bova morali še srečat.

lp

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
   RE: Januarčice 08
7.9.2007 11:57:43   
mala pikica
             user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8
              user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  
       natasa49 (21), user posted image , Trbovlje, user posted image   
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj, user posted image
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6(30), user posted image , Ljubljana 
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana, user posted image
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image , user posted image  
        binči user posted image  user posted image  + user posted image
        ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85 user posted image , user posted image  
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
        jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor
          levinja 27 (27), user posted image , Jesenice ali Kranj  
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja (27), user posted image , Celje 
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto (alejinad) 
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota, user posted image   
          piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image , Ptuj ali Feldbach
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
22.1. karmyka (20), user posted image  user posted image  (dvojna nosečka), Celje
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? benika, user posted image  + user posted image , user posted image       
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Zdaj nas je že toliko, da se nas splača prešteti user posted image  Če se nisem zmotila, potem nas je že 72 user posted image user posted image user posted image  Bravo januarčice!

Najbolj "naporeni" dnevi se zaenkrat kažejo 1., 7. in 9. januarja. Takrat naj bi dobili vsak dan po 5 user posted image To bo veliko joka user posted image

Še ena zanimivost; zaenkrat je napovedanih 12 user posted image  in 10 user posted image  No, user posted image  so se počasi le približale user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.9.2007 12:17:54   
klepetka
oj

najprej, mala pikica ,hvala .

Super da ste se včeraj imele fajn.sem se večkrat popldne spomnila na vas .user posted image
S em si pogledala slikice in mi je samo še bolj žal ,da nisem mogla iti.
Čist tako laično sem ugotavljala kateri nosečki gre  kakšen nickuser posted image .razen za lušo in nalin,ko vem  kateri sta.

Ugotavljam pa ,da ste v glavnem še vse brez trebuhov ,konkretnih  mislim.user posted image

glede tašče pa nimam jaz kaj komentirat glede moje ,ker je super.Se ne vtika v naše življenje,se ne sili za varstvouser posted image ,ko pa jo prosimo ,pa rade volje vedno priskoči na pomoč.Upam da taka tud ostaneuser posted image

Jaz imam drug petek dopoldne kontrolo mojega bogega kolenauser posted image v lj,pa če katera ima čas in voljo ,da se dobimo na kavo.Jaz plačam ,ker vabimuser posted image user posted image
če bo katera ZA ,naj pove.

Neposredna povezava do sporočila: 2321
7.9.2007 12:21:39   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Čist tako laično sem ugotavljala kateri nosečki gre  kakšen nickuser posted image .razen za lušo in nalin,ko vem  kateri sta.

Pod skupinsko fotografijo je opis fotografije, kjer je napisano katera je katera. Da se ne boste preveč namatrale user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
7.9.2007 13:28:42   
dašabina
Ej sem vas vidla in sem se ustrašla, da sem bila zraven, pa nisem vedla - Benika je taka kot jaz par mesecev nazaj, isti lasje, barva las,  postava, neverjetno!
Prav fejst zgledate in vidi se, da ste uživale! Pa tud podmladek je že velik!
Uživajte, saj bo kmal sonce!

Neposredna povezava do sporočila: 2323
7.9.2007 13:38:42   
mala pikica
Tale skupinska slika ni ravno najbolj čista. Je pa nas natakar slikal s tremi fotoaparati, tako da upam, da sta drugi dva skupinski sliki bolj čisti.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.9.2007 13:43:28   
raja
Punce, jaz bi tudi pogledala slikce, če smem. A lahko dobim geslo, prosim...

Mala pikica zgleda, da si spregledala, tudi mi bomo imeli user posted image . JUHU in tako user posted image  skoraj dohitevajo user posted image .

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......