|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
6.9.2007 18:06:16   
DaisyE
Ola čebelce, da vas malo počekiram

Sayuri - končno! user posted image user posted image user posted image

Darmar, svaka čast, da ti je Reš samoiniciativno dal bolniško. Jaz sem ga prvič samo vprašala, če jo bom kaj rabila, da bi vedela za šiht planirat, pa je čist ven padu. user posted image user posted image user posted image

GoYa po moje prehlad lahko vpliva na postopek... tako da se prime!user posted image user posted image user posted image  Dnevi se ti pa tud čist ujemajo.

Fortunca 12 dan od ET in 14 dan od punkcije, ki v bistvu šteje kot ovulacija. Jaz mislim, da si na super poti. Držim pesti.user posted image user posted image user posted image

PAMELA tudi tebe mam posebej v mislih. Upam da bo sobota tvoj dan. Res si ne znam predstavljati, kaj daješ skozi. Ne se dat!

bojana4 fajn se špikaj.

Skye čestitke za celice in uspešen ET v soboto. Lepe blastociste ti želim.

Naše nosečke SD, koalca in Špelka razvajajte se, kolikor se da!

Upajoča user posted image user posted image user posted image  Tele bolečine v križu so zgleda res slab znak. Ampak ne se dat. Bova se skupaj borili v pozni jeseni ali zgodnji zimi. Bova videli. Si že klicala Reškota?

Blanč nehi se sekirat. Seveda ima samo Reš minuse, če smo pa edino Reševke trenutno v fazi čakanja. Ostale klinike prihajajo za nami. Glej statistiko:

Zdravnik             Št. končanih postopkov   uspeli      neuspeli

Reš                                    2                                           2 (100%)

LJ                                       0                                          

MB                                     0

Vpisala sem samo tiste, ki so že fertik. Upajmo, da bo fortunca vrgla statistiko bolj v višave. Pol boš pa optimist.

OOOOO naš Mišek je nazaj. Mislim nate, daj se nam čimprej pozdravit. Otročki čakajo. Jaz navijam. user posted image user posted image user posted image

Držte se vse. Vas pridem še kaj povohat. Ne morem stran user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
6.9.2007 19:18:28   
darmar
Žijvo, vsem naj povem, da ste fantastične borke. Jaz sem komaj prvič dala skozi postopek, pa se mi kar zdi, da mora ratati, sem ful optimist. Ne vem kaj bo če ne bo.  Ne vem če bom še enkrat šla čez vse to.

Za fortun in pamelo pa še posebje držim pesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
6.9.2007 19:22:18   
Shuka
Sonček d.- ja mene ni na seznamu, kot sem dogovorjena z Rešem naj bi ga poklicala 1 teden pred septembersko user posted image zdaj pa nisem več ziher, da bom to storila. user posted image
Težko je, ko si brezposelen in te zaradi postopka nihče noče sprejeti v službo, zato sem mislila najprej si poiskati delo, nekaj časa tam delati nato pa v postopek. Le tako bi imela mogoče malce več možnosti za "dostojno" bolniško  in kasneje porodniško, socialna ti da samo drobiž in strah me je, da bi mi leta ušla, če ne grem najprej v postopke ampak za eno stvar se je treba odločiti in tu sem v precepu. Ah dolga zgodba..... kdaj drugič.

Vsekakor upam, da nam vsem enkrat rata, kar je in bo tebi user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
6.9.2007 19:42:03   
dajamaja
Upajoča, žal mi je, da se je tako končalo. Glede na to, da do samega testa nisi dobila M, se mi je zdelo, da si že uspela. Ne predaj seuser posted image !

Pamela, tole je pa več kot živčna vojna. Bo pa v soboto prvoborec user posted image  prišel k mamici na toplo in ma da rata!

Fortun, jutri pa da nam na vse zgodaj polepšaš dan.

Mišek, kaj je zdaj to s tabo in tvojim želodčkom, da še domača hrana ni porihtala!? Glej, da ostaneš na vezi, na tej temi, ker bi te preveč pogrešale.

Sonček.d bravo za "kilometrino" in pridno guli šolske klopi.

Marjetka, itak da ne moreš preč .. si kdaj čula, da se je kateri igle čez noč odvadil!? To ti je zasvojenost.   
Sayuri, bravo za user posted image .

Tolk se z glave spomnim, ker se res ful dogaja in nas je kot listja in trave - zato kolegice naj nam bo srečno.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
6.9.2007 19:48:31   
Sulfinija
Shuka,tudi midva z mojim možem sma bila takole na razcepu kot si ti sedaj.Midva sma se odločila prvo za postopke in šele na tole mojo zaposlitev.Sedaj delam takole priložnosto to in ono in nek evro je.Me pa že malce grabi panika kaj bo če bo enkrat treb apostopke plačevati,ker bom šla že v tretjega.Zato pa mama vse vrste varčevanj.Če bo se zgodilo,da bi mogla iti v postopek kot samoplačnica pač žal bi šla v službo in nekaj časa delala in šele nato šla ponovno v boj.Ja zelo težka je odločitev tole,vendar hvala bogu imam starše in svojega zlatega možeka,da so me vsi podprli,da naj se prvo zdravim in šele nato iščem redno zaposlitev.Tudi vama želim,da se odločita koker bo za vaju najbolje in ne poslušat teh zlobnih jezikov.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
6.9.2007 20:04:53   
blanč
Punce zlata ste vredne. Hvala vam za tolažbo. Marjetka statistika za ta mesec drži. Če pa pogledaš statistiko letošnjega leta boš vidla, da je Reš daleč uzadaj...
Shuka, če ne greš v postopek zaradi denarja te čisto zastopim, če pa zaradi službe te pa mogoče malo manj. Saj ne veš, če boš do takrat sploh dobila službo. Če pa jo in te odslovijo zaradi tega, ker bi rada imela družino pa itak niso vredni, da delaš pri njih.
Fortun držim pesti.
Joj sonček, ti boš pa že kmalu  rodila, pa se mi zdi, da me še členki bolijo, ko sem stiskala pesti zateuser posted image user posted image user posted image . Ja kar se pa testov tiče, ti moram povedat, da sem nepoboljšliva, še vedno kupim po več paketkov skupajuser posted image .
Darmar, zalazoya in goya ve pa lepo na toplem in mirnem čuvajte svoje pikice.
Jaz grem pa še malo delat, da ne bo jutri v službi hude krvi ker ne bo pravilnih podatkov o poteku proizvodnjeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
6.9.2007 20:09:49   
soncek.djukelica
čerčka,

le jo našo Marjetico, a si prišla iz ilegale? user posted image  

darmar, vsako od nas je bilo strah, ko je šla v postopek, a bo prinesel uspeh, a jaz proizvajam celice, a bo prišlo do punkcije, pa do et, na koncu pa še dooolgo dooolgo čakanje na test! vendar vseeno zaupaš in veš,da je tam nekje nekdo, ki te spodbuja in čeprav se ne poznamo, vemo,da si lahko zaupamo kot prave prijateljice! marsikateri je to prihranjeno! 
in pol ogromno izredno glupih vprašanj, ker ljudje mislijo,da semena ne da partner,ampak nekdo drug! no,sej tudi to je mogoče, je pa dosti več tistih parov, kateri ne rabijo donatorja! 

shuka draga, čisto te razumem! Tudi sama sem se skoraj znašla v podobnem precepu, pa sem se kljub vsemu odločila za user posted image ! Ker nimave iste situacije, ti ne mislim pametovat! Odločitev je itak tvoja, z svojim partnerjem najdita najboljšo rešitev, vendar ne čakaj na ugoden trenutek,ker tega ne bo! Zmeraj bo kakšna ovira, kakšen problem...

Me je pa dva dni nazaj prav razjezila inf. da gre kruh in mleko gor, za kar so itak krivi trgovci ( in me noben user posted image  ne prepriča v nasprotno), sem rekla svojemu,da voziček (400€) bom po letu dni razcepala in skuhala! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
6.9.2007 20:26:03   
upajoča
Hvala punce za spodbudne besede,res ste prave prijateljice, upam a fortun kaj dvigne povprečje iz---.Sem delala dva testa pa sta bila oba ista pa še user posted image je aktivna,tako da nimam kaj. Marjetka, sem klicala Reškota in je rekel da ga naj pokličem v novembru ali pa v decembru,pa ne vem kaj bi bilo bolje,saj se mi zdi da je lansko leto  rekel da oni v decembru ne delajo postopkov okoli praznikov.Pa še to me zanima ,ker bom imela naslednji postopek plačljiv,kakšna je letos cena za icsi ,če je imela katera sedaj za plačat. za vse vasuser posted image user posted image  lp upajoča

Neposredna povezava do sporočila: 1183
6.9.2007 20:45:25   
cukica
A mi lahko katera kaj več pove kaj nam sledi zdaj,ko smo se naročile za ivf.Ko dobimo inekcije kaj me čaka na prvem pogovoru,... morda čudno vprašanje ampak zame je vse novo pa se neznam niti obrniti kam in kako.
Brez zamere,...

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
6.9.2007 21:01:01   
blanč
Upajoča, mene je prišel maja postopek ICSI+zdravila 1300eur-a.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
6.9.2007 21:05:59   
darmar
Blanč kako misliš, da je po statistiki letošnjga leta Reš daleč zadaj? Zdaj sem res vedno bolj občutljiva na te zadeve.

Cukica jaz ti lahko povem za Reša. Pričela sem z dipherelinom en teden pred pričakovanim user posted image , potem sem pa 2. dan user posted image  šla zopet k njemu in še dodatno k 1 ampuli dipherelina jemala 2 ampuli menopuja. Potem sem se pa hodlia kazat k Rešu ob 5.30 uri kako napredujejo folikli. Ko so bili dovolj veliki mi je dal stopko in po 34 urah je sledila punkcija. Po punkiji dobiš izvid, na katerem je že napisano število jajčnih celic. Nato te naroči, da prideš 3 oz. 5 dan na transfer.

Meni osebno je bilo najhuje po punckiji, je bolelo, ampak še tanajbolj me je izdala psiha. SEm od PO. do LJ. jokala kot dež. Ne da bi vedela, ampak gotovo podzavestno me je zelo skrbelo ali sem pridelalal kao jajčece ali ne. Tako se mi je oddahnilo prvič. KO pa sem prišla na transfer se mi je pa tadrugi kamen odvalil od srca kajti oplojeni sta bili 2 jajčeci. Transfer ne boli, in sploh si pol tok hepi.

Fortun jest tok nate mislim, daj daj daj da nam polepšaš dan. Naj te spremlja user posted image  !!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
6.9.2007 21:08:54   
soncek.djukelica
pozdravljena cukica,

naj te ne bo nič sram, vse smo isto spraševale!user posted image

A si že dobila pismo iz konzilija,v katerem ti piše,da so ti odobrili ivf postopek!
No, ko dobiš to pismo, kam pokličeš,da dobiš št. pod katero te bodo vodili! To je takoimenova zaporedna številka in takrat ti tudi povedo, kdaj pokličeš za začetek postopka! Ponavadi ti rečejo, da pokličeš na prvi dan M določenega meseca!
Ko dobiš M, pokličeš in se začne! user posted image
Rečejo ti, da prideš po injekcije na točno določen dan!
Zdravila,ki jih dobiš je:
  • suprefact ali neki na D
  • 14 dan uporabe prvi uz
  • isti dan začneš še z menopurjem ali gonalom
  • 10 dan uz
  • glede na razvoj foliklov se odločajo za nadaljno terapijo
  • sledi stop injekcija
  • 2 dni za stoško je punkcija
  • 5 dan je transfer

to je dolgi postopek, vse skupaj traja cca mesec dni!
upam,da sem ti pomagala! tak je postopek v lj! kam boš pa ti hodila?
sej je itak vseeno, ker je v PO in MB podobno!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
6.9.2007 21:16:35   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Blanč kako misliš, da je po statistiki letošnjga leta Reš daleč zadaj? Zdaj sem res vedno bolj občutljiva na te zadeve.

sej ni tako hudo! veliko deklet je zanosilo pri njemu, vendar niso glih aktivne na rr! naj ti povem primer punce,ki je imela le eno samcato celico,in je sedaj nosečka! Pa Reševa pacientka je! Spomni se tega, ko boš imela dvoma! 

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
6.9.2007 21:16:48   
cukica
Ja pošto sem že dobila in klicala sem tudi.
Naročena 17.9. v Lj.,imam tudi že list za zdravila imam napisano samo gonal 3 ampule.
Glede na to da sem začela z vsem februarja in glede na to da se trudiva že od leta 2005 mi ne bo težko počakat še kak mesec.

Upam da nam bo ratal in da bomo kmalu vse pestvale svoje bebike.

Neposredna povezava do sporočila: 1189
6.9.2007 21:22:27   
blanč
Darmar sory, samo naglas razmišljam (preveč pesimističnouser posted image ), joj kaj pa naj, če pa že od aprila na forumu nobena Reševa nosečka ne surfa... Nooooooooooooo pa največ nas je vsak mesec. Sej ne bom več slabe volje delala in smetila po naši temi sam, če pa že ponoči sanjam o tem. Jaz mislim, da bom po tem postopku probala IVF v Lj, čeprav je moj strogo proti in zaupa Rešu. Saj ne mislim, da bom tam pa zanosla, sam tolk mi je težko ko nimam nobenga zaupanja več v Reša.
Dajte me zbrcat prosim in k pameti spravituser posted image user posted image user posted image . Jaz sem že pri zdravniku zaradi depresije pristala prejšnji mesec. Sem do včeraj jemala asentro včeri sem pa prenehala zaradi postopka ( ha pa se mam, no to že pomeni upanjeuser posted image ). Punce sploh me ne več brat, ker se mi je očitno zmešal.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
6.9.2007 21:24:39   
soncek.djukelica
loči te le 11 dni do takrat!boš videla, kako se ti bo šele postopek vlekel!
potrpljenje je božja mast, zato bodi mirna (koker se da) user posted image  in se veseli!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
6.9.2007 21:30:13   
soncek.djukelica
blanč, jaz te podpiram!
zaupanje v zdravnika je itak najbolj osnovno! sploh v naših primerih, ker zdravnik predstavlja rešitev naših problemov in želja!
tudi jaz bi šla k rešu, če bi ugotovila,da mi moj zdravnik ne more pomagat!

Neposredna povezava do sporočila: 1192
6.9.2007 21:36:27   
darmar
Blanč jest te čist zastopim. Če ni druge opore, da bi po njej sklepala, ko čakam na dan D, pa razmišljam kakšno uspešnost dosega REŠ.

Ja še enkat pestek za forutn. Pa sej vemo kaj pomeni FORTUN!!! Usojena ti je.

Zdej pa vsem skupaj želim mirno noč in lepe sanje. Nočka.

Neposredna povezava do sporočila: 1193
6.9.2007 22:31:04   
pikovit
O Mišek vidim da si srečno prispela.Kaj se ti je spet poslabšalo?Ma ti sranje ti.Punce men je pa sosed kabl za internet preseku tako da sem brez neta in se švercam pri sestri.Jutri imam 1 uz in bomo videli kakšna in kolk jačk je že.Držim pesti za vse nas.Fortun a si mamica?user posted image

Marjetka ku ku.Še se oglasi.komu se pa bom od srca nasmejala če ne tebi.user posted image
Ko bom imela rač. spraven pa napišem kaj več.

Lahko noč pupe

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
7.9.2007 7:01:29   
sayuri
No fortun???? Ura je cajt user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
7.9.2007 8:17:42   
zalazoya
Se strinjam s Sayuri, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
7.9.2007 8:20:43   
Bety upa
Fortun....Jaz čakam in ne grem v službo do tvoje novice.....

Drugim borkam držim pesti in vas vse lepo lepo pozdravljam user posted image .....Jaz sem ravno v času O in upam, da mi ni treba 23.9. obiskati Reškota in začeti nov postopek (6.ICSi user posted image ).

Čakam...

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
7.9.2007 8:53:45   
fortun
o punce moje drage... ne vem kje naj začnem, kako naj začnem ...

mislim, da je... uspelo!!!!!!!!!!!!!!  CB je pokazal + , ampak zelo zelo bled

kaj naj rečem??

ne morem verjet! tolk sem zmedena, da še pisat ne morem...

no, blanč zdaj pa hitro svoje negativne misli stran!!!!! šššššššccccccccc - Reševka je zanosila!!!!!!!!!!!!!   in to z enim user posted image !!!!!! in to v 1. postopku!!!!!!!!

saj ne morem verjet!!

samo tako na hitro, da sem vam sporočila, ker vidim, da tako "trpite" z mano!! HVALA VAM PUNCE, ZLATE STE!!!!

se javim še kasneje!

samo še eno vprašanje:
S.d. a si ti takoj ko si naredila test poklicala Reškota? a si počakala in čez 2 ali 3 dni naredila še enega - za zihr? a si še vedno jemala Prometrium....?

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
7.9.2007 9:00:51   
zalazoya
Fortun
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
7.9.2007 9:15:49   
soncek.djukelica
juhuhu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke, fortun! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem imela 14 dan po ET krvni test, do takrat pa sem jemala prometrium!
Pa nisem bila pri Reškotu! Sej sta zmenjena,da ga pokličeš in mu javiš, najbolj je,da njega vprašaš kaj in kako naprej!

Sedaj pa lepo uživaj! Tok sem vesela zate, nova nosečka na forumu! Zdej pa nej še kdo reče,da ne rata!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?