soncek.djukelica
|
čerčka, le jo našo Marjetico, a si prišla iz ilegale? darmar, vsako od nas je bilo strah, ko je šla v postopek, a bo prinesel uspeh, a jaz proizvajam celice, a bo prišlo do punkcije, pa do et, na koncu pa še dooolgo dooolgo čakanje na test! vendar vseeno zaupaš in veš,da je tam nekje nekdo, ki te spodbuja in čeprav se ne poznamo, vemo,da si lahko zaupamo kot prave prijateljice! marsikateri je to prihranjeno! in pol ogromno izredno glupih vprašanj, ker ljudje mislijo,da semena ne da partner,ampak nekdo drug! no,sej tudi to je mogoče, je pa dosti več tistih parov, kateri ne rabijo donatorja! shuka draga, čisto te razumem! Tudi sama sem se skoraj znašla v podobnem precepu, pa sem se kljub vsemu odločila za ! Ker nimave iste situacije, ti ne mislim pametovat! Odločitev je itak tvoja, z svojim partnerjem najdita najboljšo rešitev, vendar ne čakaj na ugoden trenutek,ker tega ne bo! Zmeraj bo kakšna ovira, kakšen problem... Me je pa dva dni nazaj prav razjezila inf. da gre kruh in mleko gor, za kar so itak krivi trgovci ( in me noben ne prepriča v nasprotno), sem rekla svojemu,da voziček (400€) bom po letu dni razcepala in skuhala!