|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
4.9.2007 13:48:22   
pikovit
Cukica dobrodošlauser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.9.2007 15:22:53   
ele
daisy-žal mi je zate.
Naslednjič bo bolše.Sigurno.Definitivno.

Sama sm začela tretji tek-tokrat s klomifenom,danes prvi dan.Naslednji teden pa h rešu...user posted image

vsem ostalim en lep pozdrav

ele

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.9.2007 16:00:11   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem,punkcija 21.8., ET 23.8 
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur,  punkcija 29.8. ET 3.9.
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur,  4.9. začetekKlomifen
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8, punkcija 21.8, ET 26.8.
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9,
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • fortun (PO;dr. Reš) punkcija 23.8., ET 25.8.
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon 
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • PAMELA (MB, dr. Reljič), kratek postopek, začetek 24.8. Menopur, punkcija 3.9., ET 5.9 ali 7.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • GITA14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek s špikami 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek okrog 16.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 10.9
Ozone - UZ

Torek, 4.9.

Sreda, 5.9.
Skye - punkcija

Četrtek, 6.9.
PAMELA ET ?

Petek, 7.9.
Pikovit- UZ

Sobota, 8.9.
PAMELA ET ?

Nedelja, 9.9.

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

upajoča greje user posted image user posted image  - TEST ??

fortun greje user posted imageTEST 7.9.

GoYa greje user posted image user posted image  - TEST 16.9
zalazoya greje user posted image user posted image  - TEST  17.9

user posted image DaisyE user posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.9.2007 16:01:27   
sayuri
blanč , jaz sem ena od majskih Reševk, ki ji je uspelo zanosit. Razplet dogodkov je bil sicer potem drugačen. Ampak...evo me...za pogum sem ti lahko user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.9.2007 17:48:37   
pika74
Hvala vam punce... za vse besede in koristne nasvete.

Bom videla, kako se bo razpletlo... če ne drugače, bom pa decembra imela ta božji transfer. Mogoče mi je usojeno, da bo bebica poleti rojena.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.9.2007 19:13:14   
DaisyE
Pupe, vi ste fenomenalne. Hvala vsem, sayurči, hvala ker ni jokeca.

Jaz sem že bolš, sem hepi, ker berem vse, kar se lepega dogaja, se mi zdi, da bo tokrat res lažje, ker so bili upi malo manjši. Dons mi prav nič ne fali, samo eno user posted image  mam preveč. user posted image user posted image user posted image

Saj vas ne bom kar takoj zapustila, samo poznam se tolk, da vem, da ne bom tolk gor visela, pol se pa rajš preventivno poslavljam. user posted image user posted image user posted image

Valda navijam. Pa Reškota sem klicala, on je turbo. Je reku naj novembra pridem. Bomo vidli, če user posted image  ne bo zajbavu. Po prvem postopku mi je 20 dni zamujala. No ja, kar bo, bo. Držte se, saj vas bom še kaj pošnifala. user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.9.2007 20:47:28   
GoYa
Eh, ja, Daisy je lepo prosila brez jokcev, jaz pa prvo jokce pripopamuser posted image . Se vidi, da na hitro in površno berem, ko sem v službi, da me kdo ne zasači. No pa en močen user posted image .

Pika, sem tudi jaz jezna na te dohtarje, da ti ne morejo dati tvojih otrok. Ampak vzemi to kot neko dobro. Mogoče ti je tako namenjeno in se bo lih zato drugi mesec pikec prijel. Verjamem, da si jezna in žalostna...jst bi bla tudi.

Blanč, sej ni od Reša odvisno, če bomo nosečke al ne, ampak od našega telesa. In ne bit že v štartu potrta. Boš vidla, tudi ti boš nosečka. O ja, seveda user posted image .

No, fortun, vsaj ti si na dobri poti user posted image . Glede testa na vikend sem pa čist strinjam s tabo. Jaz tudi ne bi bila sposobna v službo.

Hej Pamela, 9 je tako lepa številka, da lepša ne bi mogla bit. Jaz pravim, da je optimalno tam do 10 celic. Kar je več, je velika verjetnost, da je bolj slaba roba.

Pikovit, ja zima brrr.....Jst sem taka zmrzljivka. In seveda držimo pestke za našo MIŠEK13.

S.D., a si pridna v šoli? Ubogaš učitelje?

Cukica, dobrodošla nazaj. Tako je prav...spočita in pripravljena za boj.

Ele, držim pesti za nov tek.

Skye, srečno jutri na punkciji. Poročaj.

No, jst sem pa mal prehlajena. A to kej vpliva na uspešnost postopka user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.9.2007 21:08:28   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Mogoče me vse to čakanje še bolj ubija ravno zato, ker bi ta transfer moral biti že 5. dan po punkciji (ki je bila konec maja)... pa so mi na mizi, ko sem imela noge že narazen... rekli, da mi jih zaradi hiperstimulacije ne morejo vstaviti... user posted image ... zdaj pa to prestavljanje iz meseca v mesec še toliko bolj ubija...

Hojla,
tudi jaz sem imela IVF v LJ konec maja (25.5. punkcijo, 31.5. pa ET), zamrznjenčkov ni bilo. Postopek žal ni bil uspešen, sem pa že v novem. Poklicala sem 16.8. in se naročila. V petek se začnem špikat s Suprefactom, potem imam pa čez 14 dni UZ. Na tvojem mestu bi jaz še malo (veliko) težila po telefonu. Vztrajnost je lepa čednost, parvijo. Sestro Blanko pa v PM pošlji, ko se tako arogantno obnaša. Meni se itak zdi vedno sitna, ko da ji je to delo odveč.

200% MAMI

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.9.2007 22:00:41   
pika74
Ma jaz sem imela punkcijo ravno na 26.5. in transfer naj bi bil potem 31.5. Mogoče sva se celo kje srečale MARTINŠČICA.

Mogoče pa jest narobe delam. Sej ne vem. 15.8. zvečer smo prišli iz dolgega potovanja (1200km v enem dnevu) in naslednje jutro me je moj zbudil in rekel - pejva po zamrznjenčke... valjda si je zapomnu, ker sem rekla, da se bom šla prijavit in to osebno, ker je bolje, kot po telefonu... pa mi je takrat spodletelo... in evo zdaj ponovno.

Jutri pokličem na GK in zahtevam zamrznjenčke al pa nč. In če meni ne bo ratal po telefonu to zrihtat, bo pa on poklical in babo nadrl. Bemtiš... spet sm ihtavauser posted image .

Tle gledam albumčke po forumu... vesele novičke dežujejo... ene so zanosile, druge so na sred, tretje že na konc... dost je tega šmorna. Nočem več čakat. Ker če me bojo tkole flikal na naslednje mesce... pol bom šla v 4. postopek šele drug let junija al pa najbrž šele oktobra leta 2008, ker bojo vmes najbrž še kakšna vrata menjal na GK. Sej vrata so tud slaba user posted image .

Uhhhh. Jutr bom zoprna - že zdej sm user posted image .

Pol pa pravjo, da se lepe otroke počas pa lepo dela... klinc, naše otroke se dela na silo... edin tko se kam pride pri našem ljubem zdravstvu. Žal.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.9.2007 22:21:45   
darmar
živjo, končno sem se uspela prijaviti tudi jaz. berem vas že cel mesec, seveda od takrat ko sem se tudi jaz začela špikati pri dr. Rešu (dipherelnine in menopur). Sedaj je puncija za mano, hodo bolelo na dan punkcjie 30.8.2007. dobili smo 5 jajčec, 3 so se naprej razvijala, 2 sta se oplodili in sta mi bili tudi 2.9. vstavljeni. Jupi. Zdaj čakam, da ne dočakamuser posted image  in naredim test CB 16.9. Ponosna sem da sem med vami.

Navijam za vse, res smo borke!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.9.2007 22:34:50   
gold fish
pozdravljene vse.....

Pika74 - da ne boš mislila, da si edina, ki je dobila hladen tuš na GK... tudi mene so včeraj šokirali z novico, da z zamrznjenčkom ne bo nič, ker da imajo "vojno" stanje in vse v razsulu - menjavajo okna, bla bla, bla....   in da je za zamrznjenečke izrecno rečeno od direktorice (?), da se jih zavrača...   Mi je rekla ena sestra pokličite proti koncu leta - takrat bo dovoljeno.... 

Po neuspelem poskusu v juliju so mi rekli, naj pokličem po dopustih 13.8,... ko sem klicala takrat za akcijo konec avgusta, mi je sestra B. rekla, da še ne delajo, da začnejo konec avgusta  in da naj pokličem v začetku septembra, ko bi naj dobila M.  To sedaj naredim ... in kaj slišim, da lahko pokličem konec leta....
Jaz drugače kot klicarit po telefonu ne morem oz. si moram če hočem iti osebno tja vzeti dopsut, da me bodo potem odslavljali tako kot Piko.
Moja M bi naj prišla konec tega tedna... sem se že odločila, da bm kar vsak dan klicarla v LJ, če mi bo le uspelo (iz službe)..., mogoče pa bo....

Po drugi strani si pa mislim, mogoče pa mora tako biti in je že neki razlog, da se vse premakne na kasneje....

Bomo videli....

Tako zdaj sem si tudi jaz malo olajšala svojo dušo....in zatežila tu gor...

Držim pesti za vse trepetalke, nosečke božajte svoje bušije, vsem , ki pa ni uspelo pa en velik user posted image

Pozdrav.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.9.2007 22:40:20   
Anonimen
Ve kar lepo pokličte in povejte tisti grozni sestri, da boste njihova dejanja dali v časopis. Bručan je pa itak odletu.

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.9.2007 23:06:01   
zalazoya
darmar pozdravljena in dobrodošla med trepetalkami, čestitke na uspešnem ET, kako se počutiš, jaz sem samo en dan za tabo.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.9.2007 6:15:44   
sayuri
Dobila ta rdečo. user posted image user posted image user posted image  Po 51 dneh od SS. Čeprav boli kot hudič, sem vesela. Šibam.....

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.9.2007 6:50:51   
zalazoya
user posted image Sayuri.

user posted image Skye.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.9.2007 7:51:44   
GoYa
Aleluja, sayuri user posted image user posted image user posted image

Darmar, dobrodošla v klubu trepetalk. Smo se pa verejtno vidle 2.9. Jaz sem tudi takrat imela ET user posted image .

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.9.2007 8:09:05   
darmar
Pozdravljene, zunaj zmrzuje, 5 stopinji, jaz pa lepo doma na bolniški in berem knjige. Paše. Drugače pa niti ne vem koliko se je priporočljivo po ET sprehajat. Jaz kar grem mal na sveži zrak. Saj je Reš reku, da ne bo nič ven padlo?! Kaj pravite? Jaz menim, da če mi je namenjeno bo, neglede na kakšen sprehod.

A ni zanimivo, da imamo Zalazoya in GoYa na isti oz. skoraj isti dan test. Mora biti user posted image . Pa še vse 3 smo pri Rešu. A sta obe imeli dipherelnie (1) in menopur (2)?

GoYa midve sva se pa res gotovo vidle, jaz sem imela uro ob 9.00 in ti? Koliko ti je Reš predpisal bolniške?

bajči

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.9.2007 8:28:45   
zalazoya
čau

jaz sem tud na bolniški 14 dni, zakaj si pa ti Reš načeloma ne predpisuje bolniške, jaz sem imela blago hiper, ki je čisto izginila, tako da grem v ponedeljek v službo. Po ET živiš normalno razen če ti niso rekli drugače.
Punce kako se počutite po ET kej drugače, meni so rekli da bi se znala v primeru nosečnosti hiper poslabšat, tako da me malo skrbi, ostale so sam še joškice boleče, če pa še te nehajo potem bo verjetno tako kot zadnjič, ko so me nehale kmalu po ET in sem 8 dan dobila tečko. Skušam bit pozitivna ampak imam preveč časa in pol vse živo razmišljam. Npr. zakaj se zelo lepe blastociste na primejo. Kakšna ideja.
Fortun, Upajoča vama pa dobro kaže, počas bi loh že kak test padu ali bosta vztrajale do konca, pa kje sta sploh, dejmo mal poročat kako smo user posted image . Uff sem firbčna.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.9.2007 8:35:43   
blanč
Sayuri  user posted image  za  user posted image  . 51 dni je pa res dolgaaaaaaaaaaa.................

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
5.9.2007 9:19:58   
GoYa
Darmar, jaz sem imela tudi prvo uro ob 9h, potem me pa G kliče naj pridem raje ob 10h, ker ima Reš gužvo. Tako da sem bila tam od 9.50 dalje. Meni postopek dela dr. Merlo. Sem imela tudi menopur (3) in diphereline.
Glede življenja po ET - noramlno, nič posebnega. Bolniške nimam, sem v službi. A tebi je Reš dal bolniško?

Zalazoya, jst še joškic nimam nič bolečih user posted image . Jaz sem imela v prem IVF po potrditvi nosečnosti blago hiperstimulacijo, ki ni bila nič posebnega. Kr v službo pejd, če si že ok, ker pol maš res preveč časa za razmišljat user posted image . Drugače pa so pri meni mešani občutki, na momente user posted image , na momente user posted image , kar je čisto  normalno. Dobro, da je vsaj moj user posted image  totalen optimist. Bomo videli.

Ja, upajoča in fortun, ve bi lahko pa res že naredile test user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.9.2007 9:24:33   
fortun
no, da vam "firbcem" pojasnim... user posted image user posted image

trenutno še ni user posted image  - danes teče 11 dan od ET, vendar čutim, da ne bo nič user posted image
imam popolnoma vse znake, da bo user posted image  vsak trenutek tu... tečna sem itak že 14 dni (tako pravi moj user posted image ), za nohti se mi "lupi" kožica - to je najbolj očiten znak prihajajoče user posted image  pri meni, pa nekako čutim, da ne bo nič... sploh ne znam povedat. Sem že zdaj žalostna, ampak, kaj naj storim drugega kot da se sprijaznim, da naslednjega maja,  pač ne bom pestovala svojega user posted image .

Upajoča se pa res ni že dolgo javila... daj, sporoči kaj se dogaja s tabo!!!

Sayuri - čestitke za user posted image , čeprav je to na tem forumu običajno nenavadno user posted image  , a ne?

Darmar, Zalazoya, Goya - držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image  in navijam, da se bodo uresničile naše sanje...

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.9.2007 9:31:40   
darmar
OK pol pa jest mal preveč kompliciram. Zdi se mi, da me spodaj vse veže in špika. Reš me je pa vprašu za bolniško in mi je napisal priporočen bolniški stalež 5 dni. Zakaj pa ne? Saj ne greš na umetno tako kot po štruco kruha.

Tudi jaz komaj čakam pozitivne novice od fortun in upajoče, to tako vpliva na naše upanje. Mora uspeti. user posted image

Veš fortun, da nič prehitro ne sklepaj, dokler je ne dobiš je upanje. Pozitivno misli. Ene so nosečke pa pravijo, da so isto glede na znake mislile, da ne bo nič. Pa je bilo. Ene kljub temu da so noseče špika, drugih pa ne. Jaz še vedno navijam, ja upanje do zadnjega.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
5.9.2007 9:40:36   
PAMELA
Dobro jutro soborke.

Naj se vam malo razpišem - malo potožim.
Pred nekaj minutami sem dobila klic iz MB - klicala me je sestra Daniela. Že ko sem na mobilcu videla izpis zasebna številka, me je v želodcu prešla tista bolečina - tisti krč, ki nen popusti. Rekla mi je, naj se jutri ob približno taki uri oba z m ožem oglasiva v ambulanto na razgovor. Seveda sem jo takoj vprašala, ali to pomeni, da se od mojih devetih celic ni nobena oplodila, pa mi je rekla, da ona kot sestra se z mano o teh stvareh ne sme pogovarjati. Takoj sem jo prosla, naj mi pa vsaj pove, ali se pripravim za transfer, pa je rekla da ne. S tem mi je odgovorila na moje vprašanje ....
Ja daleč sva prišla - imela sem folikle, imela sem ce lice (celo devet), a kot zgleda, do oploditve ni prišlo. Več bova zvedela jutri.
Kako se počutim? Najprej kar mali šok, potem sledi obvezna solzica in pol najtežja stvar, ki mi vsak mesec trga srce.... povedat mojemu "srčeku", da zopet ne bo nič ... Ja to mi je res težek korak ...
Kako naprej? - Dokler bom lahko - ne bova odnehala. Jutri počakava kaj bo na sestanku in nato takoj kličem Reša, s katerim že tudi imam plan, da če v MB ne bo nič, pridem čez 3 mesece na vrsto pri njemu. In če zopet ne bo nič, grem v nov boj ponovno čez 3 mesece in čez 3 mesece zopet,...
Kot rečeno, dokler bom lahko - se tej neplodnosti ne dam.

Punce hvala da obstajte - res da ne pišem dosti, ampak se vam izpovedat pa pomeni zvaliti skalo iz srca. Hvala bogu da obstaja ta forum.

Biba hvala.

Pamela

P.S. Sem se odločila, da ne bom uporabila smajlijev ki jokajo, ampak user posted image , saj vem, da imam celice (kakršnekoli pač so že) in ta postopek je pripeljal s sabo tudi to lepo novičko.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
5.9.2007 9:41:07   
zalazoya
fortun

sej znaki so baje isti kot pred tečko. Ampak me pa tole zanima, jaz tudi vedno opažam da se mi zatrga kožica na nohtih pred tečko in sem nekje zasledila, da je to zaradi spremembe pri hormonih user posted image .

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
5.9.2007 10:40:46   
darmar
Ja ni recepta za to da bi vnaprej vedele kaj pričakovati, ali user posted image  ali user posted image . Poskušaj vse znake odmisliti in čakaj na rezultat. A ni malo prezgodaj, da bi se ti že začela menstra najavljati?

Pamela, bogica, kaj naj rečem, se kar poistovetim s teboj in kar čutim bolečino, ki ti jo zada slaba novica. Ja maš prav, celice si pa pridelala. Npredek je. Sedaj je težko, ker si pa močna se boš pobrala in podala optimizma polna novim zmagam naproti. user posted image

Meni se vse že 3 leta vrti po mesečnih ciklih, najprej hudo razočaranje ob user posted image , potem pa počasi optimistično zopet v ovulacjio in nato napeto čakanje kaj bo? Z umetnimi oploditvami pa je isto, čeprav mogoče še malo več pričakujemo, sploh če veš, da sta ti bila vstavljena eden ali dva živa zarodka user posted image . In dokler ne preteče vsaj 14 dni res ne veš pri čem si, čakati je težko. Prav rada bi videla, da bi že sedaj vedela, če se ni prijelo. Mogoče ti zarodek odmre že naslednji dan, ti pa še vedno upaš. Tako je, da teh stvari pa res ne moremo spremeniti. Četudi ti pomaga nevemkakšen strokovnjak je zraven za upeh potreben še čudež, za katerega pa poskrbi mati narava. Jaz mislim, da je vsako živo bitje, ki raste v nas čudež zase. Ja zakomplicirano razmišljam, ampak skoz sem mi neki mota po glavi.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?