|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
5.9.2007 20:28:23   
upajoča
Ojla drage moje ,danes je bil moj dan D,za test.Zjutraj veselo šibam v kopalnico,da ga naredim,čakam in šok je en sam ------------,pa sem bila prepričana da je kaj ratalo,pa nič.Sem pa kar precej razočarana in kar boli.Pa ne bom obupala,se bom pa pridružila marjetki v naslednji vojni-konec leta,enkrat bo pa tudi ratalo.No čez dan se je pa še pojavila tečkauser posted image  in sem kompletna.Držim pesti da bo vsaj drugim ratalo.Mi je bilo pa skozi sumljivo ker me je tako hrbet bolel,ker mi pri prvem postopku ni,mogoče je pa že to napovedovalo da ni v redu-ne vem.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
5.9.2007 20:28:23   
Shuka
Dobrodošle novinke in vso srečo pri postopkuuser posted image user posted image

darmar - držimo pesti za 16.9 user posted image

fortunca - nekako upam si drzniti, da ti rata 7.9., ker je to tudi moj srečen dan user posted image in pesimizem stran sta tu le še dva dneva, ki te ločita do veseljauser posted image user posted image

Soncek d. - ma a ti povem, da komaj čakam tvoja dvojčka, tolk mi je lep tvoj avatar in to dvojno srečo ti pozitivno zavidam, zato si mi še toliko bolj všeč saj se kljub nosečnosti še javljaš pri nas borkah, enako koalca. Mislim na vse vas user posted image user posted image user posted image

Sayuri - lubica moja, viš so ble tiste voodoo seanse končno uspešne, sem tolk mešala napoje, da bi tvoja pršla no in je ratal, se popravljam v vračarskih trikihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika74 - ko sem brala tvojo zgodbo sem preprosto onemela ob nesramnosti do pacientk medicinskega osebja, preprosto se ne zavedajo, da bi brez nas bili brez službe, potem pa tkole, res se obnašajo, kot da so bogovi.user posted image user posted image ampak upam da se vse uredi in da čimprej prideš do svojih otročičkov.user posted image user posted image user posted image

marjetica - žal mi je za tvojo izkušnjo in taki kot si ti so mi samo za vzgled, pozitivni kljub bolečini v duši in da veš, takim uspeuser posted image user posted image user posted image

Pamela - user posted image user posted image user posted image za 9 celic, pridna kokoška si bila, le tako naprej.
enako Skye - čestitke za 5 celicuser posted image user posted image user posted image , in obema vso srečo pri ETuser posted image user posted image user posted image

Joj tolk vas je da bom kr tkole povedala: trepetalkam naj rata user posted image , špikajočim in fiksajočim želim veliko lepih celic, navijačicam en velik user posted image

vsem ostalim pa eno user posted image za srečo.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
5.9.2007 20:31:26   
Shuka
Upajoča - ne izgubi upanja, to je le delček poti do sreče in naslednjič ti želim več srečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
5.9.2007 20:41:07   
koala
Upajoča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate. In šment da ti kamlu ne rata, tako kot vsem borkam.

Srečanje?? Jaz sem ZAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Samo bo treba od besed k dejanjem, tako da ajde z datumi na plan, da se končno zmenimo.

Aja punce, kljub nosečnosti se bom še dalje oglašala tukaj saj se med vami počutim tako domače.

Sayuri a boš ti mela seznamček na skrbi al ga jaz prevzamem nazaj?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
5.9.2007 20:56:52   
darmar
Ojla, ja GoYa mene res spodaj špika sploh če sedim oz. sem kak pokrčena. Križ oz. hrbet me ne boli, kožica ob nohtih je še ok, kaj naj si potem mislim. Ja, ja saj res, tudi jaz sem šele 3 dan po ET.

Škoda za upajočo. Pa še ta user posted image  te pusti čakati do zadnjega dne. Imam občutek, da se bo meni pojavila prej, če jo že moram dobiti in ne bo čakala do 16.9.

A drugače vse po punkcije jemljete 2 x dnevno prometrium?

Pri katerih zdravnikih ste pa veuser posted image  zanosile (koala, s.d., ...)? Sej veš kakšna dobra novica o zdravnikih pri katerih ste uspele pomaga, kljub temu, da vemo, da je uspešnost odvisna predvsem od vsake posamenznice oz. kako bi temu rekla.

Držim pesti za vse user posted image ; toliko kot je sedaj železa v ognju, kujmo ga.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
5.9.2007 21:00:12   
blanč
Jaz se malo iz službe švercam. Popldan je bolj mir, ker ni šefov...
Upajoča si naredila samo en testuser posted image  Žal mi je zate, jaz sem bila prepričana da boš srečka nosečka...
Ja saj vem, da bom zdajle spet "krivico delala" ampak spet so ----- pri Rešu. Joj kako rada bi si dvignila moralo preden grem v postopek. Rešovke dajte prosimmm, prosimmmmmmmmmmmmmmmm, prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kak +++, da bom lahko začela razmišljat pozitivno.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
5.9.2007 21:06:03   
koala
darmar moj postopek je vodila dr.Pintarjeva na gk v LJ, transfer pa mi je delal dr. Voglar.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
5.9.2007 21:32:41   
darmar
Se strinjam BLANČ, dajmo Reševke. Drugače pa sem vidla že Reševe dvojčke od prijateljice, fantka in punčo, sedaj stara okoli 2 leti. Glavo pokonci.

A je mogoče uspešnost odvisna od uporabljenih zdravil, opažam da jemljemo različne zvarke. A so to isti hormoni itd le z drugimi nazivi???

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.9.2007 21:50:35   
pika74
gold fish... res je... očitno nas malo nategujejo s temi omejitvami v zvezi z zamrznjenčki. Danes zjutraj sem klicala in se naredila, kot da prvič kličem... in rekla, da imam zamrznjenčke... in valjda... takoj je začela s pravljico, da imajo vse v razsulu in da prenavljajo in da je polno prahu... in da biologinje ne dovolijo, da se jih odpira, ker jih prah lahko poškoduje... in da naj pokličem čez kak mesec, ampak ni nič sigurno, da bom takrat lahko prišla ponje...

na koncu sem še malo vrtala... potem je pa rekla,da mi lahko da tudi cifro od biologinje in sestre blanke... ma... nč... dost jih mam... pridem decembra ponje... vmes grem pa za 1. novembra še na en orng dopust za 14 dni. Basta.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.9.2007 7:52:07   
Shuka
Pika - ne gre mi v glavo kako to da ne moreš priti do svojih otrok in da moraš čakat do decembrauser posted image user posted image user posted image , preprosto nedopustno se obnašajo in kako si lahko dovolijo zaradi del, da vse stoji?  user posted image

Sorry sam tole me pa razkači, ta njihov način user posted image   evo čist brez besed semuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.9.2007 8:11:12   
Sulfinija
Pika74,sem se resno zgrozila,da ne moreš do svojih otrok in boš čakala vse do decembra.Jaz ti želim,da ti dnevi čakanja čimprej minejo in oreng se spočij na dopustu in naberi novih moči.

Pamela tebi pa želim,da danes dobro zrihtaj v MB,kljub vsemu kar se ti dogaja,pa ne pozabi poročati,ker mislimo nate.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.9.2007 10:05:17   
zalazoya
jutro pupe

Kako smo?

Upajoča žal mi je, da ti ni uspelo, tudi sama sem bila kar malo šokirana, ker si bila tako daleč, ne morem verjet, žal mi je, drži se. user posted image user posted image user posted image
Pika74 mislim, da sem že izrazila svoje mnenje glede tvojega problema in sem še vedno ogorčena.

A bo kakšna dobra novička danes padla? Smo jo že potrebni.
Soncek.d čestitke za doponjenih 6 M. user posted image  user posted image  user posted image  (take novičke polepšajo dan)
Fortun držim pesti za jutri, resnično upam da nas boš razveselila.
Blanč tudi mene že počasi skrbi. Tudi jaz si močno želim pluskov.

Ele tudi mene zanima kaj bo s tem srečanjem? No punce a bo kej al ne?
GoYa uboščica, ti kar lepo čajčke pij in počivaj, ter grej svoje malčke. Ne vem kaj je s to kožico, to se  pojavi vsaj pri meni in očitno pri fortun pred menstruacijo, zakaj pa ne vem, zatrga se okrog nohtov, opaziš ker majčkano zaboli če se dotakneš.
Ja vem full gre počas, jaz sem šele danes 3 dan po ET, uff je še dooooooolga. 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.9.2007 10:45:59   
kajatina
Danes sem bila na kliniki in imam še 6mm odebeljeno sluznico, tako da imam še suprefact do ponedeljka. No kaj čemo, malo se bo zavleklo.
Zalazoya upam, da ti bo čas čim hitreje mineval.
Držite se punce.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.9.2007 10:59:11   
PAMELA
DRAGE PUNCE:
Prosim preberite ta moj post in mi povejte, kaj naj si mislim?????

Najopišem, kakšen "cirkus čustev" sva z možem imela v zadnjih 24 urah.
Včeraj ob 9ih me kliče sestra D. (bili smo tako zmenjeni, saj v soboto grem kot priča na poroko, pa da ne bi hodla zastojn v MB) in mi reče, naj pridem danes okoli devete na razgovor. Takoj sem vedela da nekaj ne štima. Prosila sem jo, naj mi le pove ali se pripravim na transfer - pa mi reče da ne. Torej vedela sem, da nič ne bo. Ob 11ih včeraj me kliče dr. K. in mi pove, da jim je žal, da so bile celice nezrele, dve sta kao2  dozorele kasneje, ampak iz vsega (kljub ICSI) nič ne bo. Jaz se ji zahvalim in pač včeraj z možem črpava drug v drugem energijo in se tolaživa s tem, da pač je bila stop injekcija verjetno en dan prehitro in zato celice niso dozorele.
No danes greva zjutraj v MB - šok - prazna čakalnica - potrkam - odpre mi sestra D. in se opraviči ker pač dr R. danes ni in da me je zato tak včeraj klicala doktor K. Torej prišla sem v MB zastonj - dobila pa sem termin za razgovor 20.09. Z možem se odpraviva takoj domov in ko sva bila nekje pri Hočah, mi zazvoni telefon - pogledam in vidim zasebna šetevilka. Bila je Doktor K. Rekla mi je, da sta z biologinjo danes še enkrat pogledale tist dve celice in videle, da je iz ene nastal zarodek. Še sreča, da je vozil mož, saj sem doživela takšen šok, da sem komaj dihala. Ustavil je avto in po nekaj trenutkih sem se lahko sploh pogovarjala naprej. Vprašala je, če pridem danes na ET. Jaz jo pa vprašam, ali je bolje priti danes, ali počakat do sobote. Slišala sem, kako se je posvetovala z biologinjo in ta je rekla, da bi bilo bolje počakat do sobote.
Ker pa imam v soboto poroko, smo se zmenili tako, da ob osmih pokličem.
Jaz sem v takem šoku. Kaj naj si mislim? Ali sploh naj upam? Strah me je, da v soboto zjutraj doživim še en tak šok.
Z možem sva se dogovorila, da bova do sobote probala biti čisto kul in mislit - ah saj nebo. In če bo - pol se boma pa veselila. Danes in jutri pa ne - še enega takega šoka namreč (v tako kratkem času) ne preneseva.

Berem prav vsako od vas in prav vsaki želim, da se li čimprej posreči priti do otroka.
Hvala punce, da obstajate.

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.9.2007 11:28:34   
Anonimen
Živjo punce, na hitrco se malo preletela nekaj strani in videla nekaj žalostnih novičk, vsem puncam, še posebej pozitivki marjetici en velik user posted image . Tako kot ostale, sme tudi jaz brze besed ostala, zato vam lahko ponudim samo ramo za zjokat in vam še naprej v naslednjih postopkih stojim ob strani in držim močne pestiuser posted image .
Pamela in pika74 vama pa res gode, ampak tudi te skrbi bodo izginile in bo enkrat plusek.

Vsme ostalim puncam močne pesti, tistim ki čakate na test, naj bo user posted image user posted image , tisti ki čakate na punkcijo naj bo ogromen pridelek in naj kakovost zmaga. V glavnem vsem srečouser posted image .

Ne mi zamert, ker nisem utegnila vseh brat, vsaki novi nosečki čestitamuser posted image user posted image , upam, da vas je bilo kar nekaj takih srečnic in da vas seveda še bo velikouser posted image user posted image

jaz se bom kar poslovila od vas, ker ne bom ne septemberka niti oktoberka, lahko ap da še niti novemberka. Kot sem videla, je pikovit napisala, da sem imela kolonoskopijo, kjer pa niso nič našli, ker so jo mogli predčasno zaključit, zaradi hudih bolečin. potem sem 2 dni normalno jedla, saj sem dobila taka navodila, celo kavico mi je uspelo spit s pikovit. Draga pikovit bodi še naprej tako fajn pupauser posted image , samo strah pred punkcijo pa izključiuser posted image .  Danes pa smo se vrnili v tople kraje in se je stanje poslabšalouser posted image , tako da moji sončki bodo še čakali na toplo posteljouser posted image .

srečno pupe user posted image

(odgovor članu PAMELA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.9.2007 11:30:12   
Shuka
PAMELA - vedno se splača upat, ampak teli dohtarji se grejo pa igrice kot v peskovniku, enkrat ja drugič ne, pol spet ja user posted image

Mogoče je pa sobota vseeno tudi vajin dan  in probajta uživat kolikor se da so sobote in še naprej in upam, da vama uspe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.9.2007 11:42:31   
blanč
Joj Pamela kako si pogumna, da boš čakala do soboteuser posted image user posted image . Jaz bi sigurno takoj v prvo pa nazaj v MB po pikico. Želim ti da boš imela v soboto uspešen transferuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
6.9.2007 12:05:57   
fortun
Pamela - svaka ti čast, da si lahko to tako "mirno" sprejela... jaz vem, da bi isto sekundo obrnila in se vrnila - pa ne za transfer, ampak da jih v obraz  napizuser posted image ... pa ti niso normalni!!! user posted image user posted image  A mislijo, da smo me eni navadni stroji, ki nimajo čustev in ... uf, saj ne vem kaj naj napišem... dobro, da imam svojo pisarno, ker če bi me zdaj kdo videl, bi rekel, da me bo zdaj zdaj kap... pišuka, me je tvoje pisanje razjezilo!!user posted image user posted image   no, pa vseeno: držita se s tvojim user posted image  do sobote in naj vama ta čas čimhitreje mine...

zalazoya - kako se pa kaj ti počutiš? pišuka, gre čas počasi, takrat ko ni treba, a ne?

blanč - ne bodi no toliko črnogleda... tele minuske pri Rešu bom jaz jutri prekinila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jupi, ko bom zjutraj zagledala user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

matr, bom jutr za en kuser posted image , če bo na CB-ju minusek user posted image user posted image
pustmo se presenetit...

Shuka - hvala za vzpodbudne besede - jih res rabim, kajti z živci sem že čist na koncu user posted image  - se mi že meša...

upajoča - en velik user posted image user posted image user posted image  - pa nikar ne izgubit upanja... saj enkrat bo ratalo, ni vrag!! sicer pa je jutri moj dan D in saj veš, da jaz že cel teden nekako vem, da ne bo nič, čeprav po drugi strani še vedno upam... ma, moje razpoloženje se iz sekunde v sekundo spreminja - enkrat full pozitivna, optimistična, drugič čisto down...

kaj je zdaj s seznamom? a ga bo katera ažurirala? saj bi ga jaz pa ne znam user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
6.9.2007 12:24:00   
GoYa
Bom sam PAMELI na hitro odgovorila (sem v službi), ostale spet pridete na vrsto zvečer user posted image .

PAMELA, jaz bi upala. Ti povem, da so se mi zdej ob branju zasolzile oči. Res. Enega borca imaš, ki se bo boril do konca. Jaz močno navijam zanj in upam, da te bo sestra v soboto zjutraj razveselila in bo treba še 1x v MB (pa tudi če zamudiš na poroko user posted image ). Sam ne morem pa verjet temule: kliče, da ni nič, pa pol dr. pogleda, pa neki pa mogoče je in vidi da se razvija.....user posted image user posted image user posted image  Halo, kot da bi barantala na tržnici.

Ja, pa še en user posted image za upajočo. Žal mi je, da ni uspelo.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
6.9.2007 12:29:25   
cukica
Pamela:Upam,da bo vse v redu ti pa se probaj kolikor se boš lahko zbrala in misli na lep konec in na tvojega borca,ki te čaka.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
6.9.2007 13:47:45   
kajatina
Pamela jaz poznam primer moje sorodnice, ko je imela 11 celic in na koncu so delali t.i. iksi metodo, da je sploh vsaj eden zarodek ratal. Prav ta je bil taprav in očitno je bila to njeno pravo jajčece, saj ima danes 4 tedne starega fantka, ki je več kot živ in zdrav. Tako,da pogumno, mogoče je pa prav ta tapravi. (Slab začetek-dober konec).
Držimo pestke zate.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
6.9.2007 14:35:50   
GITA14
Pamela
Misli pozitivno, saj vidiš kako se pikica bori, da bi preživela, boš vidla da boš v soboto imela to borbeno pikico že v sebi in jo boš pridno čuvala in božala.

mislim nate

gita

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.9.2007 14:36:11   
sayuri
Evo me punce...grem seznam uredit user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.9.2007 14:52:18   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem,punkcija 21.8., ET 23.8 
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur,  punkcija 29.8. ET 3.9.
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur,  4.9. začetekKlomifen
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8, punkcija 21.8, ET 26.8.
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9, ET 8.9.
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • fortun (PO;dr. Reš) punkcija 23.8., ET 25.8.
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon 
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • PAMELA (MB, dr. Reljič), kratek postopek, začetek 24.8. Menopur, punkcija 3.9., ET 7.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur
  • darmar (ICSI;PO; dr.Reš) 30.8. punkcija, ET 2.9.

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • GITA14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek s špikami 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek okrog 16.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 10.9
Ozone - UZ

Torek, 4.9.

Sreda, 5.9.
Skye - punkcija

Četrtek, 6.9.

Petek, 7.9.
Pikovit- UZ
fortun - TEST

Sobota, 8.9.
PAMELA - ET
Skye - ET

Nedelja, 9.9.

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

fortun greje user posted imageTEST 7.9.

GoYa greje user posted image user posted image  - TEST 16.9

darmar greje user posted image user posted image - TEST 16.9

zalazoya greje user posted image user posted image  - TEST  17.9

user posted image DaisyE user posted image
user posted image upajočauser posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.9.2007 15:48:10   
soncek.djukelica
ojla,

Pamela, veseli se žarka upanja!user posted image user posted image user posted image  Eden je borec,to ima po tebi in atiju! Morda je način,kako so ravnali z tvojimi čustvi glih ni na mestu,ampak en borec ostaja, eden se je odločil živet in tega se zavedaj! user posted image user posted image user posted image

Upajoča, žal mi je,da ti ni ratalo! user posted image user posted image user posted image

Darmar, moj ivf zdravnik je dr.Drobnič, on mi je delal tudi punkcijo, transfer pa mi je opravila zdravnica,mislim,da je bila dr.Bokalova,nisem pa glih ziher!

Pika, jaz sem danes bila na GK, sem šla sestre pogledat,pa so rekle,da postopki lavfajo! Pa tudi biologinjo sem videla, če se ni nisi odločila čisto trdno za december,pa pejt še mal okoli GK!user posted image

Blanč, tule gor je le ene par Reševk, sodeč po tem,da pa ima zdravnik gužvo bi rekla, da vseeno od njega pridejo nove nosečke! A veš, kaj lahko narediš, da bo še on enkrat slabe volje!user posted image  Pokliči ga in ga oku.user posted image , da sam keš pobira in da nima nič uspeha, pa boš videla, kaj ti po rekel!user posted image

Shuka, kako si pa ti? Tebe pa ni na seznamu!user posted image
Fortun, že nazdravljam za jutri,ko bo test pokazal en velik +!user posted image

Tudi jaz (kot koala) bom ostala zvesta tejle temi! user posted image
Mi smo imeli danes redno kontrolo,slišala srčka user posted image user posted image , kri in voda krasno, me je pa naročil na dodaten UZ, je rekel,da je pri dvojčkih več UZ,in sem kar vesela,da jih bom spet videla, pa še maternični vrat mi bo takrat zmeril,da me kaj ne preseneti!user posted image

lp vsem!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?