|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.9.2007 21:17:55   
Anonimen
a ni z mireno tud tko da more menstra bit prejuser posted image pa neke inekcije so tud baje....pozabla kak se rečeuser posted image no sej v pon. mam gin. pa boma že poštudirale neki.....če že nisem noseča slučajnouser posted image user posted image user posted image

aja drgač od poroda se spomnem še to, da je dragi se res ful trudu in navijov zravenuser posted image user posted image user posted image dej lubi dejuser posted image user posted image in mi je na momente šov tak na živce, ko je tam v mene tiščal in se mi je zdelo da me bo zadušilouser posted image sem ga prov odrivala reveža, hvalabogu sem lahko vstala in hodla pa malo na pručko, rodila sem pa sedeuser posted image zakon, res...

mala spi, vsake tolk se začne histerično dret, pa sploh se ne zbudiuser posted image jo samo dvignem in malo pretresem pa nazaj dam, pa je spet dobro za en cajt.....bohve ka ji jeuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
6.9.2007 21:28:42   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

a ni z mireno tud tko da more menstra bit prejuser posted image

Pojma nimam. Ni nič omenila, le da mi jo priporoča in jo lahko tudi takoj vstavi.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mala spi, vsake tolk se začne histerično dret, pa sploh se ne zbudiuser posted image jo samo dvignem in malo pretresem pa nazaj dam, pa je spet dobro za en cajt.....bohve ka ji jeuser posted image

Kot da bi opisovala Julijo. Ko jo dvignem, pa ponavadi še kupčka podre, pa je bolje. Jo izgleda v želodčku tišči in zajoče.

Sicer pa danes SPET štrajka z dojenjem. Joške polne, ker jih je včeraj napumpala, sedaj jih pa noče sprazniti. Lumpa! Madonca me to jezi, pol bo pa jutri spet premalo mleka. Sva v začaranem krogu, včeraj lačna, danes noče jesti, jutri bo spet lačna...user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
6.9.2007 21:34:12   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

...je včeraj tud ratalo da sva se po doooooolgem času spravila....

Je pasalo, kaj?user posted image user posted image  
Tudi midva sva imela dolgo sušo. Človek že skor pozabi, kako to zares gre...user posted image user posted image

Pa še nekaj bi vas vprašala, ko smo že glih pri seksu:
A vi telovadite v spalnici, če vam dete spi v posteljici zraven? Sej vem, da ne vidi, pa itak ne bi vedel, za kaj gre.... samo jaz imam en tak čuden občutek, se sploh ne morem prav sprostiti. Slišim vsak Julijin dih, pa me že zmoti.user posted image  Sem čudna kaj? Je bolje v dnevni.user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
6.9.2007 21:35:45   
Anonimen
joj rumba mama zgleda podobne tečkeuser posted image moja zadnje cajte samo ponoči normalno je in mogoče še enkrat dopoldan.....pol ga pa sam sračkauser posted image ko jo dam na joško, al se dere al kakauser posted image al bi se pogovorjala in smejalauser posted image tak da men se zdi da more bit lačna, pa očitno ni.....zdej sem jo v stolček prestavla in vklopla da ji rit treseuser posted image pa da vidim če bo kaj več zdržala.....je bla pa ful boga dons pop. in se mi zdi da je čisto znervirana, samo men bojo pa roke odpadle in je res ne morm več nosituser posted image

za mireno mensezdi da je isto kot za ostele te vstavke, da se dajo med menstro, da ziher ni nosečnostiuser posted image no, saj bom vprašala v pon.....me je kr groza, res nebi bla kr noseča......ni fer toleuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
6.9.2007 21:38:54   
arijana..
Kar se mirene tiče, men ni rekla, da bi se moralo čakat na prvo menstruacijo, pač pa, da je bolje, da se vstavi nekako 2 do 3 mesece po porodu, ko se res vse vrne v normalo. Zdi pa se mi, da naj bi se normalno vstavila v času menstruacije.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
6.9.2007 21:40:31   
rumba
Ja, bo verjertno držalo tole glede mirene. Meni je danes še UZ delala, pa še rekla, da nič spolnih odnosov do vstavitve, če se odločim. Verjetno da ne zanosim, a?user posted image

Sicer pa, ne se hecat braz zaščite, madonca, jaz bi bila danes že komot noseča.user posted image  Pa polno dojim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
6.9.2007 21:40:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: poldy

...je včeraj tud ratalo da sva se po doooooolgem času spravila....

Je pasalo, kaj?user posted image user posted image  
Tudi midva sva imela dolgo sušo. Človek že skor pozabi, kako to zares gre...user posted image user posted image

Pa še nekaj bi vas vprašala, ko smo že glih pri seksu:
A vi telovadite v spalnici, če vam dete spi v posteljici zraven? Sej vem, da ne vidi, pa itak ne bi vedel, za kaj gre.... samo jaz imam en tak čuden občutek, se sploh ne morem prav sprostiti. Slišim vsak Julijin dih, pa me že zmoti.user posted image  Sem čudna kaj? Je bolje v dnevni.user posted image

midva sma si pa v nosečnosti kar privoščilauser posted image še večer predn sm šla za P....najbol čudno mi je pa blo k me je 2 dni pred rokom dohter nazjal, da če se zavedam da lahko seks v tako pozni nosečnosti sproži poroduser posted image halooooo, ja hvalabogu a neuser posted image

mi je zdej blo zarad šivov malo bed, samo jaz đekica sem se 3 tedne po porodu spravla v akcijouser posted image seveda je bolelo kot hudič, šivi so se zacelili sicer, samo brazgotino kjerkoli jo maš, ni lušno če čohaš po njejuser posted image ampak počasi se bomo navadli....

drgač je pa tud meni čudno če je mala zraven, ampak zadnjič sem kar odmislila, je bla v stolču zraven v spalnici zjutraj, sem jo stran zasukalauser posted image midva sma se pa malo pocartalauser posted image ****t ga......

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
6.9.2007 21:45:27   
Anonimen
evo, direkt sem si šla pivo odpret, da se malo zrelaksiramuser posted image upam da ne bom mali prevč škode nardila, pa itak uporabljamo samo 10 % možganov in jaz sem prepričana da alkohol uničuje one preostale % sivih celicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
6.9.2007 21:47:42   
rumba
ulla80, na zdravje!user posted image  Jaz ga tudi vsake toliko ruknem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
6.9.2007 21:58:14   
*maja
Uf sej ne uspem folgat pa vsega brat kar ve napišete user posted image .

Rumba jaz se šla v lekarno po mireno ravno ta teden, zdaj se moram sam spravit nazaj do G da mi jo vstavi bo to verjetno že kar naslednji teden, ker teli kondomi so mi user posted image . Meni je moj G razložil da ni potrebno čakati na M in mi jo lahko kar takoj vstavi.

Evo naša mala je končno dobila na teži user posted image . Sva danes imeli kontrolo in ima 4805 g in je velika 52,5 cm.

Jaz sem tudi za kakšnega kofetka ja bi bil že čas ja da se malo dobimo. Upam da se tole vreme še kaj popravi da ne bomo zmrzovale kje zunaj. No predlogi na dan kje in kdaj se dobimo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
6.9.2007 22:05:05   
Anonimen
kak mi je hecna ona reklamca na straniuser posted image user posted image user posted image čudež se zgodi z majhnim presenečenjem....tenauser posted image user posted image dobro so zastavliuser posted image posrečenouser posted image me je pa kap skor po porodu, ko resnično nisem mogla kontrolirat nič tam doliuser posted image pa se je hvalabogu poštimalo hitr....tale pir se me prjemleuser posted image user posted image bom same bedarije zdaj pisalauser posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
6.9.2007 22:12:03   
Anonimen
punce a kej pogrešate bit nosečkeuser posted image meni je blo tak fajn bit noseča, se mi kr stoži včasih.....po bušiju in vsemuser posted image
se mi zdi da je čisto prehitro minlo.....čeprav pol na koncu že res komi čakaš, samo je blo fajn.....ziher eno najlepših obdobij v mojmu lajfuuser posted image

gledam malo tamle, ne morš verjet kak spiuser posted image pa roke v luft tišči in prstke ful narazn....hecn otrokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1687
6.9.2007 22:12:51   
rumba
*maja, tvoja Mija je pa prava korenjakinja, pri teh cm toliko g.user posted image  Super, da se vama je tako lepo porihtalo!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
6.9.2007 22:16:37   
rumba
ulla80, jaz nič ne pogrešam nosečnosti. Se pa spomnim, da sem jo po prejšnjih porodih kar hitro. Se mi pozna, kaj?user posted image user posted image user posted image
Moja pa zdejle tuli na rokah.... pa še bo kako uro.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
6.9.2007 22:27:07   
anja7
Hojla punce!

Joj nimam čist nobenga časa, da bi se sprala kej počvekat z vami. Vas že ful pogrešam, ampak pri nas so teli krči za popiuser posted image . V torek smo bli stari dva meseca in komi čakam, da bomo stari 3 oz. 4 mesece, da tile user posted image  krči minejo. Ko jih ni je Tilen res ful dobrovoljček, se skoz smeje, čeblja,...Ampak kaj ko ga tko črviči.
Majrim držim pestke, da bo vse ok, Poldy tebi in tvoji Urši pa tud pošiljam user posted image user posted image user posted image za čimveč sreče.

Rumba, res bi se lahko dobile. Jaz sem ful za. Še nikol nisem bla kadarkoli ste se dobile, ker je zmer neki vmes pršlo, ampak zdej bi bil pa čas, da vas še v živo vidm. Je pa tko, da gremo naslednji teden na morje (v četrtek ali petek) in nas ne bo osem dni.
Aja babike, a lahko vprašam, keri je majrim poslal zvok sesalca? Bi res prosila, da bomo lahko na morje odnesl radio in cd z zvokom sesalca. Nimam prostora v avtu, da bi kr cel sesalec s sabo peljala. Al pa če hrano doma pustim in sesalec pelje? Ne vem kaj je hujš al lakota al krči?user posted image user posted image
Morm šibat se je naš sonček spet zbudu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
6.9.2007 22:42:33   
Freycha
daj mi sproči mail Anja7, pa ti pošljem zvok sesalca

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
6.9.2007 22:49:07   
Anonimen
rumba tak ffejst pa ne pogrešam, bohnedaj da bi spet kaj uštimaliuser posted image user posted image tak kt moja kolegica, ma tud 3, pa pr prvemu je rekla da je to edini otrok, pa sploh vedla ni da je že spet nosečauser posted image user posted image

freycha jaz bi tud sesalcuser posted image mam mejl v profilu

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
6.9.2007 23:01:01   
Freycha
ulla preko RR ne znam priponke poslati... daj mi pošlji mail na freycha@email.si, pa ti od tam pošljem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
6.9.2007 23:20:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Za kako kontracepcijo ste se odločile? user posted image

Jaz za diafragmo. Sem dolgo razmišljala o mireni, pa mi nekak ne potegne. Kar sem negativnega prebrala o njej, me je prepričalo, čeprav so bila negativna mnenja v veliki manjšini, ampak z mojo srečo bom ravno jaz nabasala na probleme.
Sem imela glih včeraj poporodni pregled in je vse ok, za diafragmo se moram pa zglasit pri njej čez 3-4 mesece, da mi premeri, kako veliko rabim, ker zdaj še ne bi bile realne mere. Do takrat pa kondomi.user posted image Jih ne maram. Ampak glede na stanje pri nas, vprašanje, če jih bomo sploh kaj rabili.

Ulla, jaz sem glih včeraj, ko sem pri G čakala, nostalgično opazovala nosečke in si mislila, kako bi bla jaz (spet) noseča. Ma sem se hitro streznila, ker jaz ne grem več skozi to. Tako da bo kar pri nostalgiji ostalo.

Majrim, držim pesti za dobre izvide!user posted image user posted image user posted image

Sem pa tud jaz čist tečna, tako da se mi kej več ne da komentirat.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
6.9.2007 23:27:29   
baja*
Tak kot si rekla Ulla, hvala bogu, da mam vasuser posted image .
Freycha, ne deluješ tekmovalnauser posted image .
Kontracepcija: pazi variantauser posted image , ampak tak fejst paziva, da skoraj nič ne seksavauser posted image . Ko pa že, pa tud raje v dnevniuser posted image .
Nosečnost pa jaz tud full pogrešam. Mi je blo tak lepo user posted image , da bi šeeee. Sam ne še takojuser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
6.9.2007 23:43:01   
Kristina_1
Poldy boga Urša, so jo pa res namatral revico.m raj prakticirajo

Mi bomo tud kr na kondomah al pa na metodi pazi. Ko neham dojit pa lako dobim tabletke. Mirene pa prov verjetno ne bom mogla met k mam ful ozek MV.

Mirena se lahko ustavi že 6 tednov po porodu, sam večinoma prakticirajo med menstruacijo, ker se takrat MV razpre in gre lažje noter.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
7.9.2007 0:19:17   
pupi
Helo mamike user posted image !
Freycha, če tvojo Dita šraufa verjetno tudi zaradi tega ful pije, ker baje otroci ko jih šraufa hočejo vse popit kar jim pride v usta da bi omilili zadevo!!
Baja čestite Reneju!!user posted image user posted image  Pa naša Naja tudi v sekundi odkrije rokice, včasih tak brca da se cela odkrije in ji dekice zleze!!

Glede oblačenja pa če misli bit taka zima kot lani tak ne bo več stopinj kot jih je blo danes, čeprav se meni zdi svinsko mrzlo! KAK PA JIM MATE DOMA OBLEČENE?

Majrim držim pesti da bo vse OK!!

Meni mala noče pit niti čaja niti vode, vse ven spluva

Zvesta in rumba kak ste se vi spravili poleg pri čebričku, smo ga mi tudi kupli in smo ga odstranli in šli po banico ker se nisem znala poleg spravit pri kopanju. Sma oba z mojim roke not tišala!!

Joj kolko je že ura se še jutri javim pa kaj napišem , je moj doma pa bo mogoče kaj več časa

LN

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
7.9.2007 8:06:58   
corfu
Dobro jutro

Vidim, da se menite o kontracepciji...mi smo zaenkrat na pazi varijanti user posted image , upam, da bo ta pazi učinkovit user posted image . Meni je G omenila neke nove kontracepcijske tabletke, katere se lahko jemlje od šestega meseca dalje, pa čeprav se otrok še doji,  fora je samo to, da nekoliko zmanjšujejo količino mleka, a večinoma imajo otroci čez dan že mešano hrano, tako, da jaz mislim, da bom kar tole zadevo vzela. Sicer pa da ne govorim, ko sva bile z tamalo v razvojni, kaj vse je nabluzila kar se tiče uvajanja in prehrane....dobro, da je moj sin še živ, svaštauser posted image user posted image user posted image  punce, da se ne boste pustile v vsako traparijo prepričat, včasih je tista domača kurja pamet še najboljšauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
7.9.2007 8:59:40   
Freycha
Dobro jutro!

pri nas že tretjo noč zapored Dita noče zaspti, ker jo full navija in prdi in posledično joka itd..... samo včeraj zvečer je tudi mene fejst navijalo in očitno sem kaj takega pojedla user posted image

sem pa dobila menstruacijouser posted image user posted image user posted image user posted image  pišuka, pa zakaj že, pa še ravno pred dopustom user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tako sem se veselila, da je še nekaj časa ne bo, ker tako pridno dojimuser posted image  

no, sem pa vesela, ker mi kile še kar padajo in imam že pol kile manj, kot pa pred nosečnostjo user posted image  Tko da, če bo šlo še tako naprej, se tut za M ne bom sekirala - preveč user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kolegica mi je ravnokar poslala sms, da je rodila in sem jo vprašala, če je ok, pa je napisala, da je tako ok, da bi lahko jutri še enkrat rodila - THAT'S THE SPIRITuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
7.9.2007 9:11:36   
*maja
Enkrat za spremembo se pokorno javljam tudi jaz že zjutraj user posted image , sem čudežno spočita in dobre volje, naša mala je spala učeraj od 20.00 pa vse do 5.30 zjutraj, kar nisem mogla verjeti, ko sem pogledala na uro user posted image . No zdaj pa že spet. Skratka nimam se kaj pritoževati, samo bolje da jo ne prehvalim preveč, ker se bo potem takoj vse pokvarilo user posted image .

Freycha saj bo bolje, če ne prej pri trh štirih mesecih. user posted image  za kilogramčke, ko bi vsaj še meni tako dol leteli.
Pupi jaz imam našo doma v bombažnem pajacku z dolgimi rokavi, spodaj pa še eno majčko prav tako z dolgimi rokavi, pa štunfke obvezno čez pajacka. Imamo pa v stanovanju 22-23 stopinj, pa ima še vedno čisto mrzle rokice.
Ula80 po pravici povedano prav nič ne pogrešam nosečnosti, sem jo pa pogrešala po prvem in drugem porodu, sedaj imam pa kar malo dosti vsega user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.