poldy
|
Ne sledim več!!!!! Kaj naj pa sploh napišem, ko ne vem o čem sploh klepetate. Jaz vas nimam časa brat, ker sva z Uršo zelo malo doma. Večino časa sva pri moji mami in stari mami. Moj je dostkrat cel dan v službi al pa kaj dela, tako da je menim dilgčas in grem. Pa še kaj lahko naredim, ker mi jo mami merka. Če pa sem doma pa ne naredim nič, če mi jo moj ne odpelje, da lahko v miru pospravim. Moram jo skoz met na očeh in jo slišat, ker je zadnjič tako jokala, ker jo nisem takoj slišala, da ji je zraka zmanjkalo, tko da je bla že vijoličasta...GROZA!!!! Midve sva ta teden že dale posvetovalnico čez. Je rekla zdravnica, da ima še vedno zlatenico in je hotla kri pregledat in so mi jo v laboratoriju taprvo matrali pol ure, da so kri namolzli iz levega zapestja ker so komaj žilo našli. Potem pa krvi ni blo dovolj in so jo še v levi pregib komolca prepikali in več kot pol ure z iglo šarili pa niso žile našli!!!!! Boga reva je tko jokala da je bla čist premočena. Pa niso vzeli niti kaplje krvi več. Bi mogle včeraj še enkrat prit, pa nisva šle. Imava drug teden samo vizualno kontrolo, za vnaprejšnje jemanje krvi pa od zdaj naprej samo še zahtevam napotnico za bolnico in naj ji tam malo bolj izkušeni jemljejo kri. Katastrofa da v ortoškem dispanzerju v laboratoriju nimajo tiste naprave, ki kri potegne iz žile, da jo ni treba molzit!!!!! Prejšnji teden sva imele v bolnici na neonatalni kontrolo in zdravnik nič ni rekel, da bi bla še zlatenična. Je pa omenil, da bo imela MC slikanje za ledvica, ker bi lahko blo kaj narobe zaradi antibiotikom, ki jih je prejemala v bolnici. Tako da greva oktobra slikat. To baje vstavijo kateter in pregledajo mehur, da ne zateka voda nazaj v ledvica. Mora bit tešč, in vzet zjutraj in zvečer Primotren antibiotik preventivno. V razvojni ambulanti sva tud ble, ključnica je cela, živec je v redu, rokico že čisto dvigne, razen kar je malo bolj švoh leva roka, ampak se bo popravilo. Imava še najmanj dva meseca fizioterapije, tudi zato, ker je hipotona, pa blazino sva dobile, tko da mora bit čim več časa na njej, ker ne drsi in se lahko dviguje in ne zateguje kot se zdaj na kavču. V glavnem stvari gredo na boljše, ful je pridna, zjutraj ko se zbudi, se ji na usta prikrade nasmešek, potem pa še meni in moj dan ne more biti lepši.....
|