|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.9.2007 7:54:34   
Anonimen
Evo... danes je bla nora noč...

Kljub temu, da se je Izak za večerjo NAŽRL, smo se od pol enih naprej dojili na vsako uro in pol. Ves čas je gundral in gundral in gundral, jaz pa sme ga poslušala.
No, zdaj spi, jaz pa tu kot zombi jem kosmiče.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.9.2007 8:27:45   
Freycha
dobro jutro!

danes je sicer čisto beden dan zunaj, ampak sem vseeno dobre volje, ker sedaj že pijem kavo, Dita še spi, potem pa porihtam njo in sebe in greva do prijateljice, ki ima tudi malo punčko in bova dolgčas skupaj preganjali. Upam, da bo vmes tudi čas brez dežja, da greva malo ven na sprehod in kam na kavo......

pa že odštevam dneve, ko gremo na morje. Še dvakrat grem spat user posted image user posted image user posted image

v petek me edino čaka eno zoprno opravilo, namreč med nosečnostjo sem si narobe noht na nogi strigla, ker nisem dobro prišla zraven in se mi je zarastel v meso in imam sedaj vse vneto in boleče in gnojno. Moram iti na kirurgijo, da mi prst stran odrežejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.9.2007 8:31:06   
Freycha
aja, to pa moram povedati. Odkar imava Dito, sva se veliko večkrat skregala, navadno prav zaradi nje. Mene je full motilo, da se ji je premalo posvečal, ko je bil doma. In zadnjič sva imela eno tako resno debato kar se tega tiče in se je obrnil za 100%. Sedaj se full veliko z njo ukvarja, tudi včeraj, ko bi moral iti spat, ker je imel danes službo je rekel, da naj grem jaz kar spat in je on malo nosil po stanovanju do 1h zjutraj, ker so jo krčki dajali. Včeraj je tudi šel do sosedov na kavo, pa jo vzel s sabo, da sem v miru zlikala pa pospravila itd... Res se je spremenil in je res zlati!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To sem vam morala napisat, ker sem full vesela, da sva se lahko pogovorila in da je sedaj veliko boljše!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.9.2007 8:35:15   
corfu
Dobro jutro

Majrim, držim pesti da ti današnji dan čiprej mine user posted image
Glede čajev so boljši v filter vrečkah kot ti umetni sladkani instanti, še boljše je voda!!! Naša ga je včeraj zvečer srala do 23.30 sem bila kot zobmi, no potem je pa zaspala do 5.30 se najedla in zaspala nazaj do 7.30, zdak pa spet spi.Jezna sem nase, ker je danes spala pri nama na postelji user posted image  in to samo zato, ker sem jaz omagala in mislim, da zaspala prej kot ona user posted image user posted image user posted image , kako sem jezna sama nase, kadar takole popustim...ah boljš da grem nazaj spat, potem šibam pa k ginekologu.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.9.2007 8:37:51   
corfu
Freycha super!
Sicer so moški kar malo zgubljeni s takimi malimi, boš videla kako jima bo dogajalo ko bo stara cca pol leta. No, vsaj pri nas je bilo tako, zdaj pa sploh, ne vem kdo bolj uživa v vožnji z avtomobili oči ali sin user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.9.2007 10:28:37   
Anonimen
Freycha, tudi moj je bil isti, vendar sva midva imela bolj huje ko ti.. Prišlo je celo do tega, da sva končala zvezo, pa sva se pobotala.. Zdaj pa je pravi angelček, čeprav živiva pri mami, gre pomivat posodo, posesa vso stanovanje, najbolj pa mi pomaga pri malemu.. Res, spremenil se je. Je pa pač tako, da moški niso kot me, me otroka takoj sprejmemo za svoje, skrbimo za njih kot je treba. To je za njih velika sprememba, in rabijo čas.. Me pa silimo v njih user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je mali ponoči lepo spal.. Od 21.h pa do 3h, nato do 6.h pa do 9.h spet.. Zdaj pa se mi tu zraven smejčka, si itak misli, da sem zmešana, s tako čupo.. Se še nisem zrihtala, pa sem budna že eno uro user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
6.9.2007 10:55:58   
Ronči
Freycha super da sta se lahko pogovorila. Samo vstrajaj, kajti hitro lahko pozabijo user posted image .

Majrim user posted image

Malena verjetno so povsod prve mesece bolj prilagajanja. Če pa smo po naravi bolj temperamentne se pa lahko res težje privadimo spremembah. A pogovor je ključen. Samo ne smemo tiščat v sebi.

Zvesta zdaj mi boš pa faušuser posted image . Klara je spala od 12 ure do...........8.10 user posted image . Rekord user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
6.9.2007 11:05:48   
baja*
dobro jutro oz. že dober dan

Kak beda je zunaj,user posted image škoda:(
Danes ponoči sem začela dojit v spalnici.user posted image Ne morš vrjet, končno! Do zdaj sem se namreč tovorila v dnevno, ker sem še dojila z blazino in se nisem znala drugače narihtat kot na kavčuuser posted image  user posted image . Na postelji ni pa ni šlo. No, zdaj pa je Rene že večji in gre tudi brez blazine. Pa še zebst me je začelo v dnevni - saj to je verjetno glavni razlog, da po novem ostajam v spalnici.user posted image  V glavnem, vesela semuser posted image .

Hmmm, glede user posted image . Sem ga glih par dni nazaj nekaj šinfala glede pospravljanja (btw: se je popravil in upam, da bo to držalo malo dlje kot kak tednuser posted image ), tak da danes ne bom preveč glasnauser posted image . No, malo pa lahkouser posted image . Razumem, da se ne ukvarja z Renejem tolko kot jaz, saj sem nenazadnje jaz z njim doma, ga dojim...... samo včasih se mu prav vidi, da se mu ne da z njim za ukvarjat, to še posebej velja, ko je mali tečn in mu nič ne paše in bi se samo nosil - torej glih takrat, ko ga najbolj rabim, al pa vsaj njegove roke, madona mali je že full težki in včasih me že konkretno roke bolijouser posted image . Vem pa, da user posted image  komaj čaka, da se bo mali že bolj odzival, takrat bo pa super očkauser posted image  user posted image . Po mojem ne ve, kaj naj si zdaj z njim začneuser posted image . Tak kot tudi me na začetku nismo vedele - saj se spomnite, ko smo druga drugo spraševale kaj delate z vašimi dojenčki, ne?user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
6.9.2007 11:06:39   
Anonimen
user posted image user posted image kak je moje dete pridnouser posted image user posted image je spala od 10h pa do 4ih, se najedla in spala do 7ih, spet jedla in spala do 10ihuser posted image user posted image js sem tak srečnauser posted image user posted image ne spomnem se kdaj sem tolk spala....yeesssss

aja zarad AD3...sem brala v navodilih da se v mleku izločauser posted image kaj pa če bi jih jaz jemala, bi blo v mleku verjetno bolj prebavljivo za otročkauser posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
6.9.2007 15:37:31   
Freycha
evo, prišla iz čveka pri kolegici... kako paše, ko lahko neomejeno čvekaš o tem in onem, ko lahko potegneš joško ven in neobremenjeno dojiš, ko si čisto sproščen predvsem ko čas mine tako hitro.... Evo, še dobri dve urci, pa je dragi doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
6.9.2007 15:52:05   
baja*
jaz pa nimam nobene mamice, s katero bi lahko takole čvekala ob pijačkiuser posted image . Z eno sem se nekaj cajta družla pa mi je presedla, ker je ful tekmovalna. Naša pa že to pa to naredi, pa celo noč spi, kaj vaš pa še ne, pa uživa v kopanju, a vaš pa se dere.... user posted image . V vse se zapikne - avto, voziček, odnose in najhuje v otroka.  Valda sem jo začela ignorirati, dokler ji ni potegnilo, da nisem navdušena nad njeno družbo. Mater, namesto da bi sproščeno klepetale, se skupaj veselile, kdaj pa kdaj malo pojamrale... ne pa neko primerjanje in tekmovanje. Lepo prosim!
Mi je pa zanimivo, kako se ljudje kar začnejo pogovarjat z mano, ko sem na sprehodu z malim - samo voziček rabiš in že te vsi nagovarjajo. Pa tud tisti, s katerimi sem se prej samo pozdravila, so zdaj precej bolj zgovorni.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.9.2007 15:58:32   
Anonimen
sem mal prebrskala net o tem fluoru, pa sem se odločla da ne bom tega jemala, tud mali jih ne bom dajalauser posted image prevč negativnih stvari prebereš, pa stroka se ne more zmenit a je dobro al škodljivouser posted image pa če otroka ne navadiš na ustno higieno, nobene tabletke ne pomagajouser posted image ponekod so jih celo umaknili in prepovedli, no naši terci pa jih še kar šopajo.....se bo zgleda mogla generacija zdravnikov pošteno zamenjat, da bodo šli v korak s časom...

zdej morm še pa AD3 naštudiratuser posted image ker vem da ko me bo naslednjič vprašala če dajem vse to mali, se ne bom mogla zlagat in rabim argumente zakaj ne dajemuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.9.2007 15:59:37   
Anonimen
baja sj maš nas tuleuser posted image user posted image takale prijateljstva se še nabolj obnesejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
6.9.2007 16:18:10   
Freycha
baja* če ti ne delujem preveč tekmovalna, se lahko tudi medve dobiva na kaki pijački, jamrat pa tut znam user posted image  Jaz sem itak mobilna in ne kompliciram, pač pobašem tamalo in greva, tak da, če ti bo........ pa tut Slo. Bistrica ni daleč user posted image

Pa še štajerske mamice bi se res lahko kdaj dobile na kaki pijači, da naredimo raztur z vozički user posted image  kaj pravite??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
6.9.2007 16:19:42   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

baja sj maš nas tuleuser posted image user posted image takale prijateljstva se še nabolj obnesejouser posted image

to ti praviš, ker si ljudomzrnež user posted image user posted image user posted image  jaz zelo rada v živo sedim in čvekam - sploh če je še kaka mamica, da ji ne utrujam, ko se važim, kaj vse Dita že zna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
6.9.2007 16:25:06   
Anonimen
sam resuser posted image user posted image user posted image popizdim da mi kdo skoz za vratom visiuser posted image user posted image user posted image še to da mojga ni skor nč, mi odgovarjauser posted image bohnedaj kake kao kolegiceuser posted image user posted image mam vse prjatle tak dauč da se morjo u avto vsest pa prpeljatuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
6.9.2007 16:27:00   
Freycha
sej sem ti rekla, da si čudakinja, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak enkrat te bomo pa že zbezali na plano, pa na kako kafe zvabili, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
6.9.2007 16:40:06   
Anonimen
ja taprvič k pridete rožce gledatuser posted image user posted image pa še to sam zato k vem da grete pol nazaj v mbuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
6.9.2007 17:34:17   
Freycha
ja jst te mam tut radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
6.9.2007 20:58:40   
rumba
No, pa sem opravila poporodni pregled in glej ga zlomka, ta moja krvavitev, ki se je pojavila pred tremi dnevi po 10. dneh premora je že čisto ta prava menstruacija! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa naj še kdo reče, da polno dojenje kaj ščiti!!! Pred čim??? Komarji???user posted image user posted image user posted image  Po prvih dveh porodih sem jo dobila po 8. mesecih, sedaj pa že kar po 10.dneh po koncu čišče. Me je G hecala, če me že kar naroči na prvi pregled v nosečnosti.user posted image user posted image user posted image  No, pol pa sva govorili o kontracepciji, ker nisem izgledala najbolj navdušena nad prvim predlogom. Predlagala mi je mireno. Sej ste verjetno o tem že govorile, pa bi vas vseeno prosila za kratke odgovore: user posted image  Za kako kontracepcijo ste se odločile? user posted image

Jaz tudi nimam v bližini kake mamice, s katero bi skupaj vozičkale ali klepetale.user posted image  Pa bi res pasalo! Še dobro, da imam vas.user posted image  Freycha, jaz bi se kar v MB privlekla, da bi z vami poklepetala. Ful fajn bi vas bilo spoznati. Kaj pa mamice z ljubljanskega konca, ste za kako srečanje???

Ulla80, večkrat se spomnim nate, ko si v user posted image  pravila, da nočeš, da je tvoj dragi pri porodu. No, in kako se je potlej izšlo? Si ga nagnala s porodne ali je ostal s teboj?user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
6.9.2007 21:03:35   
Anonimen
joj rumba mene tud tole z zasčito skrbiuser posted image ker z gumico mi glih mine, kaj drujga pa tak ne pride v poštev.....

aja, poroduser posted image user posted image user posted image sem mela take močne popadke da mi je babica našopala nekaj v žilo....in do tedi da je lubi pršu sem bla že čisto zadrogiranauser posted image sem oni pikič časa k sm ga mela med popadki dobesedno komiralauser posted image user posted image me sploh ni motiluser posted image je bla pa babica skoz zraven in res fajnauser posted image sam zdej če študiram kak in kaj je blo, mi je kr zoprno da je bil zraven.....o tem ne govorimouser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
6.9.2007 21:12:40   
rumba
ulla80, user posted image  user posted image . A o mireni pa nisi razmišljala? To je menda ok, če dojiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
6.9.2007 21:15:20   
poldy
Ne sledim več!!!!!
Kaj naj pa sploh napišem, ko ne vem o čem sploh klepetate. Jaz vas nimam časa brat, ker sva z Uršo zelo malo doma. Večino časa sva pri moji mami in stari mami. Moj je dostkrat cel dan v službi al pa kaj dela, tako da je menim dilgčas in grem. Pa še kaj lahko naredim, ker mi jo mami merka. Če pa sem doma pa ne naredim nič, če mi jo moj ne odpelje, da lahko v miru pospravim. Moram jo skoz met na očeh in jo slišat, ker je zadnjič tako jokala, ker jo nisem takoj slišala, da ji je zraka zmanjkalo, tko da je bla že vijoličasta...GROZA!!!!
Midve sva ta teden že dale posvetovalnico čez. Je rekla zdravnica, da ima še vedno zlatenico in je hotla kri pregledat in so mi jo v laboratoriju taprvo matrali pol ure, da so kri namolzli iz levega zapestja ker so komaj žilo našli. Potem pa krvi ni blo dovolj in so jo še v levi pregib komolca prepikali in več kot pol ure z iglo šarili pa niso žile našli!!!!! Boga reva je tko jokala da je bla čist premočena. Pa niso vzeli niti kaplje krvi več. Bi mogle včeraj še enkrat prit, pa nisva šle. Imava drug teden samo vizualno kontrolo, za vnaprejšnje jemanje krvi pa od zdaj naprej samo še zahtevam napotnico za bolnico in naj ji tam malo bolj izkušeni jemljejo kri.
Katastrofa da v ortoškem dispanzerju v laboratoriju nimajo tiste naprave, ki kri potegne iz žile, da jo ni treba molzit!!!!!
Prejšnji teden sva imele v bolnici na neonatalni kontrolo in zdravnik nič ni rekel, da bi bla še zlatenična. Je pa omenil, da bo imela MC slikanje za ledvica, ker bi lahko blo kaj narobe zaradi antibiotikom, ki jih je prejemala v bolnici. Tako da greva oktobra slikat. To baje vstavijo kateter in pregledajo mehur, da ne zateka voda nazaj v ledvica. Mora bit tešč, in vzet zjutraj in zvečer Primotren antibiotik preventivno.
V razvojni ambulanti sva tud ble, ključnica je cela, živec je v redu, rokico že čisto dvigne, razen kar je malo bolj švoh leva roka, ampak se bo popravilo. Imava še najmanj dva meseca fizioterapije, tudi zato, ker je hipotona, pa blazino sva dobile, tko da mora bit čim več časa na njej, ker ne drsi in se lahko dviguje in ne zateguje kot se zdaj na kavču.
V glavnem stvari gredo na boljše, ful je pridna, zjutraj ko se zbudi, se ji na usta prikrade nasmešek, potem pa še meni in moj dan ne more biti lepši.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
6.9.2007 21:16:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image  Za kako kontracepcijo ste se odločile? user posted image  

Midva sva na kondomih. user posted image  Mi je moj G rekel, da mi ne more in ne sme nič dat. user posted image  Tudi, ko neham dojit, ne... user posted image

Sicer pa je pri nas tako. Dan je bil kar naporen, saj je mojga miškeca vreme čist zadelo in ko ni jedel ali spal, je pač nonstop jokal. Sem pa vesela, saj sva iz včerajšnjih 3 dodatkov danes pristala samo na večernem. Je pa res, da je danes več spal in se redkeje dojil. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa imamo pri nas sralni fenomen.
Će se še spomnite, je Izak bil enkrat cel teden zaprt in je kakal šele 7. dan s pomočjo svečke. Tisti teden sem z njim delala vse živo... Sladke kamilce, maslena svečka, telovadba na 1001 način, pomaganje pritiskat... Na koncu pač svečka...
No, od takrat je pa moj dragi prevzel vajeti. Ko pride iz službe oz. nekje popolne ga začne spraševati, če bo on kaj kakal (Izak ne kaže nobenih znakov tiščanja ali karkoli). Pa ga to sprašuje na pol ure. In ko jaz zvečer ginem iz sobe, si ga položi na dvignjena kolena, ga prime za rokice in nogice in Izak se veselo pokaka do vratu. In to redno na 3 dni. Danes jima pa je ratalo že 2. dan, ker se je mojmu zdelo, da premalo prda. Tako je bil zdaj posran spredaj in odzadaj do vratu. user posted image user posted image user posted image

Bravo moj dragi in Izak!user posted image user posted image user posted image

Čeprav mi je malo sumljivo, zakaj jima vedno rata, ko mene ven pošljeta? Da ni to atijev drekec pekec? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
6.9.2007 21:17:34   
poldy
Ja vidim, da se o zaščiti pogovarjate! Nama je včeraj tud ratalo da sva se po doooooolgem času spravila....
Med nosečnostjo je bla bl sušauser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.