rumba
|
zvesta, kaj se ti po dveh, treh dneh nenehnega pristavljanja ne naredi več mleka? Tudi jaz imam danes prazne joške, ta mala nonstop ziza, a vem, da bo jutri že bolje... vsaj vedno je bilo tako. Sem jo kar nonstop pristavljala, med enim obrokom pogosto menjavala strani, pa se je drugi dan takoj naredilo več mleka. Pa saj si rekla, da sta bili danes pohvaljeni in da se lepo redi. Jaz Juliji ne dajem noben tekočine. Se samo doji. Je Freycha dala super primerjavo z levčki. Samo za opozorilo, s Hano sva dosti preživeli na gastro in tam so zdravniki ZELO proti instant čajem, saj menda zelo zasvajajo in jih otroci kasneje občutno preveč popijejo. Je bilo na oddelku kar nekaj malčkov, ki so imeli prenapihnjene trebuščke (pa razni testi na alergije, celiakijo, intolerance... niso nič pokazale), pa so zdravniki mnenja, da so krivi ravno tile čaji! Priporočajo izključno navadno vodo! ulla80, mi nismo nikoli jedli fluorovih tabletk. Naša pediatrinja jih sploh ne priporoča (mnenja med zdravniki so ločena), pa jih nisem dajala. Ko smo začeli umivati zobke, pa daš na ščetko kanček paste in že s tem dobijo zadosti fluoro, saj še ne znajo pravilno izpluniti. AD3 prav tako niso šle, saj sta oba imela po njih hude krče, zato smo jih zamenjali z D3. Sedaj sem avtomatsko rekla za D3, a jih še nisem začela dajati. Bom počakala, da se krči malo umirijo. majrim, držim pesti, da bo vse v redu! In res je bolje, da gre Neža s teboj. GabiW, tebe sem pa že orng pogrešala. Super da si se oglasila in da vam gre tako dobro! Se moramo kaj dobiti in počvekati! Kam pa kaj hodita na sprehode? Z veseljem se vama kak dan pridruživa. Julija tudi uživa v čebričku. zvesta, kako luštni so tvoji posti s temi slikicami. Supel link. Nič grem malo , pol pa spat.
|