Anonimen
|
Mene pa zanima naslednje......kakšna je pri vas navada po porodu? Moj mož mi namreč že par dni živce krajša s tem, da mi kar naprej razlaga o fešti ki jo bo imel ko jaz rodim, da vsi njegovi kolegi non stop sprašujejo če sem že rodila, da bo to neka velika fešta, ogromno ljudi....seveda naj to moj mož plača (sva pa čisto brez evro), pa kako so enemu drugemu 500 evrov kolegi zbrali (čisto druga družba in ljudje drugega "sloja" in starosti). Dejansko se gre za to, da naj JAZ čim prej rodim, JAZ moram biti 9 mesecev noseča, JAZ moram rodit, MENE bo bolelo, ležala bom v porodnišnici in razmišljala o temu kako ima moj mož s svojimi kolegi veliko fešto, denarja se bo zapravilo da me zdaj že glava peče......in ko ga vprašam kje pa sem jaz pri vsemu temu, glede na to da sem jaz naredila 99% vsega dela on pa je na začetku samo seksal in se mu sedaj zdi da je on upravičen do fešte, je rekel da jaz bom pa pač v bolnici Naj povem, da on sploh alkohola ne prenaša, zato tudi NIKOLI ne pije, v 9 letih sem ga vidla 2x pijanega in to za abrahama od njegove mame in na njegovi fantovščini. In naj povem, da je bila na fantovščini takšna štala, da je bila poroka skoraj odpovedana, jaz sem bila tista ki sem iz svoje dekliščine šla zadeve reševat . Ampak rojstvo otroka je pa treba pošteno zalit........ Potem pa še začne razlagat da bo njegova mama naredila fešto ker bo dobila vnuka, jaz ga gledam in sprašujem kdo pa bo prišel na to fešto in kje bom spet jaz? Pa mi reče, ja ti boš pač v porodnišnici..... Torej moram jaz čim prej rodit, da bodo vsi okoli imeli fešte, jaz pa bom ležala v P in se spraševala kaj mi je tega blo sploh treba......... Ni mi treba posebaj razlagat da sem celo večer , v solzah sem zaspala, njega sem prvič odkar sva skupaj kar na kavču pustila in sram mi je priznat, ampak prvič odkar sem noseča se niti malo ne veselim poroda, pa ne zaradi poroda samega, ampak zato ker je moj mož očitno največji cepec pod soncem, niti za sekundo ni pomislil kako je pri vsemu temu meni in kako se počutim.....In tako naj ležim v P in se sprašujem kako pizd bo spet naredil če bo pil, jaz pa tokrat ne morem niti reševat zadeve......Da ne govorimo o temu koliko denarja bo porabil..... In preklemanske gate, kje pa je MOJA fešta, madona, saj sem vse jaz naredila, kdo bo meni nazdravljal No, pa sem se vam skašljala, ampak komu drugemu pa se sploh še lahko.......
|