|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  427 428 [429] 430 431   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
4.9.2007 12:14:31   
nora
Pikica pokica, jaz bi kar sla v P na tvojem mestu. mogoče bos preseentena, bo rekla G gospa vi boste rodiliuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 10701
4.9.2007 12:31:04   
Taja339
Tako punce ... pa sem se zopet malo zjokala user posted image

Na e-tube sem si ogledala par porodov in vedno znova me gane ta čudež rojstva.
Vidim, da sem sedaj pa res že za v P, saj sem čustveno tako nestabilna ... uffff, pa kako ne bi bila, saj se počasi približujem.
Joj, res že komaj čakam, da vidim svojo princesko user posted image

Pa še tak dan je ... za biti pred TV user posted image  ali celo v user posted image ...

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10702
4.9.2007 12:31:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Za danes sem spet imela v planu da bom pucala, pa se mi v takem vremenu še živeti ne da, pa še v dnevni imam dve stojali cujn, ki so se fajn še 1x ponoči namočileuser posted image

Meni se tudi ne da!!! Sploh ne zdaj, ko sem spala skoraj dve uri. Ampak moram premaknit svoje kosti, ker moram skuhat kosilo. Malček bo prišel lačen iz šole. (v šoli ne je kosila, ker mu tam ni nič dobro).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10703
4.9.2007 12:33:35   
lemavrica
Jest bi tud mogla kaj pospravt, pa mal zlikat, pa prat dat, pa se mi popolnoma nič ne da. Se prestavljam od rač. do pojstelje k knjigi. Sej ful paše k ni vroče ampak tolk zaspana mi pa tud ne paše bit.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10704
4.9.2007 12:34:02   
Anonimen
 Taja - vsi se mi že počasi prbližujemo, a kaj, ko naših lenuščkov tam notri to nič ne gane. user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10705
4.9.2007 12:39:40   
Anonimen
Ojla user posted image  in novopečene mamice!

Danes je pa tak beden dan, no saj fajn, da ni vroče, ampak človek bi kar spal al pa bil cel dan v postelji pred tv. Meni se nič ne da, nimam niti kaj pametnega za delat. Pol greva z mamo orehov tolčt, tak, da vsaj nekaj delam.
Moja user posted image  pa tudi kar noče prit na svet..imamo v soboto trgatev in bom mogla še povrh vsega kuhati, če ne rodim ta teden, pa še buče trebit..vse bom dala skozi vidim in mi nič ne more bit prišparanegauser posted image . Sem mislila, da se bom vsaj letos izognila trgatvi, ker mi gre zares na živce. No, vsaj ta drugi se bom-upam vsaj, da si tamala res zmisli pa pride ven do tačas.

Punce lepo se imejte pa upam, da vse čim prej cartamo svoje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10706
4.9.2007 12:40:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Meni se tudi ne da!!! Sploh ne zdaj, ko sem spala skoraj dve uri. Ampak moram premaknit svoje kosti, ker moram skuhat kosilo. Malček bo prišel lačen iz šole. (v šoli ne je kosila, ker mu tam ni nič dobro).

Mami najboljše kuhauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10707
4.9.2007 12:44:12   
cuma
Ojla!

srček: če greš po takem rodit, boš mogla res vzeti bundo ... v Postojni po moje sneži ... user posted image

Kje pa je naša kraševka Tianna?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10708
4.9.2007 12:49:41   
Anonimen
Mogoče res mami najboljše kuha, res pa je, da je bil predolgo dojen (7 mesecev izključno, potem pa do njegovega 1,5 leta) in mu hrana ne diši. Razen juha testenine, pire in še kakšne malenkosti bi se našle - ampak NIČ MESA!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10709
4.9.2007 13:09:19   
ašun
Srček tale tvoj ticket pa neki narobe kaže. Zgleda, da so imeli matematiko cvekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10710
4.9.2007 13:13:51   
Anonimen
Da malo zamenjamo temo za čvek - KAJ KUHATE? (oziroma ste skuhale)

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 10711
4.9.2007 13:15:47   
lemavrica
Midva bova imela makarone+paradižnikovo omako+tamale kumarce

Kaj boš pa ti kuhala?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10712
4.9.2007 13:18:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Srček tale tvoj ticket pa neki narobe kaže. Zgleda, da so imeli matematiko cvekuser posted image

Tako kaže že od vsega začetka, zakaj pa se mu tako trga pa ne vem, ker sem takrat samo vtipkala zadnji dan M in se je vse samo izpisalo....pa da ne boš mislila da znam popravit.....kje pauser posted image

Kuhali bomo danes špagete s paradižnikovo omako in sirom, in paradižnikovo solato.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 10713
4.9.2007 13:23:22   
Anonimen
Jaz delam gratinirane njoke s paradižnikom, slanino in gorgonzolo.
(moj Jure pa dobi špagete z rdečo omako)
Moram izkoristi , dokler še ni user posted image , ker potem ne vem kako bi gorgonzola delovala na njega.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10714
4.9.2007 13:35:05   
Taja339
mast ženske,

ste mi slabo vest nakurle.
Jaz sem mislila danes samo bučke z jajčki nardit - sedaj pa sem si premislila.
Bom kar goveje zrezke in kus-kus.user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10715
4.9.2007 13:37:05   
Anonimen
Saj bučkam z jajci nič ne manjka - JAZ OBOŽUJEM BUČKE, pa še hitreje boš gotova kot me.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10716
4.9.2007 13:39:53   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Saj bučkam z jajci nič ne manjka - JAZ OBOŽUJEM BUČKE, pa še hitreje boš gotova kot me.user posted image user posted image user posted image

mogoče si me pa prepričala (citiram: pa še hitreje boš gotova kot me ...)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10717
4.9.2007 13:40:29   
nora
Joj kolk sem počasnauser posted image celo dopoldne sem komaj zlikala in kuhinjo spucala. z eno roko se za kriz drzim z drugo pucamuser posted image zdaj se sesati moram pa se wc spucat in potem si bom naredila user posted image pa bom lezela na kavcu in brala, komaj cakamuser posted image
Meni ni treba kuhat danes, ker sem kuhinjo spucala user posted image ne ne, moj user posted image od danes ima post, pa potem bo nadaljeval z locevalno dieto, ker se je redil paralelno z manouser posted image jaz sem pa zjutraj naredila brokoljevo kremno juho in bom to jedla danes, samo zase se mi ne da nič drugega kuhat.
Punce, tianna je res zginilauser posted image a mislite, da se kaj dogaja? user posted image tianna, javi se!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10718
4.9.2007 13:41:36   
cuma
Jaz bom pa naročila pico user posted image  (bom najhitrejša ne?user posted image ) ... Ema pa dobi še juhico spredaj!

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10719
4.9.2007 13:45:46   
Anonimen
Ne smem predolgo čvekat, ker bodo njoki vsak čas začeli plavat.
Jaz imam te njoke popravnega od nedelje (takrat so bili v načrtu), pa mi ni bilo dobro in se je moj user posted image  peljal po pice.

Mogoče pa še kaj ostane za večerjouser posted image .

< Sporočilo je popravil duskamb -- 4.9.2007 13:50:03 >

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 10720
4.9.2007 13:50:14   
Taja339
samo res - kje je tianna?
kaj pa če je na pregledu?
je kaj govorila o tem?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10721
4.9.2007 13:52:47   
Taja339
Pikola, sam meni pa zdaj že res cel dan trebuh otrdeva, pa ponoči me je nekaj zvijalo.
Hmmmm, danes bi kar bi dan za roditi ...user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10722
4.9.2007 13:54:39   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Pikola, sam meni pa zdaj že res cel dan trebuh otrdeva, pa ponoči me je nekaj zvijalo.
Hmmmm, danes bi kar bi dan za roditi ...user posted image

Alo dej, hodi rodit, da otvoriš september!!!!Držim pesti! user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10723
4.9.2007 13:55:02   
Anonimen
Mislim, da še ni Tiannin čas za v P.
Kaj pa če nas vse preseneti in bo prva Septembrka?user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10724
4.9.2007 13:57:14   
Anonimen
Tudi Pikica Pokica se že nekaj ur ne javlja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  427 428 [429] 430 431   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  427 428 [429] 430 431   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.