|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  429 430 [431] 432 433   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
4.9.2007 15:26:46   
nora
Sandra, ful lepega dojenčka imatauser posted image še bolj nestrpna ratam,ko gledam taksne slikiceuser posted image trebusčka pa sploh nimas, bravouser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10751
4.9.2007 15:51:04   
cuma
Sandra: ta tvoj Enej pa izgleda tako zadovoljen dojenček user posted image user posted image user posted image !Se mu res prav vidi, da ga lepo rihtata!!! user posted image  

Jaz sem pojedla pico (no 1/3)... zdaj pa bom malo počivala oz. gledala Pepelko z Emico dokler ne pride možek, potem pa ven na svežo burjo user posted image !
Trebuh otrdeva že od 13ih ... mogoče, pa Tinki dež ni pasal zjutraj user posted image . SE kaj oglasim kasneje!Lep popoldan vsem!

Cuma 

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10752
4.9.2007 15:54:32   
Anonimen
Enejček je res prav lubaniuser posted image .

Kje se Žabonka potikauser posted image . Danes je imela pregled ob 12h, da jo niso kar obdržaliuser posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 10753
4.9.2007 15:55:12   
Anonimen
No, da se še jaz danes oglasim. Ravnokar sem prišla s pregleda. Utrujena sem kot pes - od 10.30 do 14.00 sem se prekladala po čakalnicahuser posted image

Urni je OK, CTG je raven - kaj pa drugegauser posted image . Na pregledu je G ugotovila, da sem 2 cm odprta in da se je očitno stvar začela premikat. Ko sem jo prav po telečje pogledal in vprašala, kako je možno, da sem 2 cm odprta, če tudi enega popadka nisem imela niti se ni pokazal na CTG, je rekla, da ni nujno, da se vse vidi in čuti in da je to vse normalnouser posted image  No, je pa fino, da se odpiram sama in da me celo nič ne boliuser posted image

Naslednjo kontrolo imam v petek - razen, če ne bom prej rodilauser posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 10754
4.9.2007 16:10:42   
Anonimen
A jaz tebe že pogrešamuser posted image user posted image user posted image

Kar 2 cm odprta....hmm zanimivo bo še to......Mene pa še povohljala ni tam spodaj niti enkrat, tako da se mi sanja ne na čemu smouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10755
4.9.2007 16:37:53   
Anonimen
Pozdravljene Septembrke! user posted image
Evo me... user posted image  Hja, lepo bi bilo ja, če bi že cartala, ampak kot kaže še dooolgo ne bom. user posted image  No, resnično upam, da vsaj na PDP bom.
Danes sem bila na CTG-eju (namesto 10.9.) in na pregledu pri svojem ginekologu. Na CTG-eju sem bila 1 uro - brez pretiravanja. user posted image  Moj user posted image  je skorajda zaspal zdraven. user posted image  Se pa nič ne dogaja. user posted image  Zadnjič je bilo vse bolj aktivno, danes pa dolgčas... Ja, očitno se mu ne mudi ven. No, saj ima še čas, ampak vseeno. Ko sem tam ležala je prišel en tak mlad pa simpatičen zdravnik user posted image  me vprašati, da kako sem, pa če sem čez rok... user posted image . Ginekolog je rekel, da ni še nič kaj zrelo, tako da... Kdo ve kdaj bo. Do PDP-ja nimam več pregledov. user posted image  Pravi, da če dobim popadke ali pa če mi voda odteče, moram itak v porodnišnico in ne k njemu, tako da... Do roka nič pregledov, če pa grem slučajno čez rok, moram 24.9. (dan po PDP-ju) priti na CTG in pregled - ampak kar v porodnišnico. Joj, ma res upam, da ne bom šla čez PDP.

Zdaj pa čestitke:

user posted image user posted image user posted image

NANA, ČESTITKE OB ROJSTVU MALE MAJE!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10756
4.9.2007 16:43:01   
Anonimen
Aja punce, v Postonjski porodnišnici je trenutno izredno stanje. user posted image  Povsod so obvestila in prepovedi, da so obiski trenutno dovoljeni le zdravim očetom.
Zakaj točno ne vem (verjetno je bila kakšna okužba), ampak upam, da bo to obvestilo tudi takrat, ko bom jaz rojevala.

Punce, pohitite v Postojno, če nočete polno sobo žlahte. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10757
4.9.2007 16:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Aja punce, v Postonjski porodnišnici je trenutno izredno stanje. user posted image  Povsod so obvestila in prepovedi, da so obiski trenutno dovoljeni le zdravim očetom.
Zakaj točno ne vem (verjetno je bila kakšna okužba), ampak upam, da bo to obvestilo tudi takrat, ko bom jaz rojevala.

Punce, pohitite v Postojno, če nočete polno sobo žlahte. user posted image

Saj se trudim na vse kriplje, pa kar ne gre in ne greuser posted image . Ampak sedaj sem se že odločila, da mi je bolj všeč ideja da pridejo v porodnišnico in se jih tam rešim, kot pa da mi potem hodijo domovuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10758
4.9.2007 16:58:12   
Anonimen
Sandra: čestitke  za prekrasnega dojenčka user posted image user posted image user posted image  Eneja, pa seveda čestitke za trebušček (ne moram ti povedat, kako ti zavidamuser posted image user posted image user posted image )

Kolikor sem jaz slišala naj bi bila kar nekakšna epidemija salmonele. In predvidevam da zaradi tega ne smejo vsi očetje k dojenčkom, ker se salmonela prenaša.

Guppy: hvala za informacije za učko. Sem ji tudi jaz 2 dni kar mleko špricala, ampak je imela popolnoma zlepljeno učko. Pri odpustu mi je pediater dal kaplice in sedaj gre počasi, počasi na bolje.
Drugače pa sem jaz danes poslala moža k dohtarci in je rekla, da mi lahko samo na priporočilo G (češ da imam kilo) napiše pas za kilo. Pa da kolikor ima ona izkušnje ni nevem kako vredu.
Potem sem vprašala sestro, kaj ona misli, in pravi, da je bolje da teovadim kot pa da bi uporabljala pas. Ona ga ne priporoča najbolj, češ da se potem telo razvadi in ne utrdi, zato je okrevanje milejše, ampak tudi počasnejše.
Kako se pa s prebavo boriš,.....meni je kar za jokat, ko moram iti na WC.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10759
4.9.2007 17:05:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Kolikor sem jaz slišala naj bi bila kar nekakšna epidemija salmonele. In predvidevam da zaradi tega ne smejo vsi očetje k dojenčkom, ker se salmonela prenaša.

Epidemija salmonele v porodnišnici med porodnicami ali bojazen da epidemija nebi prišla v porodnišnicouser posted image . Ker če imajo epidemijo v porodinišnici, pol pa mene NE vidijo......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10760
4.9.2007 17:06:16   
LINA31

Pozdravljene Septembrke! user posted image
Evo me... user posted image  Hja, lepo bi bilo ja, če bi že cartala, ampak kot kaže še dooolgo ne bom. user posted image  No, resnično upam, da vsaj na PDP bom.
Danes sem bila na CTG-eju (namesto 10.9.) in na pregledu pri svojem ginekologu. Na CTG-eju sem bila 1 uro - brez pretiravanja. user posted image  Moj user posted image  je skorajda zaspal zdraven. user posted image  Se pa nič ne dogaja. user posted image  Zadnjič je bilo vse bolj aktivno, danes pa dolgčas... Ja, očitno se mu ne mudi ven. No, saj ima še čas, ampak vseeno. Ko sem tam ležala je prišel en tak mlad pa simpatičen zdravnik user posted image  me vprašati, da kako sem, pa če sem čez rok... user posted image . Ginekolog je rekel, da ni še nič kaj zrelo, tako da... Kdo ve kdaj bo. Do PDP-ja nimam več pregledov. user posted image  Pravi, da če dobim popadke ali pa če mi voda odteče, moram itak v porodnišnico in ne k njemu, tako da... Do roka nič pregledov, če pa grem slučajno čez rok, moram 24.9. (dan po PDP-ju) priti na CTG in pregled - ampak kar v porodnišnico. Joj, ma res upam, da ne bom šla čez PDP.

Zdaj pa čestitke:

NANA, ČESTITKE OB ROJSTVU MALE MAJE!

user posted image

tianna..smo te pogrešale. A res, kar nimaš več pregledov? No, jaz imam dva dni za tabo rok in naj bi zdaj imela vsak teden pregled oziroma vsak teden CTG in dala vodo. Res imajo različne pristope.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10761
4.9.2007 17:15:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

tianna..smo te pogrešale. A res, kar nimaš več pregledov? No, jaz imam dva dni za tabo rok in naj bi zdaj imela vsak teden pregled oziroma vsak teden CTG in dala vodo. Res imajo različne pristope.

Saj tudi jaz vas, samo mi res ni zneslo priti do računalnika.
Hja, ti ginekologi imajo res čudne pristope. Vsak po svoje. Pa ne bi smelo biti tako. Blagor tebi, ko boš imela vsak teden pregled. user posted image  Jaz bi tudi, ampak kaj naj... Če ne čutim gibov, moram v porodnišnico na CTG, prav tako ob popadkih in ob odteku vode. No ja, saj po eni strani je res brez veze, da bi hodila k njemu v ordinacijo, ampak... Bi raje videla, da sem vsak teden tam, pa da mi pove kako je user posted image , koliko je težek, kako je z odprtostjo, MV itd. Pa ne bo nič iz tega. user posted image  Bom vse izvedela na licu mesta. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10762
4.9.2007 17:17:06   
Anonimen
Ne vem, če je ravno v porodnišnici, po moje ne, ampak nekaj sem slišala, da je ful ljudi zbolelo, ampak kje.....pa nisem zasledila.

No pa sem tudi jaz prilimala nekaj fotk v album.

Jaz sploh ne slednim kdo vse že carta.....tako da kar eno splošno voščilo: čestitke in obilo užitkov ob cartanju!user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10763
4.9.2007 17:17:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Epidemija salmonele v porodnišnici med porodnicami ali bojazen da epidemija nebi prišla v porodnišnicouser posted image . Ker če imajo epidemijo v porodinišnici, pol pa mene NE vidijo......

Ja to pa ne vem. Videla sem le napise na vsakih vratih, da so obiski dovoljeni LE zdravim očetom. Zdravim podčrtano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10764
4.9.2007 17:18:22   
Emm
Evo mene.
Prišla s pregleda pri G ki ni bil kaj dosti obetavenuser posted image .
Tamali je šele odšel po nakupih za čelado,da bo glavca varna ko bo pripravljen da pride.Plodovnice je še dovolj in posteljica je tudi vredu.
PDP imam 9.9. če se nebo kaj zgodilo do tedaj moram  11.9 ali 12.9 v P na ctg.
Ginekološko me sploh ni pogledala tako da tudi če bi bila odprta tega nebomo izvedeli do tedaj ko me nebo primlo za v P.
Ampak odspodaj me vse tako boli in tišči da upam da bo prej.
Vaši dojenčki so tako lubani da me vedno bolj in bolj mika da user posted image svojega user posted image  mogoče pa pospešiva situacijouser posted image  in spraviva user posted image  na svet.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 10765
4.9.2007 17:20:11   
Anonimen
Nefretiti, pa ti si že doma. user posted image user posted image user posted image  Šele zdaj mi je vklopilo. user posted image
Sem pogledala slikice Nežike in človek se kar razneži. user posted image
Luštkana deklica!!!
Tista slika, ko ji očka daje lupčka pa res seže do srca. Čudovita slika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10766
4.9.2007 17:22:44   
Anonimen

Sandra: čestitke  za prekrasnega dojenčka user posted image user posted image user posted image  Eneja, pa seveda čestitke za trebušček (ne moram ti povedat, kako ti zavidamuser posted image user posted image user posted image )

Se podpišem pod to. user posted image user posted image user posted image
Trebuh pa res... Bravo! Me prav zanima kako bo pri meni. user posted image
Ma kaj to se kar samo stisne?? Nej bi se no. Vem, da je srček odprla temo na to. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10767
4.9.2007 17:25:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Emm

Tamali je šele odšel po nakupih za čelado,da bo glavca varna ko bo pripravljen da pride.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 10768
4.9.2007 17:40:34   
taja83
ej sandra kakšna postavca!user posted image user posted image user posted image  kdo bi si mislil, da si ti bla kdaj noseča in da si pred kratkim rodila. res super zgledaš, čeprav si tud prej zgledala fantastično, ker se ti itak ni nikjer nič poznalo. moram pa rečt, da mi je tud tvoj Enej tko luškan dojenček.
Kija dobrodošla user posted image user posted image user posted image

jaz sem mela pa danes pregled, pa je reku, da ma eno dobro in eno slabo novico, katero hočem najprej zvedit. dobra: naš cukrček ma glavico že čist dol, MV se je skrajšal in zmehčal; slaba: nisem še nič odprta
rekel, je da se mu zdi da mam mal popadkov in me je dal na CTG, sam ni bilo pol nič. zdaj mam pa v torek spet pregled. sem vedela, da danes nekaj bo, ker sem  bla tko živčna ko sem šla. zdaj pa najboljše, da začnem piti čaj iz malinovih listov.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10769
4.9.2007 17:44:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Emm

Tamali je šele odšel po nakupih za čelado,da bo glavca varna ko bo pripravljen da pride.

Tvoj je vsaj šel. user posted image user posted image user posted image  Moj pa ne vem kaj čaka. Razprodajo čelad. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10770
4.9.2007 17:48:01   
taja83

Nefretiti, Sem pogledala slikice Nežike in človek se kar razneži. user posted image
Luštkana deklica!!!
Tista slika, ko ji očka daje lupčka pa res seže do srca. Čudovita slika.

tudi jaz tko pravim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10771
4.9.2007 17:49:54   
taja83
Tianna verjamem, da bi veliko rajši vsak teden pri G. bila pa tudi če ne bi se nič dogajalo, ampak sam tok da skoz mal veš pri čem si, ne pa da čakaš, pa čakaš kaj bo.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 10772
4.9.2007 17:55:35   
Anonimen
Nefretiti, kake lepe dojenčke delate pri vas.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 10773
4.9.2007 17:58:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja83

Tianna verjamem, da bi veliko rajši vsak teden pri G. bila pa tudi če ne bi se nič dogajalo, ampak sam tok da skoz mal veš pri čem si, ne pa da čakaš, pa čakaš kaj bo.

Ja to je res, ampak kaj naj... user posted image  
Zdaj sem imela dva Ctg-ja v 5 dneh. Logika?! Je ni. Sem bila sigurna, da bom imela še kakšnega pred rokom. No ja... Bomo že preživeli. user posted image
Važno je, da mojega user posted image  lepo konstantno čutim, ko pa se bo začelo, bomo že hiteli v porodnišnico. Pa naj bodo popadki al pa voda.
Sem pa danes dobila izvide za streptokoko in sem negativna!!! user posted image

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 10774
4.9.2007 18:00:13   
žarnica
da se še jaz malo javim. Danes bila na pregledu,imela CTG,ki ni pokazal nič pretresljivega. Drug teden imam spet CTG. Če dobim popadke ali mi odteče voda,moram v porodnišnico (logičnouser posted image ).  SIcer že od 35.tedna hodim tedensko na pregled in CTG. Oz.. odkar so mi v porodnišnico rekli (35.teden),da sem prst in pol odprta,me doli niti ne gleda več. Je rekel,da mi ne bi rad spodaj neki "prčkal",da ne bo še česa sprožil.

ZDaj pa že res komaj čakam,da dobim to detece v roke.user posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 10775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  429 430 [431] 432 433   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  429 430 [431] 432 433   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?