|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
2.9.2007 20:02:41   
kasija78
Pri seznamu oblekc za iz porodnišnice sem pozabila na copatke.

Klaudia, tisti članek je res zanimiv. Ali katera kaj ve še več o aromaterapiji ob porodu? V Lj je sicer nimajo, vidim pa, da je na spisku po drugih porodnišnicah. Saj ne vem, če me bodo babice kaj vesele, ko se bom prikazala s cd-ji, dišečimi svečkami in vso razno šaro, ampak mogoče bo pa pomagalo za moj manjši strah.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
2.9.2007 20:10:09   
mama06
Pozdravljene,

samo na hitro - smo še v enem kosu in sicer zelo aktivniuser posted image .

Včeraj sva bila v Avstriji, ker sva dobila sobico za user posted image in seveda sva jo morala tudi že sestavit, kar se je zavleklo v pozne večerne ure. Trud se je splačal. Sobica je zelo lepa in oba zelo, zelo zadovoljna s kvaliteto in izdelavo. Punce, splačalo se je iskat pravo sobico tako dolgouser posted image .

Ko je bodoča mamica zadovoljna, je v hiši še toliko lepše. Ena skrb manjuser posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
3.9.2007 8:35:25   
micla
Dobro jutro,

še sem tle. Ste se že bale, da sem šla v Rim?  Ne še, ampak me je pa začel en tak čuden občutek preganjat včeraj po kosilu. No lepo od začetka:

v soboto smo bili na rojstnem dnevu in tam je bila tudi moja nona, ki me je vidla prejšnji teden v petek  in pol v soboto tam na pikniku - torej razlike en teden je kot strela z jasnega rekla, ma se ti je malo spustil trebuh. Jst seveda ne opazim nič. Sej veste ku so te none - imajo tisoč in eno izkušnjo, tko da mislim, da prou tja v fole ne bi govorile. Najprej se me sploh ni prijelo, včeraj po kosilu pa sem se vsake 5 minut hodila gledat v kopalnico, če se je res spustilo in kar neki mi je otrdeval trebuh v precej točnih intervalih. Skratka psiha 100 na uro. Pol sm še dva magnesola popila in šla hitro v postlo, in tiščala oči, da hitro zaspim - ku češ, da tko ne bom nič čutla, če se bo kej začelo. Sem sicer hitro zaspal, ma sem se non stop zbujala na 1 uro in ob 6,30 sem kar vstala, ker se mi ni dalo več neki čmet v postli. Me je moj prou čudno pogledal, kaj delam tko zgodi.
Pa še zvedla sem, da je ena kolegica, ki je imela rok konec septembra včeraj rodila. OJEJ.......kriza. Že sto let me ni taka panika grabla.

Hvala bogu imam danes ob 13 pregled in bomo vidli, kaj bo rekla moja G. Mah ja, bo treba sprejet dejstvo da zdej je pa lahko že vsak čas tisto ta pravo. Upam samo, da ta teden pride omara, da operem in zložim cunjice in to preden letim za Rim.

Grem malo pospravit,  se beremo kasneje.

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
3.9.2007 9:03:30   
skuštrana
Dobro jutro!

Evo, ravno sem se zbudila, zunaj pa takoo turobno vreme user posted image ..Skuhala sem si kavo, bo še katera user posted image

Pri nas pravzaprav ni nič novegauser posted image . No, naš user posted image leži že od začetka čisto na desni strani - bog ne daj, da bi se malo levo pomaknil, in mi je full smešno, ker me boli samo desna stran sramne kosti, pa išijas v desni nogi me zeza..Pa na desni strani malo tezje spim. Leva stran pa je kot da nisem noseča. Ma, komično, resuser posted image . Ravno včeraj sem možu rekla, da če grem sedaj rodit sploh ne bom imela filing, da sem bila noseča, ker sem čisto cool. Nobenega otrdevanja, nobenih krčev v nogah ( prvič pa za znoret), skoraj nič nočnega lulanja,..Edino vstanem s kavča se malo tezje, no, precej tezje..Pa iz avta ven prilezt, sploh iz mojega - saxoja-, ki je full nizekuser posted image . E, to pa je podviguser posted image

Mehurčica, kolikor jaz vem je uz na koncu na stroške zavarovanice. Daj malo povprašaj kako je s tem, ker ne vem točno. Meni vsakič naredi uz, tako da pravzaprav ne vem koliko nam jih res pripada. Dva ali trije se mi zdiuser posted image

Aromaterapija- na med.over.net imaš forum o porodih (mislim, da je porod po meri žensk) in tam lahko vprašaš o tem. Meni je vse lepo razlozila, ko me je nekaj zanimalo. Drugače pa jaz o tem nimam pojma. Jaz sem med porodom poslušala Radio Celje, ker je bil pač prizganuser posted image

Spuščen trebuh- jaz sem prvič nosila tako zelo nizko, da se ni imela kam spustit, tako da teh izkušenj nimam. Me je pa kakih  2 tedna pred porodom, morda še prej, začelo full dol pritiskat, sem imela občutek, da bo vse ven padlo. Meni se zdi, da če se trebuh spusti to še ne pomeni, da bo porod takoj tu, lahko se spusti že kake 4 tedne prej..Naj me popravijo, če se motimuser posted image Pri prvi nosečnosti je meni g rekla že 7 dni pred rokom, da tole bo pa vsak trenutek..In jaz sem potem čakala tistih 7 dni, kdaj bo ta vsak trenutek, pa potem sem še čez rok šla..In to čakanje mi je bilo za znoret. Torej, ne preveč čakat, ko bo pa bo...

Klaudia, meni tudi lahko javiš svojo tel.

No, mene danes čaka zobozdravnik, če me ne bo hotel vzet bom šla kar tja s tem trebuhom in se zjokala, da moram vsak čas rodit, jaz pa luknjo v zobuuser posted image ...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
3.9.2007 9:11:32   
Jenny Anny
Jutro vsem.

Končno sem tud jaz doma, danes prvi dan na dopustu.
Prejšnji teden sem šla uredit papirje na CSD (kar se uredit da) in sem v četrtek že dobila odločbo za paket.

Micla, tud mene grabi panika, včeraj zvečer me je zagrablo v križu, tako da mi je mogel moj user posted image  pomagat  vsakokrat, ko sem hotela vstati, pa me je še vedno ful zaštihalo v križu. Ponoči sem šla 7x na WC, pa trebuh mam že od včeraj trd ko lubenica (sploh ne popusti).
Zato sem že sinoči sklenila, da si danes definitivno spakiram za v porodnišnico.

Sedaj pojem zajtrk, potem pa skočim v Tosamino trgovino po bombažne plenice in jih dam takoj prat, dokler vsaj še malo sije sonček.
Zdaj je pa res skrajni čas da vse nabavim in pripravim, da se ne bo moj potem matral s temi.

Uživajte in se beremo.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
3.9.2007 9:46:36   
kasija78
Pozdravljene souser posted image !

Mama06 - Daj kakšno slikco od sobe v album, da si napasemo oči!

Priprave na P-dan potekajo. Meni se tudi zdi, da mi otrdeva trebuh, vse me zateguje...po moje pol resno, pol pa psiha doigrava svoj del zgodbe. user posted image  veselo brca in ni niti malo miren, tako da mu po moje še ni hudega notri user posted image .

Skuštrana - Radio Celje user posted image . Saj to je res tako, da zdaj grozno kompliciram, ker je prvič in me je strah, potem bom pa rodila ob kakšnem radiu ali celo brez ter pozabila na vse aromaterapije in dodatke. Sporočim po p-dnevu user posted image .

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
3.9.2007 10:33:08   
Daschi
Ojla!

No, otroci danes v šoli, v vrtcu. jaz pa že perem prvi stroj za novega članauser posted image .
Zdaj je pa res že čas, da počasi vse operem, pa pripravim in dokupim. Sedaj bom tja do konca meseca vse v miru uredila.
Pa ve, imate že vse pripravljeno?

Čez 1 teden imam pregled in me prav zanima, kako je mali 'usidran'. Nič več ne vem, enkrat brca dol, drugič goruser posted image  me je pa pričelo vse tiščat dol, kadar dolgo stojim, če sem na dolgem sprehodu.

Zdaj se bo pa res počasi začelo. meni se sicer še nič ne mudi, sem proti koncu oktobra na vrsti. vam dam prednostuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
3.9.2007 12:32:07   
mama06
kasija78 obljubim, da bom dala, ko bo soba še pobarvana. Danes grem pogledat barve, da potem moj dragi kupi in odločil se je, da jo želi sam prebarvat. In takoj, ko bo s tavelikega sobica zaključena, bom dala slikice na pašouser posted image user posted image

Lepo se imejte, šibam v trgovino!

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
3.9.2007 13:02:57   
tinki_winkica
Pozdravljene vse oktoberke,

jaz sem pravkar iz laboratorija, pa še v službo sem nesla papirje za bolniško. Drugače pa kar ok.

No ta teden bom pa res pripravla svari za v porodnišnico, ker nikoli se neve kdaj bo treba odpeketat user posted image  v porodnišnico. To je tako čuden občutek. Vsem govoriš da bo čez en mesec, nakoncu pa lahko že prihodnji teden. No ja jaz sem si pri sebi rekla en teden še potrpim, potem pa bo kar bo.

Pri nas je tako zaspano vreme, prav za spanjeuser posted image .

Lep pozdravček,

se še kaj javim ker zdaj sem pa res za v vodoravno.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
3.9.2007 13:56:36   
mehurčica
Jaz sem prej končno nakupila še zadnje stvari za našo bebo v lekarni-alkohol, Bebival za ritko, fiziološko za nosek in mandljevo olje.
Šla sem si še delat lušte v H&M.user posted image Joj ti mali bodyji, jopce, žabice,...

So se mi pa danes zgodila tri takšna naključja, da ne morem verjet. Srečala sem 3 ženske iz našega prejšnjega bloka, na treh zelo različnih lokacijah. No, še večje naključje bi bilo, da bi se vse srečale na enem mestu.user posted image

Za kosilo sem si naredila riž, piščanca, malo kikirikijev in sladko-kislo omako. user posted image mmmmm!!!
Sem se včeraj premerla in vagala in je trebuh 101cm(sem stoenka, če kdo kaj vprašauser posted image ), kile pa +9. Upam, da se bodo kile zdaj počasi kaj zabremzale, če ne bom spet hujšala ko nora.

A ketera kaj ve kako je s kremico Bebival-mi je danes rekla v lekarni, da dobimo eno zastonj z nekim potrdilom. Pa je nisem pol več spraševala, ker so prišle že druge stranke. Kakšno potrdilo bom rabla?

Pa da še mojega 3,5 letnika malo pohvalim: se zna s kolesom brez dodatnih koleščkov vozit! Jupiii!!! user posted image    user posted image

(odgovor članu tinki_winkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
3.9.2007 13:59:35   
janja
Jaz sem tudi še med vami, sicer bolj neokretna, ampak gre.

klaudia - misliš, da boš lačna v LJ P? Pred 4 leti, ko sem rodila Andraža je bilo hrane dovolj, za pit pa smo dobile dnevno čaj, mleko in plastenko vode. Ker pa vse niso bile tako žejne, sem bila jaz tista, ki sem spila vso preostalo pijačo. Se spomnim, da sem bila tako žejna, da sem že v porodni spila 3 glaže čaja. Me je pa potem ponoči oblivalo, kot bi stala pod tušem. Ampak v roku 6 tednov je šla voda z mene in je bilo potem v redu.

micla - kaj imaš ti generalno čiščenje doma? Upam, da ne boš potem, ko dobiš user posted image tako čistila, ker malo svinjarije pa mora bit, sicer so otroci venomer bolani. Je pa tudi meni všeč vonj po čistem stanovanju ali pa čistem perilu.

spuščen trebuh - meni se je že v 1. nosečnosti kak mesec prej trebuh spustil, pa sem rodila še 9 dni čez rok. Zdaj imam pa tudi že kak mesec spuščenega (ko se je user posted image obrnil), pa dnevno me špika in zateguje dol, pa G nič ne reče na to.  Sumljivo mi je edino to, da ne reagira na moje nočne krče - mislim, da bi moral preveriti MV, pa nič. Težav z dihanjem tudi nimam. Trebuh mi dnevno otrdeva - pomaga, da se sprostiš - to je že vaja za lajšanje porodnih popadkov. Ne vem, zdi se mi, da imam že vse simptome, da lahko jutri rodim, pa nič. Očitno je user posted image notri še prelepo in noče ven. Aktiven je pa zelo, tako da me včasih njegove brce oz. premiki kar bolijo. Še vedno upam, da me preseneti kakih 14 dni prej, ker mi bo drugače počil trebuh.

Lepo bodite, pa se še beremo. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
3.9.2007 14:10:51   
mišk
Jst sem bla dans tud v lekarni, sem kupila hladilno mazilo za ritko, kreme z lanolinom je pa zmanjkalo, jo jutri dobijo.
V Baby centru sem kupila zeleno banjico BebeJou, ki je trenutno v akciji, prejšnji teden pa sem kupila v isti barvi od iste firme ta veliko blazino za na previjalno mizico. Nameravam pa kupiti še isti koš za plenice, termometer za vodo in posodo za umivanje. Joj, kak se je fajn mal preseravat!!user posted image
Ja, sam zapravljam... Ampak morem se pa pohvalt, da mi je skrbim tudi za prihodnost, zato sem danes kupila še 10 Krkinih delnic.user posted image  Vem, da bom sedaj eno leto glede keša kar tenko piskala, zato rajš sedaj dam kej na stran, k pol zlepa ne bom mogla varčevat.user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
3.9.2007 22:02:32   
skuštrana
Jaz pa kozmetike še nič nimam. Niti za user posted image , niti zase...Bom mogla malo it v šoping. Spetuser posted image

Sem pa danes skoraj diplomirala iz nekih medicinskih terminov...A sem jaz to malo pomešala ali je ena od vas medicinka? No, če je naj se mi plis, plis javi na ZS jo moram nekaj vprašat..Gre pa za neke izvide, ki jih rabim za porod v vodi, nič kaj takega zame pa španska vasuser posted image

Kasija, te čisto razumem...Jaz tudi sedaj davim vse okoli sebe s tem porodom v vodi, potem bo pa šlo vse tako hitro, da še banje ne bodo uspeli napolnituser posted image

Mehurčica, bravo za novega kolesarčka user posted image user posted image

Jaz sem tudi danes nos nesla v HM pa mi ni bilo čisto nič všeč. Še za ta starejšo ne. Ji moram nekaj bolj fanci kupit, ker imam moja mama abrahama, pa ni bilo nič pametnega. Same neke baby doll oblekce, ki mi grajo ža malo na živce, pa hello kitty..user posted image Bom šla v Zaro pogledat, mogoče bo tam kaj...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
4.9.2007 7:09:32   
mama06
Dobro jutro,

bi vas povabila na kavo, pa je ne kuham, ker je ne pijemŽal ne bo nič. Pa še vse očitno spiteuser posted image

No naša sobica je pobarvana, sva včeraj zaključila, danes pa če mi bo uspelo, jo še ščistim in potem oprem posteljnino,...Samo spet dežuje!!!!Katastrofa. Od tega vremena bom še znorela, ker dežja pa res ne obožujem. Pa še okolico hiše bi nama morali prit planirat in travo posejat, pa še na hiši marsikatero stvar uredit, pa sam dež!

No smo še v enem kosu brez težav, tudi WC ni bil uporabljen ponoči, tako da sem spala kot topuser posted image . Še več takšnih noči.

Lepo se imejte, jaz pa grem k svojemu najboljšemu prijatelju - hladilniku!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
4.9.2007 9:54:42   
Klaudia
Dobro jutro oktoberke!

Danes sem tako dobro spala, da sem šele zdaj dvignila svojo leno rit user posted image .

janja - jst sm skos žejna. Zraven nočne omarice imam 1,5l plastenko. Na noč gre ena zagotovo. Pa še vsakič, ko grem na WC, spijem tam iz kozarčka 3dcl vode. Pa to je samo ponoči. Pondnev pa hodim okol s 0,5l velikim kozarcem. Skratka... nikamor ne smem brez flaške vode. In to že od nekdaj. Se ful pozna ko oddam urin. Je čist prozoren proti ostalim v laboratorijuuser posted image .
Lačna pa ne vem če bom. Zdej v nosečnosti jem manj kot sem prej. Prej sem imela porcije večje od svojega partnerja (hvalabogu imam dobro prebavo, da se me ne prime user posted image ). Zato pa raje vzamem ene leibnitz kekse. Še vedno jih lahko odnesem nazaj domov.

Tudi pri nas dežuje že celo noč in zdaj še vedno.
Mene je pa zele zadnje 2dni začela noro bolet sramna kost, pa medenica pa hrbtenica... to je noro. Ne morem stat, ne morem ležat, sedet sploh ne (to je najhujš). Edino kar pomaga je hoja... še najboljša je tista po stopnicah - samo kaj ko potem pa dihat ne morem user posted image
O tem kako je težko hodit po user posted image  pa res bolš da ne... spet sam jambram. To ne moreš verjet. Grem raje, da ne bom kateri zamorila dneva... (ga bo že vreme zadosti)

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
4.9.2007 9:58:27   
valči
Dobro jutro

Upam,da mi bo uspelo kaj napisat,ker imava nadomestni računalnik,prejšnji je riknil in za napake se opravičujem,ker je čisto drugačen,kot prejšnji.

Jaz sem super,ker pada dež in se je shladilo,to mi zelo ugaja,pa to,da imam jutri končno spet pregled in UZ samoplačniški,tako da vam jutri javim novice o user posted image in meni.
Odgovarjala bom malo kasneje,sedaj pečem kekse in Mein Baby grem vmes gledat,pol pa se vrnem nazaj k nvam,samo da vidim,če gre pisat tu goruser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
4.9.2007 10:07:13   
Klaudia
user posted image       
user posted image  
1 user posted image    1user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), PDP, spol, ime)

27.06. Neža81 ('81), (PDP 14.10) user posted image  Maša user posted image  in user posted image  Maj user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image
66 user posted image    19 user posted image     12 user posted image        8 user posted image         

največ user posted image  je 30.10. - 5 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image   
01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Kranj, user posted image (Doris)

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. inja2 ('84), LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n, LJ, user posted image  (Nika)
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
09.10. Tinki_winkica ('82), 1n, KP, user posted image
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  (Julija)

10.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)

12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), 1n
13.10. mamica80
14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), 2n, Ljubljana
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana

21.10. inibini, user posted image
22.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje

23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image
24.10. mala ('83), 3n, LJ

24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. orka**
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. Ulaa
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
4.9.2007 10:10:29   
Jenny Anny
Jutro drage user posted image . Jaz sem še kar v user posted image , se mi sploh ne da vstat, ker je zunaj tako turoben dan.

No mogoče bo počasi čas, da vstanem, skuham eno user posted image , pa mal user posted image zraven pojem, al si grem pa kaj konkretnega iskat v user posted image .

Potem pa moram kaj delat, sem ponoči user posted image pa moram sedaj še user posted image , sušilo se pa itak ne bo, ker je slabo vreme.

Potem bi morala it pa še k moji babici, ki je za svojega pravnuka/injo user posted image  ene prav lepe copatke, res je faca, ker je stara že 93 let, pa dekico mi je tud že naštrikala. Bo imel naš user posted image  lep spomin  nanjo.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
4.9.2007 10:26:17   
Neža81
Moram vam sporočit, da je tudi za mene posijalo sonce.

Včeraj sem šla k moji G na reden pregled po porodu.......... ona pa pove, da smo z morja prišli trije user posted image user posted image user posted image .

Zgodil se je čudež, kajti zdravniki so rekli, da ni variante, da zanosim po naravni poti.

Srečna sem!

Neposredna povezava do sporočila: 2919
4.9.2007 10:26:46   
Neža81
Še to........ zdaj spadam v Majčice hihihih

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
4.9.2007 10:28:56   
Jenny Anny
Neža iskrene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi se veselimo s tabo, kajti novica je toliko bolj vesela, če so ti tako slebo napovedovali.
Sedaj pa počivaj in močno pazi na svojega user posted image .

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
4.9.2007 10:39:13   
pot
Čestitke Neža81!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšna lepa novička. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
4.9.2007 11:00:30   
pot
Jaz sem bila včeraj na pregledu in z našim fantkom je vse tako kot mora bit. user posted image Ima že kar lepo polne prstke, lička in že izgleda kot pravi dojenček. Glavico ima obrnjeno navzdol, vsaj zaenkrat. Težek je okoli 2kg (+-300g). Pravi lepotec je že. user posted image Sem zelo vesela da tako lepo napreduje in da je ves strah ovržen.
Magični 32. teden je že nastopil in tako ne rabim več strogo počivat, tako, da moram sedaj nazaj dobit vso potrebno energijo in kondicijo za porod. Počasi seveda.
Tako, sedaj pa lahko nadaljujem s pripravami in nakupi za user posted image . Seznami za nakupe so že pripravljeni, sedaj pa je treba počasi it v nakupe.

Mislim, da je 2ursae rekla, da imate doma grelno odejo za v otroško posteljico. Kje ste jo pa kupili, kakšna velikost je in kakšna je bila cena, če se kaj spomniš? Midva sva tudi razmišljala, da bi kupila tako odejo, ker sem dobila nasvet ene mamice, da je njen otrok lažje in hitreje zaspal ponoči in se ni jokal, ko je imel termofor spodaj. Sicer pa vsi vemo kako neprijetno se je vleči v ledeno posteljo. Za otroka, ki še nima sposobnosti se sam ogreti, pa je verjetno še toliko huje. Sploh, če se je prej dobro nacrkljal in nahranil na toplem pri mamici.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
4.9.2007 11:05:13   
jasna
Živjo punce!

Po mesecih in mesecih evo me nazajuser posted image . Pri nas se je toliko dogajalo, da za net enostavno ni bilo časa. Najprej gužva v službi, nato smo kupili novo stanovanjeuser posted image . Iz 2,5 ss se ta mesec selimo v 4ss. Ta teden letamo okoli in kupujemo ploščice, bano, školjko..., drug teden prenavljajo, nato selitev. Vmes smo poleti imeli eno fajn kampiranje, nato pa spet služba do prejšnjega tedna. Sedaj sem doma, pišem eno predstavitev za en kongres 15. in uvajam starejša dva v nov vrtec. Mislim katastrofa, sploh nimam časa karkoli pripravljati za dojenčka. Še za rodit bom morala vzeti dopust, he, he. Bo pa potem toliko lepšeuser posted image .

Za nazaj nisem veliko brala, vidim pa, da ste že krepko v pričakovanju. Se vam bom pa priključilauser posted image , upam.

Neža 81, čestitke!

LP, Jasna

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
4.9.2007 11:08:05   
jasna
Skuštrana, ne morem odpreti tvojega profila. Javi se mi na ZS.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime za fantka
EUstar

?

Gašper (38%)

Andraž (33%)

Matej (29%)

Število vseh glasov: 1040

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!