|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
27.8.2007 15:02:07   
Suzi*
Špacka, Mojčca, naš je tudi čist tak kot pišete vidve. Takoj stopi do ostalih otrok, bi jih prijel za roko, jih objel, polupčkal.....vse pozdravlja, jim maha,...........pa sem tudi jaz opazila, da večina otrok odreagira z umikom, še celo veliko staršev čudno pogleda tako njega kot tebe.....le kako si lahko to dovoli. user posted image  Ne vem no, me veseli, da ima še kdo tako "socialnega" otroka. user posted image user posted image

Mojčca, lepo, da ste šli kampirat. Saj verjamem, da je to res eno posebno doživetje za otroke, ampak jaz si kar nekako ne bi upala. Tudi midva nikoli nisva kampirala, tako da mi kar ni do tega. Občudujem pa vse, ki uživajo v tem!!!! user posted image

Špacka, čestitke za suho ritko!!!!user posted image

Rainbow, jaz bi tudi priporočala praznovanje zunaj. Pa če te lovi čas, kar lepo kupi torto, nič zato. Kaj pa kakšen piknik kje v naravi, pa malo roštilj obrnete????

Dolina, čestitke tudi za vašo suho rito! A ne da stvar steče kar na enkrat. Nas kar debelo pogledajo nekateri, ko vidijo da je Anžej čist brez plenice, še pred kratkim pa so ga vidli v plenici. Glede dvigovanja.....tudi mene je vedno začelo bolet v spodnjem delu trebuha, tako da zdaj le izjemoma dvigujem našega 15 kilskega pobalina. Če se le da, to naredi Aleš ali kdo drug, no če ni druge, ga tudi jaz dvignem za v posteljico in ven. Drugače mi pa Anžej že sam pomaga, da npr. stopi na rob banje in potem vanjo, da ga ne dvigujem sama. Glede povijanja nogice pa pojma nimam. Kaj so ti pa dohtarji rekli? Kaj je bolje?

NiLeeeeee, oooo, vidim, da si se odločila novičko delit z vsemi! user posted image  Ponovno ti čestitam in ti želim res krasno nosečnost in čudovitega otročka. user posted image user posted image  user posted image user posted image Za spol ti je pa verjetno zdaj itak čist vseeno, a ne? Včeraj je bila na pikniku, ki smo ga imeli ena družina s tremi otroki, najstarejši kakšnih 5 let, najmlajši leto in 8m, vmes ena punčka....ma so tako uredu funkcionirali, res sem bila presenečena in se me kar malo pomirili. Mislim moje skrbi glede tega kako je potem, ko jih imaš več. user posted image

Lepo bodite!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
27.8.2007 21:49:06   
Špacka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NILE za krasno novičko! Sem te imela že zadnjič na sumu, ko si nekaj jambrala, da se ti nič ne da user posted image user posted image user posted image user posted image  Se pridružujem ostalim in ti želim krasno nosečnost....uživaj v teh čarobnih mesecih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugič pa še kaj več....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.8.2007 6:55:06   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Danes sem se odločila, da končno razkrijem eno sladko skrivnost, ki jo držim zase že tri tedne - mi bomo aprila zibali user posted image , tako da se pridružujem klubu user posted image . Ful sem vesela, da nama je takoj ratalo in komaj čakam, da bom imela prvi pregled. Drugače sem ok, razen jutranjih slabosti in popoldanske utrujenosti.

NiLe,
evo, par dni me ni gor, pa zamudim tako lepo novičko!!! ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image  REs sem vesela za vas!!!! Super. Želim ti lepo in mirno nosečnost!!

V službi imam norišnico, doma tudi, tako, da komaj diham. Oprstote punce, ker se nič na dolgo ne javljam... Upam, da se zadeve kmalu umirijo, da sam napišem par vrstic. Drugače pa vam samo sporočam novičko, da gre Ana drug teden v vrtec. Po dogem premisleku sva se tako odločila in mislim, da sva se prav. Včeraj sva bila na prvem roditeljskem sestanku in sva čisto navdušena!

Kaj več pa, ko pridem do sape user posted image . Lepo se imejte!!! Nile, še enkrat ČESTITKE!!!!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.8.2007 15:22:24   
ugi
Super! user posted image user posted image user posted image NiLe, cestitke tudi od mene, se pridruzujem ostalim in ti zelim vse naj, naj ...user posted image user posted image

Hvala vsem za nasvete. Bomo res probali ponoci biti brez plenicke. Drgac pr ns nc nouga. Vceri ni nc spal cez dan in je pol tolk tulu v avtu (histerija, da se nikol tako). Je hotu nazaj k babici, zjutraj pa nikakor noce od doma, men ni blo nc jasn. Pa atija je kar odrival, ko sva sla po njega v sluzbouser posted image . Sploh ne vem kaj mu je bilo, najbrz je bil res tako utruje, ubozec. No pol ga je pa kmalu zmankal in je spal do zjutraj user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
28.8.2007 19:59:34   
bt08
NILE user posted image user posted image user posted image user posted image bravo sem vesela,da je še ena srečka nosečka,čim lažjo in lepšo nosečnost želim.

Ful je lep obrat,ko se tko fajn pogovarjate o naših user posted image ,jaz bom pa drugo leto pol,ko bo vse za mano in bomo brez skrbi in bomo delali na user posted image .

Morem pa povedat da naš Ožbej čez dan kr brz pleničke,pove še ne vedno,ga morem kar spomnit za lulat,kakat pa noče v kahlico.Bomo še nekej časa kupovali pamperske.

Zdaj grem pa ajat,sem ob 4 že vstala in sem šla službeno na Dunaj in sem kr mal utrujena,pa vožnja pa vse.

Fajn se mejte,pa pridne bodte!user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.8.2007 22:16:37   
Skaana
Predraga NiLe, nadvse sem vesela, da si se nam pridružila user posted image . Tudi jaz se seveda pridružujem čestitkam in lepim željam za ta "nad"čas. Mali žarek v tebi, naj pride na svet hitro in veselo, potem mu naj pa rojenice položijo v zibel le najboljše darove.

Naj tokrat user posted image  le "njega".

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
29.8.2007 8:54:50   
NiLe
Punce moje drage, hvala vsem in vsaki posebej za lepe želje in dobre misli. Trenutno sem bolj čustvena kot ponavadi in mi vsaka taka lepa misel privabi solzico v oči user posted image . Slabosti se počasi umirjajo, bom pa počasi morala nabavit kakšne bolj ohlapne hlače, ker se trebušček že kar malo vidi user posted image

Pri nas je novo to, da je Lea ratala prava trma in če ni po njenem ... joj, zažene tak halooo. Pa če ji rečeš, da je kaj narobe naredila oz. da ni bila pridna, kako je užaljena ... jao, jao ... Kaj čmo,  obdobje, ki ga bomo morali dati skozi, a ne? Glede plenice: čez dan smo suhi (če jo kakat, prosi za plenico user posted image ), ponoči pa še ne, glede na to, da zvečer stanka 2-3 dcl čaja, ne vem, kako jo bomo odvadili nočne plenice.

Pridne bodite user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
29.8.2007 10:57:21   
modrooka
ponoči pa še ne, glede na to, da zvečer stanka 2-3 dcl čaja, ne vem, kako jo bomo odvadili nočne plenice.

NiLe, pri nas je isto, tako, da se ubadam z istim vprašanjem user posted image user posted image ..

Mejte se!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
29.8.2007 22:31:01   
Suzi*
Čer, punce!

Da nas malo dvignem gor....

Modrooka, želim vam uspečno uvajanje v vrtec. Nas to čaka drugo leto.

NiLe, nisi edina, tud jaz sem čist cmerava zdaj, vse me spravi v jok, tud kakšne oddaje po TV. user posted image  Naj ti slabosti hitro minejo!

Glede večernega pitja in nočnega lulanja pa ni kaj. Bodo pač dlje ponoči v plenici. Mi imamo srečo, ker nikol ni pil ponoči in tudi zvečer ni imel navade se nalokat tekočine. Spije par požirkov, sicer že čez dan kar veliko pije, pa preden zaspi gre še na kahlo, pol je pa do zjutraj večinoma mir.

Še to sem hotla napisat, da sem dala v album sveže fotke mojega bušija (15. teden), če katero zanima.

Lepo bodite!

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
30.8.2007 13:58:16   
fipi
Ojla!

Na hitrco se vam oglasim, imam gužvo v službi, pa tudi doma. Saj veste izpitni roki gredo proti koncu, jaz pa se nekaj še mantran, da bi vsaj še 1 izpit naredila.

Nile: iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, si me presenetila v pozitivnem smisluuser posted image . ČESTITAM, želim, ti čim lepšo nosečnost, čim manj boleči porod, pa seveda zdravega otročička.

Drugič bom kaj več pokomentirala, ker resno nimam časa.

Koliko pa nas je sploh ostalo nenosečih marčevk. Pišuka, saj jaz bi tudi imela še enega otroka, vendar moj lubi nasprotuje in pravi, da sta dva zadosti. user posted image  No sicer sem jaz tudi v dvomih, včasih me prime, da bi imela še enega, včasih pa si mislin, da sta dva res dovolj. Pa tudi če pomislim na težave v nosečnosti, ki sem jih imela pri obeh, me vse mine.

Fajn bodite, vse nosečke pa pazite svoje bušije.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
31.8.2007 8:54:07   
Dolina
Dobro jutro,

sam na hitro se javimo, ker nimam časa niti dihat. Ta vikend imamo dve zabavi: en RD in en piknik robertove kolesarske družbe. Jaz pa naj bi imela enkrat drug teden izpit, seznam bodo objavili pa šele v ponedeljek. user posted image  Lahko samo upam, da bodo izpiti šele 2. teden v septembru, po rednih izpitih, da bom imela vsaj še mal časa za ponavljanje. Sm kar mal nervozna. A ima katera fajn recept, da se ne sekira preveč pred in zaradi izpitov?

Z Zojo sva bili včeraj skupaj v vrtcu, bila je navdušena, samo povsod sem mogla z njo, malice ni hotla jest... Potem ni hotla domov, tako da sem zamudila v službo. Upam, da bo drug teden, ko jo bomo že malo puščali samo tam tudi tako vesela. Uvajal pa jo bo Robert. Je pa kar ostra tale vzgojiteljica tako, da jaz bi mela Zojo še kar doma. user posted image user posted image user posted image  Očitno bo mene bolj "prizadelo" kot Zojo. user posted image user posted image user posted image

Slabosti so sem in tja še prisotne. Jem po moje za dva, no vsaj sladkarije mi ne pašejo preveč. Najrajš bi imela za vse obroke kosilo. user posted image user posted image  Upam, da se na tehtnici ne bo poznalo. user posted image

Modrooka, fajn, da gre v vrtec Ana, naša je v jaslih in kot izgleda bo tudi drugo leto še v tej skupini, ker so premaknili starostno skupino na 4. leta. user posted image

Zdej pa moram delat, ker imamo itak spet gužvo v službi.

pa pa, lep vikend, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
31.8.2007 14:51:02   
Suzi*
Dolina, zelo močno stiskam pesti za tvoj izpit!!!!! Saj bo, saj bo, samo optimistično se loti zadeve in nehaj paničarit. Hm, recepti, da se ne sekiraš? Sem že malo ven iz izpirov, ampak meni je pomagalo, to če sem kaj znalauser posted image , pol se nisem sekirala. Itak da nikol ne moreš znat vsega, nekaj pa ziher znaš. Dost bo ravno tolk da narediš, a ne? To pa ziher že obvladaš. Jaz sem tudi pojedla kakšno rebro čokolade pred izpitom. Aja pa zelooo mi je pomagalo zelo hitro listanje po zapiskih tik pred izpitom (sem vizuelni tip). Nekaj sem ti natrosla, mogoče bo kaj v pomoč. user posted image
Glede vrtca bo pa vse uredu. Saj si vidla, da je Zoja uživala. To je pa glavno, a ne? Ti se boš pa tudi navadla, da ni skos doma. Jaz imam tako zaupanje v varuško, da v službi dostikrat sploh ne pomislim na Anžeja, ji čist zaupam in vem, da se ima fajn in da ne rabim nič skrbet. V začetku sem seveda včasih poklicala, tako da sem imela mirno vest, zdaj pa tudi tega več ne počnem.
Dolina, a že kaj čutiš premike user posted image ?  Jaz jih že kakšen dober teden čutim, je takooo luštno!!!! user posted image

Danes pa imamo služben piknik po službi. Bomo pekli ribe in meska. Njami, komaj čakam. Še 45 minut in gremo. AAnžej bo pa v babica popoldanskem varstvu, pol ga bo pa pri nas doma dala spat, če ne bom že jaz prej prišla domov. Aleš ima pa tudi en rojstni dan, tako da smo danes kar malo čudno vsak za sebe. Ma, bomo pa čez vikend nadoknadli. user posted image

Lepo bodite!!!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
31.8.2007 22:40:00   
mojčca
No, da se vam na hitro javim.

Bolj, ko berem kako so se vaši otročki obnašali na morju, bolj ugotavljam, da bi se za drugo leto marčevke morale dogovoriti, kam in kdaj gremo skupaj na morju. A si predstavljate ful zadovoljnih otročkov na terasi in na obali, kako se lepo igrajo, objemajo, plešejo, ... Bi bilo prav lepo videti kaj takega user posted image

Sem pa danes čisto povožena, saj smo ponoči imeli pestro (smo se kar razvadili, da Matic spi zvečer od 21 pa do 8 zjutraj). . Se je Matic prebudil ob 4 zjutraj user posted image  in potem ni hotel zaspati. Je najprej nekaj čebljal, potem pa se je začel na veliko pritoževati. Ob 5 zjutraj sem mu dala za piti čaj in ga je popil 80. Toliko ga ponavadi ne spije čez cel dan. No, ker pa je bil še kar ves jezen, sem mu naredila še 100 mleka in ga je prav z veseljem popil. No, tako da sem mu danes za večerjo dala 180 mleka (seveda ni spil vse naenkrat, najprej je popil 100, po desetih minutah počitka pa še 80). Očitno je bil lačen, tako da bo sedaj za večerjo dobil malo več, čez dan pa ostajamo pri 150 (velikokrat ne spije vsega in mu ostane tam okoli 30 do 40). No upajmo, da bo danes spal do 8 zjutraj, tako kot je bilo do sedaj. Še dobro, da je Manca spala in da jo sploh ni ganilo, ko se je njen bratec pritoževal. Ko smo jo zjutraj vprašali, kako je spala, je rekla: mami, spala sem super. Mami, jst sem pa lačna user posted image . Ja, že kakšen tri dni, je prva stvar, ko zjutraj vstane: mami, jst sem pa lačna. No, potem pa nam reče še dobro jutro.

Nile - čestitke za nosečnost in upam, da bo nosečnost potekala tako, kot je treba, to se pravi brez problemovuser posted image .

Suzi, me veseli, da so bili rezultati na NS v redu. Si človek kar oddahne, kajne?? No, sploh pa takrat, ko dobiš v naročje malo čudežno bitje in vidiš, da je vse v redu. Pa še prosila bi te za geslo user posted image . Sem firbčna, kajne? No, upam, da so bile ribice in meso na žaru v redu. Ko sem bila jaz user posted image , sploh nisem upala pomisliti na ribe in meso na žaru - ribe, so mi tako ali tako smrdele, če pa sem jedla kakšn stvar iz žara, pa sem cel dan oz. celo noč objemala školjko.

Ugi, sporoči, ali je bilo odvajanje od pleničk ponoči uspešno ali ne.

IZVIRNO SPOROČILO: fipi

Koliko pa nas je sploh ostalo nenosečih marčevk. Pišuka, saj jaz bi tudi imela še enega otroka, vendar moj lubi nasprotuje in pravi, da sta dva zadosti. user posted image  No sicer sem jaz tudi v dvomih, včasih me prime, da bi imela še enega, včasih pa si mislin, da sta dva res dovolj. Pa tudi če pomislim na težave v nosečnosti, ki sem jih imela pri obeh, me vse mine.

Se čisto podpišem pod tvoje besede. Res nas je malo marčevk, ki nismo user posted image  (no, sedaj to lahko napišem, pred petimi meseci pa ne bi šlo user posted image user posted image user posted image ).

Dolina, sporoči, kdaj boš drugi teden imela izpit, da bomo vedeli, kdaj držati pesti.

Skaana, kako pa kaj tvoje počutje. Upam, da ubogaš nasvete ginekologa, da pridno počivaš (kar je težko ob že enem user posted image  in ob zidavi hišice) in da pripelješ nosečnost do konca tako, kot je treba. Če je meni uspelo dvakrat, bo pa tudi tebi user posted image user posted image user posted image .

No punce, v soboto, 8.9., pa gremo končno še enkrat na morje, ampak samo za en teden. Komaj čakam, juuuuupiiiiiiiiiiiiii.

Dosti nakladanja, pridne bodite, pa kaj lepega napišite.

Nočko

13.4. (petek) je bil dan, ko od Mance bratec prikukal je na plan.
No, pa smo ga dočakali, Matica namreč.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
1.9.2007 0:10:32   
Suzi*
Mojčca (in ostale), slikce mojga bušija so brez gesla!!!!user posted image

Ja, piknik sem preživela, sem pojedla eno odlično postrv na žaru. Sem pa smrdela kot prekajen čevapčič in sem bla samo za v banjo, zdaj sem pa cela kot nova. user posted image  Ko sem prišla domov, je bil anžej že v postelji, je klical (babi), da ga gre pokrit, pa sem ga šla jaz. Je bil tako prijetno presenečen, je rekel: sem komaj čakal da prideš. čez par sekund pa: te nisem nič pogrešal. user posted image  ja, itak, če se mu pa vedno ful dogaja drugje. user posted image user posted image  me je lepo objel, me polupčkal in mi rekel lahko noč, pa pol takoj zaspal. Ja, taki trenutki so meni tako krasni. user posted image

zdaj pa grem počas spat. lahko noč.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
1.9.2007 21:15:35   
rainbow
Čeeerr!!

Končno sem tuuser posted image ; kaj ste hecni, kakšna sprememba tempa v teh dneh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čist sem fertig. Ampak hvala bogu je glavnina praznovanja Liinega rojstnega dne mimo, spekla sem 2 tortiuser posted image , užitni sevedauser posted image , in pice so tudi ful dobro izpadleuser posted image ; sploh danes sta punci uživali, ker sta imeli dekliško družbo, + še enega fantka. Sta že komaj čakali, da gresta spat, tudi Enja začuda.

Dolina, mene je tudi taka panika grabila pred izpiti, vednouser posted image , čeprav sem se vedno optimalno pripravila, ampak vseeno, sem tak grozno samokritičen tip. ne morš pomagat. tak da ti nasveta ne znam dat. Ampak ti vseeno držim pesti, da ti uspeuser posted image user posted image user posted image

Suzi, to je res lepo, a neuser posted image  Anžej je pravi cukeruser posted image

Mojčca, to pa je res pravi paradiž, da ti 5-mesečni otrok tako fajn spi; močno držim pesti, da tako tudi ostaneuser posted image

V zvezi z Enjo, kaj bi bilo novega, aja glede kahle smo na začetku, govor se ji vedno bolj razvija, faca pa je na kvadrat. Tudi mene malo skrbi misel na vrtec drug teden; ampak čas je, da se počitnice nehajo. Kva češ, tako je pač.

ok, punce, noseče in nenoseče, lepo nedeljo vam želimuser posted image , ša seveda vsem vašim bližnjim: user posted image  in user posted image  

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
2.9.2007 11:47:33   
eva1
NILE-čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..lepo in zdravo nosečnost ti želim!

Sem pa zdele brala temo marčevke 05, ko so bili naši user posted image stari 8 mesecev...noro, kje je že to..pa vidim, da sedaj pri Alji 100x bolj kompliciram, kot sem pri Lukcuuser posted image user posted image user posted image (a ni ponavadi lih kontrauser posted image )! Sem mogla it mal prebrat-hvala bogu za RR, ker sama bolj mal zapisujem v tiste knjigiceuser posted image

Ja sam res pomoje nas je res še zelo malo nenosečk-super ste punce, dobro skrbimo za natalitetouser posted image ..no čeprav mi smo zaključili s projektom otroci-imamo dva pobalinčka čist dovoljuser posted image !
Sta pa tako luštna-sedaj se že skupaj igrata, Luka jo obožuje, kr naprej v njo rine, Alji gre sicer mal na živce ko jo skoz objema in lupčka, ampak drugače je super!

A vaši otroci še spijo kaj popoldan? Naš Luka je na morju, ko se je zjutraj kopal in zmatral še spal čez dan, doma pa že nekaj časa noče(v vrtcu pa spi)..doma pa zgleda tako, da potem kr pade v postlo ob 20h zjutraj pa potegne do 9-10h..čez dan pa ni hudiča, da bi ga spravla spat, je ves napsidiranuser posted image ,men bi se pa prav prileglo, da bi še spaluser posted image

katera pa ima prva rok od user posted image marčevk,pa kdaj?

Še slikici mojih sončkov vam prilimam...pa lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.9.2007 12:06:34 >

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
2.9.2007 12:18:16   
Katrin
IIIIIIIIIIIIIIIIIII
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  H U Ra, NiLe: ful sem vesela !!! Iskrene čestitke!!!

In ostale nosečke? Kako ste? Jaz sem super, čez slaba 2 tedna imam UZ (morfologija). Upam, da tudi vse ostale uživate, tako kot mi;

čeprav imamo ogrooomno dela v novi hiški in je še veliko stvari nedokončanihuser posted image  Brez zamere, nisem brala vseh postov za nazaj (sem na obisku<9, ko pridem v službo, bom pa lahko vsakodnevno na RR user posted image

Rainbow: upam, da vstop v novo šolsko leto ni bil peveč stresen.

Skaana: ste preseljeni?

Eva1: oprosti, slikice so pobrisane, ker so bile prevelike user posted image  (pravila RR)

Imejte se, smo na vezi user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
2.9.2007 12:21:43   
Katrin
No pa poglejmo:
6.12.2007 - Skaana
15.1.2008 - Katrin
21.2.2008 - Dolina
21.2.2008 - Suzi*
8.3.2008 - Wahoo RR
Katera bo že naslednja ??? NiLe?

user posted image  Pa še prav smo imeli user posted image  Torej NiLe, dobrodošla!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.9.2007 9:11:43   
Špacka

Dan!user posted image

Tako, naša Lina je od danes naprej v " velikem vrtcu med velikimi otrociuser posted image  " tako je bila ponosna, ko se je doma poslavljala od mene, je rekla, da med dojenčke pa več ne gre.user posted image user posted image user posted image  Sva se že slišala s Špacem in mi je rekel, da ni bilo nobenega problema, pred igralnico so tri punčke jokale, Lina jih je malo čudno gledala in jih je hotela potolažit, so sošolke iz jasliuser posted image  ampak potem se je šla raje novi vzgojiteljici priliznit.user posted image user posted image user posted image  Velikokrat si mislim, kakšno srečo imam, ker Lina res nima problemov s prilagajanjem, ker drugače bi me tisto jokanje kar požrlo, skoz bi samo o tem razmišljala.

MOODROOKA kako je šlo pri vas? Upam, da je bilo vse ok.user posted image

EVA1 moja Lina definitivno rabi spanje čez dan, se mi zdi, da mi je ne bi uspelo tako animirati čet dan, da ne bi šla spat. Samo tečna bi bila in potem vsi mi zraven.user posted image  Edino to me skrbi zdaj v vrtcu, da slučajno ne bo hotela spat, ker spanje več ni obvezno, če ne želijo spat jim ni potrebno, tudi ležat jim ni potrebno in da se ne bi slučajno naša frajla delala pogumno, če kateri ne bo hotel spat.user posted image

RAINBOW in KATRIN ne preveč naporen delovni teden vama želim.

MOJČCA mi definitivno ne gremo na morje, vsaj zdaj ne, mogoče bomo skočili samo čez vikend, ampak to proti koncu septembra, ko bo trgatev za nami in če bo vreme ok.

Lepo se mejte

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.9.2007 9:36:26   
modrooka
Punce, pozdravljene!

Preživela sem pester vikend. Po kar nekaj letih sem bila spet v diskaču - ja, s prijatelji smo ornk popraznovali moj rd user posted image user posted image user posted image . To da sem bila med najstarejšimi, mi verjetno ni treba razlagati user posted image user posted image . Važno je, da sem uživala 100/uro.

MOODROOKA kako je šlo pri vas? Upam, da je bilo vse ok.

user posted image  me je klical, da je Ano peljal v vrtec. Po poti je v avtu govorila: Ati, men ni treba it. Bom doma s tabo..., ko sta prišla pred vrtec, je pa rekla: Ja ati, tukej bom hodila, ampak pridi me kmal iskat user posted image user posted image .
Pol jo je peljal notr, bil ene 10 minut z njo, potem je pa šel. Nobene panike zaenkrat. Iskat jo bo šel po kosilu, da že prvič ne bo tako dolgo tam. Bom poročala, ko izvem kaj novega.

Drugače naša Ana čez dan še vedno spi (od 2 do 3 ure). Kar sama prosi, da gre spat.

Kako pa, ste kaj preživele vikend?

Lep dan!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.9.2007 11:13:29   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

Kako pa, ste kaj preživele vikend?

Ne tako divje kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj vikend je bil lep, končno brez službenih obveznostiuser posted image user posted image  Špac se v soboto dopoldne ni mogel izogniti enih privat zadev, samo je bilo lepo, Lina je šla dopoldve na potep z mojo sestro in njenim, potem smo šli skupaj na kosili na ribnik, tko se reče, ker je ribnik zraven, ribiči redno lovijo ribe, zraven so igrala za otroke, imajo pa kar ok hrano....potem smo šli še dedija pogledat in mu čestitat za RD, v nedeljo smo bili standardno na vikendu.user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.9.2007 11:15:37   
bt08
Ojla!

Končno sem spet mal na netu,sploh nimam časa,ker sva večinoma sama z Ožbejam,ati dela,pol sa pa kr zunej zadržujeva bolj,sedaj ko je še dokaj toplo.user posted image Čeprav mene že kr skoz zebe.
Kako lepo da so otroci v vrtcu,naš bo šel pa šele čez eno leto,ko dopolni 3 leta,prej ga ne vzamejo,pa še pogoj je da se pleničk rešimo,v enem letu pa upam da se bomo.Popoldan oz.čez dan je že kr brez pa gre lulat,samo kakat še noče user posted image pa ne vem zakaj.
Grem se uštimat pa šibam v službo,če bo kej časa popoldan se še kej javim pa kej napišem,ko pregledam kaj ste napisale.
lep ponedeljek

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.9.2007 16:44:54   
rainbow
Ojla!!

Mi smo tudi preživeli prvi dan vrtca, in kljub mojim bojaznim super uspešnouser posted image user posted image user posted image user posted image ; upam, da tako tudi ostane. Celo spali sta obe, kar nista že od morja dalje doma, svašta.

Katrin, ola!!! kako ste vsi???? Upam, da super dobrouser posted image user posted image user posted image
hvala, da misliš name ob začetku šolskega letauser posted image ; pa ni bilo sile, danes sem imela 4 ure z razredom, 31 18-19-letnikov v razredu, ni mačji kašeljuser posted image , ampak sem preživela brez hujših posledic.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.9.2007 16:50:18   
rainbow
Ups, nisem še hotela zaključituser posted image

Katrin, kako pa je bilo pri tebi v šoli????

Modrooka, uao, bravo za tako praznovanjeuser posted image user posted image user posted image

Hvala, Špacka tudi tebi za dobre željeuser posted image ;

Nosečnice, al vas smem vprašat (mi je šinilo sedaj), če boste ali ste vse vprašale za spol deteta in ali že imate izbrana imena???? Saj lahko odgovorite samo z da/ne, ni treba razkriti podatkovuser posted image

tak, naši dve sta po napornem dnevu v vrtcuuser posted image  obsedeli pri risankah in ju moram zdaj ven zbezat, ker je danes še lepo; kaj jutri se že poslabša vreme ali kako?? Moram gledat napoved, da bom vedela, kaj jima oblečt za vrtec.

lep dan imejteuser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.9.2007 21:14:48   
Dolina
Čer,

mi smo tudi  bili danes uspešni v vrtcu. user posted image user posted image user posted image  Zjutraj je Robert peljal Zojo okrog pol devetih, bile malo časa tam, potem so ga poslali domov in rekli, da če bo sila, ga pokličejo, če ne pa naj pride pred kosilom nazaj, okrog pol dvanajstih. In niso ga nič klicali, Zoja se je lepo ujela, nič jokala,... uživala.user posted image user posted image user posted image  Jutri gre že na zajtrk tja, pitem jo jaz poberem pred spanjem.

Zjutraj imam pregled, sicer ni moje ginekologinje, ker je na dopustu, me je naročila k drugi. Pa sem kar vesela, ker me že dva dni spodaj vse tišči, ko se usedem me zbode... tako, da nisem najboljše volje. Upam, da je vse ok.

Rainbow, čestotke za uspešen dan v vrtcu in v šoli. Le tako naprej. je pa kar hudič, ko se mali zagledajo v risanke, jaz jo težko kam sparvim. Sva ji kupila eno kaseto, gor je mizica pogrni se in zvesti janez. In prav uživa, zrave se valja po kavču.
Midva ne bova vprašala, kaj bomo imeli. Imena sva že dala malo na kup, ampak dokler ne bo prišlo user posted image  na svet, ne bova nič povedala. user posted image  Men so vsa imena, ki jih imam še od prve nosečnosti, grozno nezanimiva, sploh za fante imam tud tokrat probleme. user posted image user posted image user posted image  Še dobr, da je Zoja dobila moje najljubše ime. user posted image user posted image

Barbara.a zakaj ga ne sprejmejo prej? Nimate jasli? Kako to?

Špacka, tudi ob vašem prvem dnevu v vrtcu čestitke. Prav fajn je, ko se v vrtcu lepo ujamejo. user posted image user posted image user posted image

Modrooka, user posted image user posted image user posted image  za vikend. važno, da si uživala, saj veš: nisi star toliko kot imaš let, ampak kolikor se čutiš star po duši. In me se sigurno ne počutimo stare. user posted image

Mi smo tud imeli pester vikend, ker smo imeli dve zabavi. Zoja je uživala na obeh, na prvi bolj, ker je bila še babi zraven in pol je itak vse kot Zoja hoče... ala tebi želja, meni ukaz. user posted image user posted image  Ah, sem vesela, da ima dve čudoviti babici. user posted image user posted image

Eva1, mi tudi še spimo. Kak dan sicer preskoči, ni pa to v navadi.

Katrin, saj bo tud selitev oz opremljanje enkrat končano. Že morfologija? user posted image user posted image user posted image  Kako čas beži. Poročaj.user posted image user posted image

Aja, nosečke, kako ste privezane v avtu? Vas pas ne moti čez trebušček?
Skaana, čudovit sneženi mož. user posted image user posted image  Midve z Zojo vglavme kuhava s plastelinom. Mene sicer prosi, da ji naredim to in ono, ampak zato, da lahko potem ona to podre. user posted image user posted image

Za izpit pa še vedno nič ne vem, imajo cele štale na faksu, ker ga prenavljajo in so vsi razkroplejni po nekih zasilnih prostorih. Mah, ko bo, bo. Zoprno je le, ker moram skoz na internet čekirat, ker lahko objavi danes za danes. user posted image

Tako, sigurno sem katero izpustila, user posted image . Vsem en lep večer in čim bolj uspešen nov dan. user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.