|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
3.9.2007 14:20:31   
DEBELUŠKA30
Punce oz. user posted image ,
hvala za tole tolažbo, glede "pršuta", sam kaj moreš, ko pa človek najprej pomisli na najslabše! Pa še moj user posted image  ni včeraj čisto nič brcal oz. komaj kaj, danes pa kot za stavo!
Nemrak jaz delam po štiri ure, res pa da je tega šele 14 dni!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
3.9.2007 14:53:59   
barika
lep pozdrav,
komi sem prišla malo k sebi, tak "nič se mi ne da" dan je danesuser posted image
jaz sem tudi imela 2 dni napada na pršut, pa moj mulc brca ko zmešan (še posebi, ko gre mamica spat, pa bi rada počivala on razgraja po  trebuhu), pa nej še kdo reče da jim primanjkuje prostorauser posted image user posted image user posted image
sploh nisem pomislala na toxo. sam se mi zdi brezveze komplicirat, sej tudi zelenjava iz trgovine leži rajšinevemkje pa jo operemo pa pojemo. ona iz vrta, ko je bio je pa pognojena od vseh možnih živali....
se mi pa zdi pametno to pri g. omenit, pa tudi če nas čudno gledajo, sej se gre za naše zdravje, pa zdravje naših user posted image user posted image

joj, kok sem jezna, 2 dni mi že ena muha para živce pa je ne morem dobit, morem mojga user posted image  počakat, jo bo on user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
3.9.2007 15:00:08   
kesi
Potepinka, sem komaj zdaj videla, da si me vprašala kje bom rodila, po vsej verjetnosti v Brežicah.

KESI

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
3.9.2007 15:03:37   
naraščaj
barika, se strinjam, da je danes tak čuden dan.

Moj user posted image  je pa danes tok miren, sem se  šla prej ulešt in konček čokolade pojest in šele takrat je mal pobrcal. To mu ni podobno. Kr mal cvikam. Aja, pa okol popka me nekaj boli, ni pretirano, sam tak čudn občutek, ko se mal napnem, pretegnem. A ma še kera kaj podobnga?

Jaz pa ravno kosilo kuham zame in za mojga user posted image . Pol pa bo treba spet mal v vodoravni položaj. Kr nič volje nimam, pa tak lep sončen dan je.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
3.9.2007 15:09:10   
barika
naraščaj, mene je kakšne 14 dni nazaj tudi tak kol popka bolel, za znoretuser posted image , sem rekla če ne bo jutri bolje grem zjutraj k zdravniku in je proti večeru ponehal, verjetno mali "razteguje" popkovino.user posted image
moj je tudi miren, ampak vsake tolk časa nekaj ven porine (verjetno nogica al pa rita), da ga morem pobožatuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
3.9.2007 15:10:49   
DEBELUŠKA30
No, tiste, ki ste navdušene nad vozički QUINNY Freestyle 3 XL Confort-Sand, sporočam, da je danes v Baby centru v spletni trgovini (naročilo preko interneta) v AKCIJI!
user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
3.9.2007 15:16:17   
barika
opazla sem da so vedno quinniyi v akciji, moj peg perego pa do zdej še ni biluser posted image user posted image , verjetno bo 1 teden po tistem ko ga bom nabavlauser posted image
malo bo treba še v A it pogledat za vozičke, pa tam kej ugodnega nabavit, čeprav bi jaz to nabavla preko ebaya, pa ne znam nemško

Neposredna povezava do sporočila: 3607
3.9.2007 15:46:44   
Tanayya29
midva sva kupla jane slalom,a ma kera še tega?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
3.9.2007 15:52:12   
ajtak
Nayya, midva imava sicer Chiccota, ima pa kolegica Jane slalom pro in je strasno zadovoljna!!! Tako, da si dobro izbrala!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
3.9.2007 15:59:33   
naraščaj
Nayya28, midva sva vzela Jane slalom pro sistem matrix (oranžno- mordro kombinacijo) že v začetku avgusta.

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 3610
3.9.2007 16:06:12   
Tanayya29
aha...sj res o tem smo se že pogovarjaleuser posted image ..k mamo 3 iste barve....
joj jst sm pa res en pozabljivec zadnje čase..........

naraščaj super voziček ane?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
3.9.2007 16:37:00   
mamuška
Ojla!

Danes sem pa jaz koma, ampak sem to kar pričakovala, ker me je zdaj 2 dni kar razganjalo pod energije. Tudi user posted image je danes nekam čudno na miru, se sicer malo stegne, vendar je zelo "uvideven" do svoje matere, glede na to, da običajno roke in noge kar ven iz trebuha letijo.

Ugotovila sem, da sem postala čist odvisna od nosečniškega pasu  user posted image , ki mu pomaga nosit breme trebuha ter mi razbremeni ravno predel okoli popka, da mi še dodatno ne ratzeguje kile.  V glavnem, zlomka sem včeraj oprala in zjutraj še ni bil suh, pa sva šla s sinom kar tako, brez pasu na sprehod in v knjižnico. Podn! Čez 1 km sem trebuh skor z rokami nesla, tko mi je se dol tiščaluser posted image user posted image ! Še dobr da imamo lokalce (buse), da sva do knjižnice nato z busom pridrajsala - priznam, da me je kar strah ratal! S pasom pa lahko še vedno b.p. prehodim po 5, 6 km - nobene panike. Kar zamislila sem se!

Ker se je kljub obetom vremenkotov, ki so spet enkrat brcnili povsem mimo, naredilo krasno sonce, sem oprala ovčko za v voziček in se sedaj cedi v senci na balkonu. Aja, vozički - sicer smo že o tem, pri nas bo kar Centro Completo od PP z zimsko vrečo oz. nosilno torbo, vse ostalo za moj piki-avto odpade. Voziček bom puščala v garaži pred blokom, torbo z user posted image pa odnesla gor v stanovanje, torba bo uporabna tudi še na terasi, ker je ful sončna - isti sistem sem imela pri prvorojencu in se mi je ful ful obneslo.

Ena sprašuje za bolečine okoli popka - jaz imam ves čas, ker so se mi mišice na sredini trebuha razmaknile na prvem porodu in imam zdaj popkovno kilo. Pritisk otroka stanje samo še poslabša.  A je katera že rodila s CR in jo boli brazgotina? Mene zadnje 2-3 tedne obupno, sploh ponoči, ko se uležem na bok. Podn - kot da mi bo zdaj-zdaj počilauser posted image

Mat. šola - mi2 sa se odločila, da ne greva še enkrat tja sedet. Zdaj moram samopreverit, kako je zaradi poroda, da ne bi kdo kaj kompliciral.

A ima katera kako dobro izkušnjo z mlečnimi črpalkami? Jaz sem imela prvič izposojeno AVentovo, s katero nisem dobila ven niti kaplje, nato sem si v porodnišnici vzela tisti "molzni stroj", zdaj bi si pa rada kupila "nekaj vmes" - ne tolk agresivno, kot ta iz P., pa po možnosti električno. Se kateri kaj sanja?

NIč, zdajle čakam sestrično, da mi dostavi košek, družinsko dediščino, ki uspešno kroži v familiji 3. generacijo. Potem imam za pospravit kuhinjo, da naredim prostor za flaške&co, pa kopalnic, da bo prostor za previjalne pritikalije - ma dela, kokr češ. Glede na to, da so mi že prejšnji teden grozili z "obdržanjem", si rajši malo vnaprej pripravljam.  Vmes pa držimo pesti za Tantro in Lukca!

Vse ta nove - wellcome!

Neposredna povezava do sporočila: 3612
3.9.2007 16:48:05   
naraščaj
Nayya28, zgleda že tak, upam, da se bo tut obnesel tak dobr. Ga bova pol hvalili??

JAz mam prsno črpalko od aventa - sem jo dobla od sestre. Jo je pohvalila. Upam pa , da je sploh ne bom rabla.

Sem iskala kje smo čvekale o gradcu in otroških trgovinah - pa nisem našla. Ne spomnim se vse katere štacune smo že omenle. No, grem mal počivat po kosilu. Se beremo.

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 3613
3.9.2007 16:51:00   
Tanayya29
mamuška kako si oprala ovčko?jst mam sposojeno od ene kolegice,je dala fulll zanjo,pa se bojim oprat(ampak mi že fulll smrdi),je pa tko kot torba(se jo da v voziček).Bojim se,da nebi kej z******..ker ni moje?al je bolje,da nesem v čistilnico?

ja naraščaj bova pol hvalile....user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
3.9.2007 16:57:43   
mamuška
nayya, jaz sem jo fliknila v stroj, na mrzlo (brez temperature), brez centrifuge, na program za volno, not sem dala zadnje kapljice lanolinske kopeli (imam še od plenic od prvorojenca) in nekaj detergenta za volno. Oprala se je user posted image user posted image user posted image , edino ožela je nisem, se kar cedi iz nje. Pa sušim jo lepo v senci. Zaenkrat zgleda lepše kot novauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3615
3.9.2007 20:15:18   
zirafa76
pozdrav se od nas...
nase user posted image user posted image  se vedno ful razgrajajo.....jaz ze gledam po spodnjih gatkah kapljice pa take stvari, ker meni se ze bliza porod, ker sta pac dve....in 31 teden.....jaz pa se kar tavam okol.....groza
A si je katera ogledala filmcek o carskem rezu, ki so ga postavli na forum v pricakovanju..user posted image user posted image skor me je kap..zelodec je zdrzal.....ampak..mene je samo strah, da se ne zbudim..kaj ce mi kaj naredijo??????user posted image ali mojim dvemauser posted image user posted image ???
Kako ste imele izkusnje z CR tiste, ki ste ga imele?????

no, malo me panika grabi, ampak upam, da prezivim.......

papa ter nocko od nas

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
3.9.2007 20:31:05   
ajtak
Zirafa nikar ne razmisljaj o slabih stvareh! Ti in tvoji user posted image user posted image  boste to krasno prestali, bos vidla!

Drugace pa jaz sedaj letim pod tus, ker me firbec matra kako bo kaj ta grda racka ki bo okol 21h na POPu, pol pa "moje" gospodinje jeeeeeeeee, sem jih ze pogresala!!

No, drzte pesti, da ne bom zaspala user posted image .

Lahko noc vsem, Tjasek vas tudi pozdravlja (beri skace iz enga konca trebuha na drucga).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
3.9.2007 20:48:50   
Tanayya29
hoj bejbe...
Žirafica sj bo vse uredu...jaz sem si ogledala filmček...sj zdj tko nardijo,da je vse okej..!držim pesti za vse vas tri...user posted image

mamuška hvala za info glede pranja..bom jst tut tko...

ajatak evo jst tut čakam gospodinje..zdj neki gledam NMK pa se kr dolgočasim zravenuser posted image
no,moj Taj tut skače..sploh po snickersu,k sm ga pojedla(mene bo pa itak fulll vse srbel po arašidih,ampak je full dober).Povej Tjašu,da ga pozdravlja..maha...user posted image ..

Kako ste pa druge kaj? Ste uredu?
Kako so kej preživeli otroci na prvi šolski dan?

Evo,grem nazaj pred tv.....
aha,pa celo telovadla sem danes,jutr mam pa MŠ..madonca,sm delovnauser posted image

Nočko vsem vam in vašimuser posted image ..

bay

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
3.9.2007 21:36:58   
neli99
ojla user posted image !

midva s sinkom sva bla pa danes v nabavi ... joj ti čevlji! cela znanost in umetnost kupovati prve čevlje: najprej kako veš kako veliki naj bodo, da jih ne bo drug mesec že prerasel. pol pa pomirjanjeuser posted image : čevlje dol, pa nove gor, pol pa odpet, pa iz voza ven, pa na noge ... pa nazaj v voz pa pripet ... pa to ponovi za vsak par ...user posted image  ... če se mi ga vmes ni dalo več nazaj v voz namontirat je bil pa sine v roku par sekund pri policah in potem žurka: so leteli čevlji po trgovini da je bilo veselje ...

sva šla pol raj v BC mal gledat za novega dojenčka. pa sem kupila knjigico v stilu moj prvi album. sej sem jo mislila prej pogledat (je bla zapakirana), pa je prodajalka rekla da je ne smem odpakirat če je ne bom kupila ... pa se mi ni dal težit, pa sem jo kar kupila. pol sem bla pa eno uro slabe volje, ko sem videla da sploh nima nič od nosečnosti, pa da bi to jaz že zdaj nalepila slikico od UZ, pa napisala kaj se zdaj dogaja ... pol sem se pa potolažila, sej je drgač čist fletna knjigica.

drgač pa počasi nabiram malenkosti ... danes sem že skor kupila paket pleničk ... pol sem si pa rekla: ej ženska, pomiri se malo, sej še ne boš jutri rodila...

uživajte! neli

Neposredna povezava do sporočila: 3619
3.9.2007 22:25:48   
gruška
Hej so-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

evo, pa je minil naš prvi šolski dan..... Naš prv črv je zadovoljen, mi pa tudi....... Smo imeli najprej sprejem v telovadnici, nastopal je Sten Vilar, potem so šli otroci za pol ure v razred, starši pa smo imeli še kratek roditeljski sestanek z ravnateljem..... Ta čas je bila "tamala" v novem vrtcu (vročina od včeraj je bila zgleda psihične narave), pa je malo pojokcala, ampak se je user posted image prejle že veselila, da gre jutri spet..... Mene je med roditeljskim naša user posted image user posted image  tko brcala, da sem mislila da bo kar noga ven pogledala, pa sem popoldne videla, da to ni bilo še nič...... Kot sem omenila že včeraj, smo se danes po šoli in vrtcu odpravili na obalo..... V Kopru je bila samo danes na ogled stara italijanska vojaška trojambornica..... Ko bi videli veselje našega otroka........ Vsi smo bili res navdušeni in veseli, da smo si šli za spomin na prvi šolski dan to ogledat...... Na poti proti domu pa..... po par sekund sem držala nogico, ki je neumorno potiskala trebuh navzven..... in to v avtu, ko se ne moreš dosti premakniti........ Ko smo prišli domov se je šele malo umirila... Ampak imeli smo pa zares lep prvi šolski dan!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mamuška, jaz sem tudi uporabljala Aventovo črpalko in sem bila zelo zadovoljna.... Mogoče je odvisno za kaj jo uporabljaš - če nimaš mleka ali če ga imaš preveč.... Jaz sem ga imela fulllll preveč, pa sem ga iztiskala. Sem ga dala v zmrzovalnik, pa potem nikoli uporabila user posted image , ker ni bilo potrebe ......

Barika, kater Peg Perego boš kupila?????? Jaz imam naročen GT3 (trikolesnik)...

Tantra, še vedno na polno stiskamo pesti....... Nemrak, pozdravi jo (ju), prosim!!!!!! user posted image

Žirafa, čist prav da imaš že vse pripravljeno, za vsak slučaj, ampak mogoče pa ne boš tolk prej rodila...... Moj sodelavec je junija dobil dvojčici samo tri tedne pred rokom in dve kolegici (tudi onidve imata dvojčici) sta rodili samo dva tedna prej........ Nikoli ne veš.........

Ko smo že na tem..... jaz sem sina rodila 16 dni pred PDP, hčerko pa 13 dni prej.... Če bom tudi tokrat prej, to pomeni, da bom rodila NASLEDNJI MESEC user posted image ...... PDP imam namreč 6.11. !!! Potem bom oktoberka user posted image ???????? Bomo videli...............

NOČKO in lepe sanje...........

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
3.9.2007 22:31:07   
gruška
Nekaj mi štrajka računalnik..... Kr ena user posted image  se je pojavila v besedilo, ko govorim o moji hčerki.... in potem pošljem popravek in mi ga ne objavi...user posted image  ne vem kaj je s tem računalnikom.......

Nočko!!!!!!!!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
4.9.2007 0:03:21   
zirafa76
ja, pri mei jih morajo prej vzet venuser posted image user posted image , ker so monoamnioti, pa se lahko prepleteta..ceprav upam, da ne..za zdaj sta na svoji strani...tako da smo v polni pripravljenosti.....

kakorkoli...lepo panckajte in pobozajte svoje terbuscke..no male brcace,,user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
4.9.2007 9:50:39   
scubadiver
Dobro jutro punce.. naprej danes jaz častim user posted image ker je moj rojstni dan.  SEm kar malo žalostna, pa ne zato ker sem se postarala, ampak zato, ker bi na današnji dan imela RD tudi moja pokojna mami. user posted image Sva imeli na isti dan rojstni dan. Ah ja, kaj čmo..
Poleg tega pa nič kaj novega. Planov za danes ni. Menila sem se s kar nekaj ljudmi, ampak dokler bo takole kislo vreme mislim da se mi nikamor ne bo ljubilo.. Še dobro da sem na dopustu user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
4.9.2007 9:53:48   
barika
Dobro jutro.
spet sem slabo spala, zaradi bolečin v grodnici (se mi zdi da je to to, ona kost med zizamiuser posted image user posted image user posted image ).navajena sem spati na boku, pol me pa čez čas začne ful bolet pa "dušit"pa ne zdržim več, tak da sem danes prvič spala skor čist sede, podložena s povštri in dekamiuser posted image
moj user posted image  je pa celo noč mel žurko (spet), po moje se naši user posted image  med seboj dogovorijo kdaj bojo nagajaluser posted image user posted image

Gruška, jaz bom imela prametta, ker mi je najbolj praktičen za v avto pa dvigalo, pa ne vem zakaj ampak on zelen mi je taaak lep da ne znam povedat. 3-kolesniki so pa ful obavtni, pa mi ni za gumo dol devat, če bi ga rada zložla v avto al pa šla v 7 nadstropjeuser posted image
imajo pa te peg peregote 10% ceneje na gotovino v pingotovih trgovinah (pingo, fakin in bučko se mi zdi da so)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
4.9.2007 9:57:18   
barika
user posted image user posted image scubadiver vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......