|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
31.8.2007 10:33:06   
lillchy123
Ojla!

user posted image  je ok, mamica pa tud! user posted image  zdej pa prou luštn ratuje!user posted image user posted image
Jst sm pa za zajtrk papala kruh+marmelado+bebe čaj, zdajle pa malicam žemljci in segedin. mljask
za kosilo pa še ne vem..user posted image

mejte se..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
31.8.2007 10:46:29   
srečka nosečka
juhuhu, da je petek user posted image user posted image user posted image

samo, da ta čas v službi še danes mine, meni se tako vleeeečeeeee

bi šla domov, da se zavijem v toplo koco, ker se je pri nas fajn ohladilo

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
31.8.2007 10:55:46   
Suzi*
Dan! user posted image  Ja, ja, sem tukaj, ampak sem nekaj delala za službo (tud to je treba občasno)user posted image , pa zdej sem med malco še domov skočila po teniske in nogavičke. Po službi imamo namreč službeni  ribje-mesni piknik in sem se kar odločila da grem. Tako da za kosilce bo ziher kaj dobrega za jest.

Za zajtrk sem pa pojedla kruh s sirnim namazom, prej eno banano, imam pa še Tuno in kruh in pečeno papriko in če bo treba še sadje in Topfen Creme.

Drugače pa beba in mami v redu, vreme bi bilo lahko boljše, upam da bo popoldne vsaj malo sonca.
Trebuha si še nisem merila, mogoče pa samo to za informacijo. Ginek. merijo trebuh od sramne kosti pa do vrha maternice in ta podatek vpisujejo v materinsko knjižico. Torej ne merijo obsega okrog trebuha. Se pa strinjam, da je zabavno se vsake tolk časa izmerit, da vidimo kolk bolj okrogle smo.

Aja, včeraj sem kuhala pire krompir in stročji fižol v kisli smetani in hrenovke. Super je blo, ne vem pa, katera me je včeraj na to spomnila.

Pridno čvekajte(mo) naprej.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
31.8.2007 11:02:47   
BarbikaB
Larisa, a boš vprašala kolegico, ki vodi, kako je s polarji?

Na FIt&Funu smo jih dobili pa vem, da na začetku res mimogrede nabiješ utrip čez tistih priporočenih 140, pa te še nič ne matra (zadihanost in podobno).  In se mi zdi res fajn.....

Potem pa v akcijo pa mojega prepričat, da bo varuško špilal dvakrat na teden, naj si tako zorganizira urnik.....

Neposredna povezava do sporočila: 2079
31.8.2007 12:17:38   
Suzi*
Zebe, zebe, mene tako zebe. user posted image  A še katero?? Še prste na rokah imam čist ledene. user posted image user posted image   Še malica me ni ogrela. No,mogoče si bom pa en kapučin ali pa vroč čaj skuhala.

Vidim, da ste vse pridne, ene se učite, druge delate.......pohvalno!

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
31.8.2007 12:27:35   
srečka nosečka
tudi mene zebe - pogrešam dekico in kavč user posted image
delam še manj kot nič - samo zabušavam in čakam da mine ta služba

še dobro, da sem sama v pisarni user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
31.8.2007 12:31:51   
itata
Jaz sem tud sama v sobi pa lahk tud kak dan k mi ne gre lepo zabušavamuser posted image  recimo včeri je blo tko... komi prežvela unih 8 ur. dons je mal bolš. sam tko kej posebnega se mi pa tud ne dogaja. za delat imam pa same zoprne zadeveuser posted image
zebe me niti ne, ampak sem kar dost oblečena (dolge hlače, najlonke do kolen, jopca) pa še kosilo (ocvrt oslič in krompirjeva solata) me je pogrelo user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2082
31.8.2007 12:35:54   
srečka nosečka
itata - a veš morda, kako se pri nas reče najlonkam do kolen?  user posted image    user posted image

ubijalke erotike   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
31.8.2007 12:41:55   
itata
srečka nosečka: ja itak "ubijalke seksa" sej so res grde user posted image  

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2084
31.8.2007 12:48:54   
polonca78
dolenjka, čestitam za dober nakup! user posted image midva imava sicer že zbran voziček, samo si ga kar ne upava it iskat. nekako se mi zdi prezgodaj, me pa veseli da se najde kaka bolj pogumna. user posted image

srečka nosečka, gremo na hrvaško. najprej je bila v planu grčija (vlak+ladja+kampiranje) in je seveda, čim smo zvedeli, da sva noseči, odpadla. tako da je spet hrvaška na programu. sicer sem pa že tako potrebna dopusta, da mi je važno samo, da grem. kar se pa vožnje tiče, se pa ne obremenjevati. mi nismo vezani na kako uro, tako da nameravamo počasi potovati. sej je tudi pot zabavna, a ni? vmes se kje pretegneš, kaj popiješ, lulaš, ješ, pa je.

pina-1, a da bi še obseg trebuha beležile? od najbolj okrogle do najmanj okrogle? uf, samo upam, da sem nekje na sredini! user posted image user posted image user posted image user posted image

lanchy, držim pesti za novo službo! ostale pa zdržite še malo, pa še petek je!

Neposredna povezava do sporočila: 2085
31.8.2007 12:49:53   
srečka nosečka
...prehitro pritisnila enter ...

tudi sama nosi te "ubijalke erotike"
nogavice so mi že pretesne, pa tudi nikoli jih nisem kaj preveč marala

Neposredna povezava do sporočila: 2086
31.8.2007 13:11:18   
itata
srečka: men se zdi da ti nogavice pa dokolenke ZMERI pustijo tko "obroč" okl noge... jaz ne vem. al pa men zato k mi skoz mal noge zatekajo, zihr mi pa niso premajhne...
drugač sem pa ena izmed manjšine, ki jim je dejansko fajn nosit najlonkeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2087
31.8.2007 13:18:32   
srečka nosečka
glede "obroča" se strinjam, da ga vedno naredijo

Se pa spomnim enkrat, ko sem imela dokolenke - mrežaste in je bila neka čudna gumica na vrhu. Jaoo, sem ravno nekaj pohajkovala po mestu in trgovinah pa so mi non-stop dol lezle. user posted image
Le kaj si je mislil folk, ko me je gledal, da se vsakih 5m prepogibam in si nekaj gor vlečem. user posted image
Slečt pa jih tudi nisem mogla zaradi čevljev.

Zato boljše obroček, kot pa brez njega. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
31.8.2007 13:25:22   
ella79
user posted image Kok ste načvekale. user posted image user posted image user posted image En teden sem bila na dopustu, sedaj pa že dva dni čepim na ringaraja in berem vaše čveke. Produktivnost v službi je pa na nuli. user posted image
Včeraj sem takoj mogla skuhat filane paprike in pire user posted image , ker se je tok pisalo o njih in ste mi lušte naredile.
Me je včeraj ena sodelavka ustavla na stopnjicah (ima doma že dva fantka), da sem čist druga. Pa jaz, ja sej sem iz dopusta. Pa ona ne, ne, drugačna, kar žariš. Pa se sam nasmehnem. Ji je bilo takoj jasno. Očitno se po firmi še ni razvedelo - zanimivo.

Drugače pa user posted image že kar fino opozarja nase. Predvsem, če dam gor še 'stare' kavbojke, k so seveda že mal tesne, se prav fajn čuti. Na morju mi je tko pasal počivat, k sem lahko božala bušija, pa se mi je zdel, kot da se mal crkljava.

Me je pa zdej zagrabilo, da ta vikend zagotovo začnem pripravljat otroško sobico. Mormo mal omare prestaviti, da bo prostor za košek in predalnik. Upam, da bo dovolj energije in volje. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
31.8.2007 14:12:41   
larisa
Barbika se pozanimam ampak verjetno ne bom mogla prej kot v pon. javit ker grem na morje.......tko da šibaaaaaam...pa pauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
31.8.2007 14:32:24   
Suzi*
Itata, jaz tudi nosim najlonke dokolenke in "žabe" pozimi. user posted image   Je pa zelo sexi, ja. user posted image user posted image user posted image   Ampak kaj čmo, drugač me pa zebe. To je bil drugače tudi kar pogost nakup v prvi user posted image ....žabe za nosečnice, ker navadnih nisem trpela na sebi, itak vse tišči, te nosečniške so pa fine s trebuščkom, pa še izbire mislim da je blo kar nekaj 3 leta nazaj. Ja, punce, zima bo, ko bomo imele največje bauhije. Lahko razmišljate kako boste oblekle vaše ozke plaščke in jakne in bundice. user posted image user posted image  Jaz sem enkrat to že dala ravno pozimi skos. user posted image  Ko sem šla rodit 2.3.05, je blo - 16 stopinj, jaz pa sploh moje največje bunde nisem mogla zapet. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
31.8.2007 14:41:31   
dolenjka
Evo odgovor za tiste, ki jih je zanimalo kje sem najdla voziček:
v Antwerpu v eni trgovini so imeli zadnjega user posted image  user posted image  user posted image  Drugače se povsod čaka (cela Evropa), izdelujejo jih na Nizozemskem in naslednja dobava je konec novembra če katero zanima. Torej ga je potrebno naročiti (v LJ v Bušiju).
Tudi jaz sem veliko razmišljala o tem da je zgodaj, ampak sem potem sklenila takole: če mi je usojeno, da bo karkoli narobe (itak pa ne bo, ker je treba biti pozitiven) bo v vsakem primeru in se lahko na žalost zgodi tudi 1 teden pred rokom. Zakaj bi torej vsa bajsasta in okrogla decembra v gužvi skakala naokrog, če lahko vsak mesec nekaj malega nakupim? Pa še finančno bo lažje, ker na kup dajat je bolj težko user posted image

Tako bejbike, toliko od mene do srede. Popoldan štartava proti Sloveniji in se vrnem v sredo, takrat začnem brati vaše prigode in v petek, ko pridem na zeleno vejo spet kaj napišem user posted image  user posted image  user posted image
Ve pa pridne bodite, kuhajte in objavljajte recepte, razvajajte se in uživajte!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
31.8.2007 15:01:13   
amaya
mlavla: rupurut lahko vzameš...
kje je pina danes z jedilnikom?user posted image user posted image user posted image user posted image ...kar ideje zgubim...kaj bi jedla??????????????

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
31.8.2007 15:08:06   
Suzi*
Amaya, pina je imela pregled, pa je rekla, da se bo javila kako je bilo, ko pride domov. Jaz tudi pogrešam njene cvetke. user posted image  A veš kaj bi jaz jedla, če ne bi imeli piknika in ribje-mesnega žara? Mislim da pire krompir in špinačno omako pa kakšno meso zraven. Drugače me pa mikajo kakšne kitajsko-mehiške hrane. Včeraj sem v prospektu od TUŠa vidla noter en jedilnik: puran v sojini omaki s kalčki in riž ra prilogo. Se se mi kar sline začele nabirat. Pa paelo bi spet enkrat rada jedla. njamsi user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
31.8.2007 15:12:43   
bamby
Mlavla, da najprej tebi odgovorim glede zgage. Donat je sigurno najboljša stvar za nosečnice proti tem problemu (tudi Rupurut, ki pa ga verjetno ne smemo). Sploh ga nosečnicam zelo priporočajo zaradi mineralov, ki ga vsebuje, dober je tudi za prebavo, proti krčem in še marsičemu.

Sicer sem pa jaz danes od frizerja. Sedaj sem čisto prerojena user posted image .  Zaradi opravkov nisem imela časa, da bi sledila gibom našega user posted image , ki me je včeraj prvič razveselil z brcikami. Danes ga še nisem čutila. Pa ne delam panike, ker je še tako majhen in bo še čas za to. Lahko pa je že migal, pa mami ni bila pozorna.

Novi nosečki dobrodošlica!
Vsem, ki greste na morje pa prijetno počitnikovanje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
31.8.2007 15:19:55   
ŽogiMarogi
Kok ste pridne, ker se vam tako ljubi kuhat user posted image  , jaz sploh nimam volje, tudi če bi jedla vse kar ste napisale. Se prav s težavo spravim k loncam. Sam to v tem obdobju, drugače kar rada poprimem za kuhavnico.

Danes sem za kosilo jedla gobovo juho, kalamare na žaru in krompir z blitvo. Prej sem pa še eno jabolko zmazala.
Pa ene velike bombone Smarties sem si kupila, jooj, sem nora nanje, pa jih kar ne morem in ne morem nehat papcat. Kdaj sem jin nazadnje jedla, se sploh ne spomnim, verjetno v otroštvu, zdaj mi pa tako pašejo.

Kar se tiče najlonk, jih jaz sploh ne morem nosit, sploh pod hlačami ne, vse me srbi pa živčna postanem. user posted image  Na srečo pri nas ni tako hude zime, tako da so mi žametne hlače čisto dovolj, pa še bundico ali prašček imam bolj dolgi. V skrajni sili pa raje žabice vržem nase.

Ta vikend spet trgatev pri svakinji, sam se bom letos kar potuhnila, mi je oproščeno. user posted image  Mi smo jo imeli prejšni vikend in zdaj so taki močni vonjavi v kleti, da me kar obrne če grem noter. user posted image

No lepo se imejte čez vikend, cartajte se in bušije božajte!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
31.8.2007 15:42:33   
katka37
Čvekice, je trajalo, preden sem vse prebralauser posted image , pridne ste.

Dobrodošlica novi, prijetna pot in uživanje vsem, ki greste na dopust, pa malo lepše vreme.

Jaz že nekaj časa ne nosim najlonk, samo te dokolenke, kako pa bo zdaj, bomo še videli, če me bo kaj zeblo. Drugače pa namesto bunde nameravam prostiti kolegico, da mi naštrika debel pončo, pa ne bo problema z zapenjanjem.

Tudi sama imam že od prej  težave s kislino, zdaj tudi z zgago. Pred leti so rekli piti mleko, zdaj so baje že ugotovili, da mleko pomaga le za kratek čas in je morda res boljši donat ali pa rutacid, jaz ga že občasno vzamem, tudi zdaj, če ne gre drugače.

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
31.8.2007 17:03:59   
pina-1
evo mene... čveke ... ste se načvekale tudi brez mene. bravo.

no najprej raport iz pregleda: kri je super, tokso je pozitivna-stara okužba,vse štima. pridelali so 1,5 kg, kar glih ni spodbudonouser posted image  ampak do sedaj vse skupaj pa 2kg, kar zveni kar dobro.....
poslušale smo še srček in to je to.

polonca za seznamček: 12.09 ČHT (presejalni test) 28.09. pregled.

kdo je pogrešal moje menije: danes sem bolj slabo jedla,ker me je bolela glava. V glavnem sem zjutraj pojedla mojo višnjo, potem sem pojedla eno naktarino, pa kruh in kos sira. Za kosilo pa je bil zelenjavni riž in zeljnata solata.... njamiiiiiiiiii.

to je za enkrat vse od mene.... uživajte v vinekdu in božajte bušije....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
31.8.2007 18:30:06   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

polonca za seznamček: 12.09 ČHT (presejalni test) 28.09. pregled.

Pina, kako to, da si se odločila za ČHT? Sprašujem namreč, ker sem tudi jaz naročena 11.09 na ČHT, ampak ker sem že naredila NS in DHT, zdaj ne vem, ali naj še ČHT ali ne.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
31.8.2007 19:06:38   
srečka nosečka
pina -1 - user posted image user posted image user posted image  za dobre rezultate

Uspelo mi je prilimat slikice mojega "bušija" user posted image  Sicer so bolj amterski posnetki, ker sem se slikala kar sama. user posted image
Pa še izmerila sem obseg 89 cm. Kot en majhen sodček sem.

Polonca 78- za statistiko naslednji pregled imam 2.10.07

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.