|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
1.9.2007 19:44:40   
Eca
Tretji del user posted image

Da se malo pohvalim - sem dobila od mojih in njegovih staršev papasan - tisti največji fi 110, ko ima spodaj mehanizem za guncanje - prava stvar vam rečem.
Danes pa sem si iz Hoferja prinesla eno lepo orhidejo - sem se kar sama obdarila za obletnico porokeuser posted image . Pridem domov in moj komentira: OOOOO a to si pa meni prinesla?  A za obletnico poroke?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bi ga nekam poslala, se že dolgo ni spomnil, da bi mi kako rožo prinesel. Se pa na srečo spomni moj starejši sin Mark, ki skoraj vedno iz sprehoda prinese kako "jožico" za mamico.

No, pa še ena zgodbica....pred morjem smo delali nakup v Šparu. Jaz sem vozila Marka v nakupovalnem vozičku, moj pa Doriana v njegovem otroškem vozičku. Ata zadaj vozi za mano in seveda me povozi (jaz v japankah)user posted image user posted image user posted image user posted image in jaz čisto po tiho, da ja MArk ne bi slišal rečem: **** ti (zaradi nadaljevanja moram celo kletvico izpisat, se opravičujem) in Mark je nekaj slišal in rekel: Ati ti si Beti. Sedaj vedno ko je kaj narobe Mark reče: Ati ti si beti! Ali še huje: Ati je beti (preberi na hitro stavekuser posted image ). Skratka pri nas je pestro. Teh zgodbic je pri nas nešteto, bi lahko začela kar knjigo pisat.

Tak, zdaj pa zaključim za danes user posted image , imate dovolj za brat.

Sem sama doma z Dorianom (če odmislim zgornjo etažo kjer so vsi na broju) in že kliče po kopanju in večernem repertuarju.

Lepo se imejte in tiste ki greste zares lep dopust vam želim!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.9.2007 20:33:58   
tejč
Eca, četudi si že kidnila kopat malega, boš pa kasneje prebrala...
Ej, ste imeli pa res pestro! Kje ste pa bili na morju?

Pri nas pa govori Ajša:"počiš pičič!user posted image , iz vrtca prinešeno, ker mi sicer kolnemo, ampak bolj občasno-jaz delam v šoli in sem se navadila na 300 medvedov in močeradov etc.

Obletnica poroke? Jaz tudi letos nisem nič dobilauser posted image . Ampak k sreči mi to toliko ne pomeni.user posted image  Rož v teglcih pa itak ne maram.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.9.2007 20:38:47   
tejč
Aja, tole:
Maša se mi zdi malo bolje.
Danes smo že zarana odšli na Rakitno, kjer je bilo noro fajn, še igrala in kafič z ležalniki imajo!user posted image No, saj smo tudi hodili in ležali na armaflexih in imeli pravi Monti piknikuser posted image .Škoda le, d aje malo pihalo.

Opoldne smo šli na Rakovnik k moji sestri, d aje Ajša spala do 16, potem pa smo pojedli in šli po Lj centru se šetkat in kavice pit. Vsi smo grozno uživali, kot v starih dobrih časih, ko sva z dragim v študentskih letih čez vikend (s polno denarnico-tega danes ni več) posedala po kafičih, se sprehajala in sanjala, kako bo nekoč, ko ....Res lepo. Tdui otroka mi danes nikakor nisrta odveč, niti malo mi ni žal, ko se imamo tako lepo in je takoooo pestro. Samo da bi bili vsi zdravi. To si res želim. In vsem vam in vašim dojenčkom. Ker ko prvič mali stakne kak virusek, te zvije, kaj šele, če je res kaj narobe...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.9.2007 21:05:58   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Kaj ima Alzheimerjevo?

Ne, nima je, vsaj ne "uradno". Samo fejst je pozabljiva. Imel jo je pa moj pokojni nono, pa tudi babica, tako da vem, kako hudo je za svojce, ker jih / nas zavračajo in ne poznajo. Meni osebno je bilo ful hudo, ko je nono pred mojimi očmi vidno pešal. Nas je pa tudi nasmejal, ker nikoli ni točno vedel, koliko je star. Imel jih je 80, vsakič, ko si ga vprašal, koliko let ima, si dobil drug odgovor, najbolj pogosti pa je bil 46. In ravno danes mineva tretje leto, ko ga ni več z nami user posted image . Ostaja pa ful ful ful lep spomin.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
1.9.2007 21:07:18   
Majchi
O Eca! Si se pa res razpisala. Mah tale vreme je res eno sranje navadno. Jaz sem že pred nekaj leti ugotovila, da je na dopust vedno treba iti v juliju. V poštev pride morda še prvi teden v avgustu, potem se pa ohladi, pa skoz en dež in vsako leto dobim potrditev glede tega. Vsaj zadnja leta opažam, da je tko.
Tiste nesreče pa ne bi rada videlauser posted image . je blo že po TV grozn slišat in videt. Smola, da ste bli glih takrat tam.
Aja Eca, kaj pa je papasanuser posted image ? Sorry, mogoče glupo vprašanje, ampak sanja se mi neuser posted image . Mogoče kakšen tak stol, fotelj? Raje ne bom ugibala, da se mi ne bo kdo smejaluser posted image .

Gosta hrana -  jaz bom probala Lano samo dojit čim dlje. Upam, da nam rata vse tja do 5. ali 6. meseca. Zdele smo pregural tale preskok v rasti in upam, da bo šlo sedaj lepo naprej do GH.

Uspavanje - Felicia, Lana čez dan zaspi na joški, s tem, da jo namerno dojim na postelji, da se samo izmaknem in da mi je ni treba prestavljat, če ne je vse zastonj. Spanec traja od 10 min pa tud do 1 ure.
Včasih, če je ful zaspana, pa zaspi v igralnici, ampak na trebuščku. To je tud najboljša varianta, ker zaspi ziher za 2,5 ure. Sicer se vmes prebuja in dviguje glavo, ampak ker nič in nikogar ne vidi, zaspi nazaj.
Tretja varianta je pa jasno voziček. Ampak ta odpade, če je ful vroče ali če dežuje. Včeraj npr. ko sem fuuul hodila, je bila ona v vozičku in je spala kot user posted image .

Zobki -  jaz sem danes Lani mal dlesni pregledala, ampak ni še čisto nič videt. Slini se pa tud nenormalno. Danes je imela slinček čisto premočen. Kar prjela ga je in celega v usta tlačila. Skoraj na minuto sem jo brisala okrog ust.

Dvigovanje - Kok pa dvignete svoje vozičke? Naša se tud hoče skoz dvigovat, ampak se voziček preveč dvigne. Prva naslednja stopnja je ziher več kot 45 stopinj. Sicer imamo takšno debelo peno za ležišče (že od začetka, ker nimamo košare) in ta pena ublaži tisti kot, kjer je rita. No, ampak vseen sem jo tko vozila samo enih 200 m, potem pa nazaj dol.

Putka, kakšno zdravilo pa bo to? Kdaj pa mislijo, da bo na tržišču? A pomaga samo v zgodnji fazi bolezni ali tudi kasneje?
Naš star ata je precej bogi. Ne more več hodit, sedaj ima tudi plenice in hranijo ga drugi. Sicer zelo rad je, ampak sam nima več nobene volje.
Mi ga redno obiskujemo. Mami in teta (sestri oz. njegovi hčerki) hodita vsaka po 1x tedensko (npr. moja mami vsak torek), potem pa še stara mama (njegova žena) 2-3krat na teden. Tako da so zapolnjeni skoraj vsi dnevi. Mi, vnuki gremo cca. 1x mesečno. Na srečo ga imamo blizu. Je pa res, da je težko, ker nimaš kaj tam počet. Včasih sploh ne govori in potem sam neki bluziš tam, da ni tišine (ampak hitro zmanjka materiala), včasih te prepozna, včasih ne. Včasih pa odgovarja, ampak vse narobe. Ga npr. vprašaš, kaj so imeli danes za kosilo, pa pravi, da makarone. Potem pa na jedilniku na tabli prebereš, da je bila danes ribauser posted image .
Vedno ga peljemo v njihov lokalček (znotraj doma) in spije kavo ali pa ga pitamo z lučko (zmečkano v šalčki). Ima tud svojo denarnico in notri vedno par evrčkov, da gre lahko sam na kavo, ampak itak ne gre.
Ko ga človek tako gleda, ugotovi, da je spet v fazi dojenčka. Star, nebogljen, ne kontrolira svojih funkcij in je popolnoma odvisen od drugih. Le da se pri dojenčkih počasi prižigajo sposobnost za sposobnostjo, medtem ko stari ljudje ugašajouser posted image .
Nisem hotla zamorit, ampak takšno je pač življenje.

Petrazg, katero smer (magisterij) si pa ti naredila? Putka, ti si verjetno kakšno biokemijo, a ne?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
1.9.2007 21:17:47   
Majchi
Joj, sem tok časa pisala ta post, da sta me že Tejč in Rožica prehiteleuser posted image . Pa še enkrat sem ga prebrala in ugotovila, da sem zamorila 100 na urouser posted image . No, to ni bil moj namen.

Aja, sem hotla še rečt Tejč, da se lepo mejte na morju. Upam, da bo z Mašo vse ok in da v torek zares odrinete. Tud jaz mislim, da ji bo morski zrak koristil. Pa ne se krivit, če bo tamala imela kaj po tebi. Saj vem, da si tega nihče ne želi, ampak krivi pa nismo za to. Vse je zapisano v genih. Tudi mene včasih skrbi, kaj vse bo podedoval moj otrok. V družini imamo svašta. Pa da ne grem spet na bolezni, bom raje napisala, da smo vsi pametni, lepi,...user posted image user posted image user posted image

No, zdej grem pa ven, na vrt. Imamo obiske in samo še mene čakajo, ki kao otroka spat dajemuser posted image . Babyphone s sabo in čvekat.

Nočko!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
1.9.2007 21:24:44   
BAMBINA_
Evo, mi smo danes prišli domov na začasni odpust. Iz četrtka na petek so snemali dihanje, iz petka na soboto pa so delali 24-urno pH metrijo. Revčku so vstavili sondo skozi nos v požiralnik, potem so mu pa še rokice privezali, da si ne bi izmaknil sonde venuser posted image user posted image In tako je moral biti celih 24 ur. Ampak sva ga z atijem res ves čas zabavala.
No, rezultati preiskav bodo znani v ponedeljek. Najbrž bomo v ponedeljek tudi lahko šli domov. Jetrni encimi pa so bistveno padli!!! Sicer so še vedno malce povečani, ampak še zdaleč ne tako zelo, zelo, kot so bili. user posted image user posted image user posted image Jupi!!
In, najlepše presenečenje nama je pikec pripravil doma, ko smo se špilali, pa nama je postregel s pravim pravcatim krohotom. Joj, žaba mala.
Toliko zaenkrat. Zdaj grem pa malo počivat.

Čau!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
1.9.2007 22:22:47   
ancka1
Končno mi je uspelo na RR prit. Sem se že zjutraj prijavila, pa je pri tem tudi ostalo. No, mi smo z morja. Je bilo kar luštno.
Z mojim podiplomcem pa letos najbrž ne bo nič, ker ima sodelavka rizično nosečnost in je konec jeseni sigurno ne bo več. Takrat se pa počasi pri našem poslu začne huda huda akcija in bom morala na full vskočit. No, sem se vsaj lahko hitro odločila, kako in kaj. user posted image  Sem taka, da mi do drugega leta še ne bo volje zmanjkalo, tako da ni panike. user posted image
BAMBINA_ user posted image  user posted image  user posted image  z mislimi sem pri tebi in tvojem sončku. Kmalu bo vse v najlpšem redu.

No, ko je že govora o GH, naj sporočim, da je Tevž danes za kosilo dobil prve tri žlice riževih kosmičev v flaško. Prav videlo se je, kako je s slastjo jedel. Pa tudi full lepše je jedel, kot pa samo mleko. V septemberski MAMI je plan uvajanja GH (tako na easy, najprej z riževimi kosmiči, nato z zelenjavo,...) za 4 tedne. Jaz se bom okvirno držala, najbrž pa bom šla še počasneje skozi to.

Meni ni uspelo vsega prebrati (ste res pridne) op.p. no, jaz se še celo z morja javim user posted image  user posted image  user posted image , pa bi samo prosila, ker sem zgolj bežno zasledila, če lahko ena v dveh stavkih povzame kaj ste se menile glede Atlantisa?

Vsem želim lep preostanek vikenda in vse lepo. Naj pripomnim, da ste res SUPER PUNCE!!!

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
1.9.2007 22:37:50   
rožica81
Midva sva pa imela zdele user posted image ... No, sedaj končno spi.

Ančka, jaz sem ti pa glih hotla napisat, da super, da si se odločila za magisterij. No, pa malo kasneje, a ne.

BAMBINA_, super, da je Griša dobro user posted image  user posted image  In tako pogumen fantek user posted image  user posted image  Le tako naprej user posted image

Tejč, super, da je Maša bolje user posted image  user posted image  user posted image

Kam se vam pa tko mudi z gosto hrano? A ni bolje, če se otrok samo doji in sploh ni panike, če se tja do 6. meseca? No, saj ne kritiziram. Mi bomo zagotovo počakali. Čeprav ful skoz gleda, kaj v usta nosimo...user posted image  Danes sva pregurala prvi, no drugi dan, ko sva sama user posted image  Hudo zanimivo user posted image  Res se samo cartava in smejeva, je ful luštno. Samo očkata pogrešava.

Aja, še neki sm hotla. Majchi, moj nono je imel zdravilo proti Alzheimerjevi, ampak so ti tableti le malenkost (če sploh so) upočasnili napredovanje bolezni. Tko da... Pa sploh nisi zamorila, sej je rr naša fina mala velika čvekalnica user posted image  Takšne so zgodbe, ki jih piše življenje...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
1.9.2007 22:39:23   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Samo da bi bili vsi zdravi. To si res želim. In vsem vam in vašim dojenčkom. Ker ko prvič mali stakne kak virusek, te zvije, kaj šele, če je res kaj narobe...

Imaš prav! Tudi jaz isto želim vsem našim sončkom in ostalim. Če imaš zdravje, imaš zares vse. Pa naj se še tako obrabljeno sliši ta fraza, tako pač je.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.9.2007 22:57:31   
Majchi
Rožica, midve z Lano sva tudi od jutri dopoldne pa do srede zvečer same doma. Gre oči na službeno izobraževanjeuser posted image . Pa še v torek imava cepljenje in posvetovalnico. Upam, da ne bo kakšne reakcijeuser posted image , ker sploh ne vem, kaj bom naredila. No, itak, da bom že zgurala, sam mal me skrbi, če bi bla kakšna vročina. Je sploh še nikol nisem dojenčku merila, pa tud nobenih sirupov, pa svečk nimam doma. Nič nisem oborožena. Ah, saj se bom vse pri pediatrinji zmenila, pa bo. Mogoče pa sploh ne bo reakcijeuser posted image .

Dobra si, da boš ta tempo brez očkata do novega leta zdržala. Sicer s presledki, ampak vseeno. Isto velja zate, Rogljiček!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
2.9.2007 0:24:04   
Cappy96
Čer oz. dobro jutro!
Se samo na hitro javim, da vas vse lepo pozdravim, ker jutri šibamo za 5 dni v toplice.
Sicer nisem uspela vsega prebrati, mi bo pa več ostalo za po dopustu.
Putka, dons smo bli v Čolnarni, hvala za usmeritev. Mi je blo zelo všeč.

Zdej je pa cajt, da grem še jst spat.
Nočko!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
2.9.2007 8:03:27   
felicia
dobro jutro

n enkrat sem vam omenila, da bom nohte začela delat in včeraj se spravim delat poskusno en noht na sebi in očitno sem nadarjenauser posted image  ker mi je ratal za prvič kar lep nohtek narest. Bom enkrat slikco nalepla boste vidle.

Drugač pa komi čakam dopust pa potem plavanje z našimi sončki. Drugač pa Majchi tudi jaz nimam pojma kaj je to papasanuser posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
2.9.2007 10:26:27   
ancka1
Jutro!

Tevž gleda Ninja Turtlese s tavelkima dvema in imam čas, da vas pozdravim. Samo za minutko. user posted image

Tole je papasan in je res zakon. Jaz bi ga tudi imela. user posted image

Rožica, če bi jaz izključno dojila, bi tudi sigurno do 6. meseca počakala. Žal nimam te sreče.
Juhu, jutri pa končno šola, sta mulca že takooooo zoprna, da je joj. Samo se pa začne kup novih pi.... Najbolj me žre, ker kao njuna mami hodi iz službe šele ob 18h, otroka pa nimata več podaljšanega bivanja. Plan  naj bi bil pa tak, da naj bi po šoli (tudi takrat, ko sta pri njej) hodila k nam na "brezplačno podaljšano bivanje". user posted image  Kar pomeni, da bi morala tudi takrat kuhat (ko jih ni sicer ne) in seveda vse za šolo porihtat. Potem bi se pa ona po njiju primajala in bi šla praktično zgolj spat k njej. Celotne oskrbe pa noče predati. Zmešalo se mi bo!!!! Ne vem kaj naj. user posted image  Baba vozi skozi life po liniji najmanjšega upora. Zanjo ni ovir. Če imata otroka zvezke, knjige, torbe,....tudi vprašala ni! user posted image  Sva se z mojim tako skeširala, da se kar kadi. Ampak za prvi šolski dan bo pa prilša pred šolo jih cmokat in se delat lepo mamo. Jaz pa po njenem takrat nimam kaj tam iskat. No ne bom dramatizirala, tako pač imamo. user posted image
Mali kliče user posted image

LP

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
2.9.2007 11:20:34   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

biba12, verjetno bi se pri marsikateri našel kak kos, predvsem oblačila. Kje, kam pa to pošljemo?

RAzmišljala sem, da je brezveze pošiljat po pošti, zato se bom kar jaz oglasila po paketke.. Sporočite mi iz kje ste, pa se bomo zmenile.

Biba12, jaz sem z gorenjske, bližina Kranja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
2.9.2007 19:35:45   
juniorka
Hojla
Nisem nič brala, samo Eca-dobrodošla nazaj!

Naš Nel pa še zmeraj noče zize spraznit, ko pa flašo zagleda, pa ponoriuser posted image  in če mu naredim adaptirano, poje tudi po 120ml- po dojenju seveda! Ampak to je po 18 uri, prejpa je ok, tudi po  4 ure pavze....
Sem začela malo z riževimi kosmiči, pa ne ve najbolj, kaj z njimi v ustihuser posted image !

Dajte mi povedat, kateri cucelj uporabljate tiste, ki po flaši dajete??? Kolk luknjic/črtic- jaz sem še pri enki, ker je to nekak kot bi zizal...

Drugače me je drugič po porodu našla preljuba user posted image  tetka in sem čisto crknjena, zjutraj sem bolj utrujena kot zvečer, ker malega fullllllll napenja in ima vetrove in to najbolj ponoči,pa nič več ne pomaga... Groza!
No, akcija spet- moj ga ima 5 min, pol me pa poišče, da naj otroka vzamem in to 3 krat na dan- torej sem frej 15 min na danuser posted image
čav

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
2.9.2007 19:53:37   
Majchi
Oj!

Midve z Lano sva bile pa danes cel popoldne v Mostecu. Sem bila najprej zmenjena z eno prijatelco in njeno 5-letno hčerko, potem pa še z drugo prijatelco in njeno 3-letno hčerko.
No, tam je bil danes čisto slučajno cel žur s kokoško, ki je zabavala otroke, s trebušnimi plesalkami, itd., ker so imeli vegetarijanci svoj piknikuser posted image . Sem probala njihove ražnjiče (verjetno sojine) s piknik omako. Je zraven pripadala še rižota, pa sem rekla, da ne bom, ker ni po Montijuuser posted image .

Drugače sem pa danes prvič po porodu končno na rit navlekla ene svoje športne hlače (niso nič raztegljive!) user posted image user posted image user posted image . Sem čist slučajno probala (to večkrat naredimuser posted image ) in yeeesss, šle so gor! Sicer mal tesne, ampak šle so! Tako tesne so mi bile točno te hlače lani konec septembra, ko sem bila 1,5 meseca noseča in že vsa napihnjenauser posted image . Uf, spet ti lepi spomini na nosečnostuser posted image .

Zdej bi mogla pa Lano zrihtat in dat spat, ona pa pančka tuki na sedežni zraven mene. Se vidi, da ni očija, je že vse zmešanouser posted image .

Vas še pol mal preberem.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
2.9.2007 21:26:41   
Eca
Evo mene spetuser posted image .

Na dopustu smo bili v Puli, mogoče je kje nižje na Jadranu boljše vremeuser posted image

Papasan pa je en tak okrogli fotelj iz ratana z debelo blazinouser posted image . Upam, da sem dobro opisala. Prodajajo pa jih v Inka trgovinah po vsej Slo. Bom še na netu poiskala, če najdem kakšno sliko.

Magisterij....tudi mene nekaj trga bi ne biuser posted image . Itak težko dobim službo (do sedaj sem bila v šolstvu) pa še plače ne bi imela kaj večje. To bi vpisala bolj za dušo. Sedaj ko pa moramo dokončat hišo in lovit mojstre, pa je tudi moj vpis na podiplomca odpadel. Mogoče drugo letouser posted image , če ne spremenijo pogojev za vpis (nimam ravno neko hudo povprečje ocen).
Ste me pa zelo presenetile, kako ste ambiciozne - sploh zdaj ko imate male majske sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Juniorka - mi imamo Aventovo dudo z 2 luknjicama (kao do 3 mesecev), sedaj bi morali začeti z 3 luknjami, samo se naš davi poleg, pa sem ostala pri 2 luknjah. Se bomo kaj vidle? Imate kak pregled v MB? Če ne drugega pa pridite nas pogledat na naš novi naslovuser posted image , lahko tudi zunaj posedimo in kako kavico popijemo, še torto speče, če se najaviteuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ancka - kaj pa če bi ti bivši od tvojega še račune dostavla? Saj so tudi njeni otroci, pa naj kaj prispevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj kak mene te stvari dvignejo.

Bambina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da bo vse ok.

Sedaj pa končno spat.....uživajte in se beremo!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
2.9.2007 21:50:33   
Eca
Sem dala v album sliko od papasana. Sicer ni čisto tak kot moj - moj ima drug mehanizem. Samo toliko da si znate predstavljat.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
2.9.2007 22:38:33   
ancka1
A se katera sprašuje zakaj sem napisala "to je papasan,..." Pišuka, ne štekam, kaj se je zgodilo, sem slikico od papasana čisto normalno prilepila, pa sedaj vidim, da je nikjer ni. user posted image  Sem hotela razvozlat uganko o neznanem predmetu. user posted image
Eca, če imaš opravka s tako motenko, se ne da nič. Sedaj je pa še prišla na idejo, da bi otroka prepisala v šolo, ki je bližje njenega doma. A si predstavljate kakšen šok bi bil to za otroka!?!? Tu imata prijatelje, sta navajena,...prišleke pa vedno kaj zafrkavajo. A ja, pa ta mali je zadnjič povedal, da jima je mami obljubila ne vem kaj vse (materialno), če bi jima spremenila priimek v njenega. Res nima smisla se z njo karkoli menit, ker je čisto v enem svojem flešu.
Juniorka, kako te jaz žal razumem glede neprespanih noči. Pri nas je ista pesem. Kakšna noč je malo boljša, kdaj pa je akcija celo noč. Mali v bistvu spi, pa se ves čas napenja, stoka, z nogicami tolče v jogi...Kdaj se že čisto predrami in grem pripravit mleko, ko se vrnem v spalnico pa mali nazaj zaspi. Vsa zblojena se tudi jaz zavalim nazaj v posteljo, kinknem, potem je pa čez 15 minut spet jok in stok. Grozno, res.
Če npr. jeva ob 5h in se potem okoli 7 malo predrami, jaz že rinem vodo gret itd, potem pa šele ugotovim, da je v bistvu že jedel. Tako sem kdaj out. Pa kaj je fora tega??? Jaz res pazim, kako je po flaški, ga dolgo nosim pokonci, da se čisto zriga, potem antiflat,...ne vem več. Jaz uporabljam MAM flaške in cucelj 1 (kao newborn), za rižolino sem pa dvojko dala gor (od 0-5 mesecev), ker po enki ni šlo nič skozi.
Se mi pa full smiliš, da nimaš kakšne bolj konkretne pomoči. Kako pa to, da kaj več ne sodeluje, če nisem preveč tišasta? Jaz se pa tu res nimam kaj pritoževati.

Uf,...sem imela še precej stvari v glavi, da bi vsaki kaj napisala, pa me že preveč na hrbet vleče, tako, da drugič. user posted image  user posted image  user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
2.9.2007 22:48:09   
Putka
Čau punce!

Ste pa res pridne s pisanjem. Jaz redno tukaj gor visim, pa komaj dohajamuser posted image .
Jaz sem mail poslala teli punci za plavanje - se nas je že nabralo 8 user posted image . Ančka, če bi se tudi ti pridružila mi pa čimprej javi, da še tebe prijavim. Saj pomoje a nas je 8 ali 10 je vseeno.

Ta vikend se je začelo SP v gimnastiki, izbirno tudi za olimpijske v Pekingu. Med našimi telovadkami je tudi punca, ki je prve gimnastične elemente naredila pri meni. Ampak je precej slabo tekmovala user posted image , mi je kar hudo zanjo. Ful brihtna in pridna punca, pa jo vedno čisto trema zdela.

Cel dan smo bili pri tašči/tastu. Se je celo igral z Vesno kako uro, precejšen napredek. Katja se je pa itak nosila pri babici, pa pridno spala in pljuvala - ja to je zdaj nova veščina. So morali not prinest, ker že cel mesec vnukinj niso videli (živijo 20 minut stran).

Grem gledat Bermudski trikotnik na TV, potem pa spat.

Aja, Majchi, Katja ima tudi cepljenje v torek, pa bom za vsak slučaj paracetamol svečke nabavila, v primeru vročine. Eni pediatri dajo Claritine za preventivo, ampak je kar precejšnja svinjarija to, tako da dajte svojim otročkom res če je nujno potrebno. Tudi paracetamol je za male otroke precej skodljiv (jetra), ampak občasno ni panike. Boljše kot vročina, bolečine, solze.

Alzheimer - pojma nimam kdaj bodo tablete zunaj, to zadnje čase vedno dalj traja zaradi strogih regulativ. Sem nekje enkrat zasledila, da je v razvoju, ampak zaradi konkurence se take stvari ne objavljajo preveč. Zdravila v pozni fazi nimajo preveč smisla, je treba propad tkiva ustavit čimprej.

Grem zdaj. Se pišemo jutri.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
2.9.2007 22:53:29   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
No, akcija spet- moj ga ima 5 min, pol me pa poišče, da naj otroka vzamem in to 3 krat na dan- torej sem frej 15 min na danuser posted image

Tole pa ni ok! Naj potem prevzame 100% eno obveznost z malim, npr kopanje, sprehod 1x dnevno.. Čisto resno jaz tole, ker se ti bo skegljalo, če boš 24h/dan samo ti z malim. Se moraš zdaj zmenit in so čas zase vzet. Moja mami pravi, da os moški kot tepih - kakor ga položćiš, tako boš po njem hodila. Ok, res malo kruta, ampak dostikrat drži. Se mi zdi, da so desci večinoma taki butci, da se sami nič ne spomnijo. Jim je treba zelo konkretno razložit (s čim manj besedami, da lahko sledijouser posted image ) kaj hočeš.

Pri meni pomaga, da dolžnosti na listek napišem: odnesi smeti, obesi perilo...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
2.9.2007 23:45:02   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Tole pa ni ok! Naj potem prevzame 100% eno obveznost z malim, npr kopanje, sprehod 1x dnevno.. Čisto resno jaz tole, ker se ti bo skegljalo, če boš 24h/dan samo ti z malim. Se moraš zdaj zmenit in so čas zase vzet. Moja mami pravi, da os moški kot tepih - kakor ga položćiš, tako boš po njem hodila. Ok, res malo kruta, ampak dostikrat drži. Se mi zdi, da so desci večinoma taki butci, da se sami nič ne spomnijo. Jim je treba zelo konkretno razložit (s čim manj besedami, da lahko sledijouser posted image ) kaj hočeš.

Pri meni pomaga, da dolžnosti na listek napišem: odnesi smeti, obesi perilo...

Uf, sem že hotla spat, ampak tole pa moram pokomentirat! Pri nas je bilo na začetku tud zlo čudno vse skupaj. Moj je kar mal kidnu od doma, pa nikakor ni pogruntal, da kopanje in uspavanje nimajo veze z joškami, ipd. Pa kave s kolegi, pa ne v štacuno, pa zakaj skoz sesat, pa še bi lahko naštevala.

Potem je sledil en dolg in buren "pogovor", sem se tud zjokala in priznala, da bom pregorela, pa tud precej dretja je bilo zraven, tko da...user posted image  No, ampak je zaleglo.
Vsak torek pridno v trgovino. Kopanje ima on čez. Z uspavanjem na srečo nimamo problemov (trkam na les). Če jaz moram kaj postorit v zvezi z lokalom, ima on Lano in konec! On je zadolžen za smeti (kuhinjske, iz kopalnice, Palček zavijalček, plastenke posebej), za pranje in čiščenje avtomobilov in po novem še za zoprno tedensko čiščenje sedežne. Ko se še kaj spomnim, dobi tudi tisto. Ampak ta zakomplicirane stvari odpadejo. Žal! Je že Putka povedala, zakaj.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
3.9.2007 0:42:15   
s u g a r
Čer

no pa sem tu.

Naj še jaz malo pokomentiram.
Nič vam ne zavidam, ob tem pa vidim kako prekl....srečo imam, da imam takega deca.
Vse mi pomaga, je pa res da mi ne pusti avtomobila oprat (ki bi ga včasih prav rada - ker češ to pa je res moško delo in tega jaz že ne bom počela jaz pa takoj pod strop, da kaj si misl da tkole pa ne bo šlo žensko moško delo.... in bentim k user posted image ) kaj pa on nardi ja sam smeje se.
Drugač pa mava vse oba čez, če pač en ne drug ja in kontra.
Tudi z malim ni nobene panike, zelo rad ga poštima, lepo zbere oblekice in ga lično obleče (no tu naj pripišem, da včasih mene mal zajeb... kako sem malega v eno barvo oblekla, da nej bom mal tko na free), kopata se čimvečkrat (no pa da ne pozabim omeniti potem krike iz kopalnice mami mami hitr pomagi ušesa smo zmočil,... - no pri nas še vedno pazimo na to pa se kar malo sprašujem zakaj, mogoče zato ker je mali tako skregan s kapico, kapuco čemerkoli kar je za na glavo). Skuha tako dobr da se lahka jaz zamislim, hmmmm, bo treba neki ukrent proti. Posodo vedno pospravi v ali iz stroja če je treba. Uglavnem ni da ni, vse nama klapa. Ampak do tega sva pač prišla skupaj. Kako?
Ja takoj sem mu rekla da imam rada kuhinjsek pulte frej, da ni nič gor ampak nič, kopalnica vedno čista - sploh tuš kabina, tla ajde mačke se ne smejo okol podit, zaves ne marava oba, pajkov ne maram jaz, on pa je men povedal da ne mara imeti kaosa na rač. mizi (kar pa nam kljub nenehnemu trudu ne uspeva najbolje, razen če nehava rač. uporabljat), pa da ma rad da ni bombe v fletu in da raje nej mu povem če kej ne morem in bo pomagal no in sva bila zmenjena. Potem ko pa sva dobila Valla, sem mu pa pač rekla da bi bilo fino, da mu posveča kar se da veliko časa ker navsezadnje ima otrok tudi očija in je bil samo en velik user posted image  in lubček in se je že ukvarjal z njem (no bili so izpadi z moje strani občasni ko sem bila ful zaspana ali pa jokava, ampak itak bodo še ker sem pač tako da se želim takoj zmenit kaj je ok in kaj ni ok).

Drugače včeraj smo našega malega škrata cel dan mogli hecat da ni spal. Zakaj? Ful ga je biksal ponoči iz petka na soboto - oba z očijem sva bila user posted image , kaj je zdej to da ne spi ponoči in da nenehno joče. No in smo odkrili - pižamica ga je tiščala, prerasel jo je in ni blo ok, ko sva ga preoblekla sicer zgodaj zgodaj zjutraj, ko sva imela moči že na kraju je bilo potem ok in smo povlekli spanec vsi 3 je do 11, potem je šel ati plezat midva na sprehod pol pa k moji mami - umes je ful hotu spat in bil tečen in se je ful čohal po očkih, ampak če bi zaspal bi mi takoj obrnil dan za noč in bi bilo spet pestro. No pa nam je ratalo in je včeraj potem od 9 do 4 ponoči spal in od 4 do 8 danes, vmes pa je jedel (upam da danes ne bo in da bo nazaj na svojem tiru celonočnega spanja).

Tudi mi se slinimo ko polžki, jutri pa gremo k P, zato ker ima mal čudno kožico na jajčkih in bi raje dala pogledat kot da ima kako vnetje. Pa ene pikice ima po trebuščku pod popkom nikjer drugje pa gremo pokazat. Mogoče pa opravimo, če bo vse ok, tudi ostalo da nam ni treba 10.9. ponovno hodit. Morje - kolikor ga še bo, pa pride po operaciji mojega dragega spet na vrsto, pa spet mal gorenjske.

Nič pupe lepe sanje vam želim jaz grem ajat. Moja dva fanta že ajata, en zravn mene ob knjigi, drugi v svoji postlici že od 8:30 - čas je še zame in še atija spravim pokonci, kar pa je kar projekt - ponavadi sam prikoraca ponoči, na žalost mi vse odgovori in ve da je zaspal za knjigo in da pride prec sam žblj naredi (pokosi travo, gre po sir, ali pa bo kmal nazaj) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - men pa lasje pokonc, drug dan pa debatirava ob zajtrku.

Aja zdaj smo več skupaj - oči je šel na svoje fitnes, bordanje, prehrana, rafting,... uglavnem super. V dvojem se še tu ujameva - boardanje pa me bo letos končno do konca naučil bordat pol grem delat tečaj (prihodnje leto) za inštruktorja (- to si ful želim) in seveda v prehrani. Kul ne.

No nočko lepe sanje
mi 3je

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
3.9.2007 6:58:49   
tejč
JOj, jaz mam pravo domače branje tukaj, se počutim, kot da sem spet v službi user posted image .

Jaz pa bom zdajle Mašo zbudila, da greva do P se pokazat.

Moje uho še ni ok-no, maši se mi in slabo slišim, zato jo bom kar poklicala (dohtarco), če se moram tud jaz pokazat. Da pa ne bomo bolni samo mi, se je še atiju uč vnel. MA, kar smešno je že tole vse skup, kako si podajamo tale prehlad.

lp

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.