|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  418 419 [420] 421 422   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
2.9.2007 15:56:12   
Anonimen
Duska - midve imava pa na isti dan PDPuser posted image  Jaz sem že v tisti fazi, ko srčno upam, da ne bom šla preveč čez PDP. To, da bi pred ali pa na PDP rodila se mi zdi čista znanstvena fantastika...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10476
2.9.2007 17:26:00   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka
user posted image  Obiski patronažne sestre: kdaj pride prvič, v kakšnih intervalih prihaja in kolikokrat pride?

Mislim, da ponavadi pridejo 2. dan po porodu. Jaz sem šla domov v petek in je prvič prišla v ponedeljek. Potem je spet prišla čez 2 dni, nato spet čez 3-4 dni... v bistvu se z njo glede na okoliščine zmeniš. Mi smo počakali, da se obema popek lepo posuši in se glede na to zmenili za prvo kopanje.
Rekla nama je, da bo prišla 4x, potem pa še enkrat, ko bomo uvajali gosto hrano (okoli 5.-6. meseca).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10477
2.9.2007 17:52:47   
Anonimen
Zatišje danes na našem forumu...
Ste vse že v Rimu, al kako??

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10478
2.9.2007 17:56:21   
Pikica pokica
Tianna, to sem tudi sama ugotavljala user posted image .
Ali jih je lepa nedelaj vse nekam zvabila, ali pa so vse šibale v Rim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10479
2.9.2007 17:56:35   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Zatišje danes na našem forumu...
Ste vse že v Rimu, al kako??

Hej, lp tudi od mene.
Smo pravkar prišli z nekega piknika, kjer so se že vsi poslavljali od mene user posted image user posted image , pr men pa še nič.
Je pa res, da mi je ponovno zeloooooo slabo.
Zdaj pa me prav že skrbi zaradi tega ... a se kateri tudi to dogaja?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10480
2.9.2007 18:00:22   
Anonimen
Pikica Pokica, si bla na sprehodu?? In? Jo nisi še zdramila??

Taja339, se pač slabo počutiš, al ti gre na bruhanje?

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10481
2.9.2007 18:05:09   
Emm
user posted image  Že od 6.00 me dajejo krči v maternici kot tisti pred perilom,pa bolečine v hrbtenici,da so me zbudili.PA se začnejo kr redno in ko se končno pripravim pa neha.Potem pa spet ob 12.00 se začne pa spet neha in okrog 16.00 in sedaj počasi spet pojenjuje.
Mislite da ima user posted image  notri kakšno IN/OFF stikalo in me malo heca.
user posted image
Pa še mišice v nogah me bolijouser posted image  danes ni moj danuser posted image  ali pa še bouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10482
2.9.2007 18:07:26   
Taja339

Pikica Pokica, si bla na sprehodu?? In? Jo nisi še zdramila??

Taja339, se pač slabo počutiš, al ti gre na bruhanje?

Prav na bruhanje mi zopet gre.
Pikola, celo nosečnost mi ni bilo slabo, zdaj na koncu ga pa serjem ...user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10483
2.9.2007 18:09:08   
Anonimen
Emm, mogoče pa se bo zdaj začelo bolj redno dogajati, kar na 5min. Držim pesti!!! Še cela noč je pred vama. user posted image

SREČNO, če boš šla v Rim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 10484
2.9.2007 18:10:09   
Anonimen
Si kaj "čudnega" pojedla?? Mogoče pa se je user posted image  prislonil kam na želodec... user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10485
2.9.2007 18:13:33   
Taja339

Si kaj "čudnega" pojedla?? Mogoče pa se je user posted image  prislonil kam na želodec... user posted image  

Jah mogoče me telovadka v moji telovadnici malo jezi.
Pikola, pa tako fajn sem se počutila včeraj, ko mi ni bilo slabo ... danes pa ponovno.
Pa kar nekako se mi spahuje, pa dviguje ... muka v glavnem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10486
2.9.2007 18:16:01   
Pikica pokica
Tianna, ja, smo se sprehodili. Zdaj pa pijem čaj malinovih listovuser posted image .
Če sem jo kaj predramila - razen tega, da brca in poplesava po bušiju kot norauser posted image   , prav nič. Je bila nekaj dni že čisto mirna, zdaj pa spet razgraja po trebuščku. Prav boleči so ti premiki  user posted image .

Taja
, sem zasledila pri nekaj puncah, da jim je malo pred dnevom X spet postalo slabo kot v začetku nosečnosti. Mogoče bo pa tvoj dan kmalu tuuser posted image .

Emm, podobno kot pri meni. Že 2x sem imela popadke, sicer ne redne in na določen interval, ampak boleče.. pa se je vse slupaj umirilo. Zgleda, da imajo notri res stikalo in nas kar odslovijo...  user posted image Tako mali, pa že tako navihani user posted image .

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10487
2.9.2007 18:18:36   
Taja339
Nič ... odločila sem se!
Sedaj grem en giro di park - pa če tudi padem dol. user posted image
Mogoče pa mi zrak pomaga ... no, bom vidla. 
V vsakem primeru bom gsm s sabo vzela, da pokličem mojga, če mi bo kaka sila. Ker njemu najbolj ni do gibanja ... je tako sorte lenivca hahahah in škoda, da se je to pokazalo komaj ko sva zaživela skupaj ...user posted image
Eh pa kaj češ, saj sem velika punca, bom že znala poskrbeti zase a?
Lepo se imejte ta čas, se vam potem javim!

papauser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10488
2.9.2007 18:35:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Duska - midve imava pa na isti dan PDPuser posted image  Jaz sem že v tisti fazi, ko srčno upam, da ne bom šla preveč čez PDP. To, da bi pred ali pa na PDP rodila se mi zdi čista znanstvena fantastika...user posted image

Jaz si tudi želim, da bi že bilo. Sploh danes, ko sem na psu. Zdaj sem dobila še driskouser posted image user posted image user posted image .
Res pa je, da si moj najljubši stric želi, da bi rodila 8.9., ker ima on takrat rojstni dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10489
2.9.2007 19:19:07   
Anonimen
Dorotea in Guppy hvala za infouser posted image

Mene je bolel želodec in slabo mi je bilo prejšnji teden. Potem se je pa umirilo. Jaz predvidevam, da je naša princeska že tako velika, da nenehno pritiska na želodec in da mi je bilo zato tudi slabo. Sedaj se je pa že kar dobro spustila, tako da me praktično ne brca več v želodec.
Za driske in vetrove pa naj bi bile krive priprave na porod - pristisk user posted image  na črevesje. Mene že ves dan kar dobro napenjauser posted image  Je pa neznasko zoprno takole na koncu nosečnosti preživljat slabosti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10490
2.9.2007 19:31:14   
cuma
Čau pupe,
naj poročam:

Danes že cel dan pijem "čaj" in si masiram točki na nogah, poleg tega pa sem izvedla že generalno čiščenje, na sprehodu sem bila (mi je po vsakem otrdevanju skoraj križ dol padel) user posted image . Skratka vse po spisku razen user posted image  user posted image .  Čepek se še vedno počasi lušči... v glavnem, počutim se, kot da se nekaj pripravlja ... kar pa še vedno ne pomeni nič ... pa kaj čmo, upanje umre zadnje user posted image .

Slabost in bruhanje in driska: to so lahko znaki za začetek poroda, ker se telo čisti - pripravlja na porod. Tako da vse, ki vas mučijo te tegobe user posted image  ... (če ni kak virus user posted image ) lahko pričakujete kako dogajanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10491
2.9.2007 19:31:34   
lemavrica
Midva sva se ravnokar vrnila iz kratkega sprehoda. Je prov pasalo, ker ni prevroče. user posted image  se še nič ne pripravlja. Bom vidla kaj bo jutri rekel G in pokazal CTG.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10492
2.9.2007 19:31:44   
dorotea
duskamb in žabonka, jaz sem pa že večkrat slišala, da so punce dan pred porodom dobile drisko!!! Zakaj ne vem natančno! In če se ne motim se je tud aljab nekaj glede tega pritoževala...evo, pa je že v Rimu! Mogoče bo pa tud za vaju driskača usodna!user posted image user posted image user posted image
aja, pa taja339, tud guppy je imela slabosti tik pred porodom, a ne?Naj ti bo v tolažbo!user posted image Drugače pa tud mene zvija ko ta mala stegne nogice tja v želodec!
Je pa neverjetno gibčna zadnje dni...nori kot zmešana...izgleda da še ne bo nič...no, saj imam še čas.

Pikica pokica, veš kaj zdaj pa je že napočil tvoj čas, prav!?Emm kmalu bo...al pa ne...ti loh Pikica pokica poveuser posted image .

Kaj ni nič novičk od naših punc v Rimu???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10493
2.9.2007 19:33:28   
dorotea
Cuma še user posted image ti manjka, pa greš na pot!user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10494
2.9.2007 19:57:41   
NalLa
oj, kako ste?

Sem bila že v nizkem štartu za v P, zdej se je pa umirilo. Se je kar naenkrat začelo, ko sva se z lubijem mal crklala in takoj krči in to celo na minuto. Me je tko zvijal ko user posted image  in to kar eno uro. Nato kličem v porodnišnico in reče naj se pridem pokazat. Moj se je že preobleku, sem rekla da jest pa počakam še par minut, zdej se je pa čist umiril, kot da nič ne bi bilo. Mi sploh ni nič jasno. No, mogoče bo pa kaj ponoči.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10495
2.9.2007 20:43:38   
Anonimen
Pozdravljene,

jaz driske nimam več, sem pa na psu. Potim se in nimam energije.
Zdaj sem pripravila vse za oblečt za moja dva šolarčka za jutri, vmes gledam film na POP-u, potem pa grem spat.

Vso srečo tistim, ki boste šle ponoči!!!!

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10496
2.9.2007 21:37:55   
Taja339
tako punce,
tudi jaz sem porihtana za spanje in počasi pičim proti deželi sanj ...
malo bom še na POP TV pošpegala kaj se dogaja, vmes spila en malinov čaj potem pa bzzzz bzzzz.
Nočko in se beremo jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10497
2.9.2007 21:52:06   
PBJ
Če bi to o driski pri meni držalo, bi že en mesec cartala. Zmeraj ko grem na blato je tekoče, včasih malo manj, ampak se skoraj več ne morem spomniti, kako zgleda normalno blatouser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Bili smo na deželici, zdaj pa čakam, če bo kakšen učinekuser posted image user posted image user posted image ...

Držite se, sploh tisteuser posted image , ki boste  šle ponoči rodit...

nana se ni nič javila, ali pa sem jaz površno prebrala?

Lahko noč

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10498
2.9.2007 22:24:00   
dorotea
NaILa drži se! In če greš ponoči...SREČNO!!! Pa boš le prva od naju treh!user posted image user posted image user posted image
Lahko noč vsem!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10499
2.9.2007 23:00:53   
cuma
Večeeeeeer!

Ravno sem poslikala do konca platna za Tinkaro (okras za sobico), pa pridem gor in že vse spite user posted image . Jaz se kar držim, čeprav me tako čudno boli vse od pasu dol. Prvič čutim določene dele lastnega telesa, sploh če vstanem. Se mi zdi, kot bi mi kdo obesil 5kg utež za medenico, križ in vse kar je vmes user posted image .

Če to ni priprava na porod, potem bo res huda, ko bo šlo zares, ker že zdaj hodim ko 80 let stara raca. user posted image

Najbrž bo najboljše, da grem kar pod tuš in spat. user posted image  Po celem dnevu hiperaktivnosti, se bo prav prileglo malo počitka ... razen, če ne bom mogla zaspati in bom celo noč likala user posted image .

NaILa: če te spet zagrabi, le pojdi in vso srečo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Laahko noč!

Cuma

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  418 419 [420] 421 422   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  418 419 [420] 421 422   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.