|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  419 420 [421] 422 423   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
3.9.2007 7:25:30   
lemavrica
Jutro user posted image ,

mene je včeraj zvečer nekaj špikalo in enkrat prav pošteno zašraufalo tko kot pri menstruaciji in sva že mislila da se je začelo, potem pa se je vse skupaj umirilo in smo noč mirno prespali. No razen 2x wc.
Zdele zjutraj me je spet neki špiknilo. Bom vidla kaj bo ctg pokazal. Upam d me bo kar direkt v P poslal.
Mogoče se je pa user posted image  odločil da bo točen in bo prišel na PDP ( mal bi pa lohka pokazal da bo devica po horoskopu user posted image  )

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10501
3.9.2007 7:59:45   
Pikica pokica
Dobro jutro tudi od mene.
Danes je moj PDP in celo noč me je nekaj šraufalo, kot pri user posted image , ampak ne prehudo in na določen čas. Na uro, 45 min, 2 uri, pol ure...
Zdaj mi je pa slabo za popuser posted image .

Spet ne vem, kaj naj si mislim. Da bo danes ali vsaj jutri  user posted image prišel na svet, ali me bo še pustil čakati?????

Lemavrica, srečno na CTG ju in upam, da se vsaj tebe usmili user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10502
3.9.2007 8:02:49   
lemavrica
Ja upam da se me bo res.

Sej pri meni tud včerajšnje špikanje ni bilo glih v rednih intervalih. Kr tko neki.
Moj se mi že smeji, k hočem tamalga na vsak način ven spravt. No sej bi ga on tud samo ni pa tko vztrajen kot jaz.user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 10503
3.9.2007 8:17:51   
Mokka1
Dobro jutro še od mene!

Rok (datum) je tukaj, špikanje in marsikaj drugega tudi, samo še nič resnega ostalega se pa ne dogaja.
Upam, da mi CTG ob 12-ih pokaže, da bi lahko danes rodili user posted image user posted image .

Pikica pokica in Lemavrica, držim pesti še za vaju! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10504
3.9.2007 8:17:56   
cuma
Jutro!

Noč je bila pestra: popadki od 2h do pol4 na 20 min, 15 min. Potem pa zatišje, ob 5ih spet 3 popadki na 25 min. pa spet nič user posted image . Kot izgleda bodo moji dnevi in noči do poroda zdaj taki v konstantnem pričakovanju in nestrpnosti user posted image .

Sicer pa se moram danes še pobarvati, da ne bom siva, ko me prvič vidi user posted image , mogoče pa to čaka user posted image .

Me zanima kako so naše punce: jst, naILa, mokka1 ... ki so se odpravljale v Rim! Pa Nana user posted image , pa še kar nekaj jih ni na spregled user posted image .

Danes je prvi šolski dan: Vse naj naj vsem malim šolarčkom, ki danes začnejo šolo!!!

Duskamb: kako si kaj danes?

Žabonka: napredujemo ali ne?

PBJ: si še z nami?

Pikica Pokica: danes je tvoj dan user posted image !

Lemavrica: Srečno na ctgju!

Neposredna povezava do sporočila: 10505
3.9.2007 8:20:37   
sevenka
Jutro!

Joj ne morem verjeti, da smo že septembrke na vrsti. Tolk hitro je minilo teh 9 mesecev. Nekatere imate že danes rok. Le pogumno. Jaz se še kar tolažim, da imam še kakšne 3 tedne, vendar se bojim da bo prej prijokal naš dojenček/dojenčica. Včeraj sem šla na vožnjo mimo porodnišnice, me je kar malo stisnilo. Punce vas je kaj strah? Jaz moram priznati, da imam nekaj pozitivnega straha.
No pa srečno vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 10506
3.9.2007 8:27:01   
PBJ
CUMA,  sem še med vami. Pri tebi se je pa kar nekaj dogajalo ponoči.
Mene je dvakrat močno zvijalo, tako da sem si pomagla z dihanjem, potem pa spet nič.
Saj prej Tinkara še ni mogla prit, če še nisi dokončala okrasa. zdaj pa že lahkouser posted image user posted image user posted image

Vsem, ki imate danes ctg-je - uspešen pregled.user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10507
3.9.2007 8:28:29   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Mene je včeraj zvečer začelo bolet kot pred M. Pa še kosti so me kar dobro bolele - kot da se je vse skupaj širilo. user posted image  se je spustila še nižje, kot je bila. Očitno kar dobro pristiska na mehur, ker me kar naprej tisči lulatuser posted image . Mislim, da je Pikica pokica pisala, da je user posted image  nenormalno živahno - mene bo razneslo: brca na vse konce non stop. Če bi veljal rek, da se user posted image  pred porodom umiri, potem bi jaz rodila enkrat za novo leto...user posted image  Ni in ni miru - ne podnevi, ne ponoči.

Moj user posted image  mi je "ukazal", da danes ne smem rodit, ker ne bova prišla pravočasno do P - prometni kaos v Ljubljaniuser posted image . Jutri imam pregled. Upam, da se je začelo kaj dogajatuser posted image .

Vsem, ki se vas bodo danes vaši user posted image  uslišali in se odločili zapustiti hotel mama, SREČNOuser posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 10508
3.9.2007 8:47:51   
Emm
Dobro jutro.
Z mojim pijeva user posted image  in upava da današnji dan bo boljši kot včerajšnji in bo user posted image  pozabil stisnit stikalo OFF.
No včeraj kot sem napisala je bilo cel dan ON/OFF vse do 1:30 zjutraj.Boli me vse kar je mogoče in kar ni.Če me danes nebo primlo da gremo po našega 2 user posted image  se bomo pa cel dan cartali ker je vreme tako smotano moj pa mora v nočno.Jutri pa pregled pri ginekologinji.
A še kateri ginekolog prakticira NE uporabo CTG-ja dokler niso user posted image  čez rok ali če je slučajno kaj narobe?
Lep dan vam želim in da čimprej dočakamp naše sončke,saj jst sem že tolk zmatrana sam od čakanja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10509
3.9.2007 8:54:03   
Anonimen
Emm - jaz imam od 36 tedna dalje vsak teden pregled in vsakič sem na CTG. Hodim pa h G v Leonišče v Ljubljani. Vsakič mi tudi pregledajo urin. Če se jutri na CTG ne pokažejo popadki, se mi obeta še vaginalni pregled...

Mimogrede - pri nas sije sonceuser posted image  Prekrasen dan je.

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 10510
3.9.2007 8:58:26   
Pikica pokica
Emm, moja g. sploh nima CTG ja. Tako da ga še sploh nisem imela, razen 1x v porodnišnici. Čeprav imam danes PDP, pa me je naročila na pregled šele 6.9., saj imajo ordinacijo zaprto, ker nekaj prenavljajo user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da prej pobegnem, sicer pa bi se danes tako ali tako morala it pokazat v p. No, bom videla, ker ne bi rada, da me tam po nepotrebnem obdržijo  do poroda, saj imam doma še enega otroka. 

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 10511
3.9.2007 9:00:47   
Pikica pokica
Sevenka, mene že malo stiska zaradi poroda. Predvsem zaradi nenajlepše prve izkušnje.
Ampak zdaj bom po vsej verjetnosti rodila z EA ( sicer v Celju ni 100%, ampak sem prek vez dobila gsm od anestezista in ga moram poklicati, ko se odpravim v p.). Tako sem vsaj malo bolj pomirjena.

Neposredna povezava do sporočila: 10512
3.9.2007 9:11:19   
*tajda*
Čau sonosečkeuser posted image

A še vedno čakamo na prvo septemberko? Tista ki bo ji želim čimhitrejši porod in zdravega otročiča.user posted image
Tud mene stiska glede poroda,ampak se zanašam na tole ultivo,ki upam da bo učinkovita.Bom poročalauser posted image
jst mam še kar lep čas do PDP-ja tko da bom verjtno bolj pri ta zadnjih.Bi bilo pa lepo rodit 18.9. ko ima moj možek 30 letuser posted image .Bomo vidli kdaj se bo odločil mali priti na svet,mu prepuščam odločitevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10513
3.9.2007 9:13:16   
Anonimen
Dobro jutro!

No, jaz sem še tudi vedno v enem kosu. Nas je pa vedno manj na tem forumu vidim, ene so se že kar izgubile.
Sicer pa sem sama že kar v polni pripravljenosti. Z mojim sva se začasno preselila k mojim staršem nazaj na Ptuj, ker hočem pač na vsak način roditi tu in mam samo 5-10 min do Ptuja. Edino moj se mi malo smili, ko se mora zdaj v Celje vozit delat, pa bova že ta teden zdržala.
Sicer pa mam jaz druge težave..naredo se mi je taki nič fajni herpes, včeraj mi je ven padla še ena plomba, tak, da bi mogla še it k zobozdravnikuuser posted image .
A ve še ful čutite user posted image  gibe..meni se zdi, da se je moja tamala čist umirila?? Moram danes povedat ginekologu in upam, da je vse ok.

No, lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 10514
3.9.2007 9:17:11   
Anonimen
Mala - moja user posted image  tako razgraja, da me kar premetava. Je pa imela prejšnji teden obdobje mirovanja - dopoldan je več ali manj spala, potem je pa "nažigala" kot nora. CTG je bil čisto šarastuser posted image  Ti kar povej G, da se je user posted image  umirilo in da te skrbi. Boljše enkrat preveč pogledat, kot enkrat premalo.

Čez vikend je bilo pa res kar zatišje tukaj na forumu. Po moje je prva septembrka, ki je rodila septembra Ribica. Nana je pa verjetno že avgustauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10515
3.9.2007 9:20:41   
*tajda*
mala sem zasledila da boš tud ti rodila z ultivo.Bi te prosila da boš poročala kako je blo,ker me grozno zanima še kakšna izkušnja.vem da je paštetka napisala same dobre stvari ampak je bil nje prvi porod res grozen in bi rada slišala kako so se odrezale prvorodke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10516
3.9.2007 9:21:54   
NalLa
Dobro jutro punce

Evo jest sem še tukaj, ponoči se je vse skupi čisto umirilo. Edino, kar je ostalo je tiščanje navzdol. Očitno danes pri nas ne bo nič. No, saj pri nas je še kar neki časa do roka. Vsem, ki pa imate danes rok oz. popadke, pa želim čim manj bolečin in hiter porod.

Mi je bilo pa včeri smešno, ker sem stalno govorila da jaz bom pa rodila brez EA in ko me je zvijal kakšne pol ure sem že razmišljala zakaj nisem šla na predavanje od EA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10517
3.9.2007 9:22:01   
lemavrica
Moj  user posted image  se še kar fajn razteguje.
Nič ne kaže da bi se kaj umiril. Me zanima kaj bo rekel G. glede na to da imam danes rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10518
3.9.2007 9:25:36   
*tajda*
Nala tud jst sem bila v začetku tko skeptična glede EA ampak po moje ko si pa v porodni pa sa razmišljaš kako bi si omilila bolečineuser posted image

< Sporočilo je popravil *tajda* -- 3.9.2007 9:28:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 10519
3.9.2007 9:51:43   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: Emm

A še kateri ginekolog prakticira NE uporabo CTG-ja dokler niso user posted image  čez rok ali če je slučajno kaj narobe?
Lep dan vam želim in da čimprej dočakamp naše sončke,saj jst sem že tolk zmatrana sam od čakanja.user posted image

Ja, moja ginekologinja tud tako! Bomo pač počakali PDP, ne?

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 10520
3.9.2007 10:02:05   
dorotea
Lemavrica, Pikica pokica, Mokka1...upam, da bo danes vaš dan in vas tiuser posted image user posted image user posted image ne bodo sam hecali!
No, kot vidim tud je Cuma še na istem! Ma kaj delate punce...zdej se je pa treba odločt...al rodit al ne!user posted image Ne pa neki popadki sem in tja pol pa nič...joooj, joooj, jooooj! In PBJ , Emm in Žabonka...kaj vas sam nekaj špika, bo treba da zvije za prav!user posted image user posted image user posted image Srečno vsem na CTG jih!

sevenka, ja medve bova še mal počakale! Mene sicer še ni nič strah in upam, da me sploh ne bo...sam bi pa še mal počakala, da si vzamem čas in se psihično pripravim...kajti do sedaj sem večinoma pri knjigah sedela. Bova imeli še čas do konca septembra se pripravljat! Jst bom rodila kar brez nič(EA) upam da bo šlo!

Mala, štej gibe, če se ti je tolk umiril user posted image , mogoče pa bo hmali. Moja brca še kot nora, danes mi ni pustila spat do treh!user posted image
NaILa, a še si tu??? Se mi je zdelo, da nočeš bit ta prva!user posted image Jaz bi tud probala brez EA, a so tko grozni ti popadki???

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10521
3.9.2007 10:08:49   
*tajda*
Dorotea jst tud upam da vseeno ne bo to grozn in da bom zdržala.sicer pa tud jst ne mislim it na ea.Čeprav delam na nevrokirurgiji pa smo meli že en ponesrečen primer so naši nevrokirigi kar zagovorniki ea,je eden celo rekel da si ne predstavlja da njegova žena ne bi ridila z Eauser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10522
3.9.2007 10:10:47   
Anonimen
Jaz ne naštejem 10 gibov na dan. Saj zato pa me je začelo skrbet, saj mam čez dve uri ginekologa pa bom mu povedla in naj me že enkrat da na ctg, ker mi je res že čudno, en teden do roka pa me še kar ni daluser posted image . Grem pa še celo sama h ginekologu  s tako finim avtom, da dol padeš--not padem, ven se pa komaj poberem, je pa bratova honda in tak nizka, da ti slabo postane. Dobro, da sem še kar okretna, ker drgač ne vem kak bi to šlo. Saj, če mi pa kaj pride pa mam rešilca na voljo. Ampak mi ni fajni občutek, da sem prepuščena sama sebiuser posted image .

Ampak res so se nekam poskrile naše RR. Kar dosti se jih več nič ne oglasi. Vse, ki imate danes rok pa želim, da se čim prej rešite in cartate svoje user posted image .

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 10523
3.9.2007 10:18:22   
dorotea
Ja mala, če jih pa ni 10 pa res kar pojdi h ginekologu...po možnosti čimprej! Nam so rekli da naj kar v porodnišnico gremo, če ni dovolj gibov...dobro , če že imaš ravno ginekologa danes...probi se dat na hrbet, boš videla če kaj bolj miga!
Drgač pa tud moja g. ne da na ctg, to delajo pr nas v porodnišnici in po navadi ko prideš tja na PDP al pa če ne čutiš dovolj gibov! Drži se! Ja honde pa so res nizke! Sva tud midva mela ta staro...ma imam kar nostalgijo po njej!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10524
3.9.2007 10:37:01   
lemavrica
Odhajam jaz na pregled. Držte pesti da bo šlo danes zares in grem v P.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  419 420 [421] 422 423   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  419 420 [421] 422 423   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.