|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
29.8.2007 10:00:05   
pety78
Tebi bo treba TV ukint! user posted image user posted image user posted image user posted image No, saj je ok nick, se ga bomo že navadle. Sem si ga pa tudi jaz že pred časom želela spremenit. Mogoče si ga pa le kdaj v prihodnosti...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
29.8.2007 10:16:46   
benika
Nika, moj to sicer od mene ni fasal, dobi pa glivice zaradi švica in to ravno po ubogi glavici njegovega tičkauser posted image Tudi ta problem ponavadi odpravimo kr s canestenom. Če si ga pa umije z Lactacydom, mu pa tud ne bo odpadel. Škodi sigurn neuser posted image . Poročilo o našem nakupu pa sigurn sledi.

Valla. user posted image user posted image user posted image  za nov nick. Mene tud že nekaj časa goni, da bi postala kaj drugega. Zdej še počakam, kaj bo prilezlo iz mene, pol bomo pa kombinacije delali. Kako pa spremeniš nick? Je treba komu poslat ZS?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 10:50:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
29.8.2007 11:09:43   
Nika v službi
Uf, hudo! Koliko sprememb! Valla - no, ja, mi sicer ni všeč (brez zamere, Teryuser posted image ), ampak se ga bomo že navadili, a ne?

Sploh nisem vedela, da si nick lahko spremeniš..... Hmmmm, tudi jaz imam sedaj kaj bolj "izvirnega" na zalogi, kot takrat ko sem se pač hotela na hitro logirati in mi kaj drugega ni padlo na pamet....

Mogoče pa ratam TVN, ker marsikje uporabljam tako ime (začetnice naših imen - Tomaž, Vanja, Nika) ali ToVaNi ali pa T22...

Mah, jih imam na zalogi kar nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3929
29.8.2007 13:37:07   
2ursae
valla user posted image , lepo, se mi dopade - iz katere nadeljevanke pa je to? A vidiš, če je res tko izi spremenit nick, bom pa morda še jaz probala. A moraš RR teamu navest kakšne tehtne razloge in to pol komisijsko odločijo, če so upravičeni ali ne user posted image ?

Mi2 sva bila včeraj v IKEI user posted image . Sva se finančno kar pošteno olajšala, imava pa zato vse - sobco za Anžeta in en kup drugih drobnarij, brez katerih se seveda ne da živet user posted image . Sem pa kar jezna na to ikeo, ker je ni tudi pri nas: pač nisem več tako poskočna kot pred parimi meseci in mi pol na koncu kar moči zmanjka ... valjda, mi2 sva not po 4 ure ali še več user posted image . Pa bi kar še enkrat odšibala gor, mal na eni izi izletek, pa mal dopolnila kar mi "manjka" - eno lučko sva kupila in ko sem jo doma pogledala, sem videla, da je tolk dobra, da bi nujno rabila še eno. Ni kaj, sem tipiče potrošnik user posted image .

RD: pri nas pride na soboto, pa sva mislila naredit tud 2 žurki, eno za starše in eno za kolege, pa se bojim, da bodo letos kolegi izviseli user posted image , ker žal pač ne morem gostit več ljudi dva dni zapored. user posted image  tegobe pač. Tko da bomo v soboto kaj finega počeli le mi3, v nedeljo pa ta velika torta in starši user posted image .

bom zaključila, moram it ležat na levi bok user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
29.8.2007 13:45:04   
Nika v službi
O, čakaj, čakaj, 2ursae, tako hitro nas pa ne boš odpravila!

Prav, prav, saj lahko ležiš na levem boku, ampak ko ne bo šlo več, pridi nazaj na RR in poročaj natančneje o nakupih v Ikei.

Katero sobico torej (Kritter)? A veš, da nisem našla nikjer v katalogu ostalih Kritter zadev razen postelje (pa nič ne piše, da bi bila v kaki drugi barvi?) in stolčkauser posted image

A si mogoče videla kak povišan stol z naslonjalom za hrbet in roke, vendar brez varovala? V katalogu ga ni.... Jaz iščem enega takega, ga je Nika uporabljala v hotelu na dopustu in mi je bil noro všeč, sedaj pa nekaj podobnega nikjer ne najdem.

Ja, jaz bi tudi imela Ikeo kje bliže. No, mogoče nekoč nekdaj... C&A prihaja kmalu, saj bo tudi Ikea....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
29.8.2007 13:49:22   
teta beta
valla. user posted image  dobrodošla! Čeprav meni je tudi bilo tery bolj všeč, tak zelo simpatičen nick. Se bomo navadile.

nika in pety, jaz tudi ne vem nič za vrtec. v ponedeljek, 3., gremo tja, nekje med 7. in 8. naj bi ibli tam, ker ob 8. mislim, da je zajtrk. user posted image Copatov zase in Bernarda (prvi dan bo šel zraven) ne mislim jemat, če bi bilo potrebno, bi najbrž to kdo omenil.
Za praznovanje se bom dogovorila z vzgojiteljico, ampak kot sem videla v zloženki vrtca, naj ne bi nosili nič od doma, poudarek dajo na obdarovancu samemu, rišejo slikice za njega, nazdravijo s sokom.
Za naše preznovanje pa tudi še ne vem, kako bo. 23. je sicer nedelja, pa sem mislila, da bi šli mi trije na kak izlet oz. se kopat, mogoče torej v soboto, ampak ne vem, če ne bo takrat preaznovala moja nečakinja. En vikend prej smo na morju, mogoče potem naslednji vikend. Poleg tega bi rada nareila praznovanje tudi za Dašine prijateljčke, ki pa so v veliki večini doma v mojem kraju ali tam blizu. Nekaj jih ima pa spet tukaj, sploh sosedo, ki jo ima zelo rada. V glavnem, kompliciram brezveze! Bomo še videli, kako bomo naredili.

Šefica se je zbudila, tako da vas zapuščam. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3932
29.8.2007 13:56:28   
teta beta
Aja, nika, še tole. Jaz sem tudi imela vnetje in sem gaa pozdravila s Canestenom in še enimi svečkami - aha, Canesten svečkami oz. vaginalnimi tabletami (sem morala stopit na stol in pogledat v omari. imela sem namreč dve škatli, ker je bilo vnetje kar hudo, ampak sem potem porabila samo eno). tako, da, če hočeš, ti pošljem to škatlo, v njej so 3 svečke in krema, da ne boš predolgo čakala na G. Grem glih popoldne na pošto, tako da lahko dobiš že jutri user posted image .

2ursae, poznam tvoje občutke iz Ikee user posted image . ampak po drugi strani še dobro, da ni bližje, ker bi potem skoz tam visela in zapravljala.

zdaj pa res pa-pa

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 14:16:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3934
29.8.2007 14:26:41   
Nika v službi
Teta beta, ma, veš, da se priporočam, če res ne potrebuješ. Pa prosim, da poveš, koliko sem ti dolžna!!

Ti pošljem naslov na ZS...

Hvala, hvala!

Mimogrede, pozna katera Diflucan, Algeo?

Neposredna povezava do sporočila: 3935
29.8.2007 14:35:24   
2ursae
nika, ja res, od Kritterja ni veliko, samo mi2 Anžetu še ne bova zrihtala taprave sobe, ampak bolj igralnico. Not ne bo imel svojih omar, ampak bo imel oblekce drugje. Vzela sva pa Kritter posteljo + žimnico (btw njihova žimnica Sultan Dromma je čisto ok ... no, ni ravno 1a, ampak pri nas bomo na njej spali le podnevi), omaro za igrače (ogrodje s plastičnimi škatlami - sem prilepila slikico), stolček že ima, mizico bova naredila sama (tako nizko, da mu bo prav), kupila sva pa še lučko, zavese, tepih .... upam, da bo dobro izpadlo. Bom definitivno pol poslikala in prilepila.

user posted image

Za stolčke pa žal nisem gledala, tko da ti ne znam rečt ... mi imam tud višjega, a ima le naslonjalo, je brez naslonjal za roke.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3936
29.8.2007 14:56:19   
Nika v službi
Ej, 2ursae, hvala.
Ta sistem (uf, kako se že reče...??) sem tudi sama gledala, ampak se ne morem odločit zgolj po sliki. Ne vem, no, mi deluje nekako plastično, sterilno... Bo res treba pogledat v živo.
Mi je pa sam sistem funkcionalno všeč, ker sem pri eni kolegici od sestrične v Kanadi videla podobno zadevo, s to razliko, da je imel dečko vse noter pospravljeno v takih predalčkih ne samo igrače....
Na vsakem predalčku je bila nalepka z napisom (recimo nogavice) in sličica (nogavička), tako da je vedel, kje je kaj - nogavičke, spodnje hlačke, oblekice, igračke, svinčnikim bloki.... Ful simpatično. Mamica je vzgojiteljica v vrtcu in ima ful dobrih idej. Meni je izgledalo megastično. Pa predali oz. ti zabojčki so bili barvni, tako ene 3 barve, mešano. Upam, da si predstavljaš.

Sem si pa nedavno naročila Ikea family kartico in jo ravno včeraj prejela na dom. Zdaj je pa res skrajni čas, da jo mahnemo v Graz.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
29.8.2007 15:38:22   
Pia67
user posted image KOLK BRANJA ...

Prav mi je. Mal sem se prevepč vrgla v obnovo in generalno čiščenje stanovanja, pa vrt deluje 100 na uro in sem čist zanemarila net. Upam, da mi rata vkorakat na novo delovno mesto že v ponedeljek, 3.9. user posted image Ampak pri zasebnikih nikoli ne veš. Nesojeni šef na dopustu, MI2 brez vsakršnega zavarovanja in se prav bedno počutim, ko se trkljava npr. v avtu in se lahko kaj nepredvidenega zgodi. Še spust po nedolžni Kolpi bom preskočila, ker ima user posted image vedno mlade, ko ni potrebno.

Srečanje: z zamudo, bilo je zelo fajn, Nina je postala mal bolj zgovorna in celo ponovi kako besedo, če se ji zdi pomembna. Hvala za nekaj odličnih idej: tažana, varnostni lok je preč in stolček fajn deluje brez njega, bili sva v vrtcu in ni videti kakega hudega odpora do njega. Aja, lepo praznij Šuštarsko nedeljo, najbrž si polno zaposlena.

Praznovanje RD na dan 2.10. mi gre zelo na roko. Najbrž ne bo vsem, meni pa zelo, saj je septembr poln zadevščin. Naša trgatev je pohitela in bo že 14.9. user posted image Ja vreme nam kroji čas in proste trenutke. Glede lokacije se bom mal pozanimala kje je kak univerzalni plac. Ni kaj, nekaj bomo že zvohal. user posted image

Torte: v knjižnici sem dočakala knjigo REČ´ TORTA! in je kar uporabna. Včeraj sva z Nino umesili testo za pikapolonico (nič ni blo treba peč, Nina je pregnetla maso mletih piškotov, kandiranega sadja, masla in enega jajca), danes pa bova iz oble posodice maso dali na krožnik in jo okrasili kot pikapolonico. Kupila sem marcipan in barve za živila in zadevo bova oblikovali kakor plastelin. Potem pa žele bonbončke, pa mal mravljinčkov itd. Torta za RD bo definitivno domača, čokoladna in okrancana z barvnim marcipanom. Za motiv pa še ne vem. Nekaj kar je všeč Nini, bo že povedala ali pa pokazala. Pikapolonico bova naredili zato, ker dobiva obiske malih prijateljčkov.

Pohištvo: vsa družina Pečnik se ti zahvaljuje, Ninocka user posted image user posted image user posted image . Oče že kuje načrte kdaj med tednom bo odpeljal mojo mami na lepše v IKEO in tudi oni predalniki, ki jih zgoraj omenja 2ursae so med njimi. Že lansko leto sem jih občudovala pri nečaku in so zelo praktični. Pa še veliko izvedb je možnih.user posted image

Drugače nič novega, na potomstvu ne delujem več user posted image , bolj me skrbijo zanimivi znaki staranja in prihajajoče mene. user posted image Čez mesec dni me čakajo prva predavanja in čez dva mali maraton.

To je vse iz južne deželice, se beremo,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 3938
29.8.2007 17:14:12   
teta beta
Nika, zadeva je poslana. Če bo vse po sreči, dobiš jutri (sem dala kar navadno). Navodila so pa itak gor, če slučajno ne bi vedela, kam s svečkami user posted image  (hja, tudi to se zgodi. mi je pravila kolegica, ki je kot sestra delala pri g, da je enkrat ena pacientka rekla, kako težko je pogoltnila tablete, ki so v bistvu bile... svečke).

Pia, samo da te malo popravim - praznovanje naj bi bilo 6.10., ne drugega, da si boš prav zapomnila.

Zdaj pa nazaj, žagamo drva. Lp!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
30.8.2007 8:51:21   
benika
2ursae, ful lep predalnik sta izbrala. Nekaj takega sem imela v mislih tudi jaz, pa kaj, ko ni placa. Za Benijevo sobico moram dobit le še mizico in 4 stole, pa je to to.

No, pa še obljubljeno poročilo včerajšnjega dne.

Zjutraj smo peljali našo drago staro mamo na Jesenice v bolnico na kontrolo roke. No, opravili smo ob pol štirih in se nato odpravili v Klagenfurt. Itak smo bili že bolj pozni, pol nam pa še ni takoj uspelo najti Toysa. No, ko nam je končno uspelo, je bila ura skorej 5. Mojega user posted image  je skor kap, ko je videl kam ga vlečemuser posted image  Že takoj, ko smo stopili čez vrata, mi je bilo jasno, da bo tole skoraj misija nemogoče. Sej sem vam verjetn že povedala, da naš mulc ni prevelik ljubitelj igrač in posledično sledi, da je zanj ful težko kaj kupit. No in ko smo tako šetali že dobre pol ure po štacuni, je Beni le odkril kocke in problem je bil rešen. Babi mu je kupila kocke, mi9dva pa sesalec in to je bilo to.Želela sva mu kupit poganjalca (ja sej vem, da naaš z igračami precej zaostaja za vašimi srčki), pa mu sploh ni bil všečuser posted image .

No, potem smo se po nasvetu tjage odpeljali v XXXL Lutz, kjer so nas po desetih minutah vrgli ven, ker so ob 18. zapirali štacunouser posted image Bila sem kr malo šokirana, ker so pri nas itak vse štacune odprte do 20. in pri tem sem se takoj spomnila na Ninočko, ki se ji je zgodilo nekaj podobnega.
No, ker smo imeli do 19. še dobro uro, smo se pol odpeljali v meni tako ljub Sud park. Seveda v H&M in C&A. In tam se je šele začela moja nakupovalna pravljica, pravi balzam za mojo dušicouser posted image  V H&M sem si kupila ene prav kulske nosečniške kavbojke, za Benija pa sva vzela spodnje hlačke (2ursae-najdla sem številke vse od 86-150) z motivi medvedka Pu-ja, štumfke, eno res hudo podloženo zimsko jakno in eno prehodno jakno. Seveda pa so me noge kr same nesle med tiste micene oblekice št. 56, saj sem iskala en kompletek za malega za domov iz porodnišnice. Pa mi je moj strogo prepovedal in me dobesedno odvlekel stran od polic, ker če ne, bi bil naš družinski proračun kr močno oklesten.

No, potem sem se zagnala še v C&A. Tam smo pa našli za Benija en puloverček od Mojstra Mihe in pa gatike z motivi Cars-ov. Jaz sem zase našla ene elegantne črne nosečniške hlače in krasen bel plet za zimske dni. Moj si je vzel ene kavbojke in tako so se naši nakupi zaključili.Zaenkratuser posted image

Naslednijič pa sledi desant na Kikouser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3940
30.8.2007 9:25:46   
pety78
Živijo, drage moje!

Jaz sem danes zopet med oblaki. Vsake toliko časa se mi mal skegla, ampak res. user posted image Evo, ne me kregat, ampak spet vam bom prpopala link, da mi še ve mal svetujete...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1819785

Sem zjutraj slišala po radiu razpis...In sem tak not padla, da sploh ne morem delat....user posted image Tako zeloooo si želim, po drugi strani me je pa mal strah, kaj pa če bom res mimo usekala....Eh...

Dajte prosim realne nasvete...kaj bi VE na mojem mestu?

Drugače pa vse po starem. Ma, zdej na nič druga ne morem mislit...user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
30.8.2007 11:57:21   
TVN
Mojega nicka Nika35 ni več! Sem TVN, kot ste verjetno opazile, ker sem se danes v službi prijavila pod novim nickom, da preverim, če deluje. Eko, Tery, pardon Valla me je okužila in sedaj je tu.

Bom pa verjetno še naprej ostala Nika v službi, ker mi je kar všeč, kaj pa vem....

Torej, ne skrbet, nimate nove septembrke, sicer pa je Nikina slika na avatarju očitni dokaz (jo bo pa treba počasi zamenjat, osvežit).

Ja, Pia67, srečanje je predvideno za soboto, 06.10. Verjetno zatipkana napaka....

Pri nas na Dolenjskem (Šentjernej - Raka) pa je trgatev celo že to soboto, 1. septembra! So ful pohiteli. Če ne bo Tomaž zbolel, gremo vsi dol v akcijo. Smo bili že lani in je bilo Niki ful všeč, pa takrat še ni povsem samostojno hodila, kaj bo šele letos! Pa kup otrok je vedno, to bo žurka. Tudi vreme naj bi bilo kar uredu.

Pa kaj ste vse umetnice s temi tortami!! Meni pa je glavna okupacija izbira motiva za na torto. Sedaj smo se s KM dogovorili, da mi naredijo 2 konjička v ogradi, pa travnik in žogo in drevesa in potok... Da bo izgledalo kot Niki ljuba, domača okolica. Bo 30 kosov, cena pa kar solidna, 104€. Aja, in 2 okusa - čokolada + sadna (moramo še definirati, kateri sadni okus izbrati).

Teta beta, iskrena hvala. Poračunamo! Ja, pa hvala za navodila, da ne bi slučajno svečke pojedla ali raztopila v tekočiniuser posted image  Tale zgodba je pa res hudauser posted image user posted image

Katja, samo, da je uspelo. Odpiralni oz. zapiralni časi v Avstriji (in Nemčiji) pa so res mimo. In ful strogo sledijo uri. Obvestilo po zvočnikih, pa osebno hodijo med policami in "podijo" stranke ven, blagajne več ne delajo. Sem tudi jaz spomladi čisto ponorela (pa sem dokaj navajena, ampak me vedno znova razpištoli) v Hannovru, ko sem imela goro robe, ki sem jo nameravala kupiti, ura je bila 19.00 in jaz sem hitela k blagajni. Pa nič, blagajna že zaprta, nakup ni mogoč, pospravite se ven. Pa sem rekla, da tega pač ne razumem, ker tale kupček, ki bi ga želela kupiti sploh ni zanemarljivega zneska, pa jih ni prav nič ganilo. Za pošizit. Sem kar pihala od jeze, zabrisala cote tja na pult in odvihrala ven.
A mislite, da je kdo kaj trznil? Ništa. Vedno znova me take stvari šokirajo.

Pety, hudo. Ampak jaz bi pa poskusila. Najprej bi si zagotovila podporo v družini (partner, mož, starši...), ker ti bo prav prišla, potem pa bi se vrgla v študij. Saj če ne gre, pač ne gre. Še vedno lahko odnehaš. Si pa ne bi želela mogoče nekoč očitati, da nisem niti poskusila uresničiti dolgoletnih sanj.
Jaz nisem vedela za tvojo skrito željo do nedavnega, ko si pač omenila, da si to želiš. Saj veš, ko sem ti rekla, da bi bila krasna vzgojiteljica. Očitno je ta želja izredno močna in zato pravim - sledi svojim sanjam.

Mogoče bo plača manjša, bo pa zadovoljstvo večje, da ne omenjam urnika dela. To pa tudi nekaj šteje, a ne?

Se pa absolutno strinjam, da ohraniš svojo sedanjo službo ter pač študiraš ob delu in vzporedno potem iščeš zaposlitev v svojem novem poklicu. Bo težko, marsikaj boš morala žrtvovati, ampak.... mislim, da je vredno.

Seveda lahko vse žrtvuješ, samo naših srečanj septembrk ne smeš zanemarjati!user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
30.8.2007 13:52:02   
teta beta
joj, punce, zdaj vas je pa čisto zagrabilo tole spreminjanje nickov. Čeprav mislim, da sem jaz prva, ki bi morala to storiti glede na moj butast nick user posted image .

2ursae, meni je bil tudi ta sistem "omar" všeč, čeprav v živo mi pa ne deluje več tako fajn. vprašanje, kako se obnese v praksi. Sicer pa Daša še itak nima svoje sobice, tako da v tej smeri še ne opremljamo.

nika oz. TVN, a si naročila kartico kar prek spleta? jo bom tudi jaz najbrž.

Katja, kako pa je sicer v Lutzu? Jaz še nisem bila, ker vedno zamnjka časa, me pa zanima.

Pety, če si zares želiš in boš uspela hodit na predavanja (ponavadi so nekje od 1. ure dalje), se kar prijavi. Je pa šolnina zelo visoka, pri nas je bilo pred dvema letoma cca 400.000 na leto. Jaz sem se zato vpisala redno v MB, sem mislila, da bom hodila mogoče kdaj na perdavanja ali vsaj šla delat kak izpit, pa ni bilo iz tega nič. enkrat spomladi sem potem pisala trem predavateljicam, če mi lahko pošljejo seznam literature (in objasnila situacijo, da imam dojenčka), pa mi je ena mdr. odpisala, da bi mi najbrž bolj ustrezal izredni način študija. The??!!! normalno! kdo mi ga bo pa plačal?! V glavnem, razmišljam, če bi letos "ponavljala", ker bo Daša v vrtcu in bi šlo lažje. Ampak če, potem bom morala to resno zagrabit. Tako, da razmisli in glede na to, kaj smo zadnjič na srečanju videle, bi rekla, da si res tip za to.

Moram it, MI ŽE pritiska PO RAčunalnik8uj. Lp!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
30.8.2007 14:07:16   
Nika v službi
Teta beta, meni je pa tvoj nick zelo všeč, nikar ga ne spreminjaj!!

Drugače pa - saj lahko uporabljate Nika in bo čisto jasno, za koga gre. TNV pač meni nekaj pomeni, druge ste se pa najbrž navadile na Niko. Saj zato pa ostajam Nika v službi.....

Ja, Ikea Family kartico sem nedavno naročila preko neta in jo dobila ekspresno hitro. Pohvalno.

Neposredna povezava do sporočila: 3944
30.8.2007 14:17:26   
2ursae
pety, moja prijateljica z gimnazije je šla študirat komunikologijo in se v službi oz. službah (ponavadi ljudi s to izobrazbo iščejo velika podjetja) nikakor ni našla. Zdaj je šla izredno študirat psihologijo, ima pa tud malčico (december 05). Pri njej je pa tko, da ne hodi v službo (menda mož kar dobro zasluži), študij je pa v ljubljanski "podružnici" Dunajske univerze in mora it na Dunaj 1x na leto za cel mesec. Tko, ona je bila tolko pogumna, da se je odločila slediti svoji dolgoletni želji (psihologija) in kar nekako furajo brez večjih problemov user posted image . Je pa res, da je morala par stvari dat "on hold", kar je med drugim tudi drugi otroček - ta pride na vrsto po diplomi ali pa še kasneje. Hočem rečt, da je kar nekaj takih mamic, ki si upajo in prav je tako user posted image  ... je treba pa resno razmislit, če se ti splača, ker brez požrtvovalnosti bližnjih najbrž ne gre ...

Neposredna povezava do sporočila: 3945
30.8.2007 14:21:14   
2ursae
aja, joj, čist sem pozabila: danes sem bila pri G, Bora je namerila oz. natehtala 2,3 kg in vse oh in sploh v najlepšem redu user posted image  ... pišuka, a sploh še kje kakšna nosečnost poteka normalno brez najmanjšega zapleta user posted image . Kaj če mi bo drug teden v porodnišnici spet zmerila krepko pod 2 kg user posted image . Čist brez veze letam na preglede sem in tja, kot da nimam pametnejšega dela user posted image . Itak vem, da z Borom ni nič narobe user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
30.8.2007 14:22:34   
Nika v službi
Aja, še to: danes zjutraj sem imela sestanek z vzgojiteljico Zdenko. Simpatična. To mi je pomembno. Zelo pomembno.

Začnemo v ponedeljek ob 10:30. Je cela skupina novincev, 14 otrok, 6 fantkov in 8 deklic, starostni razpon od avgusta - aprila, torej max. 8 mesecev razlike. Nika je nekje v sredini, kar mi ustreza.

Uvajanje poteka 3 otroci/eno uro. Drugi dan pridemo pa že "normalno" okoli 8, ure, potem pa pač trajanje individualno glede na otroka. Smo pa edini s prvorojenko, ostali so že "stari borci"....user posted image

Prinesti moram dudo, lonček, iz katerega navadno pije, nahrbtnik s copati in 2 (!) kompletkoma za preobleči. To me je malce presenetilo, sem računala samo z eno rezervo. No, saj je rekla, da ni problema, če je samo 1 komplet rezerve, da pa priporočajo v začetku 2....
Vse stvari (lonček, duda....) morajo biti podpisane, da se ne zamešajo.

Tudi starši prinesemo copate zase.

Mi je bilo pa zanimivo, da je rekla, da bomo zelo verjetno v začetku prakticirali spanje v vozičku, tako kot je Nika navajena. Saj veste, ona čez dan spi izključno v vozičku, še nikoli ni spala v posteljici. Ona zagovarja mehek prehod in zato se ji zdi ta solucija najboljša. Prav zanimivo se mi je zdelo.

So pa vsi še v plenicah, tako da je tudi iz tega vidika, o.k., se mi zdi. Je rekla, da bodo skupinsko odvajanje planirali na pomlad.

Fino je, ker imajo cel vprašalnik in se res predela cel kup stvari - a je povsod tako? A so ti vprašalniki univerzalni? Meni se je vse zdelo zelo profesionalno.

Je pa bila ta vzgojiteljica sedaj nekaj let (3, če se ne motim) v starejših oddelkih, tako da bodo jasličarji tudi zanjo spet malce novost. Mene to sicer ne moti, se bomo pač skupaj navajali, a ne?
Tažana, ali je po tvojem mnenju tu lahko kak večji problem zaradi dejstva, da zadnja leta ni delala v jaslih?

No, tako, če se česa spomnim, pa napišem še kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3947
30.8.2007 14:34:03   
pety78
Porkaduš, Nika!!!user posted image user posted image user posted image A mi boš nehala delati lušte...user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz tudi v jasli delati šla, pa male ritke previjala, pa pesmice jim pela, pa jih zibala, pa za njimi šibala, pa bi se smejali, pa igrali, pa plesali in peli, skratka fino se imeli, da mulci sploh domov več ne bi hoteli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vam povedala....danes mi seka.... user posted image In JA, če bo vse tako, kot sedaj kaže, se bom vpisala. Traja pa malo manj kot 2 leti, vendar si "le" pomočnik vzgojitelja, ne vzgojitelj. Nekaj predmetov se mi bo pa priznalo.

Tažana, kaka je razlika med vzgojiteljem in pomočnikom glede opravljanja dela, pristojnosti, plače, ...?
Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 3948
30.8.2007 14:38:02   
Nika v službi
user posted image user posted image , Pety.

Sem šla malo vohat na LU ŠL, a stane ta program nekaj čez jurja? Če je, potem je pravi.

Ja, sem pa tudi jaz videla, da si "samo" pomočnik... kako pa lahko "rataš" vzgojitelj, je spet treba v šolo? Najbrž, sem pa res čuk!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
30.8.2007 15:03:37   
pety78
Bo najbolje, da počakamo na Tažano. user posted image Pa saj mi je vseeno, a sem pomočnik al vzgojitelj, važno da delam z otročki. Razen, če se pri plači fejst pozna. 

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.