TVN
|
Mojega nicka Nika35 ni več! Sem TVN, kot ste verjetno opazile, ker sem se danes v službi prijavila pod novim nickom, da preverim, če deluje. Eko, Tery, pardon Valla me je okužila in sedaj je tu. Bom pa verjetno še naprej ostala Nika v službi, ker mi je kar všeč, kaj pa vem.... Torej, ne skrbet, nimate nove septembrke, sicer pa je Nikina slika na avatarju očitni dokaz (jo bo pa treba počasi zamenjat, osvežit). Ja, Pia67, srečanje je predvideno za soboto, 06.10. Verjetno zatipkana napaka.... Pri nas na Dolenjskem (Šentjernej - Raka) pa je trgatev celo že to soboto, 1. septembra! So ful pohiteli. Če ne bo Tomaž zbolel, gremo vsi dol v akcijo. Smo bili že lani in je bilo Niki ful všeč, pa takrat še ni povsem samostojno hodila, kaj bo šele letos! Pa kup otrok je vedno, to bo žurka. Tudi vreme naj bi bilo kar uredu. Pa kaj ste vse umetnice s temi tortami!! Meni pa je glavna okupacija izbira motiva za na torto. Sedaj smo se s KM dogovorili, da mi naredijo 2 konjička v ogradi, pa travnik in žogo in drevesa in potok... Da bo izgledalo kot Niki ljuba, domača okolica. Bo 30 kosov, cena pa kar solidna, 104€. Aja, in 2 okusa - čokolada + sadna (moramo še definirati, kateri sadni okus izbrati). Teta beta, iskrena hvala. Poračunamo! Ja, pa hvala za navodila, da ne bi slučajno svečke pojedla ali raztopila v tekočini Tale zgodba je pa res huda Katja, samo, da je uspelo. Odpiralni oz. zapiralni časi v Avstriji (in Nemčiji) pa so res mimo. In ful strogo sledijo uri. Obvestilo po zvočnikih, pa osebno hodijo med policami in "podijo" stranke ven, blagajne več ne delajo. Sem tudi jaz spomladi čisto ponorela (pa sem dokaj navajena, ampak me vedno znova razpištoli) v Hannovru, ko sem imela goro robe, ki sem jo nameravala kupiti, ura je bila 19.00 in jaz sem hitela k blagajni. Pa nič, blagajna že zaprta, nakup ni mogoč, pospravite se ven. Pa sem rekla, da tega pač ne razumem, ker tale kupček, ki bi ga želela kupiti sploh ni zanemarljivega zneska, pa jih ni prav nič ganilo. Za pošizit. Sem kar pihala od jeze, zabrisala cote tja na pult in odvihrala ven. A mislite, da je kdo kaj trznil? Ništa. Vedno znova me take stvari šokirajo. Pety, hudo. Ampak jaz bi pa poskusila. Najprej bi si zagotovila podporo v družini (partner, mož, starši...), ker ti bo prav prišla, potem pa bi se vrgla v študij. Saj če ne gre, pač ne gre. Še vedno lahko odnehaš. Si pa ne bi želela mogoče nekoč očitati, da nisem niti poskusila uresničiti dolgoletnih sanj. Jaz nisem vedela za tvojo skrito željo do nedavnega, ko si pač omenila, da si to želiš. Saj veš, ko sem ti rekla, da bi bila krasna vzgojiteljica. Očitno je ta želja izredno močna in zato pravim - sledi svojim sanjam. Mogoče bo plača manjša, bo pa zadovoljstvo večje, da ne omenjam urnika dela. To pa tudi nekaj šteje, a ne? Se pa absolutno strinjam, da ohraniš svojo sedanjo službo ter pač študiraš ob delu in vzporedno potem iščeš zaposlitev v svojem novem poklicu. Bo težko, marsikaj boš morala žrtvovati, ampak.... mislim, da je vredno. Seveda lahko vse žrtvuješ, samo naših srečanj septembrk ne smeš zanemarjati!
|